Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
Unlockokla ,hogy érted?
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
R/E-el játszom és mivel a guildünk (sindicatus) inaktív lett igy kicsit egyhangú a játék egyedül,bár most jol elvagyok sorrowba.
Anno mikor itthagytam a játékot elosztogattam azt a 70-80 arany szinü cuccom ami volt,aztán most kissé csoro vagyok=)
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
Az arany holmik ára nagyon változó, legtöbbjük a kereskedönél végzi. Általános igazság, hogy akkor ér valamit, ha maxos upgrade van benne (pl. 3-1es kardpenge ér valamit, a 2-1es nem sokat) illetve pl. fegyvernél ha max sebzésü és damage +max-ot ad (legjobb, ha above 50%-os)
Farmolni W/Mo-val lehet rocktól nyugatra... w/mo és mo/? párossal port sledge-ben... beetletuntól keletre...
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
Ma mi is funoltunk GvG-n. Egyik meccsen a 16. helyezett ellen játszottunk és a lordunknál egyszer le is raktuk az egész csapatot. Vicces volt: Nyalókakalapáccsal püföltem egy mikulássapis monkot...<#nyes>#nyes> Aztán észbekaphattak, hogy veszi a videó a meccset és második nekifutásra levertek mint vak a poharat. Mondjuk egy monkunk volt...<#idiota>#idiota>
Másik meccsen 13-as szintü nekróval mentünk aki gyártotta a bonokat...<#nyes>#nyes>
Végig W/E voltam kalapáccsal, aftershockal és IWAY-el...<#idiota>#idiota>
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
[/cserf][/fülünyúl]
Sok sikert hozzá!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Eröltetettnek tartom.
Ez olyan, mint az ördög pallosa, vagy Ahmed Furulyája...
Számomra LOL név.
Þór vígi þessi rúnar
Minta már ilyen nevezetû guild már lett volna régebben 😊)))))))
Alapitottam egy új Guildet(isten ostorai), aki szeretne jönni az írjon a [email protected]. (itt írd le a játékbeli neved)
!!!Gothic forever!!!
csináltam egy új guildet..aki szeretne jönni az szóljon.privibe..
- valóban nincs konkrétan odaírva, hogy addig lesz zárolva (ezért írtam, hogy én így értem) de talán nem akarják a vb-n részt vevõ csapatokat úgymond ezzel hátrányos helyzetbe hozni
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Szerintem hamarosan csinalnak egy snapshotot es resetelik a laddert.
Akinek pontosabb infoja van, az megoszthatna velunk. 😊
Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]
- a legtöbb infót ebben a topicban találod, csak vissza kell olvasnod egy picit 😊 Az egyik új kaszt (tehát legalább kettõt várunk) az assasin lesz, arról található kép is vhol. Nagyjából ennyi a hivatalos infó (ha van ilyen)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Hol találok róla infót, hogy mi lesz benne?
Köszi a segitséget!
Þór vígi þessi rúnar
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
<#wave>#wave>
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Itt van egy része a beszélgetésnek, az eleje hiányzik, de arra nem emlékszem csak annyira, hogy kb 10 percig afk volt és jött vissza, szóval nem sok maradt le.
Volt vmi érdekes info? 😊
Lehet tudni, hogy mikor jön vagy random?
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Ez csak annyiban érdekes, hogy megemlítettem a napokban történteket gvgrõl és azt mondta utána fog nézni (alacsonyabb rangú véhek felhúzása más céhek kárára).
Nem várok semmit ettõl, de hátha.
Amúgy undorító, hogy spammelnem kellett a kérdésemet, de sok idióta kérdést csak így tudtam überelni.
de igaz, tényleg eza legszarabb
Gondolom a megszerzett sapkát és szarvakat nem lehet átadni haversrácnak a Personalized miatt!
Vagy van valami trükk?
Þór vígi þessi rúnar
Ha tévedtem akkor is szép eredmény, akkor is gratula...
Ma Xi - Huang Kim Blame The Monks [lame]
Az bassza az agyam, h 1553-mal simán bent lettünk volna... IL is 1603-mal. Kellett nekünk mozgolódni. De nem lehetett elõre látni.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.