Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ma du. HunV-WSS-TMT együttmûködésbõl 2 hoh gyözelem született:

Aquli
Köszi a gyors válaszokat.
Márk

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

DBoy
Árkád -> Média Mark TELE VAN!!! IENNEL

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

Most láttam, hogy a PcDome-on is várni kell (1-2 hónap). Talán célszerûbb akkor mást keresni, ha minél elõbb játszani akarsz 😊

Nos én arra tudok válaszolni, hogy el lehet-e lenni a játékkal: NANÁ!
Én próbáltam a WoW-ot (a többit amit felsoroltál nem) de 3 nap alatt meguntam. Ezt a játékot már május óta tolom és még mindig nem unalmas. Az a jó, ha netán meg is unod a PvE részét, akkor is ott van a PvP, ami mindig más. Mindig új csapatok jönnek szembe, új buildek stb.
Ha jól tudom akkor a PcDome shopból (shop.pcdome.hu) meg tudod rendelni, de ha nem akkor szerintem egy Media Marktban biztos találsz (na jó, nem biztos, de én nemrég még láttam).

EmThor
media markt-ot próbálj, vagy hivatalos forgalmazót: automex.hu

egyik felsorolt játékkal se jáccottam, nekem ez volt az elsõ mmo-m, hát 3-4 hónapja toljuk, én személy szerint meguntam, PvP rész erõs és jó, de PvE ha mindent kizsigerelsz, egy bõ 2 hónap, de csak 1 karival letolva. de most jön pl 2 új map meg küldik, tehát okés a dolog.

Corpg... hát mert csak a városokban találkozol emberekkel, és ha kimész a világba oda a 4-6-8 fõs csapatoddal mehetsz ahova bevehecc haverokat, vagy botokat. megvan az elõnye meg a hátránya is, nagyjából ennyi. Peace

Aquli
Hol lehet megvenni a játékot(cdgalaxisban nincs)?
Másik kérdésem: Tudom, ti elfogultak vagytok, de el lehet lenni ezzel a játékkal olyan sokáig, mint mondjuk a wowwal, everquesttel, daoccal, tehát mondjuk fél évig?
a másik kérdésem: mi a különbség az mmorpg és a corpg között?
Márk

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

EmThor

molebrutea

kiegbe majd jövõre tuti törpe lesz a jáccható faj szerintem. hisz már kész!

EmThor
nem. hanem a PvE játékosoknak is elérhetõ lesz olyan nagyszintû terület új cuccokkal MINT a fow meg uw, ennyi

dougO
"With the release of the Sorrow's Furnace Update on September 7, we will be making a number of important economic and balance changes. Many things will become significantly easier to acquire, including skill points and skills. But the gold cost of learning a skill from a trainer will be somewhat more expensive for most players."

Ez szerintetek is azt jelenti, hogy könnyebb lesz a FoW armort megszerezni? 😊 Eddig csak a fame-t gyûjtöttem az ecto helyett, de ha tényleg egyszerûbb lesz, lehet rászánok majd néhány órát.
Egyébként az új területek nagyjából olyan nehézségûek lesznek mint az UW vagy a FoW, nagyjából olyan jutalmazási rendszerrel, csak nem kell fizetni meg bármikor le lehet menni.

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Új FF:
http://drahq.dr.funpic.de/cgi-bin/drafor/fs.php

Ismét kifejtik, h lesznek majd új emotionök, új karaktermodellek:
haj, hajszín, test, stb...és ráadásul ezt pénzért már játék közben is lehet! Lehet, h lesznek hajfestékek! Tök jó lenne!
Várom már nagyon!

Faki
Hajj, nos már egy ideje nyüzöm a játékot, van 3 lvl 20-as karim (végigtolva mindel) ranger,mesmer,warrior. Namost a guildeben nemigazán HoH-oznak, én meg szeretnék. Random csapatokrol inkább ne is beszéljünk. Szal ha hiányos a csapat valahol én szívesen mennék 😊 , Dez Daermon néven játszok.
Egyebet nem mondtatok, kérem kapcsolja ki.

Kedden kezdtem a játékot, és lvl 8-as Warrior/Monk vagyok. Továbbmehetnék a story-ban, de most fedeztem fel asszem az egész térképet. Full Ringmail cuccom van, Collector-októl szereztem, csak a Cap-ot nem találom, azt melyik Collector-tól lehet megszerezni? <#help>

Guild Wars Hero: Darrick Doomhammer (Warrior/Monk) Guild: Hungarian Stars [HS] (Kurzick)

Én már egy egész alakos tigrisnek is nagyon örülnék, ami rank9-tõl van. 😊 Kár hogy nem mentetted le az a sárkányt, megnéztem volna én is. Többet kellene hohoznunk, kell a fame. 😄 És lehetõleg ne várakozással teljen el mindig az idõ. 😛

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Igen az elején vagyok még (kedden kaptam meg a Guild Warst), köszi!

Guild Wars Hero: Darrick Doomhammer (Warrior/Monk) Guild: Hungarian Stars [HS] (Kurzick)

dougO
Ha valakinek van képe sárkányról, pls dobja már fel ide.

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

SZEG007
Lego nem mindegyiküknek van sárkánya, d pl.: Eron, és Silver Song a nap 24 orájábol, 24-et tombs-ba tölt.

Atisz
Már akkor HoH-oztak, amikor mi még Gwennek virágot hordtunk...
Egyébként egyszer ellenük védtük be az oltárt az utsó pályán a HoH-ban <#vigyor>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Beképzelt bunkók voltak, csak nem képzeled rólam hogy ilyenekkel szóba állok <#vigyor3>
A sárkányban az a poén, hogy nem trófea jellegû, hanem egész alakos. Igen impresszív.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Szia STeev. Ha nem tévedek, te még az elején tartasz nagyon. 😊 Baked Huskot emlékeim szerint a wormok dobják a szántóföldön a lerombolás elõtti Ascalonban.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Outlander
Egy guild hall korai koncepció rajza.

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

Ok, hülye vok, nem olvastam el😛 Boccs. amúgy érdekes kép, szívsn látnám viszont a játékban...ennek kapcsán eszembe jutott, hogy nagyon szívsn látnék belsõ tereken játszódó küldetéseket, pl: kastély hatalmas termei és csillogó parkettájú folyosói, katedrálisok, dungeon-ök, stb...remélem a Chapter 2-be raknak be vmi hasonlót.

Figyelmetekbe ajánlom az e heti hátteret:
http://guildwars.com/gallery/wallpaper/gw-wp055.html

mi a franc lehet ez??

Baked Husk(s)-ot mi dobja? <#help>

csak aztnemértem honnan van nekik sárkányuk, nem tipikus elit csapat, bár az igaz hogy a játék elejét nagyon elkapták..

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Szaruman
Sztem is unalmas, én csak a hordár szerepét vállaltam néha, de még az is qrva unalmas.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

dougO
Nem kérdezted mennyi fame-töl van?

dougO
Ha van a sárkányról screenshot, akkor dobd már fel ide. 😊

dougO
Kedves egészségére annak aki ezt csinálja, és ezért vesz két GW-t! LOL

Szaruman
Egyedül is megy: 2 példányban fut a GW (2 géprõl, vagy winxp alatt 2 felhasználó), és a saját karimat húzom. Hidd el, meg lehet csinálni. Csak türelem kell hozzá. De abból nagyon sok 😊

Atisz
Tegnap szerettem volna menni a TWG-vel, de kiröhögték a szarvasomat <#vigyor>
A vezetõjük ott nyomta nekem a sárkányt...
Utána az egyikük mégis be akart venni, de akkor már beálltam 1 noob partiba és mint tudjuk a noob partik adják a legnagyobb élményt...amíg fel nem forr az agyvizem.

dougO
Ezt egyedül nemtod megcsinálni, max megcsináltatni. <#beka2>

Hát igen... Szarumánnak igaza van. Nem kell ascendednek lenni ahhoz, hogy továbjuss. A sivatagos missziókat simán át lehet ugrani. Na de mindegy, szerintem tök lényegtelen ez az egész.
Tegnap én is láttam, hogy a WSS gyõzött a HoH-ban, gratulálok nekik. Csak így tovább! 😊

Szaruman
GZ😊
Kezd kicsit vicces lenni.
Tehát:
- akár 1-es szinten is lehet valaki a lerombolt ascalonban.
- 1-es szinten is lehet valaki droknarban
- 1-es szinten is lehet valaki thead keep-ben.
- ott 1k xp a mission--> sajna eléri a 2-es szintet.

Ha megcsinálom, kifizetitek a FoW armoromat, k?

Ascendent{/b] (felemelkedés)
- mirror korában automatikusan lvl20 lett a karakter
- most viszont 50k XP a jutalom, tehát nem automatikus a lvl20
--= =--
- mivel a WSS guildból úgy nézem kevesen járnak ide halkan megjegyzem, hogy tegnap este gazdagodtak egy HoH gyõzelemmel (szerintem ez volt az elsõ, de ez nem biztos). Én nem voltam akkor a csapatban, csak épp online voltam...

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

dougO
Akkor csak régen voltígy. Nemtom, nemigazán játszom PvE-t^^

nem 10k-t kapsz hanem annyit pont, hogy lvl 20 legyél. Lehet az akár 100k exp is

Ja tényleg, ascendnél kapsz 10 ezer XP-t, szal kétlem, hogy ezt "megúszta" volna levelup nélkül 😄

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

ez már a lávás szigeten van és a sziget elõtt ascendelned kell ami után rögtön 20-as leszel...szóval ez Bug....illetve annak se lehet nevezni, csak a srácnak hosszú a neve és nem fért ki a 0 😊

Én úgy tudom hogy amerikai idõ szerint 7-én lesz. De ha visszaolvasol a topicban, akkor megtalálod pontosan...

Gladiator
9.-én

DJ_HELL
De nem tudom mi ebben a lényeg, hogy áthuzatom magam!Maximum röhög egy jót mindenki!Nekem van 3 pve karim és végig lehet menni a jatékon kb 20 óra alatt szóval nem értem miért nincs erre ideje valakinek...Úgyis ascendednek kell lenned hogy valahova is el tudj jutni pl.:FoW,Uw.Illetve gondolom a summer update se fog ebben különbözni.Tényleg nem tudjátok, hogy mikor lesz a summer update?Tehát szerintem hülyeség csak azok csinálják így akik nem tudnak játszani...

Hell Is Burnin\'

Szaruman
Lvl 3 kell hozzá? ^^ Én vittem át lvl 1-es karit. Szal nem bug.

Én láttam már olyat, hogy vki Ascalonban 1-es szinten van. Ahhoz, hogy Droknarba kerülj nem kell szintet lépni, mivel Ascalonból vezet út Beacons Perchbe. Onnan is lehet szintlépés nélkül Droknarba menni (csak rögtön az elején le kell halni, és nem kapsz XP-t). Én úgy tudom, hogy onnan vezet út Thunderhead Keep-be (legalábbis hallottam). Ha egyes szintû vagy, és kapsz 1000 XP-t a missionért, akkor max 2-es leszel. Ember Light Camp-bõl meg csak egy lépés Ring of Fire. Persze lehet, hogy télleg bug...

THX!

Nem szintfüggõ a láda. Minden városban találsz ilyet.
NPC, zöld névvel, asszem Xunlai Agent vagy ilyesmi
szokott lenni a neve, ami biztos, hogy a neve után
(Storage) feliratot találsz.

A max. 4 karid osztozik a láda tartalmán, tehát bármelyik
karid lép be, látja és kiveheti a tartalmát.

A dúlás utáni ascalonban a páncélárusitó fölött vannak,
asszem 3 ládás ember is van ott.

5-ös szinten is van ilyen láda (Storage vagy mi)?

THX! Megkeresem... Egyébként azt mondták, hogy itt nincs.

neeee 😄DDD

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

dougO
Level2-n nem hiszem, hogy oda lehet kerülni, mert lvl3 kell, hogy átjöjjön presearingbõl. Viszont arról van videó, hogy az arc level3-on ascendál^^