5506
szerinted?!
-
#930 igen -
Pago #929 Mi az élet értelme? Szerintem erre nincs egyetlen mindenkire érvényes válasz, hanem az egyes egyéneknek kell megtalálniuk. De aki még nem tudja, az nézze meg Monty Python: Az élet értelme című remekművét -
Lame #928 Nem tudom volt mar-e ez a cikk ide belinkelve.
http://gondolkodom.hu/acview.php?ArtID=338
Eleg jol levezeti a dolgot.
Osszefoglalva kb: az elet ertelme a halal legyozese ...
Hat, nem mondom eleg kemeny. -
#927 -
#926 Hülye. :DDD -
#925 No már, aztat hiszed mutálodó agyammal el sem tudok gondolkozni? :C) -
#924 Perszepersze. -
#923 Semmi, csak elgondolkoztam az élet értelmén... :) -
#922 Mibaj? -
#921 :DD -
#920 -
#919 Jó sosem állítottam h leállt:D Azt mondtam h egyesek szerint igen:D (Mindig nagyon figyelek a beleköthető hsz-aim elemeire h ne lehessen belekötni:P)
Nekem meg van bölcsességfogam, de vmi elülső fogam annyira nincs h ki se nőtt meg sosem próbálkozott.. egyszer egy iskolaorvos (!!!!) belenézett a szánba és ő mondta h neked nincs mittoménhanyasad itt meg itt... (amellett h vnan saját fogorvosom és ő nem szólt:D)
Már kezdem megszokni h itt össze-vissza mindenféléről magyarázok már:D:d -
#918 31 fogam van :D És nincs bölcsességfogam. (+1)
Az evolúció nem állt le szvsz, mert mutáció a mai napig van. -
#917 Jó most magam ellen beszélek:D De egyébként az, h egyre kevesebb embernek nő ki mind a 32 foga is evolúciós folyamat, mert folyamatosan nő az agytérfogatunk és nincs hely mindnek, illetve egyre több embernek nem csak egyetlen fogváltása van, mert kitolódik az átlagéletkor.
Szval bár sztem sosem volt, de amúgy nincs vége:D Ezt egyszer biosztanárom eresztette el lazán óra közepén, h már megállt, egyesek ezt állítják (bizti vmi szakmai irományban olvasta...) és kérdeztem, h miért, v hogyan, mire azt felelte, h elég nagy mértékben beleszóltunk már a természet dolgaiba. Szval ha meg nem is állt módosítjuk. De már kezdem eveszíteni a fonalat h miért is érvelek, mármint mi volt az alap, amiért elkezdtem:/ -
#916 Nem mondtam, hogy az egyetlen tényezője, de nagyon fontos szerepet játszik benne.
Egészen egyszerűen ez az öntömjénező duma nem tetszik, nem érzem magam ilyen hűdehiper fajnak, h de mekkora menők vagyunk bárki gerincét eltaposhatjuk és teljes tökéletességünk tudatában halhatunk éhen a kiégett gömböcünk tetején...
Ezzel teljes mértékben egyetértek. --> #892
Ööö, általánosítottál. Nagyon. Én nem csak az emberekről beszéltem. Az emberi mutációba tényleg nagyon beleszólunk, azt viszont nem tudom, hogy ha megjelenne egy elég előnyös mutáció, pl.: jobb agymúködés, mit kezdenének vele. -
#915 Magam fajnak nehezen is érezhetném:D:D szval ilyen hiper faj egyedének.. v abba tartozónak.. v bármi ami magyarosabb a leírtnál. -
#914 De nem az egyetlen lényege:D:D És azt írtam h egyesek szerint szal nem magamtól vagyok ilyen hűdeigennagyon okos, nekem is mondták:D Hozzáértő egyének:D (Mér beszélek többesszámban?)
Szval a lényeg: ezt is hallottam már, és sztem nem kevésbé esélyes h nincs, mint h van . (Szerény véleményem szerint sosem volt, de np...)
Mér beszélek az evolúcióról a mi az élet értelme témában???
Egészen egyszerűen ez az öntömjénező duma nem tetszik, nem érzem magam ilyen hűdehiper fajnak, h de mekkora menők vagyunk bárki gerincét eltaposhatjuk és teljes tökéletességünk tudatában halhatunk éhen a kiégett gömböcünk tetején...
Amúgy meg Darwin elméletének a lényege az életképesebb egyed kifejlődése és fennmaradása (teszem azt mutáció révén) ezt pedig napjainkban ha más nem saját fajunkban eléggé gátoljuk, de már az állatokéban is. -
#913 Megállítottuk az evolúviót?
Darwin elméletének nem a mutáció a lényege? Az pedig most is van. -
#912 " és egy kis körnezeti változástól is kihalnak. "
kozmopoliták vagyunk -
#911 Kár h egyesek szerint már rég megállítottuk az evolúciót....
Bár ha te továbbfejlődni érzed magad szólj:/
Őszintén: ebben a nagyon szépen kiépített véleményben mennyi körültekintés és tudományosság van? -
#910 az utolsó mondatra: az élőlények közül az ember a legveszélyesebb az összes többire (és a környezetükre) -
#909 milyen pénz:? -
Arvind #908 Szerintem az evolócióban ben van ez is. Hiszen a legsikeresebb fajok előbb útóbb saját maguk miatt hallnak ki -túl jól sikerültek és ezért felélik saját táplálékukat, vagy túlspecializáltak és egy kis körnezeti változástól is kihalnak.
-
Arvind #907 Nem sohasem a pénz miatt! -
#906 miért anemhülyék nem lehetnek boldogok? (Mitől vagy boldog topic) -
qper #905 hát ez tényleg felettébb "érdekes" látásmód :) -
#904 Asszem az ilyen és ehhez hasonló felfogásoktól tartunk ott, agol tartunk... Mármint az önpusztításban:/// -
juzosch #903 Egy atomtámadást az emberek jelentős része is túlélne. Tulajdonképpen, ha a bolygó egyben marad, akkor nincs az a katasztrófa, ami után ne maradna elég ember a fajfenntartáshoz. Ha a civilizáció össze is omlik. -
Arvind #902 Éljenek azok akiknek nincs agyuk! mert ők legalább nem emésztik maguk -hogy mi az élet értelme- gondolatokkal! Szóval éljenek a hülyék! mert ők legalább lehetnek boldogok!
-
Arvind #901 Részben igaz, mert a patkány valóban életképes, de csak a földön. A patkány nem képes elpusztítani a emberiséget. A patkány meg ilyenek pl. csótány nem olyan fejlettek mind az ember. Az ember techkia segítségével sokkal nagyobb területen képes megélni, ott is ahol a patkány már nem. pl. világűr, tenger alatti bázis, északi sark stb.
Az emberre önmaga a legveszélyesebb! -
#900 a patkány atomtámadásra is immunis mindenkit túl fog élni -
#899 " nincs olyan élőlény ami velünk versenyre kellhetne."
úgyvan, sőt, már elkezdtük pusztítani őket... -
#898 :) -
#897 hitler mondta? -
#896 Például a csótányok.:D
re #895: önmagunk. -
Arvind #895 Szerintem az eddigi földtörténet során mi vagyunk a lehető legfejletteb lények.
nemsokára még arra is képesek leszünk, hogy akár más bolygókat is meghódítsunk.
nincs ellenfelünk ezen a bolygón, most nincs olyan élőlény ami velünk versenyre kellhetne.
-
Arvind #894 Na kötekedj!
Mondj még egy olyan állatot ami legalább ennyire sikeres mint mi!
-
#893 i hearth huckabees... amúgy meg túl sokat gondolkodunk, ennyi ^^ -
#892 Túl jól sikerültünk? Ezzel erősen kötekednék. -
Arvind #891 Az életnek nincs értelme! Csak van! Szerintem mi emberek bonyolítjuk túl ezt a helyzetet. Egyszerűen az a baj, hogy túl jól sikerültünk evolúciósan, olyannyira hogy a megélhetésünkön túl olyan baromságokra is jut időnk, mint pl.: a gondolkodás!