Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagyok magunkra <#nevetes1>#nevetes1>
A csapatfelépítést és skilleket meg minek takargassam? Én nem sajnálom senkitõl ezt, csinálja meg más is, és akkor együtt lehet örülni a sikereknek.
tcpip2: pontosan melyik pálya volt ez? relic run?
Mert ott sok gátló tényezõ lehet amiért az emberetek nem tud mozogni (ward against foes, trappek, lassitó mesmer/water ele hex, stb.)
Nefürgyé le!
Tomboztunk, és volt egy olyan játékmód, amiben capture the flag-szerüt kellett nyomni - elhozni az ellenfél zászlóját és a ghostly-nak odaadni. Ott az egyik tagunk jött volna vissza a zászlóval, de mintha falba ütközött volna - elég sürü volt ugyan elötte az emberszaporulat, de szerintünk nem ez volt... mivel Tomb ezen pályája még ismeretlen volt számomra, esetleg valaki elárulhatná, mi is lehetett az a valami, ami miatt egy R nem tud egy folyosón amin jött, visszaszaladni... sajnos én nem láttam jól, mert a tömeg miatt nem fértem közel...
Lana
Ezzel kezdõdött az egész. Kata néha túlreagálja dolgokat, de nem õ kezdte a kötözködést. Egyértelmû hogy Krahen kezdte.
Ráadásul elég szelektív a hozzászólás válogatásod, ezt a "gyöngyszemet" pl. véletlenül kifelejtetted:
© Krahen tegnap 23:06 | Privát | Válasz | #7651
"kata Kettönk közül szerintem NEM én vagyok a jellemtelen szar alak ráadásul te mág azt sem tudod miröl beszélsz , add meg a cimed vagy gyere be az audmaxba bazmeg és mejd felvállalom magam de ugy bazmeg hogy magadalá szarsz te büdös szarevö seggszagu nyáladzo csuzliszáju köcsög. ha van merszed rakj magadra egy cimkét GW felitattal és gyere szerdán audmaxhoz 16:30 ra azt meglátod bazzdmeg ki kibe kostoltál bele te szarzsák szerintem ne is gyere be vagy imádkozz hogy elfelejcsem a randinkat . Különben meg a kolibröl jut eszembe ez a kis mentegetözö szöveged arrol hogy szorult beléd iteligencia Remélem tudod miaz ,de ha akarod lebtüzöm neke, magyon gyenge volt ,azt kolibri szövegeti olvastad valahol ?? de ne felejtsed NEM TE TEHEDSZ ERRÖL , NEM A TE HIBÁÁÁD !!!! ENYI SIKERÜLT anyádéktol"
Nem tudom, hogy vagy vele, de én ilyet egy lánynak/nõnek semmilyen esetben sem írnék. Büszke vagy rá, hogy olyan országban élek, ahol az emberek félreállnak és elõre engedik a nõket, átengedik nekik a helyüket a tömegközlekedési eszközökön, stb. nem úgy mint pl. Oroszországban ahol a nõ használati tárgy. Kérlek ezen gondolkozz el légyszíves...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
http://misskata.hu/
"Csak éppen a matekhoz hót hülyék. 8 színbõl kettõt kiválasztva, és ezek permutációja egy szimpla variáció. De ugye 3 különbözõ színt is összekeverhetsz. Asszem többet nem, de ha igen, csak hozzá kell adni az alábbiak szerint.
Ismétlés nélküli variáció egyszerûsített képlete: n!/(n-k)! ahol k=<n
Ez a Vn,k = n(n-1)(n-2)...(n-k+1) egyenletbõl ered (felkiáltójel = faktoriális, ha nem tanulta még valaki).
Így elõször kiszámoljuk ha két színt keverünk: 8!/6! = 56
Majd három színre: 8!/5! = 336
A kettõt összeadva: 56 + 336 = 392 színt lehet összesen kikeverni.
Ha még négyet vagy ötöt is lehet, akkor a fenti módszerrel ki kell számolni hány variáció lehetséges a darabszámmal, majd hozzáadni az eddigi eredményhez. Amik ott repkednek ilyen többezres adatok, azok baromságok.
"
Itt szó sincs ismétlés nélküli variácóról, mivel ugyanazt a színt többx is lehet használni. pl. narancss.+piros+piros<>narancss.+piros
"ügyesen kimásoltad könyvböl gratulálok ráadásul igy is elbasztad ügyes kislány vagy !"Krahen tegnap 19:31 | Privát | Válasz | #7629
😄 Szal nem is tudom, talán nem voltak benn olyan szavak, mint "szar", de az "elbasztad" szerepelt, ráadásul, attól, még h sértõ vmi, nem muszáj obszcén, káromkodó szavakat írogatni...szal hagyjátok már azt, h ki kezdte, mert egyértelmûen nem Kata...ha meg túlreagálta is -(sztem nem)-, akkor sem kellett volna visszaírni, és minden következõ hozzászólásban ugyanarra hivatkozni😄DD Na mindegy, csak tessék, folytassátok tovább😊))
Az a sajnálatos, hogy egy jellemtelen szar alak vagy, aki nem meri felvállalni önmagát. Egy senkinek a szava pedig semmi, úgyhogy felesleges itt verdesned kolibrikém.
[/cserf]
© Krahen tegnap 22:33 | Privát | Válasz | #7642
Kedves kata én nem szidtam az anyádat és nem mondtam neked egy csunya szot a diplomádhoz látom nem sok inteligencia társult ez sajnao nagyon sajnálatos 😞
de ez vannak kivételek De ez nam a te hibád nem tehetsz róla . ez van enyyi sikerült a szüleidtöl ....
© Kata tegnap 21:06 | Privát | Galéria | Válasz | #7632
Tovább nem szánok rá idõt, mert egy jellemtelen szar alak, aki nem meri felvállalni magát, csak valami dugiban tartott kamunickjén mer beszólogatni. Tulajdonképpen ez a szánalmas, hogy nem mer saját nevén írni, valószínûleg nagy nulla és ez azon nyomban kiderülne ha eredeti nickjén írna ide. Ezen kívül fogadjunk nincs más hozzászólása ebben a topikban, de tuti olyasvalakié a nick, aki idejár más néven. Majd lehet St-t megkérdezem, ilyen kirívó esetekben megmondja a dolgokat mindenkinek.
[/cserf]
Válasz '0Fritz0' üzenetére (#7631)
© Kata tegnap 20:39 | Privát | Galéria | Válasz | #7630
Igen, persze, könybõl... 😊 A diplomám meg a két szép szememért kaptam a mûszaki egyetemen. Lófaszjóska, kinek a multiregje vagy, hogy szakadt volna a fejed anyádban?
[/cserf]
Válasz 'Krahen' üzenetére (#7629)
© Krahen tegnap 19:31 | Privát | Válasz | #7629
ügyesen kimásoltad könyvböl gratulálok ráadásul igy is elbasztad ügyes kislány vagy !
Ilyen sorrendben van fent. Akkor ki kezdett csúnya szavakat használni a másikra Ati?
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Sok mindent meg lehet magyarázni, de az anyázást azért nehezen. Ennyire nehéz bocsánatot kérni?
ez a gyere jáccuk le duma... pfff 😄D
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Krahen! Te is fejezd be most már légyszíves! Majd megbeszéljük.
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
Na jó éjt, mert én speciel melóztam is ma, hullafáradt meg lázas vagyok (mielõtt most jönne a megfutamodsz mert gyáva vagy szöveg). <#wave>#wave>
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Másodszor: Kata! Én mint kivülálló ebben a vitában úgy látom te voltál az aki elöször túlreagálta a dolgot, és Krahen második hozzászolása ahhoz képest még relatív kultúrált volt. Te pedig folyamatosan holmi multiregen lovagolsz csak mert hirtelen ez pattant ki a fejedbõl, és mert nem tudod kiröl van szó. Ismerem Krahent, alapállapotban rendes, segítökész fiatalember, csak kicsit könnyen felkapja a vizet, szal nem multireg. Egyébként írt már ebbe a topicba csak jó régen. Úgyhogy szerintem mindenkinek jobb lenne ha leszállnál a magas lóról. Nem kéne rögtön jellemtelen szar alaknak titulálni valakit, csak mert nem láttad még a nickjét. Ez a hozzáállás téged minõsít.
A helyesírásról annyit, hogy nekem is javítgatnom kellett ezt a szöveget mert GW-ben ugyebár hiányzik egy pár hosszú ékezetes betû, szal helyette rövidet kell használni. Namost aki sokat GW-zik... Látom a vége felé azért már keverte a betûket, biztos nagyon pipa volt. És mielõtt kitalálád, hogy én vagyok krahen multiregje, közlöm, hogy nem. Érdekes lenne egyszerre Leadernek és membernek lenni egy guildban...(tudom két accountal meg lehet oldani, na de egy csapatban játszani tomban...😊
[/cserf][/fülünyúl]
Az intelligens szót ebben a hozzászólásodban is mindkétszer sikerült egy L-el írnod javításom ellenére, de sebaj. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Most már tényleg utánakérdezek, kinek vagy a multiregje, mert most már kíváncsi vagyok, ki lehet ekkora balfax. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Ezt talán már nem kéne...sõt, nagyon nem kéne...
Én itt örülök magamnak a gyõzelmekkel, ti pedig ölitek egymást?<#miaz>#miaz>
Nefürgyé le!
Nefürgyé le!
És még mondja azt vki, hogy a W/Mo nem jó pvp-zni<#nyes>#nyes> (na jó tényleg nem jó, nem is használtam Monk skilleket, csak a poén miatt lett W/Mo)
19 gyõzelem, ebbõl 16 a Hall of Heroes-ban, 7 sigil, 3 vmi más cucc (nem jók semmire sajnos), és kb. 480 fame 1 kör alatt, igaz legalább 5 óráig eltartott.
De én nagyon jól éreztem magam<#nevetes1>#nevetes1>
Nefürgyé le!

::::: Black Tguarkhan ::::: Teglagyari Megallo :::::
de hát elbénáztam<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nefürgyé le!
[/cserf][/fülünyúl]
Asszem ehhez már késõ van, majd holnap lefájtoljuk. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
de ez vannak kivételek De ez nam a te hibád nem tehetsz róla . ez van enyyi sikerült a szüleidtöl ....