Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Szal:.,!
Furcsa ,hogy a legtöbb hozzászolo föleg a személyeskedõ fehér kezes volt...
( vagyis ez nem is furcsa 😄)
A jaték védelmi kampány egy dolog ,de ha mocsok irányba viszik el az illetõk azt nem fogom hagyni!
Ezt is írtam már!
"int láthattuk abszolut nem vagy hajlandó még gondolni sem arra, hogy esetleg nem ugy van)"
Már össze vissza beszélsz ,csak hogy irj valamit....
http://www.esl-europe.net/eu/guildwars/news/18371/
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Ha máskor baromságokat írsz a játékkal kapcsolatban, azt meg fogom cáfolni, de nem fogom neked elmagyarázni, hogy miért az, ugyanis LEHETETLEN.
(nem akarom, hogy másoknak hamis képet adj, az h mit gondolsz az meg teljesen mind1, mint láthattuk abszolut nem vagy hajlandó még gondolni sem arra, hogy esetleg nem ugy van)
Van egy ideillõ szólásmondás, amit most nem szeretnék idézni, még a végén túl személyes lenne.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Egy küldetésért 1000 km-t kell mászkálni, mindig csak a hülye teleportokat mutatja, nem a végleges célt és 10x eltévedek közben.
Þór vígi þessi rúnar
Egyszer a fábriban volt egy jó mónikával kapcsolatos levél, amiben volt egy ilyen mondat: (mónikához) úgy megb*sználak, h egy hétig fejenállnál😄
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Szal ez igy nem koser... 😄!
Szaruman: Olvas vissza még egy picit és sikerülni fog a teljes megoldás! 😄
Nemfogok mindet 5-ször leirni!
AMúgy akkor télleg az lesz!
Bár álltalában valami rontásba halok bele...
Þór vígi þessi rúnar
Zenty:
"Nah figyi nem kell ezt a vér pistike stilust követned!( tudom a pro illuzioval jár ,de akkor is 😄)", vagy "Te se nyávognál most itt" avagy "Nah ilyen iqu-ra mint te, kell mondani ,hogy hagyd abba...". Ezek mind a kuss elõtt.
Ezekre mondtam, h kuss. Fönntartom amúgy.
Valaki jöjjön be, és tiltsa ki innen. Nincs közönség a mûsorára.
Amúgy lesz magyar csapat a playoffban? Mer most nem áll úgy a helyzet és ,már csak 15 nap van kb... Össze kéne szednünk magunkat, h legalább 1 csapat bejusson (nekem pl az xp-re egy fow armor a tét😛)
És te is elmehetsz nyugodtan!
Mert ez mindekire vonatkozik nem csak rám!
Szal nem nálam kéne csak kopoktatni!
Zenty: a személyeskedést te kezted. Én 3x írtam be, h ne postolj ilyen jellegû "hozzászólásokat" (tárgyilagosan az elsõ 2-t), mert felesleges. Miután mindenkit idegesítesz, még neked áll föjjebb? És nem a helyesírásoddal van baj, hanem azzal, h ÉRTELMETLEN mondatokat írsz (pl: "Néz meg nem is olyan régen mint infoztam"). És stilisztikailag is helytelenek. Úgyhogy nyugodtan elmehecc innen ezzel. Nem fogsz hiányozni. Senkinek. A viszontNEMlátásra.
Ezt mar eljatszotuk!Én mondtam befejezem,de csak akkor ha bizonyos illetõk vagy akárki itt nem irogat másnap 20 hülyeséget erröl!
De ezt is leírtam már!
Nem én keztem el személyeskedni meg keményen sértegetni mást!
Szal ez az utó ön sajnáltatás elég vicces..
Sõt eddig még elég kulturált voltam ellentétbe veletek!
ha szájba rágos pl kell:
-Eddig engem sértegetek most ,meg kitaláljátok ,hogy én személyeskedek stb... !
-Aztán lehet befejezni téma:
Ahogy keztem mondani ,hogy fejezük már be, én voltam a rossz ,hogy miért akarom befejezni ,mert itt törvény szék van... 😄
A másik ,meg azt látom ,hogy sokan itt felületesen olvasnak vissza, vagy csak pár hozzászolással lejeb nézelödnek! És valszeg ezért vannak a furcsa állitások is
Ezt téleg már utoljára írom:
És ezt az egész részt be lehetne fejezni
: Ti vittétek el személyeskedésekel, témátol eltérõ valotlan állitásokal, és még amit hangoztatok az is rögesen megváltozik egy hip hopra!( igy hitelét vesztõ az egész)
Szal ha már vitázunk akkor inkáb a kiegröl kéne ami az alap téma is volt ,csak erre még nem jötettek rá!
Tölem mehet a béke! 😄
Érdemes inkább elgondolkodni, mitöl. Az elementalistának hátul kell elhelyezkednie csata közben, nem szaladhat elöre, és tudnia kell elfutni, ha nagyon ütik. Ne várd meg, mig elfogy a hp-d. Figyelned kell, milyen hexeket tettek rád... esetleg egyszerüen csak nem elég jók a monkok, akikkel mész.
Javaslom, tegyél mindenféle minor rúnát a ruhádba - azokból az attribokból, amiket használsz, valamint minor vigort - ez nem lesz drága. Persze ettöl nem halsz meg sokszor kevesebbszer.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
- ha rúnát saját ruhából akarsz kivenni (mert vettél közben jobb ruhát) az megmaradt 2 esélyes (vagy sikerül vagy nem)
- a 20gp-t is megosztod a csapat tagjai között... talán ha minden talált tárgyat eladsz akkor kicsit jobban lehet pénzed. Régebben kicsit több holmi esett, így az elsõ karakteremmel sikerült annyi aranyat összehozni, hogy abból menedzselni tudjam a következõket. Amúgy ez lenne a farm (farming = farmolás) lényege is, hogy nálad alacsonyabb szintû lények ellen mész (lehetõleg minél kevesebb hencsivel, hogy ne nyeljék be feleslegesen a 'drop'-ot, vagyis a dobott holmikat). A 'grundingolás' vagy XP gyûjtés esetén nálad magasabb szintû lények ellen célszerû menni, de ott is minél kevesebb taggal (XP-n is osztoztok, veled azonos szintû ellenség ad 100XP-t, azt osztjátok fel a csapat tagjai között). Ha van kedved hozzá, próbálj meg Ascalon környékén 'farmolni', bár szerintem célszerûbb lenne késõbb, mondjuk a sivatagtól elkezdeni.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Ezért sem értettem a Vigor rúnát!
Amúgy hol lehet sok pénzt szerezni, mert a mob-ok csak ilyen gagyi kis 20 aranyat dobálnak.
(12-es szintû vagyok, úgyhogy ne küldjetek 20-asok ellen.)
Þór vígi þessi rúnar
És azt meg lehet csinálni, hogy belerakok a páncélba egy heal adót és egy fire sebzés növelõt mondjuk a gatyába?
Þór vígi þessi rúnar
Azt minden kaszt tudja berakni a páncélba?
Esetleg lehet halmozni? (páncélba, kesztyûbe, cipõbe, gatyába, egyet-egyet?)
Þór vígi þessi rúnar
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
"Te se nyávognál most itt ,hogy hogy merrek ilyeneket mondani ha annyira valotlanokat írnék e téröl 😄!"
Nekem ez eltartott egy ideig ezt értelmezni. De biztos velem van a baj. 😄
Figyelj, én megneveztem, hogy mire alapozom az állításaimat. Te nem! Ezek után még mindig neked áll feljebb.
Mondtam, hogy nézz utána mi az a törvényszéki tárgyalás típusú vita. Látom nem tetted, különben nem írnál ilyen egetrengetõ baromságokat.
Légyszíves nevezz meg egy általam állított képzelt tényt. Aztán vizsgáld felül a sajátjaidat...
Jól látod, azért írunk (igen sokan írtak, persze mindenkit leosztottál, mert te vagy itt a jani), mert le szeretnénk vezetni a feszültséget. Csakhogy ez nem külsõ feszültség, hanem te gerjeszted a stílusoddal és a mondanivalóddal.
Téged az iskolában is kiközösítenek vagy csak itt vagy ilyen antiszociális?
Nyugodtan írd le milyen csekély értelmi szinttel rendelkezem, meg hogy ezt azonnal fejezzük be, lehet személyeskedni is. Mivel 0 rálátásod van az emberi kommunikációra, így csak vagdalkozni fogsz és a mondanivalóm helyett csak a személyembe fogsz belekötni. Ha mégsem így lesz respect, de erre annyi esélyt látok, mint a lottó5ösre.
Van a Guild leaderem õ 15-ös és neki 400 körüli HP-ja van. Ennyit jelent az a 3 szint?
Þór vígi þessi rúnar
12-esen még nem igazán van jó elosztás, majd akkor, hogyha meglesz mind a 200 attrib pontod (20-as szinten).
12-es szintü vagyok és 300 HP-m van. Mivel lehet a max HP-t tunningolni?
10 pont van a Fire-n, 4 az Energy Storage-n és 3 a healin prayer akármin.
Van jó pontelosztás egy E/Mo12-nek?
Zárójelben: Életem elsõ MMO-ja és életem elsõ MMO karaktere. Nem akarnám nagyon elcseszni és szeretném kihozni belõle a maximumot.
Þór vígi þessi rúnar
Szerintem elég jól kibeszéltük a témát ,ha neked nincs letisztázva akkor sírj az igazság miatt !😄
Egyébként "helyesírással/mondatfogalmazással meg addig nincs gond, amíg nem megy az értés rovására"
Hol volt eget rengetõ probléma?Hogy nem tettem mindehova röhögö smilit?Meg nem irtam oda,hogy DOBOZOS rendes game ?
Ha magadtol nem jöttél rá némi improvizálásal,gondolkodással az már saját képességed problémája!( mivel a forumon nincs uto javitás,nem fogom egyfolytába + hozzászolással növelni az egészet ,hogy bizonyos egyéneknek a szájába rágjak mindet részletesen 😄!)
És csiga modba nem fogok írni ,nincs arra nekem idõm!
"A forum pedig egy törvényszéki tárgyalás típusú vita, amennyiben nem vagy tisztában ennek tulajdonságaival, inkább nézz utána és ne égesd itt magad."
Ugy látom nem ismered választ lehetöséget forumokon? ( nem poénbol van 😄)
Egyébként nem baj ,hogy bele szolnak mások ,de nem m1 hogyan és milyen formában!
Ezért önmagában az volt nagy égés neked és másoknak:
1.Képzelt tényeket állitottak!
2. Ideg leveztõ majd én jól megmondom beszologatások voltak( ok nélkül)!
Igen ez önmagában elég vicess!