Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minden bizonnyal
addig is magyar ember tele szájjal nem beszél angolul

további sok sikert nektek! és békét!
we'll see...

Hát ha egy nap alatt elsõ lehet egy jó csapat
ha 1 nap alatt elsõ lehet 1 rossz csapat még megérteném, de így? egy jó csapat miért ne lehetne elsõ, akár 1 nap alatt? ezt nem napra hanem meccsre mérik.
hogy a WM miért nem játszik, õk tudják, bárkit levernének, meglehet.
de ennek mi köze ahhoz hogy kikaptatok? szavakat én is tudok egymás mögé tenni

szóval ti jó csapat vagytok mert nem a rendes buildetek használjátok? és mert egy nap alatt elsõk lettetek?(vagy ez nem volt)

szarból nem lehet homokvárat építeni, a kristálypalota se fog menni
Hát ha egy nap alatt elsõ lehet egy jó csapat - akkor szted számít? 😄
Szerinted a rendes buildjét fogja használni egy Team Union - War Machine?

Sõt egyáltalán az kérdéses, hogy játszani fog e...
Pont jó példa a War Machine.. kb. már 1 hónapja nemjátszanak a ladderen >]
(Mégis a legjobb kóreai csapat és bármikor bárkit elvernek imho jelenleg)

Arról nemis beszélve, hogy például a kóreai csapatoknak rendszeres bajnokságokat rendeznek. (LAN-on pénzdíjazással) Ahol normális körülmények között csak is az élcsapatok mérkõznek meg egymással.

Nagyon naív vagy.....

ha nem számít a ladder helyezés akkor mi?
ha több faction kell lépjetek ki az elején esettek vissza és nyerjetek az ottani überguildektõl, ne utólag mondjátok h fun build. különösen ha olyan ellenfelet kaptok akik ha mondjuk megverik a fun buildetek "verik" magukat. honnan tudjuk h fun build? egyre biztosabb vagyok benne h csak hülyék vagytok, te legalábbis
Bocsánat a kivételnek, remélem többen vannak.
mondhatnád h köcsög vagyok, csak a rivalizásás számít, de beszélj majd 1 kicsit Hellx-szel arról az idõrõl amikor kikaptunk(nem fájt leírni) tõletek(ezt se).

17 vagyok, szellemileg érett és normális.

számít a faction?
hát akkor mégsem zárom le a témát, elõre is bocsi
Ha minden igaz akkor a Nu buildje takrikája és skilljei gyengék, mi azért szívesen cserélnénk velük😄.
Nemtom nektek mi volt a mérlegetek a pre-ladder szezonban de hogy a 118-20 közelében sem voltatok az tuti.
Mi amúgy csupa ladderen kivüliekkel kerültünk össze megkaptuk a +7,+9 pontokat is, csak aztán kaptunk ajándékba 200 pontot azért vagyunk a 25.-ek.
Azért egy listát megpróbálok összedobni az ellenfelekrol😄!
Ebbõl jónak kb. csak 4 csapatot neveznék....

Nem kb. 10 normális guilddel kerültünk össze.
3x KM, EW, 2x Valandor, Nu, one, Uni, RUS, ZPZG, AP, ICE, MS, TWW, MU

Miért ne menjünk?

Számít a ladder helyezés? Nem!
Számít a rating? Nem!
Több factiont kapsz gvg-ben? Igen!
Több fun valamint gyakorlás GvG-t játszani? Igen!

Tegnap pl. egy teljesen FuN Fire meg Ranger builddel nyomultunk - ugyan szívtunk vagy 10 meccset, de én élveztem. És Factiont ugyanúgy kaptunk.
Valamint ezekbõl a meccsekbõl is lehet tanulni - szóval...

I don't care....

spontán fikázni sem elegáns

142nd Immortal Legio IL Eu 1145 52 27

ti biztos 25(-XP,-Nu) jó guilddel kerültetek össze, vagy bug volt?
akkor már nem növöd ki

de ami itt megy tényleg nevetséges, ne menjetek fun csapattal GvGzni és elkerülitek az ilyen helyzeteket
btw én se játszottam, csak a 2 vereségnél még SCOG színekben

de az Il/bL az überfasza guild

+ez már messze túlmutat az egészséges versengésnél
"Még egy ucsó kérdés, aztán részemrõl lezárva a dolog😄D. Mi alapján határozod meg hogy egy guild szar-e vagy sem?"

Build - Taktika - Szkill + (Kommunikáció + Összeszokottság) (erre csak következtetni lehet az adott meccs alapján pl. hogy milyen jól idõzítenek)

"Azert egy ici-pici respect kijarna azoknak, akik addig is - a duman kivul - csinalnak, elernek valamit. Gondolok itt NU-ra ugyanugy, mint XP-re. Nem elegans a 142.-ik helyrol fikazni a 2.-at. A 25.-et se. Meg senkit."

Nu 118 gyõzelem 20 vereség... kb. 20 jó csapattal játszhattak a mostani matchmaking system miatt ez azthiszem mindent elárul..
A Team Union félnap alatt elsõ lett aztán törölték a guildet... >]
XP 33 gyõzelem 7 vereség. Hány jó csapattal játszottatok 7el?

Ti is tisztában vagytok ezzel... akkor most miért is járna respect? >]
Ahogy te is mondtad majd 2 és fél hónap múlva..

Szerintem is elég nevetséges, hogy itt habosítja mindenki a nyálát, hogy ki a szarabb. Ezek az óvodás beszólások többet mondanak a résztvevõk értelmi szintjérõl, mint az állítólagos iq-k, vagy hogy ki kit vert meg és miért.

'Elõszöris nem én kezdtem el verni magam, hogy levertétek a fun csapatunkat >] '
Idezz, plz, hogy hol tortent ilyen, mert nem nagyon talalom, hogy hol vertuk magunkat. (Titeket vertunk, ez tenykerdes. 😊 )

Egy budos szot nem szoltunk a meccsrol, Gorla kezdett el magyarazkodni, hogy foleg a bug miatt nyertunk. Erre erkezett 1 db valasz, hogy azert nem teljesen igy volt, aztan jott sly beirasa, ami felkavarta a kedelyeket. (Az enyemet is...)
Ha ti nem hozzatok szoba, mi nem irunk a meccsunkrol egy szot sem, errol megegyeztunk meccs utan az XP tagjaival. (De ha a forumot megnezed, ezt te is eszrevehetted.)
Plane nem plakatoljuk ki a gw.hu-ra a screenshotokat, es nem megyunk fikazni meg piszkalodni a ti weboldalatokra, hogy miert nem posztoljatok ki, hogy kikaptatok tolunk... De ez mas kerdes, ne tepdessunk regi sebeket.

Egy dologban egyetertek veled: 2 es fel honap mulva lesz a legerdekesebb az, hogy ki hol all.
DE! Azert egy ici-pici respect kijarna azoknak, akik addig is - a duman kivul - csinalnak, elernek valamit. Gondolok itt NU-ra ugyanugy, mint XP-re. Nem elegans a 142.-ik helyrol fikazni a 2.-at. A 25.-et se. Meg senkit.

Ennyi.

Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]

Még egy ucsó kérdés, aztán részemrõl lezárva a dolog😄D. Mi alapján határozod meg hogy egy guild szar-e vagy sem?
ühüm, érdekes....
21 éves vagyok

És 18an vagyunk a guildben...
Az állandó lineup nálunk 8-9 fõ.

Megemésztettem a vereséget, ugyanis nemjátszottam >]

Top 100? lol nemérdekel a top100...

Lassan be lehetne fejezni ezt a vitát. Én direkt mondtam a csatánk után, hogy ne irogassunk sehol róla, hanem kezeljük úgy mint egy meccset a sok közül. Ezt mindenki be is tartotta tõlünk, erre az Il-esek napokkal a csata után még mindig ott tartanak, hogy hogyan vesztettek??
Én kifejezetten nem örültam neki, hogy veletek kellett gvg-zni(mint ahogy más magyar guild ellen sem szeretnék), mert az egyik csapat úgy is veszt egy gvg során és az lenne a jó ha minél több magyar guild van az élbolyban és nem egymástól halásszuk el a pontokat.
Megemészthetné az Il azt a vereséget mint ahogy nekünk is meg kellett már emésztenünk egy párat.
Nem érdekelnek most már a kifogások, hogy beragadt, meg hogy fun build, meg hogy nem azok gvg-ztek. Tudtommal 12-en vagytok szóval ne mond már nekem hogy nem az "állandó lineup" játaszott...
Az lenne a jó, ha egy erõs ellenféllel kerül össze egy magyar guild, akkor itt megossza a tapasztalatait a többiekkel(pl milyen buildel mentek, mit lehetne kezdeni velük). Ezt a Wss és mi is megtettük már nagyobb nevû ellenfelek elleni csaták után. Talán az Il is beszállhatna ebbe a körbe és ezáltal segíthetné a magyar guildek minél jobb helyezését. Fõleg mivel nektek nagyobb rálátásotok van a játékra mint aplha tester meg ilyesmi...
Azt egyébként nem hiszem hogy jó lenne az Il-nek akár az XP-nek vagy bármelyik másik magyat guildnek, ha csak õk lennének bent a top 100-ban 3 hónap múlva. Én sokkal jobban örülnék ha 4-5 magyar guild ott lenne a végén.
Szóval mindenki szálljon magába és fejezzétek be ezt a hülye vitát és inkább az építõ jellegû dolgokkal foglalkozhatnánk ezen a fórumon.
Dark, te hány éves vagy?
pozitív? pl. Lulu-ék az új Fiannasokkal kiegészült lineuppal elég jók meg a Uni-sok is, de ettõlfüggetlenül a Nuclear Launch Detected továbbra is szar - nah meg az XP is a te logikai következtetéseidet követve..

Jah és szerintem meglepõdnél ha tudnád, hogy mennyi az IQ-m. 😛

Elõszöris nem én kezdtem el verni magam, hogy levertétek a fun csapatunkat >] + Utána jöttök a TeamUnionnal meg a RUS Corppal OMFGLOL..
Kiváncsi lennék rendes körülmények között hány percig húznátok egy Uni ellen.
Imho nemsokáig.. Persze rögtön kiakadtok amikor Carsac beírja, hogy a Team Union megdicsért minket és szivesen gyakorolnának velünk... Pedig csak a tényeket írta le..

Egyébként mi is kikaptunk aznap a Nu-tól és ugyanazt a buildet használták mint ellenetek... és ennek ellenére mondom azt, hogy szarok + ismerem õket és játszottam is velük jópárszor. Szóval azért mert titeket vagy minket elvertek nemfogom megváltoztatni a véleményem...

Szóval rossz ötlet volt a Nu elleni vereséggel tupírozni a teljesítményeteket, hogy hûûûûû valami ultrabrutál csapattól kaptatok ki, mert nem.
Lehetnek ladder elsõ is - ez nemváltoztat a helyzeten. Mivel a jelenlegi ladder helyezés nemszámít semmit.

"Faszom belétek, szálljatok már vissza a földre." - Szaruman
Én ottvagyok.. kérdés te holvagy?
Ugyanis mi jelenleg több fajta builden dolgozunk és a gvg-zés nálunk kb. abból áll, hogy random vagy fun buildekkel szórakozunk... Nah most ha ezek után büszkevagy rá, hogy levertetek minket úgy, hogy jópáran nemjátszottak az állandó lineupból akkor egészségetekre >]

És hogy õszinte legyek egyáltalán nemérdekel minket, hogy jelenleg ki hol áll a ladderen valamint mennyi a ratingje... majd 3 hónap múlva.
Addig meg PLS STFU! thnx

nah, oltás off
nemkell flémelni

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Brigadeführer
Másik lol tegnapról: Courtyard, Piros Czech legends légiosokkal, Sárga IWAY, Kék WSS.
Percekig néztük egymást, majd az iway nekiment a cseheknek és lerakta õket, közben mi berohantunk az oltárhoz. Jött a sárga, lent van 2 edge, az udvar két szélén... Hirtelen mindenki kihalt, ketten maradtak talpon: a mi Ghostlynk és egy gazdátlan bone, ami lõtte a ghostlyt miközben az befoglalta az oltárt...<#nevetes1>

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Szaruman
Hm, erre mit lehetne mondani? Minõsíted magad, és az egész "céhedet", már ha lehet azt a trágyát "céhnek" nevezni.
Ja, és ennél többet vártam, ha csinálunk egy halmazt a Il-esek IQ-jából, akkor annak felsõ korlátja kb 50^^ lmao

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

- van valami olyan dolog is amirõl pozitív véleményed van, vagy nálad ez a pozitív?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Brigadeführer
Ati! Tegnap az a bizonyos Smurf mintha eröteljesen kihalt volna ellenünk...😊 Köv pályán pedig Necrotic Traversal idegenlégióskodott egy csapatban akik szintén kihaltak....😊 Majd a HoH-ban szemberakott egy koreai ranger-trapper csapattal akikkel 10 percig harcoltunk eredménytelenül. A finálét a védõ csapat röhögve nézte végig, miután lerakták a 4. brigádot...<#falbav><#wilting>

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Atisz
Parancsot értettem. De kéne vmi koncepció is, ámbár...tudjátok mit? Mindenki jöjjön azzal a karival, amelyik a legjobban tetszik neki. És akkor nem lesz gond.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

lol Szaruman. Szopjál vizilovat...

Ati, ez nagyon jól hangzik, de most már tegyünk is valamit az ügy érdekében. Szüksége van rád a guildnek, de te holmi Smurfokkal hohozol, ahelyett hogy segítenél a build csiszolásában. Amúgy kezd alakulni valami koncepció, tegnap egymás után volt két flawlessünk. Szerintem már nem sok hiányzik ahhoz, hogy GVG-ben is kipróbálhassuk magunkat. Mondtam én, hogy talpra fogunk állni Taranáék távozása ellenére is. 😊

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Atisz
Na igen, a lényeg az aegis-ek jó idõzítése, illetve hogy a necrótok jobb legyen az övékénél...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Szaruman
iway már nekünk is flawless (utána megy a post: igay ftl), nem kell kupizni, az a lényeg. Akkor kitörölhetik a kutakkal.

Szaruman
Nem tom, de azért 2 ember ellen tartani (ill két csapat) akkor is derék dolog😊

Atisz
Tegnap egyébként egy Smurf nevezetû guilddel voltam benn. Volt néhány idegenlégiós is + nyelvi nehézségek (francia caller (Hi, do I have to go on Vent? I'm French ^^)). A lényeg: ahogy az iway kezelték az vmi félelmetes volt. 3 iway-t nyomtunk le (1-et HoH-ban) flawlessre.

Atisz
Volt nálatok profane? Na és mesmer? Mind1, nem okoskodok mert utólag könnyû...

Szaruman
Levertük a monkokat. Kövi percben ütötük a gh-t. 6x (!!!) hozták vissza 1 hp-ról😊 Ha nem lettek volna ennyire jók, akkor tegnap kiírhatta volna, h "XP has won...". De nem írta<#falbav>
Szal a lényeg az, h még sajna an egy pár csapat, akik jobbak nálunk😊

Atisz
Semmit nem jelent...csak a hõst kell pumpálni. Ha meg elbotlik...nos akkor más lehetõségek is vannak...<#nyes>

Szaruman
Azért amikor 2 csapat üti a fejed... És se a grim, sem mi nem vagyunk anyira lámák... 2,5 percen át tartották, télleg jól csinálták. Tegnap 2x szereztek favort EU-nak.

Atisz
Semmi gond, értem a lényeget 😊

Szaruman
csapaTTól,h helyes is legyen😊

Atisz
Nem akarok nagyképû lenni, de ha egyszer megvan az oltár, akkor már relatíve könnyû tartani. Mi/én pl. ha elfoglaltuk/elfoglaltam az oltárt akkor legalább még 2x mindig tudtuk/tudtam tartani. Utána gyõzelmi mámor, lankadó figyelem miatt vesztettük/vesztettem el.

(nem vagyok skizo, csak volt amikor guilddel, volt amikor random csapattal játszottam ezért a sok /)

Szaruman
"ott mi sem csak spike csapatól kapunk ki", h értelmes legyen a mondat😄

Atisz
Valamikor most már mi is fogunk nyomni pár gvg-t, hogy legalább fenn legyünk a ladderen <#vigyor3>

Szaruman
Tomb az más, ott mi sem spike csapatól kapunk, hanem pl tegnap attól az európai-koreai guildtõl, aki ellenünk+ a grim ellen védte az oltárt😊

Atisz
Szerintem gyakrabban járjatok tombs-ba, akkor nem csak spike-szerû csapatoktól fogtok kikapni...

Szaruman
DaRks7aR:
Logikai következtetések sorozata:
A Nu szar => szar az XP is, mert a Nu megverte. Viszont ha az XP megverte az Il-t, akkor az Nu>>Il, tehát az Il NAGYON szar.
Faszom belétek, szálljatok már vissza a földre.

Shaenis: kérdezd az Il-t, nekik biztos jobb buildjük van<#nezze>
Mesmer+warrior spike szerû használata, ötletes kombó, ha enchantot raktál a targetjükre, leszedték (kb 100 dmg), ha nem, akkor leverték a warriorok.
Persze az Il biztos szarrá verné õket.
Ha nem, akkor a beragadt embert 5x fölélesztik, majd ráfogják, h bugos (ahelyett, h megvárnák, míg a bázison éled, és még rez sig is maradt volna^^). NC<#nevetes1><#nyes><#taps><#lama><#gunyos1>

Szarumán, milyen builddel volt a Nuclear? Lécci áruld el, ha nem titok. 😊

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Biztos amikor te talalkoztal veluk, nem a legjobb osszeallitasban jatszottak... <#vigyor1>

Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]

Vazz ezek tényleg jó szarok😄DD:
2nd Nuclear Launch Detected Nu Am 1533 115 20
Az lehet, de nagyon kemény buildjük van...legalábbis nekem nagyon bejött! Az meg hogy szar...annyira talán mégsem...

Ma Xi - Huang Kim Blame The Monks [lame]

dougO
Ne is keressem az angol nyelvre váltást ugye? 😄
Csak mert ebbõl nem fogok sokat leszûrni az biztos 😄

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever