Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
Imádom a WvW-t. <#szeret>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Running
80 óra játékidõ után ki merem jelenteni, hogy ha kijavítják a nagyobb hibákat, party, guild funkciók, és rendbeszedik az AH-t, akkor ebben a játékban óriási lehetõségek vannak. Döbbenetes mennyiségû content van benne már most, dungeonok, órási dinamikus események, harcok küzdelmek és változatos küldetések. Az sPVP állat, a WWW része is nagyon epikus, csak az zavar kicsit, hogy a szerverek kapacitásához képest kevés embert enged be, több órás várakozási sorok vannak, itt egy picit gondot érzek.
4-5 mmo-val játszottam eddig, és soha ennyi contentet, dungeon-t, küldit, élményt nem láttam még, még akkor sem, ha az adott mmo, 1 évvel késõbb érkezett meg hozzánk.
Én drukkolok a sikerének... szerintem megszületett egy új generációs mmo, amely nem bukhat el, a fejlesztõk hozzáállásán biztos nem fog múlni.

Néztem is, hogy mit keres az elsõ helyen<#falbav>
j0nNyKa
ez nem eladas, picit furcsa lenne pl. a LoL miatt 😊
ez az "XFire’s list of supported games", es a jatszott orak szama szerint van rendezve

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Miért térne el a játszott órák száma digitális, bolti, prepurchase verzióknál? 😄

Ez azért várható volt, mondjuk, amikor a kungfu panda jön ki, akkor meg tuti, hogy wow lesz az elsõ. Ebben benne van minden? Digitális, bolti, pre-purchase stb..?
j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Running
Nephin és Chris, örülnék neki ha nem itt menne ez a valami köztetek. Ajánlom a privát üzenetküldés funkciót. Nincs kedvem moderátor után kutatni...

Háát, nekem pont mesmer-em van, veteránokat én is vígan tudok szólózni 😄

Egyetértek, hogy lehetne egy icipicivel erõsebb is, de azért egyáltalán nem nevezném gyengének. Majd talán buffolják egy kicsit.

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Az Én rangerem még csak 23-s, igaz nem is tolom lefordulásig a játékot, meg kipróbáltam az összes professiont is. Mondjuk a mesmer, és az engineer tetszett a legkevésbé, szegény mesmert akkor töröltem, mikor 2. szintnél már negyedszer halt meg, nagyon gyenge lett szegény. Ezzel szemben rangerrel meg olyan vígan szólózhatóak a veteranok is, hogy csuda<#wave>
36-os vagyok 130+ órával, sok a felfedeznivaló... 😊

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

25-e óta játszom, és még mindig csak 56-os a fõkarim (van egy 14-es másik), pedig nagyon sok órám van benne 😄 Egyszerûen a nyitott világ csodája ez, a felfedezés öröméé, a nyersanyaggyûjtésé, a térképek 100%-os achievementjeié, az eventeké és hogy hosszú félórákat el lehet lenni azzal, hogy fagyott hordókat kapdosol el egy tundrai kocsma elõtt 😄

Az AH zavar persze, mert így nem tudok nyersanyagot venni/értékesíteni így lassabb a craft fejlõdés, de nem bánom, mert egyszerûen nem tudom megunni az alacsony területeket sem. Mindig farmolni indulok nyersit, de eventek lesznek belõle 😊

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

A napokban belefutottam egy personal story quest bugba, ami miatt nem tudok továbbhaladni a történetben, az AH nem mûködik, bizonyos guild funkciók néha szintén nem mûködnek... De ezek a legkevésbé sem tudnak felbosszantani, mert a játék elképesztõen jó lett, "zavartalanul" játszható az elsõ pillanattól kezdve és rettentõen magas színvonalú.
Így mûködik az élet, ha minõséget kap az ember, azzal toleránsabb, mint amikor nem.

PiszkosFred
Tegnap este valami "fertozes" volt a serveren, mert egyszer csak az eventekkel erkezo mobok kozul 1-1 kezdett 22-24 oras immunity-t kapni 😊 Igy aztan az uton elobb leallt a karavan (nem tudtad megolni az osszes kentaurt, hogy tovabb haladjon), majd befutottak az orok (akiket szinten betamadott 1-2 immune, megallitva az eventet szinten), majd kisvartatva a norn kezdohelyen a samanok lettek halhatatlanok a barlang melyen, es igy tovabb.. 😊

AH-rol meg annyit, hogy megint mas megtervezni egy rendezvenyt 10-10 statisztaval, akik nyakaban "ezer ember" tabla log, es megint mas megvalositani tenylegesen tizezer emberrel. Hiaba vagy te a legjobb rendezvenyszervezo es hiaba dolgozol a legjobb szakemberekkel, attol meg lesznek gondok, ahogy beteszi az elso ember a labat a teruletre. Hogy ezt tudod e orvosolni, na itt kezdodik a szakma. Az Arena is dolgozik kemenyen, hogy menjen rendesen a dolog, idovel megoldjak. Globalis AH eseteben gondolom meg nagyobb a melo, mint egy sima serverenkenti AH eseteben, legalabbis mint laikus, bonyolultabbnak tunik.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

DummyBoy
Mondjuk az már BWE-k alatt is látható volt, hogy gáz lesz az AH-val, mivel irgalmatlan lassú volt ... (Reportoltam is ha jól emlékszem ...)

Ettõl függetlenül szerintem nincs itt összesküvéselmélet a háttérben, nemes egyszerûséggel kicsit alultervezték a dolgot 😊

Sõt, az is szimpatikus, hogy a többi topikkal ellentétben itt nem soktíz oldalas flém egy ilyen beszélgetés ... Csak azt hagyjuk ki, hogy más MMO-khoz hasonlítgatunk, meg kijelentjük, hogy "legjobb" és társai ...

Azért elég sok bakit, bugot és negatívumot fel lehet már az elsõ hét után is sorolni. Ez van, majd javítják ... Csak ne induljon be a világmegváltómindennélszuperebbüljobb agymenés, mert abból csak flém lesz.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

és a PVP CRAFT!

http://www.guildwars2guru.com/topic/56825-a-general-how-to-on-crafting-pvp-gear/

ez is crafting!

http://pwniversity.com/category/gw2-crafting-guides

ezt az oldalt nagyon mentsétek el!

http://gaiscioch.com/tavern/guildwars_crafting/post_35198.html

ez is best
http://en.gw2codex.com/

meg ez
http://www.guildwars2guru.com/

a.carkey
+k

A medve nem játék.

a.carkey
A world bossoról nincs egy jó leírás valahol? Mi, merre van, meg ilyenek?

A medve nem játék.

a.carkey
"Trading Post
We're still working on expanding the Trading Post's capacity to handle the huge volume of requested trades. We had the Trading Post down for maintenance earlier today but currently it's online and available to all players. We're still working on some issues, in particular buy and sell commands sometimes appearing to hang although they actually succeeded. We know the Trading Post is a big part of the game and we're working around-the-clock to restore full functionality to all players."

A medve nem játék.

a.carkey
Miért nem engedték be a pre-ordereseket is? 1x tudtam bemenni, amikor elqurták a meghívókkal és kaptam. Senki nem tartott kést a nyakukhoz, hogy csak x ezer emberke nyomhassa, ugyanazok, akik eddig is ...

De mivelglobal a tp, elfogadom a szopatást, de ahogy csinálják, azt már nem.

A medve nem játék.

AntiHero
Megy a Trading Post <#banplz>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Te nem tudod kivel beszélsz és abból következtetsz rofl 😊

(Egyébként a mondanivalód részleges tartalmában van igazságod, csak most a farok másik oldalán állunk és úgy is állok hozzá.)
Nevetséges indok ez amit te felhozol. Én komoly munkát látok a háttérben. Attól hogy úgy ment a mint a villám, attól még bizonyos javításokat el kell végezni hogy pl. holnap elinduljon és ne kelljen leállítani. De az is lehet azért nem indították, mert még pár szervert betolnak alá. Nem olyan egyszerû ám ez, ahogy elgondolod. Tudod mennyi munkájuk van nekik? Szerintem nem akarnál te most ott dolgozni....
Nekem van egy kis rálátásom a számítástechnikára, tudom hogy mennyit kell tesztelni, hogy valami biztosan mûködjön, és még élesben is elõjöhetnek olyan hibák, amire senki sem számított. Egyáltalán nem csodálom hogy bugos a játék bizonyos része. De ehhez képest is elég bugmentes ez a játék. Majd ha te is részt veszel több ezer embert érintõ munkában, akkor rájössz hogy mifene az a számítástechnika...
Egy tesztnek nem csak az a lényege, hogy a pillanatnyi állapotról adatokat szolgáltasson, hanem képessé tesz arra, hogy modellt alkoss egy lehetséges és valószínû jövõbeni szkenárióra. Azon változók, és adatok birtokában, miszerint tudod mennyien peroderelték a game-t, mit vetít elõre a piackutatás és mekkora hype van körülötte stb.

Szerintem szimpla gem etetés, amit csinálnak. Már belõtték az adatbázis szervereket. Több klántársam megerõsített, hogy délelõtt mielõtt lekapcsolták a TP-t úgy ment a "select from", mint a villám.
Nem okoskodás, hanem realitás. Ahogy TDC Geronimo is írja, stresszt teszteken közel sem volt ennyi játékosbázis, sõt úgy tapasztaltam hogy egyre kevesebb, mert ugye minek játszanak ha törlik mindenüket?

Én már csak ebben a fejlesztõ csapatban bízom, a többi elvesztette a hitelét számomra. Talán még a Valve tudna mutatni valami jó kis FPS-t ha akarna...
TDC Geronimo
Stress testeken közel se volt 3-400k játékos egyidejûleg online. Jó ha ennek a tizede ott volt

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Na igen, a game nagyon jó. Azzal viszont nem értek egyet, hogy évek óta az elsõ ami leszögez a székhez, mert az mindenkinek a saját ízlése mi jön be neki. Mondjuk ez spec nekem is nagyon bejön (/age 140 hrs).

> Ami pedig a TP-t illeti, nem meglepõ hogy nem mûködik, mert eddig nem kapott ekkora terhelést a TP és mûködött

Mi volt az a sok stressz teszt hetekig?! Az abból levon következtetések az Anet bénaságát tükrözik, vagy marketinges beetetés volt a cél?

Ugyebár, ha bármelyik kérdés is igaz abból a védekezõ jön ki szarul. 😊

Kis kitérõ, te azt hiszed nem vagyok tudatában mi történik a játékkal? Nem kell okoskodnod képben vagyok, peace ty.
s0n1c
valami fegyveres képet mutassál már 😊
TDC Geronimo
<#nezze>

TDC Geronimo
Ilyen komplex játékoknál, mint az MMOk elkerülhetetlenek a bugok. Amúgy meg ezért a pénzért ilyen tartalmat sehol se kapsz, egy játéktól se.

Nem szerintem, sokak szerint! Elsõ játék évek óta ami hosszú órákra le tudja kötni az embert.

Ami pedig a TP-t illeti, nem meglepõ hogy nem mûködik, mert eddig nem kapott ekkora terhelést a TP és mûködött, de 25.-étõl napok óta látszódik hogy lelassul az egész és ezért nem lehet benne eladni/venni dolgokat. ANet meg próbálja átírni a kódot/optimalizálni, új szervereket betolni, hogy végre mûködjön, ez nem 1 nap meló, hanem sok.

Szerintem ezt fel lehet fogni amit írok, nem kell hozzá egyetemi végzettség.
frango
Jaja ez olyan, mint mikor azt hallom, hogy vegyél gemet,támogasd a fejlesztõket.😄DD

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

s0n1c
Rettenetesen bejön a steampunk beütése a játéknak 😊
1. Nem igazán szidtam soha a játékot. Minden egyes percét élvezem. Akkor szóltam bele ált., ha a TP-rõl volt szó. Na olyankor elõjöttek az arany bogárkák és meg akarták magyarázni, hogy az nekünk tulajdonképpen jó. Mert zsenik az alkotók, de annyira, hogy nem merik megmutatni 10. napja mekkorák 😊
Ha naiv vagyok elhiszem, hogy kihívás. Ha nem vagyok naiv érdekesen mozgatom a szemöldököm, és kíváncsi gondolatok furdalnak miért lõtték le a fórumokat. 😊
2. Mammamía te ezen a Föld-ön élsz? Mi az hogy semmibe veszem õket? Te melyik oldalon állsz a vevõ vagy az eladó? Fordulj meg a lovacskádon. Úgy beszélsz, mintha a játékos tenne szívességet az Anetnek, hogy megvette.
Legközelebb írd már oda,hogy "szerintem" egy sokkal jobb MMO ok?

TVelvet
Láttam egy 14-es elementalistet, akinek volt Fire Elementalja... Hogy?
Te múltkor is elég szánalmas módon szidtad a játékot ok nélkül. Nincs új a nap alatt. A játék indulásakor természetes hogy vannak hibák, illetve nem mûködõ dolgok. Ez egy új MMO, és az ArenNet-nek is új kihívás, mert ilyen komplex rendszert még nem csinált senki a játékpiacon.
De te semmibe veszed õket, holott havidíj nélkül a képedbe tolnak egy sokkal jobb MMO-t, mint a többi, de te szidod...
Mondom, nem kell vele játszani.
Nem én rageltem, ha tudnál olvasni. Csak cinikus voltam. Mi az a panda taníts mester, de a kurvát röviddel írd. 😊
Bazzzzze, ez de jól néz ki😊
Felesleges itt rage-elned meg teleírni a hülyeségeiddel a topikot, ha nem tetszik a játék akkor add el, menj el pandázni. Amúgy sem érsz el semmit sem ha itt sírsz mint egy fürdõskúrva.
a.carkey
Tiszta Hitman vagy. Még hangtompító is van a puskádon. 😄

A medve nem játék.

Na neeee, tényleg? 😊
Ha egy picit is tudsz olvasni, akkor láthatod hogy csak tesztelnek még és nem véglegesen megy a TP.
s0n1c
inkább így:

Csak kezdeti nehézségek, lehet a vérprofi team megoldja végre, mire 3. 80-as karim húzom felfelé. 😊
s0n1c
csak úgy:

Baszki, ma kétszer próbáltam játszani, reggel szokás szerint elcseszték az updatet, most megint nem lehet bejutni, ha véletlenül bejutok, akkor meg rögtön kivág karakterválasztótól az asztalra.
Gz Arenanet, gj!
PVP-bõl,hogy lehet visszajutni PVE-be ahonnan indítottam a PVP.t ?