Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dum spiro, spero.
http://goo.gl/gd6Zi5
Dum spiro, spero.
Meg azert ne szalljunk mar el attol, hogy egyszer nagy nehezen kiszenvedtunk egy gyozelmet tobb mint 2 evtized alatt a svedektol.
amugy elmondanam a ket merkozes alapjan kiestunk volna.
portugalok,franciak,de meg a svedek ellen se lenne semmi eselyunk es mivel kiemeltek lesznek ezek a csapatok az elso kalapban, mi pedig a masodikban kapunk helyet, ezert ezekbol a csapatokbol fogunk szemezgetni.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Eloszeretettel sorsolnak ugy, hogy az erosebb csapatok otthon jatszak a masodik merkozest, mert a tovabbjutas szempontjabol lenyeges a bevetel. Egy francia csapat peldaul tobb nezot hoz, mint egy magyar.
Persze feltuno lenne, ha mindig ez tortenne igy neha bekerul a rendszerbe egy forditott sorsolas, de ott is altalaban ugyelni szoktak, hogy jo nagy kulonbseg legyen a ket csapat kozott, igy az se gaz, ha a sokkal erosebb csapat jatszik idegenben masodjara.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Tehát akkor csak Portugál, Francia, Horvát erõsségû csapat jöhet? Vagy hogy emelnek ki?
A büdös életben nem ért el még semmi olyat amit õ épített fel, majd aratta le a gyümölcsét. Ajánlom neked megnézésre Ferenczi Attilával készült riportokat, az elõadásait, az elemzéseit. Ha ez megvolt, át fog értékelõdni a véleményed mind Egerváriról, mind a magyar edzõkrõl.
Mellesleg ha most valami csoda folytán 2.-ak lennénk, közülük kit tudnánk legyûrni? Egyedüli esély talán az Izlandi csoportmásodik ellen lenne, bárki is az, a többivel szemben "élet-halálra" menõ tétmeccsen esélytelenek vagyunk.
I Görögország 16
G Franciaország 14
E Izland 13 (itt még Norvég, Szlovén, Albán is lehet második)
H Ukrajna 12 (Montenegró)
F Portugália 11
C Svédország 11
A Horvátország 11
Viszont Trappatoni lemondott az ireknel, o johetne, Hiddink is ugy is macskajajnal kezd beborulni.
Az utánpótlás és az edzõképzés rábízása pedig azt hiszem az utóbbi évtizedek legjobb döntése lenne.
www.smart-bus.hu
De a felügyelete alá kerülhetne az egész magyar utánpótlás és edzõképzés rendszere is, mert ott vannak a legnagyobb bajok.
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu
<#gunyos1>#gunyos1><#gunyos1>#gunyos1><#gunyos1>#gunyos1><#gunyos1>#gunyos1>
Remélem azért elgondolkozik Balázska, ha lehiggadt, "kicsit" gyökér volt tegnap!
www.smart-bus.hu

A medve nem játék.
vicc ez az ember, 4-5 éve még istenítettem, mára egy önelégült pénzéhes gyökér lett
Dum spiro, spero.
Siman belefer nekik, hogy kiabaljanak kicsit es megvizsgaljak az eredmenyt a szovetsegnel, foleg az eredmenyek tukreben.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
ez hülye, rendõrök,biztonságiak?😄
minek
szerintem senki nem fajult volna tetlegességig, hihetetlen beszariak ezek.....:/
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A medve nem játék.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"