Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi azriel, igaz csak ketten voltunk benne magyarok Téglával, de azért büszke
vagyok magunkra <#nevetes1>
A csapatfelépítést és skilleket meg minek takargassam? Én nem sajnálom senkitõl ezt, csinálja meg más is, és akkor együtt lehet örülni a sikereknek.

tcpip2: pontosan melyik pálya volt ez? relic run?
Mert ott sok gátló tényezõ lehet amiért az emberetek nem tud mozogni (ward against foes, trappek, lassitó mesmer/water ele hex, stb.)

Nefürgyé le!

Mi az a fame????????????Hogy kell új karaktert kezdeni???😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

Jó látni hogy nem mindenki takargatja ki a HoH gyõztes skillbart és csapat összeállítást, mert az utóbbi idõben nagy divat volt ezen fórum hasábjain. Amúgy gratula azoknak akik részt vettek abban a csapatban, nagyon szép sorozat volt.
Na majd akkor én:

Tomboztunk, és volt egy olyan játékmód, amiben capture the flag-szerüt kellett nyomni - elhozni az ellenfél zászlóját és a ghostly-nak odaadni. Ott az egyik tagunk jött volna vissza a zászlóval, de mintha falba ütközött volna - elég sürü volt ugyan elötte az emberszaporulat, de szerintünk nem ez volt... mivel Tomb ezen pályája még ismeretlen volt számomra, esetleg valaki elárulhatná, mi is lehetett az a valami, ami miatt egy R nem tud egy folyosón amin jött, visszaszaladni... sajnos én nem láttam jól, mert a tömeg miatt nem fértem közel...

Szépen kérem, jöjjön valami kezdö és kérdezzen valami butust, hogy segithessünk, pl. mi az a fame vagy attrib point... rossz látni hogy az eddig hasznos fórum mivé válik...

Lana

Atisz
"ügyesen kimásoltad könyvböl gratulálok ráadásul igy is elbasztad ügyes kislány vagy !"

Ezzel kezdõdött az egész. Kata néha túlreagálja dolgokat, de nem õ kezdte a kötözködést. Egyértelmû hogy Krahen kezdte.
Ráadásul elég szelektív a hozzászólás válogatásod, ezt a "gyöngyszemet" pl. véletlenül kifelejtetted:

© Krahen tegnap 23:06 | Privát | Válasz | #7651
"kata Kettönk közül szerintem NEM én vagyok a jellemtelen szar alak ráadásul te mág azt sem tudod miröl beszélsz , add meg a cimed vagy gyere be az audmaxba bazmeg és mejd felvállalom magam de ugy bazmeg hogy magadalá szarsz te büdös szarevö seggszagu nyáladzo csuzliszáju köcsög. ha van merszed rakj magadra egy cimkét GW felitattal és gyere szerdán audmaxhoz 16:30 ra azt meglátod bazzdmeg ki kibe kostoltál bele te szarzsák szerintem ne is gyere be vagy imádkozz hogy elfelejcsem a randinkat . Különben meg a kolibröl jut eszembe ez a kis mentegetözö szöveged arrol hogy szorult beléd iteligencia Remélem tudod miaz ,de ha akarod lebtüzöm neke, magyon gyenge volt ,azt kolibri szövegeti olvastad valahol ?? de ne felejtsed NEM TE TEHEDSZ ERRÖL , NEM A TE HIBÁÁÁD !!!! ENYI SIKERÜLT anyádéktol"

Nem tudom, hogy vagy vele, de én ilyet egy lánynak/nõnek semmilyen esetben sem írnék. Büszke vagy rá, hogy olyan országban élek, ahol az emberek félreállnak és elõre engedik a nõket, átengedik nekik a helyüket a tömegközlekedési eszközökön, stb. nem úgy mint pl. Oroszországban ahol a nõ használati tárgy. Kérlek ezen gondolkozz el légyszíves...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Csak annyit szólnék ezekhez a magas röptü hozzászólásokhoz, hogy azt nem lehet megmagyarázni ha valaki olyan szavakat használ egy hölgyre amilyeneket itt olvastam. Az tökmindegy hogy ki kezdte és miért, ilyen szavakat nem használunk nõkre. A nem tetszést ki lehet nyílvánítani kulturáltabb formában is. Aki írta az csak magát minõsíti ezzel, mégha õ úgy is érzi hogy neki van igaza. Ha csak így tudja valaki kimutatni a férfiasságát (ha az egyáltalán) és mondandójának csak így tud nyomatékot adni, az már régen rossz és nagyon szánalmas.
Jut eszembe, felmentem Kata honlapjára, ajánlom mindenkinek a figyelmébe:
http://misskata.hu/

"Csak éppen a matekhoz hót hülyék. 8 színbõl kettõt kiválasztva, és ezek permutációja egy szimpla variáció. De ugye 3 különbözõ színt is összekeverhetsz. Asszem többet nem, de ha igen, csak hozzá kell adni az alábbiak szerint.
Ismétlés nélküli variáció egyszerûsített képlete: n!/(n-k)! ahol k=<n
Ez a Vn,k = n(n-1)(n-2)...(n-k+1) egyenletbõl ered (felkiáltójel = faktoriális, ha nem tanulta még valaki).

Így elõször kiszámoljuk ha két színt keverünk: 8!/6! = 56
Majd három színre: 8!/5! = 336

A kettõt összeadva: 56 + 336 = 392 színt lehet összesen kikeverni.
Ha még négyet vagy ötöt is lehet, akkor a fenti módszerrel ki kell számolni hány variáció lehetséges a darabszámmal, majd hozzáadni az eddigi eredményhez. Amik ott repkednek ilyen többezres adatok, azok baromságok.
"

Itt szó sincs ismétlés nélküli variácóról, mivel ugyanazt a színt többx is lehet használni. pl. narancss.+piros+piros<>narancss.+piros

Bocsi, de ezen már csak röhögni tudok. Itt egy csomó az esetek túlnyomó többségében relatíve értelmes 1000+ órát GW-zõ és egymást legtöbb esetben ismerõ ember szokota a többiekkel megoxtani (figyelem helyesírási hiba!) a játékkal kapcsolatos élményeiket és idejön vki, aki nagy valóxinûséggel igencsak kezdõnek számító játékos a GW-ben és nem elég neki az, hogy oxthatja az észt, hanem össze vissza anyázik meg multireggel vádol meg mindenkit, amivel csak magát járatja le, mivel itt szinte mindenki ismeri a másikat és tudja, hogy mennyire alaptalanok ezek a ... (Kiváncsi vagyok, hogy én kinek leszek a multiregje xD)

LOOL!!!! Most akkor már én is beleolvadok, mert idegesítõ, h a kedvenc topicom átment flémbe.....az elejét elfelejtetted😉

"ügyesen kimásoltad könyvböl gratulálok ráadásul igy is elbasztad ügyes kislány vagy !"Krahen tegnap 19:31 | Privát | Válasz | #7629

😄 Szal nem is tudom, talán nem voltak benn olyan szavak, mint "szar", de az "elbasztad" szerepelt, ráadásul, attól, még h sértõ vmi, nem muszáj obszcén, káromkodó szavakat írogatni...szal hagyjátok már azt, h ki kezdte, mert egyértelmûen nem Kata...ha meg túlreagálta is -(sztem nem)-, akkor sem kellett volna visszaírni, és minden következõ hozzászólásban ugyanarra hivatkozni😄DD Na mindegy, csak tessék, folytassátok tovább😊))

Brigadeführer
© Kata tegnap 22:38 | Privát | Galéria | Válasz | #7644
Az a sajnálatos, hogy egy jellemtelen szar alak vagy, aki nem meri felvállalni önmagát. Egy senkinek a szava pedig semmi, úgyhogy felesleges itt verdesned kolibrikém.

[/cserf]

© Krahen tegnap 22:33 | Privát | Válasz | #7642
Kedves kata én nem szidtam az anyádat és nem mondtam neked egy csunya szot a diplomádhoz látom nem sok inteligencia társult ez sajnao nagyon sajnálatos 😞
de ez vannak kivételek De ez nam a te hibád nem tehetsz róla . ez van enyyi sikerült a szüleidtöl ....

© Kata tegnap 21:06 | Privát | Galéria | Válasz | #7632
Tovább nem szánok rá idõt, mert egy jellemtelen szar alak, aki nem meri felvállalni magát, csak valami dugiban tartott kamunickjén mer beszólogatni. Tulajdonképpen ez a szánalmas, hogy nem mer saját nevén írni, valószínûleg nagy nulla és ez azon nyomban kiderülne ha eredeti nickjén írna ide. Ezen kívül fogadjunk nincs más hozzászólása ebben a topikban, de tuti olyasvalakié a nick, aki idejár más néven. Majd lehet St-t megkérdezem, ilyen kirívó esetekben megmondja a dolgokat mindenkinek.

[/cserf]

Válasz '0Fritz0' üzenetére (#7631)

© Kata tegnap 20:39 | Privát | Galéria | Válasz | #7630
Igen, persze, könybõl... 😊 A diplomám meg a két szép szememért kaptam a mûszaki egyetemen. Lófaszjóska, kinek a multiregje vagy, hogy szakadt volna a fejed anyádban?

[/cserf]

Válasz 'Krahen' üzenetére (#7629)

© Krahen tegnap 19:31 | Privát | Válasz | #7629
ügyesen kimásoltad könyvböl gratulálok ráadásul igy is elbasztad ügyes kislány vagy !

Ilyen sorrendben van fent. Akkor ki kezdett csúnya szavakat használni a másikra Ati?

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

ati olvassál már kicsit lejebb is légyszives és akkor megtudod hogy nem én voltam az aki elöször nem ide illö szavakat használt ...
Atisz
Azért mert valaki hüle, attól neked még nem kell annak lenni. Ismerd be, Katának most igaza volt.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Warbar, olvasd légyszíves vissza hogy ki kezdte a kötözködést és olvasd el mit válaszolt a "kultúrált" barátod. Szép dolog, hogy a WSS kiáll a tagjai mellett, de ha vkinek nincs igaza, akkor azt nyugodtan felszólíthatnátok a bocsánatkérésre. Tudom, nekem ugyanez volt a bajom a vezetõtökkel történt kis incidensem miatt (igaz, az nem volt ennyire komoly), akkor is mindenki elkezdte védeni az adott embert, anélkül hogy kinyitották volna a szemüket.
Sok mindent meg lehet magyarázni, de az anyázást azért nehezen. Ennyire nehéz bocsánatot kérni?

bár semmi közöm hozzá, a hsz-ed alapján egy tizenpár éves kisgyerek lehecc. ha tévedek, akkor is max az életkorod több, de az eszed az megrekedt valahol 12 év körül.
ez a gyere jáccuk le duma... pfff 😄D
dougO
Pedig azt az Audmaxos randit megnéztem volna, ugyis van akkor egy óra szünetem a közelben...no sebaj 😊

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Brigadeführer
Márpedig ha ök kolibrik én is az vagyok. Guildem megbecsült tagjai, és kiállok mellettük. Szal max egy kicsit nagyobb kolibri vagyok...😊 Nem is mondtam volna olyat, hogy megfutamodsz. Én is 12 óráztam és holnap is 12 órázni fogok, szal megint van vagy 4 órám aludni...😞 De igazad van abban, hogy be kéne ezt itt fejezni. Ez elvileg egy GW topic és nem "Ki az intelligensebb a nyóckerbe?" fórum. (Nyócker a stílus miatt amiben beszélgettek...)

Krahen! Te is fejezd be most már légyszíves! Majd megbeszéljük.

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Kata
na télleg csá

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Rántsak rá? Mivel? 😊 Egy lányt megverni nagy dicsõség, ó te férfi hõs! 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Kati drág az a baj hogy probalsz te is valamit felmutatni de enm megy ez neked de mint már emlitettem nem e te hibád és nem te tehetsz rola mallesleg nem verekedni akarok ugyis csak egy verést kapnál, igen férfiasnak érzném ha beleverhetnék egyet a fejedbe jol mondod ,csak az a baj ,hogy amit irsz azon nem hogy felbosszantom magam hanem röhögnöm kell mert probalsz menekülni es ki utat keresel meg probalsz beszologatnide enm nagyon megy ez neked, a durva beszolást te ketzed anyukám kritizálásával itelligens kollégám, meg látom beszartál és tele a gatyád de az nem baj vannak ilyen szerecsétlen emberek is akik nem mernek kiállni csak irogatni a háttérböl megnézném mit nyujtanál ha találkoznánk édes kettesben de amint már mondtam NEM te tehetsz rola ...meg ha nemteszik az idöpön az is csak azt bizonyitja hogy fosol de amint már mondtam ENYU sikerült ... olvass egy kicsit több könyvet hátha találsz valami olyat "hogyan potolhatjuk megnem lévö inteligenciánkat" meg " diplomához nem adnak inteligenciát?·" de szerintem rajtad ez sem segitene De az nem a te hibád nm te tehetsz rola ...Ha meg fáj az igazság feküdj e az ágyikodba azt ráncs egyet a paplan alatt.
Kata
Még nem adtalak a kolibrirajhoz. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Ja és lehet, hogy túlreagáltam, de valahogy így vagyok az alapból köcsögökkel, allergiám van rájuk egyszerûen. A békén hagysz, békén hagylak elv híve vagyok. Ha jó megfigyelõ vagy, még senkinek nem szóltam be, aki nem kötött belém.

Na jó éjt, mert én speciel melóztam is ma, hullafáradt meg lázas vagyok (mielõtt most jönne a megfutamodsz mert gyáva vagy szöveg). <#wave>

[/cserf][/fülünyúl]

Brigadeführer
Na mire ezt a sokat beírtam már warbarral is sikerült összeugranod....😊 Ezek szerint már három kolibri van...😉 hmm... Hasonlót már hallottam: "Mindenki hülye, csak én vagyok repülõ...brrrrrr"😄

Ha már így a helyesíráson fennakadtál a vagyok-ot nálunk vagyok-nak írják nem vagyon-nak mint felétek szóval kicsit be lehet fejezni,mindenki ír hibákat
Kata
Magas ló? Én úgy érzem, hogy másik oldalról repült és repül a lekezelõ hangnem. De mondom, az lehet a titok nyitja, hogy neki szabad, megengedheti magának, én meg nem. Tudomásul vettem, flémet lezártam, további "vélemények" szerintem feleslegesek a témában.

[/cserf][/fülünyúl]

Ezaz köpködj le mindenkit az nagyon megy látom,küldj el engem is az anyámba az majd segít,lovagolj szavakon amiket te biztosan jobban tudsz és ezáltal lenézheted a másikat.Javításod ellenére? lol ha akarom x-el írom nem nagyon érdekel mi a véleményed a helyesírásomról de ha te ettõl nagyobbnak érzed magad akkor nyomassad,részemrõl ennyi volt a dolog. 😊
Brigadeführer
Khmm... Elöször is Gratula Oriza!

Másodszor: Kata! Én mint kivülálló ebben a vitában úgy látom te voltál az aki elöször túlreagálta a dolgot, és Krahen második hozzászolása ahhoz képest még relatív kultúrált volt. Te pedig folyamatosan holmi multiregen lovagolsz csak mert hirtelen ez pattant ki a fejedbõl, és mert nem tudod kiröl van szó. Ismerem Krahent, alapállapotban rendes, segítökész fiatalember, csak kicsit könnyen felkapja a vizet, szal nem multireg. Egyébként írt már ebbe a topicba csak jó régen. Úgyhogy szerintem mindenkinek jobb lenne ha leszállnál a magas lóról. Nem kéne rögtön jellemtelen szar alaknak titulálni valakit, csak mert nem láttad még a nickjét. Ez a hozzáállás téged minõsít.
A helyesírásról annyit, hogy nekem is javítgatnom kellett ezt a szöveget mert GW-ben ugyebár hiányzik egy pár hosszú ékezetes betû, szal helyette rövidet kell használni. Namost aki sokat GW-zik... Látom a vége felé azért már keverte a betûket, biztos nagyon pipa volt. És mielõtt kitalálád, hogy én vagyok krahen multiregje, közlöm, hogy nem. Érdekes lenne egyszerre Leadernek és membernek lenni egy guildban...(tudom két accountal meg lehet oldani, na de egy csapatban játszani tomban...😊

Kata
No, részemrõl flém lezárva, mert szétrondítjuk csak ezt a topikot, a két kolibri meg hadd fõjön a saját levében. Játsszunk! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
"gápírónõ" biztos nem vagyok, ez tény 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nem hivatkoztam semmi összefüggésre intelligencia és diploma között, ne találj ki meséket. Felteszem a kérdést, neki mekkora arca volt a leugatáskor és mire fel? #7629, hogy felfrissítsem a memóriád. Vagy neki joga van ekkora archoz, nekem meg csak meghunyászkodni? Bántja, hogy valaki vissza mert neki szólni mert seggfej volt? És még õ van megsértõdve? Ez a LoL.
Az intelligens szót ebben a hozzászólásodban is mindkétszer sikerült egy L-el írnod javításom ellenére, de sebaj. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

A helyesirást meg hagyjuk te sem vagy egy gápírónõ olvasd el miket írsz ha már mást kritizálsz
Lol nekem te vagy fura nem lehet hogy kicsit hülye vagy ez neked nem tünt fel?
Látom mostmár ki az inteligensebb kettõtök közül.Ugy látom a beírásaid amiket másra szórsz inkább valami tükörkép saját magadról.Nem megvédem csak szóltam vegyél vissza mert az amit mûveltek nem vezet sehová.Az meg hogy ekkora arcod van és ilyen kemény vagy forumon az is csak azt mutatja hogy 1 diploma még nem jelenti azt hogy valaki inteligens.
Kata
Hm, gyanús a két nick szinte ugyanolyan helyesírási hibákat követ el. Nektek nem fura?

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
intelligens meg két L

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Asszem a durva bekóstolást õ végezte el, a többi már reakció volt. A kutyát nem érdekli, hogy mennyire érzi most magát sértve, akkor is csak egy kis jellemtelen szar alak marad a történtek miatt. Javaslom egy kicsit nézzen õ is magára, te meg húzd ki a nyelved a fenekébõl, nagyfiú, nem kell megvédened.

[/cserf][/fülünyúl]

kata nagyon el vagy tévedve krahen mióta megy a játék ezen a néven játszik GW-ben,ugyhogy nem értem miért mondod hogy ismeretlen.Elég durván bekóstoltad ahoz képest hogy nem is ismered,amivel szvsz nagy hibát követél el.Másik nézd meg a beírásokat ki kezdett el csúnyán beszólogatni és ki az inteligensebb és nézz kicsit magadba.
Kata
Ilyen helyesírással téged beengednek a BME területére? Hm, lazultak a szabályok... 😊 Kettõnk közül nem én vagyon az anonim és ismeretlen, úgyhogy a jellemtelen szar alak még mindig rád illõbb jelzõ. Aztán meg ezzel a randival nem kell úgy csinálnod, mintha még te tennél szívességet, mindenféle jött-ment senkiházira nincs nekem idõm. Pláne nem úgy, hogy õ ad meg idõpontot én meg alkalmazkodjak, ez nevetséges. Amúgy mi lenne, megvernél? Mert az olyan férfias? 😊
Most már tényleg utánakérdezek, kinek vagy a multiregje, mert most már kíváncsi vagyok, ki lehet ekkora balfax. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Hej... fiúk lányok stb.
Ezt talán már nem kéne...sõt, nagyon nem kéne...
Én itt örülök magamnak a gyõzelmekkel, ti pedig ölitek egymást?<#miaz>

Nefürgyé le!

kata Kettönk közül szerintem NEM én vagyok a jellemtelen szar alak ráadásul te mág azt sem tudod miröl beszélsz , add meg a cimed vagy gyere be az audmaxba bazmeg és mejd felvállalom magam de ugy bazmeg hogy magadalá szarsz te büdös szarevö seggszagu nyáladzo csuzliszáju köcsög. ha van merszed rakj magadra egy cimkét GW felitattal és gyere szerdán audmaxhoz 16:30 ra azt meglátod bazzdmeg ki kibe kostoltál bele te szarzsák szerintem ne is gyere be vagy imádkozz hogy elfelejcsem a randinkat . Különben meg a kolibröl jut eszembe ez a kis mentegetözö szöveged arrol hogy szorult beléd iteligencia Remélem tudod miaz ,de ha akarod lebtüzöm neke, magyon gyenge volt ,azt kolibri szövegeti olvastad valahol ?? de ne felejtsed NEM TE TEHEDSZ ERRÖL , NEM A TE HIBÁÁÁD !!!! ENYI SIKERÜLT anyádéktol
köszi szépen<#circling>

Nefürgyé le!

Az a lényeg hogy most már jó.
És még mondja azt vki, hogy a W/Mo nem jó pvp-zni<#nyes> (na jó tényleg nem jó, nem is használtam Monk skilleket, csak a poén miatt lett W/Mo)
19 gyõzelem, ebbõl 16 a Hall of Heroes-ban, 7 sigil, 3 vmi más cucc (nem jók semmire sajnos), és kb. 480 fame 1 kör alatt, igaz legalább 5 óráig eltartott.
De én nagyon jól éreztem magam<#nevetes1>

Nefürgyé le!

Teglagyari
jah, es megvalami: GRATULA ORIZA! <#worship><#taps><#worship>

::::: Black Tguarkhan ::::: Teglagyari Megallo :::::

Teglagyari
nekem ijenem van...

Kata
seráfütty! <#buck>

[/cserf][/fülünyúl]

kösz Fritz, így akartam én is valahogy...
de hát elbénáztam<#fejvakaras>

Nefürgyé le!

Kata
Az a sajnálatos, hogy egy jellemtelen szar alak vagy, aki nem meri felvállalni önmagát. Egy senkinek a szava pedig semmi, úgyhogy felesleges itt verdesned kolibrikém.

[/cserf][/fülünyúl]

0Fritz0
Final Fantasy flém a GW topicban?
Asszem ehhez már késõ van, majd holnap lefájtoljuk. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Kedves kata én nem szidtam az anyádat és nem mondtam neked egy csunya szot a diplomádhoz látom nem sok inteligencia társult ez sajnao nagyon sajnálatos 😞
de ez vannak kivételek De ez nam a te hibád nem tehetsz róla . ez van enyyi sikerült a szüleidtöl ....
Teglagyari
hehe Oriza, pont ezt a bugos kepet tetted fel, mikor halva maradtam a lada nyitasa utan is?😄
na mingya keresek en is parat .)