Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

boddldog ujévet

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Boldog ujevet mindenkinek

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

EmThor
BUÉK 😄

hát, megvolt a Grenth-es fight is..hulla-jó volt😛
Eloldalagtam a szélére, a többieket ledobálta hógolyóval, én meg szedegettem az ajándékot😊

Most mar a harmincasba is tomeg van grenthnel. egy ember all dwaynanal es mondogaja hogy o hu maad az istenehez😊) tok jo😊

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

Szaruman
Núb vagy gyuri, ez nem vitás😊 Sztem próbálkozz ,és 10 perc kattingatás után bejutottam😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

En a harmincast hirdettem tartalek districtnek ha otos full most mar ott is nagy tomeg van. hihetetlen hogy elkezdtem hirdetni az osszes districtbe az otost es en nem jutok be ://

Szaruman
Szarvacskáért gyertek az ötösbe😊 most kb 10 perc kattingatás után bejutottam😊

Sztem gyertek be már most, még a 6os is Grenthes, szóval ha nem fértek be, akkor oda is lehet.
Közben küldjük kifelé a sok Dwayna-s emberkét más d-be 😊

EmThor
buek

Szaruman
De ez a támogatás mit jelent? Én csak annyit láttam, h dwayna a fa körül qrválkodott, és osztotta a sok vackot. És kaptam sapit😊

Es hirdetjuk is😊) csak aztan a vegen beferjunk😊

dougO
Nem köpenyt ad, hanem szarvakat, olyan mint a szarvasagancs. 😊
19:00 LA eng district5-be jöjjön aki szarvakat akar, grenthet fogjuk támogatni 😊

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Carlos
Ahha...Kiváncsi lennék, hogy mi van a köpenyen... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Elvileg úgy van, h akinél többen állnak, az nyer, és úgy kapsz vmit...eddig mindig Dwayna nyert, az õ ajándéka a sapka...elvileg Grenth köpenyt ad, de azt még senki sem látta

Carlos
Mi a különbség?
Ha jót választok sapka, de ha a rosszat?

Þór vígi þessi rúnar

Szaruman
Eleve azt nem értem, ha eu/am/kr 12ben kell bennelenni, akkor mér eresztik össze a 3 területet?

A fejlesztõk véleménye a tegnapi Tbag elleni meccsünkrõl, mivel volt szerencséjük megnézni:

-Tbag megküzdött a pontjáért...

no comment.. Il -23pont
Úgyanúgy van mint haloweenkor, vagyis 3 óránként jön el a választás ideje.
Ez itt a reklám helye:
"Dwayna vagy Grenth?
Élet vagy Halál?
Te választasz!
Hozz még egy embert!"

Carlos
OK.

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
délután 16 órakor lesz éjfél dél koreában, szal akkor is lesz vmi tuti

Carlos
És hol lehet ezeket beszerezni?

Þór vígi þessi rúnar

ÚJÉVR!!!!!TÛZIJÁTÉK, TÉLAPÓSAPKA!!!SÖTÉT KÖPENY!!!ááááá LIONBAN!

Mit tud ANet kezdeni a dupla accos smurfok ellen?

Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]

Mondjuk egy csomoan kilepnek az alazas, nem veszik el a pontot. Sztetek az anet hogy tudna barmit tenni a smurf ellen? Nyilvanvalo hogy a top klanoknak tobb accountja van egy fore, es ez nem ugyanaz mint hogy klant valt valaki hogy smurfoljon. Hogy akarnak ez ellen barmit csinalni?

Szaruman
Nem tudom, nem voltam ott😊
A legjobban a buildek lemásolása zavar viszont. De az nagyon.

Nem sokat segítene, pl IL-tag meccsen ott volt Luv Monk aki istenítette Prizewinning Hog-ot, Ma Xi ott volt látta milyen jól leoltottam, mint kiderült 10 éves, ha nem hazudott, do hozta a szintet.
Késõbb láttam játszani vegyes csapatban és val-os, szóval látszik az értelmi szint a magasabb céhekbe.
Másik, hogy top céhek is marják, oltják egymást observer módban, szóval nem szûnne meg semmi.

Carlos
Volt mikulás?????
Mikor jön?

Þór vígi þessi rúnar

Szaruman
Állítólag 4-kor jön a mikulás legközelebb.

dougO
Valaki nem tudja honnan lehet mikulás sapit szerezni? Jól állna a monkomnak! 😊
Van esetleg vmi event? Vagy wintergiftbõl?

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Szaruman
Nem lehetne kérni h csak a top100 guildek lássák az observert? Bemegyek, és arrol folyik a vita, h warriornak (w/e) mi jobb, met shower, vagy earthquake. Szánalmas, ami itt folyik. Rakás SZAR.

Undorító volt a tegnapi nap, egész nap nyomtuk miis, reggeltõl kezdve.
Minél többet játszottunk annál reménytelenebb volt, jól kitalálták a guildek:
a backupjukkal kiverték maguk elõl a guildeket h könnyebben kijussanak. ennyi volt, remélem anet csinál valamit

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Szaruman
A legszebb az AR ellen volt. Már én is szégyeltem magam. Unokatesóm ott virított, szerinte az csak egy "fun" guild. Csak kicsit küldtem el a picsába. Undorító, h a ladder 10-20-ok smurfolnak, ezzel elbaszva más játékát. IL-nek sok sikert, XP már feladta<#rinya>.

Nem tudom lesz-e bármilyen kizárás is a smurfölés miatt, de ha az A.net szemet húny felette, tuti sok embernek csalódást okoz. Nekem legalábbis biztosan😊 Kb. 25 meccset játszottunk tegnap, sztem harmada-negyede smurf ellen volt. Hiába vertünk el néhányat közülük, 3-4 pont volt a jutalmunk😊
sebaj, majd jövõre...😄

Ma Xi - Huang Kim Blame The Monks [lame]

Szaruman
Büszkén jelentem, az XP ledolgozta magát a 21. helyre. Az observer mód mintha tönkrebaszta volna egy "picit" a játékot. Tegnap vagy smurffal találkoztunk, vagy valami 300-adikkal, aki lazán vert minket. Érdekes. LoL.

EmThor
ááháhááhhááháh :] PB fanok :]

A hét egyik szépsége, ez speciel friss:

Hát ezt te is tudhatod: jan 1. 08:00 (GMT) a ladder lezárásának ideje
Vagyis akkor tudjuk meg, hogy ki van bent és ki nem a 12ben, meg talán egyéb dolgokat is megtudunk majd, pl esetleges kizárások talán.

te tudsz valamit, amit mi nem? 😊

nézd meg a ladderen a magyar guildeket.....

Miért, mi történt?

Én sztem várjuk meg jan 1jét, hogy mi lesz.

Sztem ezt a napot kikiálthatjuk hivatalos gyásznapnak.

Vki meg tudná erõsíteni?
Hey did you know that the garden knomes from the end of beta are in the game?
yea, you goto the floating castle next to fishermans haven and you must clear out the castle and kneel in front and a present falls and one pops out
hes level 29.

Gondolom ez lehet az a dolog amire Gaile célzott : "There are great things coming up for Necromancers!" lol😛
elég súlyos ench/shout/skil(party boost vagy akármi is amit scroll ad😛) minimum 13+ hp meg legalább 10+ energia pip
minden esetre nem valami "balanced" cucc

Sziasztok!
Érdeklõdnék,hogy mostanában van e valami jol bevált modszer rare cuccok ill pénz farmolására,mint réggebben a Flash golemek trainelése.

Atisz
Ha vki felrak még 1 ilyen képet, akkor arról is ennyit fogtok vitatkozni?
<#vigyor3>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Photoshop über alles...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Már feltûnt 😛