Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
na kannibáloknál azért álljon meg a menet 😊 + nem hiszem hogy onnan sokan jáccanának..

ti megtaláltátok már a kódot?

Azért mert ázsiai nem feltétlenül rossz! Csak ne menjenek nagyon ebbe bele, mert akkor már túl sok lehet belõle, szépen el lehet ezt vegyíteni a nyugati elemekkel. De a következõ kieg már legyen mondjuk nyugati, de ha az afrikai kultúrából vesznek ki elemeket szerintem az se baj!

SZEG007
az a guild hall nagyon fincsin néz ki😊

Atisz
Ezt akartam mondani. Nem kéne ennyire hajazni az ázsiai "feeling" -re...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

EmThor
ázsiai chapter 2. ennyire kellenek a játékosok? fantasy feeling maradhatott volna, de azért nem néz ki rosszul 😉 tiszta sub zero 😛

EmThor

EmThor

EmThor

Mondjuk azon igencsak elcsodalkoztam volna, ha Gaile azt mondja "Hat a karacsonyi video valoszinuleg eleg szar lesz":->>>>

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

Atisz
2 gyöngyszem:

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Infóba beraktam. Igen, de elõtte átnézem, ha nem baj 😊

EmThor
add meg lécci mélcímed. ez hova kerül ki, gw.hu-ra? thx

Gaile mondta hogy jó lesz a karácsonyi videó és hamarosan jön (ezt kb egy hete mondta), szóval ...
Kata, megnézném az oldalt és megbeszélhetnénk pár dolgot, hogy esetleges infók átkerülnének hivatalosra.
EmThor, azt inkább küld nekem.
A kasztokat frissítem (Ganji rámhagyta, így gondoltam akkor a kifejezéseket egységesítem mindenhol), már ha van idõm, aztán feb. 20án balance, szóval megint javíthatok majd.

EmThor
milyenken meg még ott vannak a fordításaim, magyar oldalra be kéne küldeni...

Atisz
Hát igen a mi honlapunk is nagyon jó volt. Köszönet Mad-nek! <#worship><#worship><#worship>

Több dizájnváltás is volt, egyik verzió jobb mint a másik. Sokan érdeklõdtek hogy hogyan csinálja. Na és azok a Dinas képek...

Fú, ha hazaérek elõ is bányászok párat. Bár azt hiszem a gw.hu-n a volt HunV fórumban fenn van néhány.

EmThor
event kulcsot lessetek ma! 😊

Kijött már valamilyen hivatalos videócska a karácsonyi eventrõl?

Azt a 10 orás kipróbálási lehetõséget fentrõl sztem most már kilehet venni.

Szaruman
Na, az egyik reménységem kiesett. RIP EW...<#shakehead><#sir><#rinya><#szomoru1><#wilting><#bdead>

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Nem olyan egyszerü ez hogy összeolvadunk és várjuk a csodát kicsit bonyolultabb ez a dolog ennél de kivitelezhetõ
Szaruman
paladin ftw ma este is😊

Kata
Igazán a honlapot sajnáljuk leginkább nem is a klánt. Asszem nagyképûség nélkül mondhatom, hogy nincs annál szebb guild honlap, mintegy mellékes dolog, hogy az utolsó frissítéséig a legteljesebb skill lista van fenn képekkel, leírásokkal. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

mazsa
Üdv!
Június óta játszok a GW-vel, nagyjából PVE, de az utóbbi 2 hónapban ráakadtam a PVP-re is. Még anno csatlakoztam egy guild-hez, de mostanra már szinte csak én vagyok online. Mivel a competition arena-t már unom, HoH-ban pedig szinte lehetetlen egy normális random group-ot összehozni, ezért most guild-et keresek! Warrior vonalon vagyok, PVE-ben W/Mo, PVP-ben W/E. PVP-s karakterhez unlockoltam nagyjából mindent. Ha kellek, írj. 😊

En speciel tok egyetertek veled. En semmi kivetnivalot nem latnek abba ha ket kisebb klan osszeallna, persze mereteket tekintve esszeruen: a tul nagy valoszinuleg karosabb mint a tul kicsi sztem.

De ugy vettem eszre hogy a gw-ben az emberek huzodoznak az ilyesmitol, meglatasom szerint szamos ok miatt: egyeni ambiciok (=nem akarnak lemondnai officersegrol pl), szemelyes ellentetek (=valaki nem szeret valakit, ahogy en lattam ez hatvanyozottan igaz) vagy kis aprosagok (=kinek a neve legyen, uj nev legyen, uj cape legyen stb).

Pedig sztem vannak klanok ahol letszamgondokkal kuszkodnek, ez a gondolat megsem merul fel megoldaskent sehol, legalabbis en meg sosem hallottam.

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

dougO
Ez aztán lol. Meccs beszámolóról:

" Patient Relaxed People (8) vs Eternum Pariah (1)
Battle #5 in Eternum Pariah’s Guild Hall (Warrior Isle)

EP build: WM-style split
pRp build: Ranger Spike/Mesmer Spike with 2 Monks and a Bonder "

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

dougO
Mint azt a legujabb cikkben lehet olvasni: GW:Factionsben lesznek guild szövetségek, a szövetségnek pedig lesz közös chatje, és szabad átjárás lesz a guild hallok között.

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

dougO
Ja és dollárból van biztos a kerítés.^^

Vegyük meg a klántagokat csengö aranyért... nincs is szebb dolog, mint 3-4 lenge ruhácskában ücsörgõ elementalista rabszolgahölgyike <#finom>

Atisz
Gratula a gyõzelemhez, fõleg azért mert normális felállással mentetek...<#eljen>

Atisz
Eladandó? Szerintem a self-destruct gomb megnyomása poénosabb, mint az eladás <#vigyor3>

Cizio
Egy olyan fanatikus guildnél mint az XP ott igen, egyébként...

Atisz
LOÁL

Szaruman
Ez azért kicsit máshogy néz ki szerintem😊

Tudom, hogy a saját klán olyan mint a FOW-os páncél, húdebaró, saját klánom van és igy tovább... de egy kicsit magunkba lehetne nézni, mit csinál egy klán 8 taggal... abból 4 aktiv, max. 2 egyszere... kinek jó ez?

Egy web-es játékban (Thrillion Kincse) klánvezér voltam, tudom mit beszélek... csak munkával járt, elönnyel nem sokkal. Miért olyan csábitó?

Ezt te se gondoltad végig ugye?

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

nem értem ezt... új guildek 5-10 alatti tagokkal... mért nem egybeolvadunk kevés nagylétszámú klánná ahelyett, hogy szétszabdalódnánk kis klánokra?

Az a 2 kép valójában 3:

1. kép
2. kép3. kép

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

EmThor
gémszpájon van cikk 2 nagyon zsíros képpel az új karikról! másztszí!

Vlahogy nemkéne ez az "élet".........

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

War Machine: "Eddzeseink Delutan 1 tol 7-ig, majd este 8 tol hajnal 3-ig tart. Mindennap gyakorlunk, kiveve amikor aludni es enni kell."

<#email>

\"If I\'m right noone remembers, if I\'m wrong noone forgets.\" IL

Kata
Nekünk meg továbbra is van egy eladó guildünk honlappal, officer és akár leader lehetõségekkel, meg két userrel, akik szeretnének több játékost maguk körül tudni és játszani. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Jó ez a paladin ^^

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

EmThor
csendben: egyébként szívesen kipróbálnék egy ilyet <#nyes>

Cizio
csak viccnek/érdekességnek tettem be, de ha ennyire komolyan veszed akkor legyen spam!

csak azért ha valakinek gondjai vannak a kombókkal.

EmThor
tököm, má itt is spam? lol? nem!

Cizio
Cégem új terméke kizárólag profi játékosoknak:

http://www.datahand.com/products/personal.htm

EmThor
nem, Guild Wars Factions ennyi 😊 lesz ebbõl is Collectors 😊 remélem nem megint 17ezeré...

Hmm..a Factions a Chapter 2 hivatalos neve, vagy majd a köv. kiegészítõ a chapter 2 után?

EmThor
tegnapi gaile interjú - access codes on the site at Friday - 13.a szerintem

universal access code, oszd meg barátoddal, akárkivel 😊

battle szigetek, szal akik nem pvp*znek annyit, mint én, azok is jöjjenek 😊 + sok PvE lesz GWF-ben... látom megint para lesz elõrendelés automexnél, az nyer aki elõbb 😊

dougO
az egy dolog, de mi a hatása? 😄
én erre lennék kíváncsi.
én elõször arra gondoltam, hogy így lehet több karihelyet szerezni,de aztán Qkac helyretett. 😛