Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spatz
Tudom javasolni www.guildwars.hu, ott elég sok kérdésre megkapod a választ

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

dougO
privi ment 😛

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

vinko
Tegnap vettem meg a játékot és kellene egy kis segitség.Diablóval évek óta játszom bneten,de itt nem müködnek ugyanazok a dolgok.Arra várnék választ,hogy lehet céhbe belépni,hogyan tudok a városban csapatba belépni vagy én hogyan hivhatok meg másokat ?Zsoldost hol és hogyan tudok felbérelni ? Köszi !

Nah ahogy nézem a teszt lezárult!(végre,bár még kételkedek 😄)
Szal:.,!

Akár ez egy teszt is lehetett volna ez az egész, hogy mennyire iqu lehet egy közzöség ,hogy ilyenen felkapja a vizet, és mikre vetemedik!
Furcsa ,hogy a legtöbb hozzászolo föleg a személyeskedõ fehér kezes volt...
( vagyis ez nem is furcsa 😄)

A jaték védelmi kampány egy dolog ,de ha mocsok irányba viszik el az illetõk azt nem fogom hagyni!
Ezt is írtam már!

"int láthattuk abszolut nem vagy hajlandó még gondolni sem arra, hogy esetleg nem ugy van)"
Már össze vissza beszélsz ,csak hogy irj valamit....

dougO
Egy kis info a GW jövõjérõl...

http://www.esl-europe.net/eu/guildwars/news/18371/

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

dougO
Najoo, énis feladom. Aki ennyire nem veszi észre magát arra monndják, hogy reménytelen eset. De legalább megpróbáltam. 😊
Ha máskor baromságokat írsz a játékkal kapcsolatban, azt meg fogom cáfolni, de nem fogom neked elmagyarázni, hogy miért az, ugyanis LEHETETLEN.
(nem akarom, hogy másoknak hamis képet adj, az h mit gondolsz az meg teljesen mind1, mint láthattuk abszolut nem vagy hajlandó még gondolni sem arra, hogy esetleg nem ugy van)

Van egy ideillõ szólásmondás, amit most nem szeretnék idézni, még a végén túl személyes lenne.

dougO
A nagytérképen meg tudod nézni, hogy hová kell menned pontosan és tervezni tudod az utvonalat. 😊

Vagy nem 😊

Szaruman
Késõbb úgyis a pvp fog lekötni, ott ez meg lényegtelen😛

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

az újítás, eleinte csak 1(1+célterület) területen át mutatott, a végsõ cél le van írva a küldetés leírásában.(és ott is ott marad a csillag a pontos hellyel)
Carlos
Rájöttem, hogy mi nem tetszik a GW-ban.
Egy küldetésért 1000 km-t kell mászkálni, mindig csak a hülye teleportokat mutatja, nem a végleges célt és 10x eltévedek közben.

Þór vígi þessi rúnar

Szaruman
Amúgy mónika ilyet mondott?😄

Egyszer a fábriban volt egy jó mónikával kapcsolatos levél, amiben volt egy ilyen mondat: (mónikához) úgy megb*sználak, h egy hétig fejenállnál😄

<#taps><#worship><#taps>

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

EmThor
pics#ba bejövök megnézni van e vmi news, erre megint flém van, nyugi gyerekek! csak játék, ha vki vért akar menjen irakba amcsikat vadászni!

nekem nagyon teccik, majdnem olyan jó a Mónika Show
Visszaadom a mandátumot....

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Lego ? Most miért nem irod szarumanak is hogy privát?
Szal ez igy nem koser... 😄!

Szaruman: Olvas vissza még egy picit és sikerülni fog a teljes megoldás! 😄
Nemfogok mindet 5-ször leirni!

Szaruman
Nem úgy gondoltam, h elfutsz a világból, csak nem te vagy az elsõ sorban. Egy ele tényleg elég törékeny, ha nincs mellette support.

Carlos
Dehát otthagyni a csapatot?
AMúgy akkor télleg az lesz!
Bár álltalában valami rontásba halok bele...

Þór vígi þessi rúnar

Szaruman
Carlos: Akkor style váltás, ha ütnek, sikoltozol, és futsz (na jó, sikoltozni nem kell😛).

Zenty:
"Nah figyi nem kell ezt a vér pistike stilust követned!( tudom a pro illuzioval jár ,de akkor is 😄)", vagy "Te se nyávognál most itt" avagy "Nah ilyen iqu-ra mint te, kell mondani ,hogy hagyd abba...". Ezek mind a kuss elõtt.
Ezekre mondtam, h kuss. Fönntartom amúgy.

Valaki jöjjön be, és tiltsa ki innen. Nincs közönség a mûsorára.

Amúgy lesz magyar csapat a playoffban? Mer most nem áll úgy a helyzet és ,már csak 15 nap van kb... Össze kéne szednünk magunkat, h legalább 1 csapat bejusson (nekem pl az xp-re egy fow armor a tét😛)

Carlos
30-asom van. Valami kis szexi ruci, nagyon bejövõs... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Mostmár tényleg be lehetne fejezni!

Þór vígi þessi rúnar

Megint hülyeséget beszélsz,mert te keztél el pl kussozni!( szal még1 gondoltád a nagy kamu tényeidet 😄)
És te is elmehetsz nyugodtan!

Rosszul beszéltél!
Mert ez mindekire vonatkozik nem csak rám!
Szal nem nálam kéne csak kopoktatni!

Errõl beszéltem, hamár mindenféleképpen kikell adnod magadból, akkor küldjed privibe.......

Szaruman
Carlos: sztem az armorral van gond, nem a HP-val. Nekem is elég lol volt addig az elémmel (elsõ kari), amíg fel nem hívták a figyelmem az armor fontosságára. Az ele alapból 5-ös armorral rendelkezik, ami szar😊 Viszont ha veszel 30-asat, akkor az már használhatóbb. Ha 30-asod van, akkor a játékstílussal lehet gond, ha ütnek, fuss el😛

Zenty: a személyeskedést te kezted. Én 3x írtam be, h ne postolj ilyen jellegû "hozzászólásokat" (tárgyilagosan az elsõ 2-t), mert felesleges. Miután mindenkit idegesítesz, még neked áll föjjebb? És nem a helyesírásoddal van baj, hanem azzal, h ÉRTELMETLEN mondatokat írsz (pl: "Néz meg nem is olyan régen mint infoztam"). És stilisztikailag is helytelenek. Úgyhogy nyugodtan elmehecc innen ezzel. Nem fogsz hiányozni. Senkinek. A viszontNEMlátásra.

Nah még1 fejezd be emberke 😄!
Ezt mar eljatszotuk!Én mondtam befejezem,de csak akkor ha bizonyos illetõk vagy akárki itt nem irogat másnap 20 hülyeséget erröl!
De ezt is leírtam már!

Fejezd már be, hameg nemmegy, akkor a válasz gomb mellett van 1 olyan hogy "Privát", használd azt hamár ekkora a késztetés, de ne a fórumot írkáld teli a hülyeségeiddel! Köszöntük.

Én mondtam! Ha te ugy kezelsz engem ne várjál más tölem se ....( és ez másra is vonatkozik)
Nem én keztem el személyeskedni meg keményen sértegetni mást!
Szal ez az utó ön sajnáltatás elég vicces..
Sõt eddig még elég kulturált voltam ellentétbe veletek!

ha szájba rágos pl kell:

-Eddig engem sértegetek most ,meg kitaláljátok ,hogy én személyeskedek stb... !
-Aztán lehet befejezni téma:
Ahogy keztem mondani ,hogy fejezük már be, én voltam a rossz ,hogy miért akarom befejezni ,mert itt törvény szék van... 😄

A másik ,meg azt látom ,hogy sokan itt felületesen olvasnak vissza, vagy csak pár hozzászolással lejeb nézelödnek! És valszeg ezért vannak a furcsa állitások is

Ezt téleg már utoljára írom:
És ezt az egész részt be lehetne fejezni
: Ti vittétek el személyeskedésekel, témátol eltérõ valotlan állitásokal, és még amit hangoztatok az is rögesen megváltozik egy hip hopra!( igy hitelét vesztõ az egész)

Szal ha már vitázunk akkor inkáb a kiegröl kéne ami az alap téma is volt ,csak erre még nem jötettek rá!

Tölem mehet a béke! 😄

Carlos
Hátulról lövöm a spelleket, de az íjászok mindig engem lõnek... 😊

Þór vígi þessi rúnar

"Most nekem az a problémám, hogy folyton halok."

Érdemes inkább elgondolkodni, mitöl. Az elementalistának hátul kell elhelyezkednie csata közben, nem szaladhat elöre, és tudnia kell elfutni, ha nagyon ütik. Ne várd meg, mig elfogy a hp-d. Figyelned kell, milyen hexeket tettek rád... esetleg egyszerüen csak nem elég jók a monkok, akikkel mész.

Javaslom, tegyél mindenféle minor rúnát a ruhádba - azokból az attribokból, amiket használsz, valamint minor vigort - ez nem lesz drága. Persze ettöl nem halsz meg sokszor kevesebbszer.

- lehet, de angol tanulása közben a 'grund' értelmesebb kifelyezésnek tûnt 😊

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Atisz
Azt nem "grind"-nak hívják?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

- minor rúnáknak nincs HP büntetése (+1 attrib.), major -50HP (+2), superior -75HP (+3), vigor rúnák +HP-t adnak: minor +30HP, major +40HP, super +50HP
- ha rúnát saját ruhából akarsz kivenni (mert vettél közben jobb ruhát) az megmaradt 2 esélyes (vagy sikerül vagy nem)
- a 20gp-t is megosztod a csapat tagjai között... talán ha minden talált tárgyat eladsz akkor kicsit jobban lehet pénzed. Régebben kicsit több holmi esett, így az elsõ karakteremmel sikerült annyi aranyat összehozni, hogy abból menedzselni tudjam a következõket. Amúgy ez lenne a farm (farming = farmolás) lényege is, hogy nálad alacsonyabb szintû lények ellen mész (lehetõleg minél kevesebb hencsivel, hogy ne nyeljék be feleslegesen a 'drop'-ot, vagyis a dobott holmikat). A 'grundingolás' vagy XP gyûjtés esetén nálad magasabb szintû lények ellen célszerû menni, de ott is minél kevesebb taggal (XP-n is osztoztok, veled azonos szintû ellenség ad 100XP-t, azt osztjátok fel a csapat tagjai között). Ha van kedved hozzá, próbálj meg Ascalon környékén 'farmolni', bár szerintem célszerûbb lenne késõbb, mondjuk a sivatagtól elkezdeni.

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Carlos
Köszönöm!
Ezért sem értettem a Vigor rúnát!

Amúgy hol lehet sok pénzt szerezni, mert a mob-ok csak ilyen gagyi kis 20 aranyat dobálnak.
(12-es szintû vagyok, úgyhogy ne küldjetek 20-asok ellen.)

Þór vígi þessi rúnar

Igen, sõt még rakhatsz energy storage, air earth és water runákat is, amennyi ruhadarabod van annyi runát használhatsz, persze csak az elsõdleges kasztod runáit.

Carlos
Köszönöm!
És azt meg lehet csinálni, hogy belerakok a páncélba egy heal adót és egy fire sebzés növelõt mondjuk a gatyába?

Þór vígi þessi rúnar

Csak 1-et rakhatsz be, ill többet is berakhatsz, de sok értelme nincs mert csak 1-et vesz figyelembe. +30hp-t fog adni. és minden kaszt használhatja.

Zenty-t nem lehetne vhogy kitiltani innen? Kezdem cseppet unni a dolgot. Tényleg õ gerjeszti már a feszkót. Igaz akkor nem lenne napi 3 üzenetnél több ha õ nem lenne de inkább legyen így mert unom hogy amikor bejövök ide csak ezt átkozott mocskolódást hallom hogy ki a csökött meg a hülye meg a gyenge elméjû. Szal ha van itt vmi admin tiltsa már ki 1 hétre zentyt addig talán megnyugszik végre.

Carlos
Akkor asszem veszek egy minor vigor-t.
Azt minden kaszt tudja berakni a páncélba?
Esetleg lehet halmozni? (páncélba, kesztyûbe, cipõbe, gatyába, egyet-egyet?)

Þór vígi þessi rúnar

Brigadeführer
3 szint az 3*20Hp és valószínûleg van egy minor vigor rúnája ami +30HP, szal 90 HP-val több simán kijön.😊

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

dougO
#8698-asban írod:
"Te se nyávognál most itt ,hogy hogy merrek ilyeneket mondani ha annyira valotlanokat írnék e téröl 😄!"

Nekem ez eltartott egy ideig ezt értelmezni. De biztos velem van a baj. 😄

Figyelj, én megneveztem, hogy mire alapozom az állításaimat. Te nem! Ezek után még mindig neked áll feljebb.

Mondtam, hogy nézz utána mi az a törvényszéki tárgyalás típusú vita. Látom nem tetted, különben nem írnál ilyen egetrengetõ baromságokat.

Légyszíves nevezz meg egy általam állított képzelt tényt. Aztán vizsgáld felül a sajátjaidat...

Jól látod, azért írunk (igen sokan írtak, persze mindenkit leosztottál, mert te vagy itt a jani), mert le szeretnénk vezetni a feszültséget. Csakhogy ez nem külsõ feszültség, hanem te gerjeszted a stílusoddal és a mondanivalóddal.

Téged az iskolában is kiközösítenek vagy csak itt vagy ilyen antiszociális?

Nyugodtan írd le milyen csekély értelmi szinttel rendelkezem, meg hogy ezt azonnal fejezzük be, lehet személyeskedni is. Mivel 0 rálátásod van az emberi kommunikációra, így csak vagdalkozni fogsz és a mondanivalóm helyett csak a személyembe fogsz belekötni. Ha mégsem így lesz respect, de erre annyi esélyt látok, mint a lottó5ösre.

Carlos
Értem.
Van a Guild leaderem õ 15-ös és neki 400 körüli HP-ja van. Ennyit jelent az a 3 szint?

Þór vígi þessi rúnar

Hp-d majd lesz ha 20-as leszel. De Vigor rúnával lehet egy kicsit tuningolni. Egy minor Vigort tegyél bele. Nagyobbat még nem érdemes, majd csak a végleges armorba.
12-esen még nem igazán van jó elosztás, majd akkor, hogyha meglesz mind a 200 attrib pontod (20-as szinten).

Carlos
Most nekem az a problémám, hogy folyton halok.
12-es szintü vagyok és 300 HP-m van. Mivel lehet a max HP-t tunningolni?
10 pont van a Fire-n, 4 az Energy Storage-n és 3 a healin prayer akármin.

Van jó pontelosztás egy E/Mo12-nek?

Zárójelben: Életem elsõ MMO-ja és életem elsõ MMO karaktere. Nem akarnám nagyon elcseszni és szeretném kihozni belõle a maximumot.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
"mivel a forumon nincs uto javitás"

De van! Vip-nek kell lenni.

Þór vígi þessi rúnar

Nem haragszok! 😄
Szerintem elég jól kibeszéltük a témát ,ha neked nincs letisztázva akkor sírj az igazság miatt !😄
Egyébként "helyesírással/mondatfogalmazással meg addig nincs gond, amíg nem megy az értés rovására"
Hol volt eget rengetõ probléma?Hogy nem tettem mindehova röhögö smilit?Meg nem irtam oda,hogy DOBOZOS rendes game ?
Ha magadtol nem jöttél rá némi improvizálásal,gondolkodással az már saját képességed problémája!( mivel a forumon nincs uto javitás,nem fogom egyfolytába + hozzászolással növelni az egészet ,hogy bizonyos egyéneknek a szájába rágjak mindet részletesen 😄!)
És csiga modba nem fogok írni ,nincs arra nekem idõm!

"A forum pedig egy törvényszéki tárgyalás típusú vita, amennyiben nem vagy tisztában ennek tulajdonságaival, inkább nézz utána és ne égesd itt magad."
Ugy látom nem ismered választ lehetöséget forumokon? ( nem poénbol van 😄)
Egyébként nem baj ,hogy bele szolnak mások ,de nem m1 hogyan és milyen formában!
Ezért önmagában az volt nagy égés neked és másoknak:
1.Képzelt tényeket állitottak!
2. Ideg leveztõ majd én jól megmondom beszologatások voltak( ok nélkül)!
Igen ez önmagában elég vicess!

Ryleh
37 leszek......ez meglepõ???<#vigyor2>...de inkább rpg zek,mint ubreal torment,stb😊)))).....