Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szaruman
Kevés az "iqu"-d^^

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Meg ezt sem erted? MEGBUKTAL A TESZTEN! <#nevetes1>

Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]

dougO
Miért van az, hogy Zenty magánban nem akar válaszolni? 😄

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

hát igen, végre egy komoly verseny 😊

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Szaruman
ArenaNet will provide cash prizes for the winning guilds of the Guild Wars World Championship, which will be divided pro rata to their players, as follows:
1st Place: $50,000
2nd Place: $25,000
3rd Place: $10,000
4th Place: $10,000
5th Place: $2,500
6th Place: $2,500

Megéri kijutni.

Meglepõdnék, ha nem lenne olyan lehetõség, hogy az assassinnal a Chapter 2 missionöktõl indulj el, és nem kell az uncsi Chapter 1-et újra végigjátszani vele. 😊 Ettõl függetlenül én még erre is hajlandó lennék az assassin kedvéért, 2-3 nap alatt eljutok Thunderheadig. Iszonyúan várom már az új classokat, jöhetne már valami info a skillekrõl is. Valószínûleg assassin lesz az új kedvencem. 😊

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Lehet, hogy perverzió, de jó (pl. magyar) csapattal határozottan szeretem Keep-et 😊 Én az elején lévö küldiket nem birom nagyon - nagy távolságok, relativ nudli ellenfelek, uncsi 😛 De a sivatagtól érdekesebbek a küldik - illetve csak azokban maradt némi kihivás 😊

Szerintem Hermann már csukott szemmel végigfarmolja a Sorrows-t minden irányból. Párszor én is rápróbáltam, mikor nem volt tombos csapat, de mindíg olyan halál béna csapatokat sikerült kifognom, hogy mára már letettem errõl a szándékomról, hogy én zöld tárgyakat gyûjtögessek. Ami volt azt elosztogattam a guildben (5-6 db asszem), illetve még egy Gorrel's Staff van és egy Rago's Flame Wand. De ezek is csak a helyet foglalják a sigilek mellett a storage-ban.
Néha napján még rámjön ez a farmolhatnék, mikor unatkozom, de aztán az ultranoob farmer csapatok elveszik a kedvem az egésztõl gyorsan.<#fejvakaras>
Remélem a 2. rész dob majd egy kicsit az egészen, bár nem biztos hogy lesz türelmem assassinnal újra végigmenni mindenen. (Aurora Gladet és Thunderhead Keepet különösen nagyon utálom). Pedig az Aurora mission egy kisebb fajta tombos relic run-hoz is hasonlítható. Lehet hogy azért utálom?<#fejvakaras>

Nefürgyé le!

Idejössz és 1 ijen ... játokot hirdecc itt a gw és a flame oltárán?!?!?!

PLS BAN!
😄😄😄😄😄😄😄😄😄

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

Most már értem, miért kell annyit WC-re szaladgálnia a csapatnak 😛

Hermann, a fél órát tudod vállalni? Ha igen és monk vagy W kell, szólj, mert nekem is tovább tart a zöldfarm, de akkor veled jó az idö-teljesitmény arány 😛

Így igaz. Bár azért általában 60-as szintûek mennek egy fõvárost legyakni, és 2 raid grouppal (80 ember)

Nem akarom itt népszerûsíteni a wowot, de: pvp szervereken van olyan, hogy "world pvp", ami gyakorlatilag abból áll, hogy tetszõleges számú emberke felkerekedik, és nekimegy az ellenfél szintén szabadon választott városkájának, akár fõvárosának. Ilyenkor elkezdenek sikítani a különbözõ csatornák mindkét oldalon, hogy támadás van folyamatban, és egyre több ember csatlakozik a csatához (mondjuk ált. a védõk nyernek, mivel vannak elég kemény npc guardok). Tény, hogy balance az nincs, mivel bármilyen kaszt és szint mehet, aki épp arra jár, és az is, hogy ha túl alacsony szintû vagy, nem sok mindent tudsz csinálni, ha egy lvl60 mage aoe-jébe kerülsz pl. Viszont iszonyat fun 😊

Atisz
Na igen ott nekem is leesett az állam. Hihetetlen szép. Kár hogy a játék többi helyszínein nem aknázták ki a lehetõségeket ilyen mértékben.
Azért a WoW sem rossz, ha sötételffel vagy élõhalottal kezdessz...azok a ködbe burkolódzó erdõk elég szépek...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Ja igen én rank 6-os noob vagyok. Pedig van 3 rpg karakterem, arra csesztem el a sok idõt...
Kösz, akkor majd ha nem gond, megyek veletek egy "kört".

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

dougO
najoo a vidkártya csak 1 éves, de középkatos volt anno is 😊

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

dougO
ja mindez max grafikán egy több mint 2 éves gépen

dougO
Igen, de GW-ben elõször kimész a fõkapun és beszarsz-behugyozol a látványtól. Fõleg amikor elõszõr bemész a folyóba...aaah imádom azt a részt, olyan gyönyörû....

Brigadeführer
Na majd elviszünk egy körre, és meglátod...😊 Ne félj én is nOOb vagyok. PvP-ben biztos, igaz rank7 nOOb...😊

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Atisz
Iway picit nerfelve lett...order-es Ne/Mo ezúttal nem fog orrba-szájba sacrifice-olni a healing breeze hatása alatt halálozás nélkül. Nem mintha ez megállítaná az iway csapatok áradatát...

Atisz
Neked megvan 1 kör fél óra alatt? Hát nem tudom én ahányszor elmentem random csapatokkal, 1-2 órán belül nem szabadultunk...persze lehet hogy azért mert szarul nyomtam. Nem vagyok egy nagy farmmester, nomeg noob is vagyok... <#smile>

Atisz
Szerintem nem hülyeség a "minden skill nálad van" megoldás. Bár az igaz hogy GW után picit egyszerûnek tûnik...
WoW-ban viszont van pár skill aminek 30 perces (!!!) recharge-a van. Így pedig már nem is olyan rossz...
A WoW-ban az egyetlen igazi hardcore pvp a battleground, az viszont unalmassá tud válni. GW-ben van random aréna, team aréna, HoH (sima, relic, oltár), gvg. Szóval pvp szempontjából egyértelmûen GW a nyerõ és mivel az online játékok általában pvp-re mennek...
Egyébként GW is úgy kezdõdött hogy "hozzál 3 baked husk-ot" <#vigyor3>

Brigadeführer
Talán próbálkozz Sorrowban Final Assault farmal. Egy jó drop (Malinon's shield, Drago's Flatbow, Rago's Flame staff pl.) és máris van 80-100k-d...😊Igaz ahhoz csapat kell de egy minion necroval 5-en elegen vagytok. Egy kör kb. fél óra alatt megvan.

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Szaruman
Így van doug.
Máté, ma esl meccs lesz, ill most jöttem haza anal pótzhról.

Hogy ne csak offoljak: Valaki télleg írhatna egy komplett farmbuildet, mert 300k kell már csak a fow armoromhoz😊

Hát inkább írom priviben, mert ez a topic télleg nem az a topic 😄

dougO
Igazából a wowban mennyi idõt kell eltöléteni az elsõ instanceig vagy battlegroundig?? Én is kipróbáltam, de az elsõ 5 órában csak az volt, hogy hozzál 3 nyulfarkat, öljé le 8 teknõsbékát stb. 😄DD Hát nem bírtam sokáig. Az meg milyen dolog, hogy minden skill nálad van?? lol (ha nem így van szóljatok 😉)

Ja és RP, inkább gyere aknakeresõzni (vagy passziánszozni, "vagy mittudomén"), minthogy írogatsz 😄

Vasáranp, vagy szombat reggel utoljára, pontosan nem emléxek. De jól tudod, hogy hétköznap nem vagyok otthon. 😛

Hát, monkkal egyszerûbb farmolni, persze helyfüggõ, fõleg hogy smitinget feljebb lehet nyomni és gyorsabban hal az ellenség (most kard+pajzs a buildem lényege, smiting nincs).
Szóval mo/w ugyanolyan jó, mint w/mo csak más helyeken. Sok olyan hely van, ahol nem kell nagy armor és jó droppok vannak, pl rúnázás elég kifizetõdõ (ettinekrõl nem nyilatkozom).

Szaruman
Nem tom, mirõl beszélsz, de itt a wow sztem nem egy szívesen látott téma😊 Szal ne erõltesd😄
Beszélj inkább arról, h mikor voltál utoljára gw-ben😛

Szerintem meg simán megér annyit... RP gondolom battlegroundsot ki sem próbáltad, mint pvp lehetõséget... Na meg gondolom egy instance-ban sem voltál 😛

Szaruman
WoWot én kipróbáltam (10 napos cuccal). 4 napig bírtam. Uninstall.
Nekem nem érne meg annyit.

Ryleh
ááááááááááááááá......néha kihagyok 1-2 napot a forumrol.....erre benézek erre a topicra....65 bejegyzés amit nem láttam..fasza,mee legalább nem punnyad a topic,,,
Nade az szigor hogy ebböl a 65 bõl min.30 az egymásra okádás,stb...sztetek nem szánalmas ez??????ki a fasznak van kedve ezt olvasnI????nem lehetne ezt priviben???
agyrém,és igy lehet 1 topicot lezülleszteni?öszintén??mi ez ??a dedo a homokozoban???
PLIZ:::::köszönöm!!!!!!<#worship>

Carlos
Ehhh...
Nagyon csábítanak a WoW felé...
Csak az a hülye havidíj ne lenne... 😊
Marad a GW. Aztán jön a kieg és akkor még jobb lesznekünk!

Þór vígi þessi rúnar

dougO
Hm...most hogy mondod tényleg. Bocsi, nem tul gyakran játszom PvE-t.

dougO
Címlista? Nem vágom...

Vágólap miért nem joo? örülj inkább, hogy postolom a híreket. 😄

Ez nem biztos hogy olyan hatékony, amióta kifutnak a területre ható spellekböl...

Carlos
Nemnem!
A nagy térképen mindig a portál van jelölve, aztán vagy a következõ protál, vagy ha az adott területen van az ojjektiva, akkor azt.

Þór vígi þessi rúnar

Pedig aza legjobb 😊

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Carlos
Nem tetszik a PVP.

Þór vígi þessi rúnar

Én mindig ezzel farmoltam:

16 Smiting, 8 divine, a többi heal
Smiting Staff (kollektoros)

Orison of Healing, Healing Breeze, Glyph of lesser energy, Balthazar Aura, Symbol of Wrath, Smite hex, Shield of Judgement v. Spell Breaker., Zealots fire.

A glyph kell a baltazár miatt, ezért ele a másodlagos. Ha megtanulod nyomni bármit levisz, tényleg bármit, mindent farmoltam vele (a flesh gollamokat is mert teccett amit dobnak, de mikor lett belõle 250, abbahagytam.)

Chrystopher
Nemtudok angolul vmi jól, ezért is kértem tõletek segítséget.
Én ragaszkodom a Smiter farmoláshoz, mert, ha ketten megyek valakivel, akkor lehet neki esik valami faxa, nekem meg gp 😄..
Én nagy csapat gamer vagyok, de farmolás csak is solo-ban!

tanuld meg használni a link funkciót, a linkjeiddel van tele a címlistám😄
Monkkal nehéz dolgod van... a farm tipikus karaktere a W/Mo. Egy példa felállás farmra: 8 healing, swordsmanship, tactics, strength

Mending, Live Vicariously, bleeding, galrath slash, riposte, gladiators defense, bonettis defense

Ezekkel lehet pl. Rocktól nyugatra minotauruszokat, griffeket ölni. A defense-k FOLYAMATOS használatával és a gyógyitó enchantmentekkel életben tudsz maradni, mig levágod az ellenfelet. Farmolni olyan ellenfelet a legyszerübb, akik nem használnak rajtad spelleket (hex, sebzõ varázslat, stb).

Beetletuntól keletre lehetett régen ettineket (rúnákat) farmolni, de mostanában nem sok jó rúnát dobnak.

Ha összeállsz egy lvl20 W-vel, port Sledge-böl ketten kimentek - ö harcol te gyógyitod - igy is lehet viszonylag jó cuccokat kapni.

Illetve ott van a zöldfarm Deldrimorból kimenve egy viszonylag kisebb csapattal.

Szaruman
http://forums.gwonline.net/index.php?

Itt nézz utána, van 1-2 hasznos leírás.

Chrystopher
Sziasztok!

Ma mondta egy barátom, hogy létezik az sg fórum 😄

Elsõ utam ide vezetett( thx by keresõ ).
Az lenne a kérdésem, hogy van egy Monk/Mesmerem LVL20, és szeretnék farmolni, de nemtudom, hogy milyen skillekkel kell, milyen attrik, és melyik skillt hol kell használni, ill. rúnák. Na és persze, hogy hol tudok farmolni. Elõre is tanksz.

Üdv,
Chrys

Szaruman
Solon, azért, mert az egyetemen nem jön be az sg.hu honlapja (fórum sem). De újra itt vagyok!😄
Nem válaszolok neki, mert dougnak van igaza.

Nekrót? Attól függ, milyen karaktert szeretnél... max. 3-4 tulajdonság skilljeit érdemes növelni összesen, attól függöen, hogy milyen skilleket használsz. De mivel városokban át lehet bármikor szervezni, gyakran pályától függöen visszük a skilleket. Az elsödleges képességet érdemes növelni, de elsödleges nekróval nem szoktam játszani, úgyhogy sajna pontos tippet nem tudok adni.

Wáóó,mártöbb mint 7 órája nem volt flém!!!

Ez a fórum is egyre szarabb.....😛

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

vinko
Köszönöm a téjékoztatást és még annyit kérdeznék,hogy nekromantát hogyan érdemed fejleszteni ? Köszi

Guildbe oda tudsz belépni, ahonnan meghivtak. Ekkor a guild menüben (G betü)fogadhatod el a meghivást.

A zsoldost henchman-t illetve tagot egy csapatba úgy tudsz bevenni, hogy rákattintasz, megnyitod a party ablakot (P gomb asszem) és a rajta a lévö megfelelö (asszem Invite) gombra kattintasz. Ekkor neki megjelenik hogy meghivták, amit elfogad (ha akar).