Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I Magyar Betyár I's team has won a battle in the HoH and...blala. Szal Grat Betyárnak annak ellenére h utálom az <#violent>iway-t mer tré az egész. De ö az elsö magyar akit láttam h a csapata hoh-t nyert és ez nem egy rossz dolog^^ Grat!
hat hogy mennyi skill, fegyverupgrade, runa van rajta unlockolva. Ha egy Mo/W-al jatszottal akkor valoszinuleg a monk es warrior skillek lehetnek unlockolva😄 Azt hiszem nem fog kelleni vegul is

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

ez de szar poén volt
1 karim van,de azt sem használom egy mon warrior 20 szintü.
Unlockokla ,hogy érted?

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Köszi szépen a kimerítõ választ.
R/E-el játszom és mivel a guildünk (sindicatus) inaktív lett igy kicsit egyhangú a játék egyedül,bár most jol elvagyok sorrowba.
Anno mikor itthagytam a játékot elosztogattam azt a 70-80 arany szinü cuccom ami volt,aztán most kissé csoro vagyok=)

Asszem meg mindig az armor penetration 10/10 eri a legtobbet azert regen tobb tizezret is lehetett szerezni nem tudom ma hogy merik

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

EmThor
lol minek kivenni? megy az géprõl 😮

Szia

Az arany holmik ára nagyon változó, legtöbbjük a kereskedönél végzi. Általános igazság, hogy akkor ér valamit, ha maxos upgrade van benne (pl. 3-1es kardpenge ér valamit, a 2-1es nem sokat) illetve pl. fegyvernél ha max sebzésü és damage +max-ot ad (legjobb, ha above 50%-os)

Farmolni W/Mo-val lehet rocktól nyugatra... w/mo és mo/? párossal port sledge-ben... beetletuntól keletre...

-> van unlockolva valami?

Eladnám Guild Wars játékomat 6000Huf amióta meg van a dobózból install óta nem volt kivéve.

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

ha nem kezdunk anno jatszani akkor xp sem lenne😊 (kihagyhatatlan poen volt, bocs😊

Szaruman
Ma, mint az XP egyik officere, megkaptam a levelet az ANET-tõl. Eu 21-edik a csapat. Ha nem kezdünk anno játszani, benne lennénk a 12-ben... Csak ez idegesít, semmi más. Nem tudok mit mondani erre. Picsába.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Isten ostorai helyett ajanlok egy masik klassz nevet, ami ilyen magyaros: Fekete Sereg. 😊

Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]

Brigadeführer
Ha talál valaki +15% damage always kalapácsot és nem kell neki arra vevö vagyok.

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Brigadeführer
Én is szeretem a komolyzenét! A sliccemet is csak "A Varázsfuvola nyitányá"-nak hívom...<#idiota>

Ma mi is funoltunk GvG-n. Egyik meccsen a 16. helyezett ellen játszottunk és a lordunknál egyszer le is raktuk az egész csapatot. Vicces volt: Nyalókakalapáccsal püföltem egy mikulássapis monkot...<#nyes> Aztán észbekaphattak, hogy veszi a videó a meccset és második nekifutásra levertek mint vak a poharat. Mondjuk egy monkunk volt...<#idiota>
Másik meccsen 13-as szintü nekróval mentünk aki gyártotta a bonokat...<#nyes>
Végig W/E voltam kalapáccsal, aftershockal és IWAY-el...<#idiota>

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Atisz
És azóta sem tudod abbahagyni, ugye? <#vigyor2>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Kata
Ahmed Furulyájáról jut eszembe, 7 éves korom óta furulyázom. <#idiota>

[/cserf][/fülünyúl]

Jó, igaz, annak a hamvait azóta betemette a föld és békében nyugszik 😊

nem hamvaiból, ez egy másik😊
Scog (Scourges of God) feléledt hamvaiból, csak most magyar néven.
Sok sikert hozzá!

Atisz
Attila, Isten ostora. Nevetséges vagy nem, de legalább van alapja...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Carlos
Kicsit béna név szerintem.
Eröltetettnek tartom.
Ez olyan, mint az ördög pallosa, vagy Ahmed Furulyája...
Számomra LOL név.

Þór vígi þessi rúnar

LOL!!!
Minta már ilyen nevezetû guild már lett volna régebben 😊)))))))
szablya
hello mmindenkinek.
Alapitottam egy új Guildet(isten ostorai), aki szeretne jönni az írjon a [email protected]. (itt írd le a játékbeli neved)

!!!Gothic forever!!!

Szaruman
Legalább lehet funolni😄

Hello..
csináltam egy új guildet..aki szeretne jönni az szóljon.privibe..

Most találtam ezt, szóval nem kell aggódni gvgzés miatt.

Én se akarok kötözködni, de a bajnokságnak feb. 20-án van vége, jan. 14. az a régiónkénti válogató vége 😊

- ha most nagyon kötözködni akarnék (munkahelyen mi a fenét lehetne ennél jobbat 😊 akkor a 'was locked' az múlt idõ nem jelen
- valóban nincs konkrétan odaírva, hogy addig lesz zárolva (ezért írtam, hogy én így értem) de talán nem akarják a vb-n részt vevõ csapatokat úgymond ezzel hátrányos helyzetbe hozni

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

En nem olvastam, hogy zarolva lesz, csak, hogy zarolva van. 😊

Szerintem hamarosan csinalnak egy snapshotot es resetelik a laddert.
Akinek pontosabb infoja van, az megoszthatna velunk. 😊

Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]

Igen érdekeseket mondott Gaile a minap...azt mondta, h rendkívül sok új skill lesz, új pet, minion, a küldetéseket többféle képpen is végig lehet majd vinni, és a díjazásuk is választható lesz!

- nagyjából 2006. június 30-ig fog megjelenni (vagy mindenki kap vmi csokit 😊
- a legtöbb infót ebben a topicban találod, csak vissza kell olvasnod egy picit 😊 Az egyik új kaszt (tehát legalább kettõt várunk) az assasin lesz, arról található kép is vhol. Nagyjából ennyi a hivatalos infó (ha van ilyen)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Volt egy masik districtben is ahol en voltam😊 Este felrakom hogy ott miekt mondott

Carlos
Naggybáól mikor jelenik meg a kiegészitõ?
Hol találok róla infót, hogy mi lesz benne?
Köszi a segitséget!

Þór vígi þessi rúnar

- ha jól értem akkor így 'zárolva' marad a ladder a vb végéig (jan.14-ig)

Azt szeretném megkérdezni,hogy van e valami bevett formula,hogy pl az arany színû cuccokat a shophoz képest hányszoros áron éri meg eladni?!

wazz mindenki funol gvg-n 😄

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Atisz
Boldog Új Évet!
<#wave>

Nah, de akkor mikor van új ladder-szezon?

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Reggel 6kor volt az utolsó event (intd7), az elõtt fél órával már ott volt (ekkor szólt Mad nekem) és fél 8ig maradt.
Itt van egy része a beszélgetésnek, az eleje hiányzik, de arra nem emlékszem csak annyira, hogy kb 10 percig afk volt és jött vissza, szóval nem sok maradt le.

dougO
Ez hány órakor volt és melyik districtben?
Volt vmi érdekes info? 😊
Lehet tudni, hogy mikor jön vagy random?

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Mad-del fent voltunk és sikerült kérdeznünk Gaile-tõl mindkettõnknek.
Ez csak annyiban érdekes, hogy megemlítettem a napokban történteket gvgrõl és azt mondta utána fog nézni (alacsonyabb rangú véhek felhúzása más céhek kárára).
Nem várok semmit ettõl, de hátha.
Amúgy undorító, hogy spammelnem kellett a kérdésemet, de sok idióta kérdést csak így tudtam überelni.

hamar keltél 😄
de igaz, tényleg eza legszarabb

Carlos
Boldog új évet mindenkinek!
Gondolom a megszerzett sapkát és szarvakat nem lehet átadni haversrácnak a Personalized miatt!
Vagy van valami trükk?

Þór vígi þessi rúnar

Igen az IL a 13., de van 1 backup elöttük(úgy tudom a az smurf)...tehát elméletileg õk a 12-ek...szal ezúton gratulálok nekik...
Ha tévedtem akkor is szép eredmény, akkor is gratula...

Ma Xi - Huang Kim Blame The Monks [lame]

- majd ha legközelebb kell smurf guild (és nem ment el végleg a kedvetek gvg-tõl) akkor nekem szólhattok, bármely magyar csapatnak szívesen segítek az elért hely megtartásában... ha fiam továbbra sem játszik akkor akár egy másik accountról is (gw.hu-n úgyis lenne valami hasonló szervezkedés)

Szaruman
Búék!

Az bassza az agyam, h 1553-mal simán bent lettünk volna... IL is 1603-mal. Kellett nekünk mozgolódni. De nem lehetett elõre látni.

Mégsincs ladder reset?

- nézem a a laddert, a 37. IL pont a 13. EU-s csapat ha jól számolom (azért én ezúton gratulálok nekik az elért eredményhez). Én observer módban néztem egy állóháborújukat, ahol a csapatok kivárták a 30 percet majd utána csatáztak (amúgy ott az IL nyert). Megmondom õszintén, ha csak errõl szólna a gvg, akkor én nem kérnék belõle 😞 ámbár van HoH-ban is az oltár foglalása, ahol a 10 percbõl általában az utolsó kettõnél indul az akció...

BÚÉK! (vagy 'öjömbódottá' ahogy a mûvelt (ámbár feliratozott) magyar mondja 😉