Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknown error: 48 fuckyea!

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

GMG-rõl minap vettem 2 GW2-t azokkal is már szívtam kicsit mert nem lehet ugyanazzal a paypallal fizetni még egyszer... és most szükségem lenne még 1 darabra nem tudtok vmi más helyet ahol olcsóbban lehet megkapni mint 15k?

ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB

Nekem a mai stressz teszt sokkal sokkal jobban futott még a tegnapitól is. GeForce gt540-es videókártyám van, 8 giga ram és 2,4-es i3 proci - nyilván a videókártya a gond még mindig, remélem a megjelenésig rendbeteszik a GeForce kártyákat, mert ez a béta driver pl visszavetette a teljesítményt a többi játékban, csak nem akartam újratelepíteni a régebbit.

Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!

j0nNyKa
Quaggan hátizsák 😄D

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa

LeWyTy
Ha hétfõn még jó akkor végre megveszem ""VÉGRE""<#falbav><#idiota><#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Linkelték Variance-ra: PCGMR-GREEN-SUMMR (20%-os kód.)
Kb még 5 napig jó. Mostani árfolyamon kicsivel több mint 12k-ért megveheted.
Csak már elfogyott... késõbb még lehet lesz.
LeWyTy
A grrenmangamingen várható még akció?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Omlás

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Valaki tudna dobni linket arról a magyar weboldalról ahol 12600-ért ( azt hiszem) lehet digitális verziót venni?

ASUS P8Z77-V - Intel i5 3570K @ 4,5GhZ - Vapor-X Radeon 7950 @ 1200/1600 - 8GB HyperX Predator 2400 - OCZ Vertex 3 120 SSD - Logitech G600 - Gigabyte K8100 KB

Omlás
A próféta szóljon belõled vagy mi.. <#idiota><#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Jabar
igazából minden rendszernek van baja ami nem a te szobádban van 😄 , ilyen ez a popszakma :p

Mindenesetre remélem majd a nagy több száz résztvevõs wvw-ben is rendesen lag/szaggatásmentesen fog menni.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Diabloba inkább hardver lagra volt panasz elég gyenge grafika mellett elég jó gépen. GW-ben ugyanolyan gépen nincs frame drop, ha 40-en spelleznek is tükör síma a mozgás. Én néha world lagget tapasztaltam. Mondjuk ritkán Dio3- ban is volt olyan, hogy hirtelen vissza tett az 1 mp elõtti helyedre.
Omlás
Nekem lag vitte el az egyik HC karim 55 környékén és nem nálam volt a hiba :] szal igen van baja a rendszernek 😛

Jabar
Olyan érdekes hogy mindenki szidja itt dio3 lag-ot (nem védem, nem is játszok már) de érdekes mód nekem 1-2 alkalmon kívül soha nem volt lag-om benne pedig jó szar a netem.

Esti stresszteszten most olyan lag volt idõnként hogy az csak na, de hát stresszteszt, ez pont benne van.

Csütörtöki teszten mindenki mondogatta ts-en hogy jobb az fps (még a menüben is), nekem személy szerint sokkal rosszabban ment mint az elõzõn (igen, õskövület a vga-m de ha egyiken low/med beállításon fut szépen 40-50 fps-el akkor következõn is kéne de le kellett vennem mindent low/disabled-re és így is csak 25-30 fps-em volt). A tegnapin valamivel jobb volt, kb a kettõ között.

Sajnos úgy fest be kell szereznem tényleg egy vga-t... :/

Az ha van lagg még nem is bánom, de a fosabló 3 (dio3) nál tapasztaltakból kössz de inkább nem kérnék.

j0nNyKa
az a szerencséd, hogy ebben a ***** originben nem találok chat logot, pedig tuti mondtad

TDC Geronimo
azt hogy nem lesz lag sose mondtam <#nezze>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

j0nNyKa
na látod-látod, a "nem lesz lag, nem lesz dc, mer ilyen-olyan szerverek vannak" azért nem egészen perfekt, de mondjuk rossznak sem mondanám
tetszik, hogy csinálnak több stressz tesztet

TDC Geronimo
Na ezért volt lag tegnap...

Thank you for participating in today’s Stress Test. We apologize to those of you who experienced lag due to an internet issue affecting Guild Wars and Guild Wars 2. We appreciate your understanding and feedback. We will be taking in your feedback and working to correct the issues. Thanks again!

Nekem egyébként a csütörtöki stress testen volt az eddigi legrosszabb fpsem.

DummyBoy
Én szépen lefeküdtem 10-kor, óra csörgött 1-kor (Párom arcáról tisztán leolvasható volt a határtalan és önfeledt boldogság minden jele ... ) majd elkapott valamilyen allergiás roham, és 1 órán keresztül tüsszögtem meg fújtam az orrom, és inkább hagytam a picsába ...

Ezalatt az egy óra alatt viszont crash nem volt és a textúrák sem tûntek el egyszer sem, WvW alatt mintha megint javult volna az FPS ... (Elõzõ stress testnél volt 3 crashem és állandóan eltûntek a textúrák ...) és a meglepi az volt hogy elsõre beengedett, nem volt semmi szüttyögés.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Jagi
Van valakinek esetleg még egy bontatlan GW:EotN-ja? Igényem lenne rá 😊

én 2körül ittasan hazaértem felpeccseltem a gamet és elaludtam😄

Azért én is megpróbáltam, de negyed 12kor már unatkoztam is meg fáradt is voltam, ledõltem tv elé és úgy maradtam.

Omlás
el b+... hogy az a .... <#falbav><#idiota>

kezd kijönni rajtam a folyamatos túlórázások okozta fáradság...

Tyû toszd meg, mondom tolom kicsit egykor a gamet, aztán utolsó szám amire emlékszek az a 00:27, azután meg reggel volt 😄

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Jabar
pfff, kellett nekem kipróbálni elementalistet, hát ez marha jó 😄

j0nNyKa

j0nNyKa
en feladtam, a sor is elfogyott, oreg vagyok en mar ehhez
neked majd jo jatekot, aztan tsen ne nyomd a gombot horkolas kozben (ala omlas)

TDC Geronimo
Remélem most nem kell 1 órát várni mire be lehet lépni, mert kezdek álmosodni :y

j0nNyKa
"omlás te itt vagy még amúgy? omlás? omlás? bazmeg ez tuti elaludt"

Az valami politikusokból álló focicsapat, nem? <#eplus2>
Hopp, az arenajunkies is fícsöröli a játékot? Ez is egy olyan jel, ami azt bizonyítja, hogy nem csak szerintem készül vmi komoly dolog... 😄

Smithwarden
Ez mellement, mivel semmilyen agyonbutitott pvps mmoval nem toltam. Mass pvpnel sem voltak problemak.
A bonyolult pvpvel nincs gond, csak ha nem lehet elegge atlatni keves vs keves harcnal sem, hogy mi is tortenik pontosan a kepernyon.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Omlás
Tegnap simán elaludtam miközben néztem hogy patchel a launcher és közben fejemen volt a füles és hallgattam a "kollegák" hogy osztják az észt pvp-n 😄

Hát én azért lefõztem egy jó nagy adag kávét, jobb a tutira menni mint nyálas billentyûzeten ébredni (habár jó az Alien style is)<#bee1>
Omlás
Fene sem tudja lehet valamit sumákolnak még :]

Azt hittem valami értelmes bejelentés lesz. Ez a hajnali stress test nem igazán mozgat meg semmit a többségben Európában szerintem.

TDC Geronimo
vótmá?

"Today is the day. Arena Junkies is now featuring Guild Wars 2 in addition to World of Warcraft. We took a long time to consider and have seen many games get hyped and fail to deliver, but we strongly believe that this will not be the case with Guild Wars 2. The strong focus on competitive sPvP and tournaments, the growing scene with high caliber players from many different games now starting to play GW2 and the recent beta tests have given us high hopes.

We want to be the melting pot of the MMO PvP scene and we believe our track record with World of Warcraft shows that we can deliver the highest quality and draw in the best players. In other words: we are looking for your videos, builds, tournaments, podcasts, recruitment posts and theorycrafting skills. We are also looking for top notch contributors, be it for regular content or guest blogs, guides and videos.

We start slowly with the forums, but if some places, like the general section gets too crowded, we are ready to expand the structure.

At the moment we do not have the possibility to create something similar to the Junkie status for GW2 as no api data is available from Arena Net. If a chance emerges for us to create a GW2 Junkie status without manually editing posting rights we will do so. The same goes for linking your character and build, we have no data to access at the moment, but as soon as we do we will work on implementing that as well."

Omlás
Az extra stressz teszt nem az ? <#idiota>

Nem mára tartogattak valami jóságot elvileg?

Omlás
Itt inkább a skill dominál szerintem mint a gear illetve lehet kompenzálni a gear beli hátrányt skillbõl. Persze egy skilles jól gearelt player elég csúnya ellenfél lesz egy átlag playernek de hát ilyen az élet <#idiota><#email>

darth devil
Igen ez vicces, én l2-ztem azt állítják be grinder játékak, miközben a hallottak alapján a wowban messze sokkal többett kellett farmolni.
Sokan örülnek, ennek a mindenki egyenlõ cuccal megy pvpzni, én csak remélem, h hosszútávon is mûködi fog az elképzelés, és nem dõl be pár hónap után.

War, war never changes.

darth devil
Kinek mi a normális pvp. 😄

War, war never changes.

Unknow
Õõõ végülis oda jutottunk ki ,hogy az az egyetlen fair megoldás ha mindenki azonos esélyekkel indul, különben nem lehet normális pvprõl beszélni 😊

-----

darth devil ma 20:50 privát válasz #47118|

Azért ez nem teljesen így van. Nekem WoWban nem volt hozzá türelmem, hogy geart farmoljak azért,hogy tudjak pvpben még jobb pvp geart farmolni, hogy aztán tudjak rendesen pvpzni. 3-4 hónap kellett ahhoz,hogy egy elfogadható gear legyen rajtam. Köszönöm én ebbõl többet nem kérek.
darth devil
Rádásul a vérpistike királysága elég tiszavirág életû, hiszen neked is meglesz ugyanaz a cucc, és akkor mindjárt elbújhat.

War, war never changes.

darth devil
Lehet, sose zavart az ilyen. 😄 Nem az üvegbe pisálós egésznap a gép elõtt ülök vérpistikével kell magam összehasolítani, ezeknek csak a szája nagy. A skilltelen játékost úgyis megveri az ember, akármilyen cuccban van, aki meg jobb, az szarabb cuccban is jó.

War, war never changes.