Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem szar az Nu....

Szaruman
LoL, eddig csak spike-szerû csapat tudott megverni minket. De amit most a Nuclear összehozott. Le a kalappal, ilyet én még nem láttam. Akkor haltunk, amikor õk akarták. Gz nekik😄
De legalább már nem csak spiritspammal találkozik az ember, van a játékban vmi változatosság is😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Nu szintén spike:-(
Énis szeretnék a Sons of Sunnal játszani, aki nemtudja miért annak ajánlom a #6963 hozzászólást 😄

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

de ha poénkodtok, akkor jó😄DDD
most nem azért mondom, de a hozzászólásaitokból én (is) ezt szûrtem le
Hmm, úgy tudtam a smile-k a mondat végén a poénkodást jelzik, te valahol nagyon eltévedtél....
Na ez már tényleg lol, 1 vereség nem a világ nem kell megsértõdni, legközelebb ti nyertek, ennyi!
Mondd nyugodtan, csak a száraz tényeket közöltem 😄
gw.gameabout.com jó olvasgatást 😊
Atisz
Nos sajnos ez nem meglepõ: ezeknek Kelet-Európa egy kutya...<#zavart2>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

dougO
http://www.esl-europe.net/eu/guildwars/news/16443/?comment=0

Lebulgározták a SCOGot...

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

dougO
Ne balhézzunk. 😊
Aki játszott már Team Union ellen (Nem Union Team ellen) az pontosan tudja mirõl van szó. 😊
Koreai bajnokságról még nem hallottam...Carsac, tudnál adni néhány linket?

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Szaruman
"Bár igaz ami igaz, van egy magyar guild akinek üzentek ESL meccs után hogy máskor is játszanának ellenük. 😊"
Ha most erre beírnám, ami kikivánkozik belõlem, akkor abból hatalmas veszekedés lenne<#taps>

"Team Union, Rus Corp ellenünk is szívott már, verhetõek."

Kiváncsi vagyok akkor is ezt mondanád, ha a Team Union ellen játszottál volna élesben és nem épp buildet próbáltak vagy a másodcsapatuk szórakozott. Valszeg ti sem meccseltetek velük kóreai bajnokságokban (a meccseknek tétjük is van) ahol simán lealáznak mindenkit. Bár igaz ami igaz, van egy magyar guild akinek üzentek ESL meccs után hogy máskor is játszanának ellenük. 😊
esetleg direkt kikapnak hogy a gyengébb csapatok elorébb kerüljenek hátha velük kerül össze a main klán és a sok sok pontot bezsebelik😄DDDD
na persze ez csak egy a sok tipp közül😄
Team Unionnal is elkezdtek játszani, én inkább azt tartom valószínünek hogy amíg a backup guild vissza nem esik 100. hely környékére addig csak gyakorolnak a bevált buildel, majd pár gyengébb ellen tesztelik az új konstrukcíót, így a nagyok nem tudnak felkészülni rá, mert nem kerülnek velük össze.
Az IL-be meg nemfeltétlenül a kezdõ lineup játszik mindig szóval.... BAN PLZ!
(Csak egy kis korrekció)

ha jól emlékszek ellenünk az Uni másodjára ele és mesmer spike-kal, a HC akkor még ladder 12 szintén, úgyhogy ne aggódj van ruspike-on kivül is😄. Ja és ne csak elekben gondolkodj, láttam már ele-mesmer-necro együttes spike-ot is. Még a warriort is be lehet vonni, csak ez már a spike-nak egy magasabb, profibb szintje.
IL-nek meg annyit hogy 4 emberük halt meg.
Valóban, az xp nem = scog. ha jol tudom akkor 6 volt scogos van az xp-be.
De tökmind1, az állás így is 2:1 6 embernek, azmeg már majdnem 1 csapat 😊
na pá

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Szaruman
Scog <> XP, tehát a Scog NEM EGYENLÕ az XP-vel => XP:Bl/Il 1:0.
Csak egy kis korrekció.<#banplz>
Team Union, Rus Corp ellenünk is szívott már, verhetõek.
Ezzel a buildel is (és még sok top50-est is meglepetésként ért).

Na pár hozzászólás az elõzõ témákhoz.

Elõszõ is akkor Bl/Il - Scog/XP 2 : 1.
Beismerjük vesztettünk. Jó meccs volt. Ha azt "elõnyösebb
helyzetnek" lehet mondani, hogy ti 3 embert szedtetek le mi
egyet, amíg nemjött a fantasztikus bug, akkor tényleg ti
álltatok nyerésre...
Még volt pár hiba saját csapatunkban, amit nem emelek ki
mert csak megvádolnátok kicsinyes magyarázkodással. Annak
mindenképp örülök, hogy több erõs klán is van
magyarországon, és megvan az egészséges verseny közöttük.
Én személy szerint már várom a következõ megméredtetést.

A Rus Corp-ot(rank15körül volt) pár napja mi ezzel a
buildel(ranger spike,amit már azóta félretettünk), majdnem flawlessre
vertük pár nappal ezelõtt, sõt a KaerMohen(rank4volt) is
benyalta egyszer. Bár mint tudjuk a rank most nem jelent
semmit mivel a ladder bugos, és az új csapatok tobb ratinget
kapnak...

Team Union tûlünk is kilépett mikor már a guild lordot
gyikolták, ennek több oka is lehet: - Hátrébb akarnak csúszni
a ladderen; Simán a maradék 2 percet már nem akarják
elpazarolni, mert õket ugysem érdekli a ladder; nem akarják,
hogy a végén lelessék a buildjuket(mondjuk mi már pontosan
tudtuk hogy mit csinálnak); Lehet hogy nyomják az EU-s
csapatokat föl a ladderen, márha csak ellenünk lépnek ki 😊.

Hajrá mindenki!
Syl - Black Legion / Il
Szerintem nagyon nem. A Valandor tuti nem spikeolt, mert láttam, a Union Team se, azt is láttam (igaz velük történt valami, mert a 3. helyrõl lecsúsztak a 42-re), szerintem inkább a soul barbs-os mass hexer buildet nyomatják a top 10-ben, legalábbis amiket én láttam az ebbõl állt és hozzá az anti hex/condition contemplation of puritys monkokat használják protectornak. A Valandor az egy érdekesség volt a 4 W/Me-rel. Top 10-bõl csak a Rus Corp-ot láttam spikeolni, de ez nem jelenti azt hogy nincs igazad <#worship> és én tévedek <#kerdes>

Nefürgyé le!

szerintem ladder top10 csapatok mind spike-olnak
Ez is igaz, én mindössze egy jó példát írtam le <#fejvakaras>
Szerencsére nem sokan vannak spike csapattal, még kevesebben akik jók is.

Nefürgyé le!

Egy profi spike csapat ellen egy protetor anti-caster mesmer nélkül annyira tehetetlen mint a healerek. Hiába raksz fel prot spirite(vagy egyébb védelmezö enchantot) ha azt leszedik majd fél másodpercre rá rázúdítják a spelleket. Ha van mesmer akkor meg már szerintem a healer feladata legalább annyira fontos mint a proté ha nem fontosabb.
Igazán jó, valószínûleg visszaszámolós spike-ot eddig még csak a Rus Corp ellen protectoltam. Sajnos 15-20 perc után legyûrtek, bár az igaz, hogy elég kiegyenlített volt, õk is hullottak, meg mi is, de a végén megnyerték<#action>.
Persze biztos vannak akik még jól csinálják a spike-ot, de a Rus már régóta gyakorolja az tuti és nagyon magas szinten megy nekik szerintem<#wilting>.

Nefürgyé le!

1 jo prot és 1 jo mesmer "nagy" eséllyel meg tudja oldani a feladatot...

Ma Xi - Huang Kim Blame The Monks [lame]

Atisz
Persze prot monk legyen a talpán akinek profi visszaszámláló elék ellen kell dolgoznia.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Prot spirit és kész...a 4x46 dmg már nem olyan gáz.

Titan
Egy biztos. Gwennek kanabiszt NE adjatok, mert így is 1 idióta!<#integet2>

Teg
Ez a Dead Flower dolog egyre misztikusabb...
En meg senkit se lattam aki hallotta volna hogy valaki latta <#wilting>

:::::::::::: WSS Guild Member :::::::::::: ASUS A8N-SLI, AMD Athlon64 3200+, 2x512MB DDR400 Dual, ATI Radeon x700PRO, 120+160GB SATA HDD, Windows XP Professional x64 Edition 2005

Brigadeführer
Tényleg! Mit kell neki adni? Dead flower hol található?<#vigyor3>

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Mibajod Gwennel? 😄

dougO
De jó hogy mostmár nem arról szól a forum, hogy mit kell adni Gwennek. <#vigyor2>
Azért mégis csak szívesebben olvas az ember a Valandor buildjérõl...<#finom>

Tegnap mi is jót HoH-oztunk... bár labdába nem igazán rúgunk még. Az egyikben 6 hexet és 2 conditiont kaptam 1 mp alatt kezdésnek... de túléltem, csak némi futás kellett... és a végén levertük a másikat 😊

Ami viszont eszméletlen durva volt, mikor egy 4 Elés (fökasztú) csapattal tett össze bennünket... 6 embernek 1 pillanat alatt elfogyott a hp-je, gondolom villámot vagy ilyesmit kaptak... mi a fenét lehet ezek ellen csinálni?<#circling>

Én 4 db W/Me-t láttam náluk, 1 rangert, meg 3 monkot. A W/Me-k kalapáccsal szétütötték a fejünket (devastating hammer,irresistible blow,heavy blow) ward against melee-ben, aegisben és guardianban. Ha megálltam egy pillanatra vmit varázsolni, akkor azonnal power leaket kaptam tõlük, megszakadt a spell és energyt is vesztettem. A ranger hurcolászta a zászlójukat, aztán mikor övék volt a flag stand, akkor a mi zászlóhordozónkat beszorította a guild-be és nem engedte ki, crippledre lõtte, stb. A monkok pedig végezték a dolgukat, ha jól emlékszem 2 ilyen kevert healer/protector volt, 1 pedig healer. Kb. ennyire emlékszem, gusztustalan volt, de legalább egyedi. <#shakehead>

Nefürgyé le!

Milyen buildel ment a Valandor? És mik voltak azok a dolgok amiket láttál náluk? Remélem megosztod velünk, hogy ha mi találkozunk velük kicsit több esélyünk legyen...
Szaruman
Mi az AP-t leDPztük, 2 emberük feküdt a földön, és a VoD részt b*sztuk el, de nagyonnagyon. Ekkora égést még nem kellett elviselnem...

Nyugi, nekünk se volt túl fényes nap a tegnapi. Az elsõ ellenfelet még legyûrtük, következett a Valandor (akkor még 3. helyezett volt), elég jól tartottuk magunkat, de aztán lenyomtak és megint olyan dolgokat láttam tõlük, amikrõl nem is gondoltam, hogy mûködhet... és mégis. Next ellenfél a Union Team, na ellenük is csak rövid ideig húztuk bár az elején õk kezdtek el kihalni. És itt jött a furcsaság, mikor már a guild lordot ölték, egyszerre kilépett az összes, további jó játékot kívánva nekünk. +25 rating <#nyes>
Most megnéztem a laddert, úgy látszik nem csak velünk csinálták meg ezt, mivel most a 40. helyen állnak. Vajon mi történt? <#conf>
Ezután gyorsan abbahagytuk a gvg-t, nehogy megint vmi vaddisznó csapattal kerüljünk össze.<#nevetes1>

Nefürgyé le!

Szaruman
Nagyon szar érzés volt, az biztos. Így elbaszni valamit még nem láttam. Na mind1, legközelebb jobb lesz. Nyilvánítsuk gyásznapnak a mait, az XP szempontjából mindenképp<#falbav><#sir><#rinya><#levele><#szomoru2><#shakehead><#schmoll2>

Ma nekünk volt gyászos napunk...Ancient Phoneix...életünk legnagyobb hibája...címszavakban ennyi...
Azért 1 ladder jelentés:
21st Expect The Unexpected XP Eu 1294 31 6
56th Wild Slayer Squad WSS Eu 1215 37 15
69th Immortal Legio IL Eu 1198 37 14
111th Right Decision RiDe Am 1155 18 4
382nd Kitasztott Fejedelmek Alyr Am 1047 6 2

Ma Xi - Huang Kim Blame The Monks [lame]

3 monk 1r/w(runner) 3 air 1 earth(ward) amikor én láttam õket
Atisz
Hmm...a gyengébbek kedvéért ez 1 vicc volt...

Akit érdekel, az megtalálja a gwonline.net-en a videók közt. a topic címe az, hogy new farm video (vagy vmi ilyesmi).

Brigadeführer
Na jó baromságot írtam, el tudja olvasni a bonettit, de kicsi a valószínûsége, hogy egy magyar fórumon böngésszen....

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Lopják! Én is loptam <#eplus2>

Brigadeführer
És mi van akkor? Külföldi úgysem tudja elolvasni, mi magyarok meg tartsunk össze. Szerintem...

Atisz
Legközelebb a Bonetti-t is takard ki, mert még ellopják az ötleted 😛

Atisz
felállás = felállást