Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én úgy ascendeltem, hogy tökugyanúgy néztem ki, mint lvl 1-en 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Ha szemben állsz a "kijárattal", jobbra van tõled a dombon. De amúgy tartsd lenyomva a bal oldali alt billentyût, és minden goldod megoldódva vala 😊

Szaruman
Nézd meg a páncélját. Az TÉLLEG 2-es szintû, áthúzták. Én anno 2k/fõ áron vittem embereket lornarson, de mára már meguntam.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Ascalon City-ben hol találom meg ezt a raktározó nõt?

Guild Wars Hero: Darrick Doomhammer (Warrior/Monk) Guild: Hungarian Stars [HS] (Kurzick)

Tuti hogy bug, énis sokszor láttam már ilyet. Ha kicsit széthúzod a felsõ ablakot, látni fogod 😊 Lvl 2-t pedig már az elsõ 1000 xp-s coop alatt elérte volna, tehát teljesen biztos, hogy nem csak áthuzatta magát.

Ne már ezt a ládás dolgot hogy fizetni kell érte nemis tudtam pedig már május eleje ota játszom<#wow1>
Biztos hogy bug? Szerintem áthúzatta magát... Sajnos mostanában nagyon sokan csinálják ezt. Droknarban egyre több embert látok 5 alatti szinten. Múltkor pl az Ice Caves of Sorrow-t próbáltam egy random csapattal, nem figyeltem, és játék közben vettem észre, hogy van a csapatban egy 2-es szintû necro... Sosem fogom megérteni, miért éri meg az embereknek, hogy átvigyék õket Lornars Passon.

EmThor
nem fért ki a 20as? 😄 bug

Factor_007
Ezt magyarázza meg nekem valaki:

EmThor
<#eljen>

Köszi szépen!

Guild Wars Hero: Darrick Doomhammer (Warrior/Monk) Guild: Hungarian Stars [HS] (Kurzick)

EmThor
ja, mint diabloba, itt is van egy láda, minden városban meg kis településen van egy csaj, odamész, rákatt, láda megnyílik, elején kell potom 50aranyat lepengetni érte

A Guild Wars-ban van valami láda vagy bank, ahol el lehet raktározni a tárgyaimat?

Ennyi erõvel lehetne szerkeszteni egy új játékot 😊 Szerintem nem véletlenül nem MMORPG, hanem CORPG. Így jó ez, ahogy van. Pont attól jó ez a játék, hogy nem a PvE részre gyúrtak rá a készítõk, hanem a PvP-re... Szerintem sokkal változatosabbá teszi az egészet, mert mindig más csapatok, más taktikák jönnek veled szembe (bár a mostani balance update után ezt nem lehet elmondani)- igaz a pályák ugyanazok 😊
Ja és nem értem, hogy mi baja van mindenkinek a WoW grafikájával. Szerintem tök jó, illik a warcraft világához.

edios
Megoldás: Guild Warshoz kell szerkeszteni Wow modot! (No havidíj,emberséges grafika😊)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

EmThor
faq téma 2: a játék corpg, valóban nem mmorpg, olyan beütésekkel. valahol sajna télleg ez a lényeg, jövõ heti + 2 pálya meg + 2 hét... ha minden hónapban lenne ilyen aszondom oké, streaming rendszer legkényelmesebb!! dehát ha nem nem. Wow? LA2? D&L?

edios
A baj ezzel a gammával,hogy olyan,mintha mmorpg lenne pedig semmi köze ahhoz.

Az a lényege,h küldikkel sok jó skillt szerezz,hogy aztán PvPben használd õket. Ennyi!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

EmThor
megéri, de... tegyük hozzá: ha szereted a játékos játékos elleni küzdelemet, azaz a PvP-t a játék rengeteg lehetõséggel szolgál, random csapatok, 4es csapatok, arénázás, meg nagy 8fõs csapatok harca, és céh céh csaták. na itt jön a DE. ha PvE azaz játékos szörny elleni harcot szereted, nálam 2-3 hónap volt és semmi. összes területen jártam, hol harcoltam, hol futottam 😊 összes küldi lenyomva, még mellékküldik is, csomó lóvé, 15k-s páncél, jó cuccok, és nem tudok mit csinálni, farmolás unalmas, PvE vége.

Javaslom, hogy a játék bannerja alá írjuk ki, h "Nem havidíjas, CORPG, stb", sztem így egyszerûbb lenne!

arra mondtam, hogy megéri (sokkal jobban mint a wow)

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

EmThor
most nem értem mivan! nincs havidíj, nem is lesz, egyszeri 8ezerért attól még meg kell venni a dobozt cd kulcsostól hogy tudj egyáltalán jáccani

pedig nagyon atomnak tûnik

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..............................................................................................

EmThor
ez a játék az elsõ, nagy költségvetésû, A kategóriás, csak neten jáccható, kooperatív szerepjáték, melynek nincs havidíja, 8ezer forint, és félévente új, teljes árú kiegészítõket ígérnek! elsõ ilyen kieg, 2006 elsõ fele, február, márciusra tippelem

?????

nem akarok hülyét kérdezni, de meg kell tegyem, mert olvastam és nem hittem el: ez a játék nem havidíjas

dougO
Gyertek már haza bakker. <#integet2>
Eu-nak a favort!!! (nem mintha érintene, de akkor is)

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Ma reggel az OM megint remekelt😛 sajna megint az amcsiknak szreztük a favort]OM
Télleg nem teleport 😛 Akkor ezt benéztem... mindegy

EmThor
ez nem teleport csak feldõlt törpe izé ilyen túlméretezett fáklya, DE belementem nem lett semmi, bár Favor nem tom hol volt épp'

EmThor
ja reggel 5óra 😄

EmThor
bementünk HW céhünkkel Lyana, mindkét barlangba, jobbra fenn Seer, balra impeknél töküres volt, jó nagy terület

Szept. 7. -Sorrow's Furnace!!!!
Nem tudom, hogy olvastátok-e, de a www.guildwars.com -on fent van. Persze amcsi idõ szerinte lesz, tehát valószínû, hogy nálunk egy napot késik... valószínûleg EmThornak igaza van és télleg szept. 8. lesz nálunk.

Egyster mi is felfedeztünk egy barlangot Mineralban, de az nem középen volt, hanem az észak-nyugati részén... Nagyon nehéz bejutni, mert rengeteg imp és troll vár rád. De láttam ott egy teleport-szerû képzõdményt, talán ez is visz vhova, meg mellette van egy szobor is. Itt van egy kép, amit régen csináltam, de ezen mindkettõ jól látszik.
Mineral Springs

Mineral Springsben valóban van egy barlang, egyszer elit skill gyûjtögetés közben keveredtem el oda. Kicsit meglepõdtem, hogy ott találtam a Seer-t, de pont kapóra jött, mert úgyis infuseolni akartam az új armoromat. Viszont nem hiszem hogy csak favor alatt lehet oda bejutni. Lehet hogy van egy másik barlang is?

FOW-ban magyar csapattal nyomtuk, és ott mondta vki...aztán fow után elmentünk megkeresni, de sajna el kellett mennem, szal nem tom a végeredményt...de tény, h nagyon érdekes hely az a mineral springs. van ott vmi középen, vmi nagy...talán egy titkos barlang a hegyben.

EmThor
hol hallottam?

Azt hallottam, hogy ha nálunk van a favor, Mineral Springsben van egy titkos hely, ahová csak akkor lehet bejutni....ez tényleg létezik, vagy csak legenda?

Lol, most jöttem vissza Fow-ból.....bugos volt az egész, az elején nem voltak Abyssalok, a szellem nem reagált, a Monk boss kinyírása küldinél nem volt ellenfél, a templomban meg vagy 10x többen voltak...gáz volt, remélem ilyet nem élek át még1x...egy küldit sem tudtunk teljesíteni!

Nekem is jött egy pár fame a hétvégén.Ja és kösz a scog-nak a rank 3-ért és kösz a hunv-nek a rank 4-ért 😊)
Szaruman
Én gólyatáborban voltam, tegnap este 15 fame-t gyüjtöttem 😊 Szal nekem szinte semmi.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Atisz
Na igen a distracting shot + choking gas még mindig tarol, de a spirit spam nincs már többé...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

nekem elég lightosra sikerült, 150valamennyi fame 😞

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Fõleg, hogy azóta, mióta ti elvettétek tõlünk a favort, nem is jött vissza... Két napja talán?

dougO
Azért találkoztunk olyan ranger buildel, hogy pislogni volt csak idõnk. A különbség annyi, hogy ehhez már ész is kell! <#hehe>

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Atisz
Igen tényleg szép volt. A smite még mindig tarol, de a rangerek most már többet futnak spirit pakolás helyett<#vigyor3>
Én nem játszottam annyit csak az utsó napon küldtem meg 1 'picit' jobban ehhez képest szép a +100 fame<#vigyor>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Gratula a gyõzelemhez...nem gyõzöm hangsúlyozni: figyeljetek hogy legalább 4 eu-s szerveren játszó tag legyen a party-ban és a leader is eu-s legyen. Így nem fordul elõ ilyen szégyenletes dolog ^^

Eladó Guild Wars! A továbbiakat itt:LINK

dougO
Persze elfelejtettem aláírni:

The Godfather

dougO
Jó volt ez a 7vége, végülis 200+ fame-mel és 45.020 factionnel zártam (nem ez össz, ennyit szereztem ezen a 7végén <#vigyor>). Lehetne ilyen gyakrabban. 😊
Grat a HoHoz OM!
Köszi minden magyarnak a játékot! Ha jól számolom 5-6 guild mûködött együtt folyamatosan, amit jó látni. 😊
Nekem ráment a gatyám a 7végére, ugyanis annyit ültem, hogy elfeslett a hátulja (Kockás rövidnadrág - Auchan - 800 Ft, de az élmény megfizethetetlen <#vigyor2>).
Ugyhogy egy kis alvás után megyek is ki a Margit-szigetre, olyan szép az idõ. <#wink>