Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ja az ex loca elvert minket, nem igazán ellenük készültünk.
Kicsit frissítve a ladder:

33rd Immortal Legio IL Eu 1183
85th Wild Slayer Squad WSS Eu 1100
30th Expect The Unexpected XP Eu 1186
            Teg
Kosz Warbar!

midnight ladder:
43rd Expect The Unexpected XP Eu 1164 15th in Eu
85th Wild Slayer Squad WSS Eu 1100 29th in Eu

gratula XP-nek is😊
Tombban sajna kihaltatok mire egymasnak eshettunk volna, kicsit sajnalom is, de meg osszefuthatunk egy tancra barmikor 😊

:::::::::::: WSS Guild Member :::::::::::: ASUS A8N-SLI, AMD Athlon64 3200+, 2x512MB DDR400 Dual, ATI Radeon x700PRO, 120+160GB SATA HDD, Windows XP Professional x64 Edition 2005

grats tégla és grats herman ideje volt már 😊
sohaaaaa

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Teg
en sem az áemdét szeretem 😊

de amit a processzoraik muvelnek jatekban a rivalishoz kepest nevetsegesen alacsony orajelen az minden tiszteletem es tamogatasom elnyerte. legjobb vetel, de ez mar egy masik forumra tartozik 😉

:::::::::::: WSS Guild Member :::::::::::: ASUS A8N-SLI, AMD Athlon64 3200+, 2x512MB DDR400 Dual, ATI Radeon x700PRO, 120+160GB SATA HDD, Windows XP Professional x64 Edition 2005

Teg
oh... még valami:

Führerünknek ezúton is szeretnék hepi börszdéjt kiáltani!
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Shaenis, sztem ma is megyunk tombozni, hozhatnad a belli denszer baratnoidet is. Szereny kicsi csapatunk moraljat egekbe tudnatok repiteni! <#taps>

Hát igen,akinek ilyen gépe van....... 😄
Bár én nemszeretem az áemdét

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

1. LOL
1+. Én nem találtam meg, az anyja szellem van Underworldben
2. Erre már válaszoltak asszem, 1000gp=1 platina
3. Marhans Grotto-ban

Teg
nekem valahogy mar nincs turelmem az ilyen kerdesekre valaszolgatni...

PanzerWolf
Sziasztok!
Wicked,Accursed,Inscribed staff érdekelne ha van valakinek.Bloodos vagy Courses.max sebzésü,10energy,ha megvan a követelmény(blood,course)akkor még +5energy,ha még ad mást is pluszba az se baj,gondolok itt még gyors skill használatra vagy visszatöltõdésre.

A platinum (vagy platina) az a pénz. 1 platina = 1000 arany

nem úgy értettem hogy palástot találni azt én is tom,de amikor én reggeleg guildet akkor ahoz akarok palástot csináni,de nem tom mer kell asszem v.mi platinum v. vmi ilyesmi
2. a palást a klán sajátja. Az jelzi, hogy tag vagy. Ha belépsz egy klánba, megkapod a klán palástját. Nem lehet találni.

Shaenis #6953 köszi a választ

DJ Bee18
conjurer! Domaszék? 😄DD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

helósztok!!!
lenne 1pár kérdésem
1.amikor a szörnyek le rombolják a várost utána hol lehet megtalálni gwen a kis csajt?
2.amikor palást akarok csinálni ahoz kell v.mi platinum v. mi?és azt hol lehet találni?
3.A monk az hol tud tanulni light of dwayna varázslatot?
Brigadeführer
Oki! "N" betünél benne vagy...😊

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Brigadeführer
Csoró mesmerem Fissure ruhájához adományokat bárkitöl szívesen elfogadok!😄

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Brigade gratulálok. 😊 Grat Téglagyári Megállónak is, úgy látom elég lelkesítõen hatott rá a topless táncom a tombban. 😄

Amúgy szólj, ha kell valaki golyófogónak hohba, ha netán létszámhiányos a csapat. 😉

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Brigadeführer
WSS hírek:
- 86-ként zártuk a tegnapot a ladderen.
- Tegnapelött hajnali 4:20-kor meglett az 1000.fame-m!<#buck>Ezúton is szeretném megköszönni a guild tagjainak az önfeláldozó segítséget, amiért ilyen sokáig fent maradtak velem! Büszke vagyok rátok!
- Ugyancsak tegnapelött csak egy pár órával korábban Téglagyári Megálló is átsuhant az 1000-en! Gratula Neked is!

Ati, elég lesz 2 hench, mert megyek veled én is. 😊

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Sajnos sokan türelmetlenek. 😊 Amúgy tegnap sikerült összeszedni a csapatot hohra, és örömmel láttam hogy jönnek újak, akik eddig nem pvpztek. Mint várható volt, nem értünk el túl nagy eredményt, azért így is szereztünk némi tapasztalatot és egy kis fame-t. Nekem ez nem vette el a kedvem, sajnos volt akinek igen. 😞 Én emiatt nem fogok kilépni a HunV-bõl, addig is megyek vendégként másokkal hohozni. Remélem sikerül minden nap összeszedni a csapatot egy kis gyakorlásra, majd meglátjátok hogy lesz még aktív PvP-s mag a HunV-ben.

Csináltam egy iway karit, és mentem jó pár kört 6w/r+2n felállásban. Volt ahol lekaszaboltuk az ellenfelet pillanatok alatt, de több jó taktikát láttam arra is, hogy védekeznek mások iway ellen. Többek között örömmel láttam, hogy kezdik ismét becsülni az elementalistákat. 😊 Volt hogy flawless victoryval verték szarrá az egész iway hordánkat. 😄

A többit majd elmondom este a guild chaten vagy TS-en, a lényeg hogy korai még temetni a HunV-t szerintem. 😊 Ideje lenne a ladderre is újra felkerülni. 😊

Üdv!
Azért kilépni valahonnan mert 1-2 hét alatt nem volt elég aktív PvP játékos, ráadásul úgy hogy nem is volt másik guild ahova menjél, felettéb érdekes. Talán ha vártál volna egy kicsit, meg olyan idöpontokba mész fel amikor vannak is, lehet hogy lettek volna többen. Kimondottan sok aktív játékos van a HunV-be, de nem mind PvP-zik ez igaz. Úgy látom te is a türelmetlenebb fajtából való vagy, ami tulképpen nem baj, csak számomra furcsa, mert ez csak egy játék és nem kéne ennyire vérkomolyan venni. PvPzni meg HoHozni nem csak guild tagokkal lehet. Valószínû hogy 30 felett az ember kicsit ráérösebb meg minden, de senkit nem hajt a tatár sehova. Próbálj meg esetleg a nálad tapasztalatlanabb játékosoknak segíteni és megszerettetni velük a PvP-t, lehet hogy sikerül. Jómagam is közel 4 hónapja nyomom a gammát a HunV-be, és csak most kezdek el PvP-zni, mert edig nem éreztem különösebb ingerenciát rá. Több mint egymilla Xp-m van, de csak rank 1-es vagyok, és rohadtul nem zavar. Mostantól talán többet fogok PvPzni, mert annak is megvan a maga varázsa és tulképpen tetszik ez a része is a játéknak, de mint mindenhez ehez is idõ kell hogy belerázódjon az ember. Nem akartalak ezzel oktatni, csak leírtam a véleményem.
Hello!

rég írtam már ide
Keresek magyar aktív(!!!) pvp(!!!) guildet, rank 4, 411 fame, összes mesmer,necro,warrior,monk skill unlockolva, leginkább pvp-ben a mesmerhez meg a monkhoz értek, de a warriorral és a necroval is van egy kis pvps tapasztalatom.

Amióta nincs a SCOG kedvem sincs már játszani, beléptem a HunV-be pár hete, de ki is léptem onnan, mert már onnan is eltûntek az aktívabb tapasztaltabb pvp játékosok, azóta 1 hete keresek valami pvp guildet kevéske sikerrel.....

Aki keres, megtalál a játékban The Kabala, vagy Nudista Buddhista néven,
Üdv
Atisz
Hehe, lehet hogy nekem is mennem kéne 1-et 3 hench-csel, meg 4 vendéggel 😄

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tegnap még 15-dikek voltunk, úgyhogy visszacsúsztunk...<#vigyor0>

Ma Xi - Huang Kim Blame The Monks [lame]

Szaruman
Lol vazze, 25-dikek vagyunk a ladderen<#vigyor>
25th Expect The Unexpected XP Eu 1139 14 0

Tartani kéne<#eljen>

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

<#taps>

Expect The Unexpected: -LOL

Sztem ennyi ponttal 1.-õk lennénk 😄

Sajnos nem fog így történni, teli van a tomb ranger trapperekkel és egyelõre szinte verhetetlennek tûnnek.

😄DD

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Atisz
<#vigyor3>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Amúgy a legjobb újítás az új update-ben:
"Fixed miscellaneous rare crash bugs. "

Atisz
Na jó, találd ki melyik a kedvenc karakterosztályom? 😄

mostlátom csak Ati, neked minden karid mesmer? 😄

Atisz
legyengítva = legyengítve

Atisz
El kell hogy szomorítsalak annyira a ranger spike sem lett legyengítva...
Viszont szegény mesmerkém, oda a mantra of persistence-em, hüpp-hüpp <#rinya>
Sebaj még így is halálos vagyok a monkey-kra...<#nevetes1>

Atisz
Jelentem IGAY nem lett gyengítve. Ugyanúgy üt fõleg random teamek ellen. Ennek ellenére én akkor sem fogok ilyen builddel nyomulni, mert a hányinger kerülget, ráadásul ha a csapatból akárcsak 3 ember rákészül és komolyan összedolgozik (2 monk + mesmer, pl.) akkor már verhetõ.

Az IWAY az "I Will Avange You!" skill rövidítése, van egy ezzel foglalkozó topic is: http://forum.guildwars.hu/viewtopic.php?t=343

Lehet hogy végre eljön majd az elementalista groupok ideje is. 😄 Le a rangerekkel. 😛
LOL <#vigyor2>

# Order of Pain – Only affects party members within radar.
# Order of the Vampire – Only affects party members within radar.

Azért ez elég komoly veszteség az iway-nek.

Mi az a IWAY?

köszike a választ 😛

99%-ban ezzel a ranger spiker csapattal lehet találkozni amugy hohban is ezzel ülnek 6-7 kört a hasonló csapatok:3mo,3r,1w,1n.Rangerek hoznak mostmár csapdákat is és felváltva pakolják folyamatosan a csapdákat ugy hogy kettö mindig lö amig leteszi a 3-dik a csapdát amint lent van az kezd el löni a targetre és egy másik rakja nagyon jol tolják
kint voltam hajnal ota I way nem lett szvsz gyengébb a smite-t teljesen kinyirták és a közepesen játszo ranger spiker groupok uralják a terepet hoh-ban legalább 6 órája 😊
Hyder
ment PM

Steam: [HUN]Feriggno

Brigadeführer
Megvolt a skillbalance kb fél órája sincs. Kicsit visszavettek az IWAY-ból, a ranger spike is gyengítve lett (hogy mennyire az majd kiderül), kinyírták a smite-ot. Hirtelen ennyi amit észrevettem. Ezenkívül rengeteg skill lett átdolgozva, a teljes lista a hivatalos honlapon.

Atisz
Már mire gondolsz pontosan?

Hyder
Hali. már rég visszatértem, júli 10 körül, de láttam mi a szitu és azt hittem megszûntetek...

amugy miért történt az ami történt?

Hyder
töltöttem természetesen

Atisz
Szia Hydee! Visszajöttél?

Köszi! Egyébként ezeket a térképeket Te csináltad, vagy töltötted valahonnan?

Guild Wars Hero: Darrick Doomhammer (Warrior/Monk) Guild: Hungarian Stars [HS] (Kurzick)