Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit frissítve a ladder:
33rd Immortal Legio IL Eu 1183
85th Wild Slayer Squad WSS Eu 1100
30th Expect The Unexpected XP Eu 1186
midnight ladder:
43rd Expect The Unexpected XP Eu 1164 15th in Eu
85th Wild Slayer Squad WSS Eu 1100 29th in Eu
gratula XP-nek is😊
Tombban sajna kihaltatok mire egymasnak eshettunk volna, kicsit sajnalom is, de meg osszefuthatunk egy tancra barmikor 😊
:::::::::::: WSS Guild Member :::::::::::: ASUS A8N-SLI, AMD Athlon64 3200+, 2x512MB DDR400 Dual, ATI Radeon x700PRO, 120+160GB SATA HDD, Windows XP Professional x64 Edition 2005
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
de amit a processzoraik muvelnek jatekban a rivalishoz kepest nevetsegesen alacsony orajelen az minden tiszteletem es tamogatasom elnyerte. legjobb vetel, de ez mar egy masik forumra tartozik 😉
:::::::::::: WSS Guild Member :::::::::::: ASUS A8N-SLI, AMD Athlon64 3200+, 2x512MB DDR400 Dual, ATI Radeon x700PRO, 120+160GB SATA HDD, Windows XP Professional x64 Edition 2005
Führerünknek ezúton is szeretnék hepi börszdéjt kiáltani!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Shaenis, sztem ma is megyunk tombozni, hozhatnad a belli denszer baratnoidet is. Szereny kicsi csapatunk moraljat egekbe tudnatok repiteni! <#taps>#taps>
Bár én nemszeretem az áemdét
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
1+. Én nem találtam meg, az anyja szellem van Underworldben
2. Erre már válaszoltak asszem, 1000gp=1 platina
3. Marhans Grotto-ban
Wicked,Accursed,Inscribed staff érdekelne ha van valakinek.Bloodos vagy Courses.max sebzésü,10energy,ha megvan a követelmény(blood,course)akkor még +5energy,ha még ad mást is pluszba az se baj,gondolok itt még gyors skill használatra vagy visszatöltõdésre.
Shaenis #6953 köszi a választ
lenne 1pár kérdésem
1.amikor a szörnyek le rombolják a várost utána hol lehet megtalálni gwen a kis csajt?
2.amikor palást akarok csinálni ahoz kell v.mi platinum v. mi?és azt hol lehet találni?
3.A monk az hol tud tanulni light of dwayna varázslatot?
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
Amúgy szólj, ha kell valaki golyófogónak hohba, ha netán létszámhiányos a csapat. 😉
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
- 86-ként zártuk a tegnapot a ladderen.
- Tegnapelött hajnali 4:20-kor meglett az 1000.fame-m!<#buck>#buck>Ezúton is szeretném megköszönni a guild tagjainak az önfeláldozó segítséget, amiért ilyen sokáig fent maradtak velem! Büszke vagyok rátok!
- Ugyancsak tegnapelött csak egy pár órával korábban Téglagyári Megálló is átsuhant az 1000-en! Gratula Neked is!
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Csináltam egy iway karit, és mentem jó pár kört 6w/r+2n felállásban. Volt ahol lekaszaboltuk az ellenfelet pillanatok alatt, de több jó taktikát láttam arra is, hogy védekeznek mások iway ellen. Többek között örömmel láttam, hogy kezdik ismét becsülni az elementalistákat. 😊 Volt hogy flawless victoryval verték szarrá az egész iway hordánkat. 😄
A többit majd elmondom este a guild chaten vagy TS-en, a lényeg hogy korai még temetni a HunV-t szerintem. 😊 Ideje lenne a ladderre is újra felkerülni. 😊
Azért kilépni valahonnan mert 1-2 hét alatt nem volt elég aktív PvP játékos, ráadásul úgy hogy nem is volt másik guild ahova menjél, felettéb érdekes. Talán ha vártál volna egy kicsit, meg olyan idöpontokba mész fel amikor vannak is, lehet hogy lettek volna többen. Kimondottan sok aktív játékos van a HunV-be, de nem mind PvP-zik ez igaz. Úgy látom te is a türelmetlenebb fajtából való vagy, ami tulképpen nem baj, csak számomra furcsa, mert ez csak egy játék és nem kéne ennyire vérkomolyan venni. PvPzni meg HoHozni nem csak guild tagokkal lehet. Valószínû hogy 30 felett az ember kicsit ráérösebb meg minden, de senkit nem hajt a tatár sehova. Próbálj meg esetleg a nálad tapasztalatlanabb játékosoknak segíteni és megszerettetni velük a PvP-t, lehet hogy sikerül. Jómagam is közel 4 hónapja nyomom a gammát a HunV-be, és csak most kezdek el PvP-zni, mert edig nem éreztem különösebb ingerenciát rá. Több mint egymilla Xp-m van, de csak rank 1-es vagyok, és rohadtul nem zavar. Mostantól talán többet fogok PvPzni, mert annak is megvan a maga varázsa és tulképpen tetszik ez a része is a játéknak, de mint mindenhez ehez is idõ kell hogy belerázódjon az ember. Nem akartalak ezzel oktatni, csak leírtam a véleményem.
rég írtam már ide
Keresek magyar aktív(!!!) pvp(!!!) guildet, rank 4, 411 fame, összes mesmer,necro,warrior,monk skill unlockolva, leginkább pvp-ben a mesmerhez meg a monkhoz értek, de a warriorral és a necroval is van egy kis pvps tapasztalatom.
Amióta nincs a SCOG kedvem sincs már játszani, beléptem a HunV-be pár hete, de ki is léptem onnan, mert már onnan is eltûntek az aktívabb tapasztaltabb pvp játékosok, azóta 1 hete keresek valami pvp guildet kevéske sikerrel.....
Aki keres, megtalál a játékban The Kabala, vagy Nudista Buddhista néven,
Üdv
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ma Xi - Huang Kim Blame The Monks [lame]
25th Expect The Unexpected XP Eu 1139 14 0
Tartani kéne<#eljen>#eljen>
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Sztem ennyi ponttal 1.-õk lennénk 😄
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
"Fixed miscellaneous rare crash bugs. "
Viszont szegény mesmerkém, oda a mantra of persistence-em, hüpp-hüpp <#rinya>#rinya>
Sebaj még így is halálos vagyok a monkey-kra...<#nevetes1>#nevetes1>
LOL <#vigyor2>#vigyor2>
# Order of the Vampire – Only affects party members within radar.
Azért ez elég komoly veszteség az iway-nek.
köszike a választ 😛
amugy miért történt az ami történt?
Steam: [HUN]Feriggno
Guild Wars Hero: Darrick Doomhammer (Warrior/Monk) Guild: Hungarian Stars [HS] (Kurzick)