Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ti megtaláltátok már a kódot?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Kata, megnézném az oldalt és megbeszélhetnénk pár dolgot, hogy esetleges infók átkerülnének hivatalosra.
EmThor, azt inkább küld nekem.
A kasztokat frissítem (Ganji rámhagyta, így gondoltam akkor a kifejezéseket egységesítem mindenhol), már ha van idõm, aztán feb. 20án balance, szóval megint javíthatok majd.
Több dizájnváltás is volt, egyik verzió jobb mint a másik. Sokan érdeklõdtek hogy hogyan csinálja. Na és azok a Dinas képek...
Fú, ha hazaérek elõ is bányászok párat. Bár azt hiszem a gw.hu-n a volt HunV fórumban fenn van néhány.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
[/cserf][/fülünyúl]
Június óta játszok a GW-vel, nagyjából PVE, de az utóbbi 2 hónapban ráakadtam a PVP-re is. Még anno csatlakoztam egy guild-hez, de mostanra már szinte csak én vagyok online. Mivel a competition arena-t már unom, HoH-ban pedig szinte lehetetlen egy normális random group-ot összehozni, ezért most guild-et keresek! Warrior vonalon vagyok, PVE-ben W/Mo, PVP-ben W/E. PVP-s karakterhez unlockoltam nagyjából mindent. Ha kellek, írj. 😊
De ugy vettem eszre hogy a gw-ben az emberek huzodoznak az ilyesmitol, meglatasom szerint szamos ok miatt: egyeni ambiciok (=nem akarnak lemondnai officersegrol pl), szemelyes ellentetek (=valaki nem szeret valakit, ahogy en lattam ez hatvanyozottan igaz) vagy kis aprosagok (=kinek a neve legyen, uj nev legyen, uj cape legyen stb).
Pedig sztem vannak klanok ahol letszamgondokkal kuszkodnek, ez a gondolat megsem merul fel megoldaskent sehol, legalabbis en meg sosem hallottam.
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
" Patient Relaxed People (8) vs Eternum Pariah (1)
Battle #5 in Eternum Pariah’s Guild Hall (Warrior Isle)
EP build: WM-style split
pRp build: Ranger Spike/Mesmer Spike with 2 Monks and a Bonder "
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Egy web-es játékban (Thrillion Kincse) klánvezér voltam, tudom mit beszélek... csak munkával járt, elönnyel nem sokkal. Miért olyan csábitó?
GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
<#email>#email>
\"If I\'m right noone remembers, if I\'m wrong noone forgets.\" IL
[/cserf][/fülünyúl]
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
csak azért ha valakinek gondjai vannak a kombókkal.
universal access code, oszd meg barátoddal, akárkivel 😊
battle szigetek, szal akik nem pvp*znek annyit, mint én, azok is jöjjenek 😊 + sok PvE lesz GWF-ben... látom megint para lesz elõrendelés automexnél, az nyer aki elõbb 😊