Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
sõt, ha a spanyolok rossz napot fognak ki akár még a negyeddöntõbe is bejuthatunk 😄

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
A VB-n tovább lehetne jutni a csoportból, ott, ahol kaphatsz ilyen Kína meg Ausztrália szintû csapatot is.

http://goo.gl/gd6Zi5

ressy14
De ne is jussunk ki, csak pofozógépek lennénk, elég ha a pótselejtezõn nem két zakóval esünk ki, akkor legalább elmondható, hogy valami megmozdult itthon.

Dum spiro, spero.

Jakuza1
Menj mar. Eleve ezekbol kettovel nem is jatszhatnank.
Meg azert ne szalljunk mar el attol, hogy egyszer nagy nehezen kiszenvedtunk egy gyozelmet tobb mint 2 evtized alatt a svedektol.
amugy elmondanam a ket merkozes alapjan kiestunk volna.
portugalok,franciak,de meg a svedek ellen se lenne semmi eselyunk es mivel kiemeltek lesznek ezek a csapatok az elso kalapban, mi pedig a masodikban kapunk helyet, ezert ezekbol a csapatokbol fogunk szemezgetni.

passatgt
E csoportból bárki verhetõ, svédeket már vertük meg, horvát, ukrán, görög sem lehetetlen

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Láma!
Igaz nem mondtad, csak én értettem úgy, akkor bocsi <#vigyor2>

nem mondtam, hogy jó edzõ csakhogy nem hozott össze rossz válogatottat...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Narxis
Feldühített, pedig nem szeretek dühös lenni. 😞

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

mi türtént????😮

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Jakuza1
Ket merkozesen esely ? Ugyan. Egyik csapat ellen se, es ugyebar a sorsolasnal altalaban mas is mukodik, mert ne higyjuk hogy annyira tisztak am ezek a sorsolasok altalaban.
Eloszeretettel sorsolnak ugy, hogy az erosebb csapatok otthon jatszak a masodik merkozest, mert a tovabbjutas szempontjabol lenyeges a bevetel. Egy francia csapat peldaul tobb nezot hoz, mint egy magyar.
Persze feltuno lenne, ha mindig ez tortenne igy neha bekerul a rendszerbe egy forditott sorsolas, de ott is altalaban ugyelni szoktak, hogy jo nagy kulonbseg legyen a ket csapat kozott, igy az se gaz, ha a sokkal erosebb csapat jatszik idegenben masodjara.

Narxis
Csak nem nyugszik ez a dzsudzsák!<#boxer>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bakkerman
a 8 továbbjutó csoportmásodikat a FIFA világranglista helyezések alapján emelik ki,tehát mi ilyen portugál-francia csapatokat kaphatnánk

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Láma!
Aha... akkor teljesen felesleges a 2. hely esetleges megszerzése... annyiból jó hogy a köv sorsoláskor majd másik kalapban lehetünk talán, bár nálunk még ez sem igazi elõny😄

Láma!
Ja hogy még kiemelés is van ott? Ezt nem is tudtam😄

Tehát akkor csak Portugál, Francia, Horvát erõsségû csapat jöhet? Vagy hogy emelnek ki?

DaemoonHunter
Pótselejtezõ feltehetõleg akkor lesz ebbõl, ha verjük a hollandokat, márpedig, ha õket vernénk(akárhogyan is veszik majd a hollandok a meccset, de teljesen biztos vagyok benne hogy hazai pályán azért sem fognak lazázni), akkor ezek közül akárkit elkaphatnánk. Erre természetesen nem sok esély van, egyszerûen beton védelem kellene, és harci szellem, pl ?tavaly? hiába volt meg a harci szellem, a védelem nem sokban különbözik a mostanitól.

Jakuza1
Senkit mert meg csak nem is igy mukodik a dolog, hogy barkit kaphatsz a nevekbol. Hanem vilagranglista alapjan lesz kiemeles, igy akiket kaphatunk azok a franciak,portugalok,svedek stb lennenek es pl az izlandiakkal nem kerulhetnenk ossze.

bakkerman
az E csoportból bárki lesz is 2.,nem játszhatnánk velük,mert õk se lennének kiemeltek a play off-ban,ahogy mi se.

Láma!
Van igazság abban amit írsz, de Egervárit jó edzõnek nevezni ne haragudj érte de butaság.
A büdös életben nem ért el még semmi olyat amit õ épített fel, majd aratta le a gyümölcsét. Ajánlom neked megnézésre Ferenczi Attilával készült riportokat, az elõadásait, az elemzéseit. Ha ez megvolt, át fog értékelõdni a véleményed mind Egerváriról, mind a magyar edzõkrõl.

Mellesleg ha most valami csoda folytán 2.-ak lennénk, közülük kit tudnánk legyûrni? Egyedüli esély talán az Izlandi csoportmásodik ellen lenne, bárki is az, a többivel szemben "élet-halálra" menõ tétmeccsen esélytelenek vagyunk.

I Görögország 16
G Franciaország 14
E Izland 13 (itt még Norvég, Szlovén, Albán is lehet második)
H Ukrajna 12 (Montenegró)
F Portugália 11
C Svédország 11
A Horvátország 11

Jakuza1
Remeljuk ez nem fog megtortenni.
Viszont Trappatoni lemondott az ireknel, o johetne, Hiddink is ugy is macskajajnal kezd beborulni.

Egervári irányítása alatt összehozott egy szerethetõ válogatottat, amit úgy tûnik ezzel a meccsel sikerült lerombolni. Az elmúlt 20-26-27 év alatt reménykedett mindenki, hogy egyszer kijutunk világeseményre az 1997-es válogatott már akkor mindenki szemében hõs volt még akkor is, ha elképesztõ potyagóllal harcoltuk ki a pótselejtezõt Finnország ellenében...Mi történt utána? Kikaptunk a Jugóktól 7-1?-re aztán 5-0-ra Mijatovic megalázott minket és azóta is mély kuss van az akkori válogatottat pedig vérig szidtuk (mint mindig, mert már akkor is hálátlanság lakott többségünkben) holott szép teljesítmény volt a pótselejtezõ is...Egy baromi erõs akár vb érem esélyes Jugoszláv csapat vert ki minket, akik akkoriban óriási sztárok voltak (Milosevic, Mihajlovic, Mijatovic, Jugovic) Kár összehasonlítani egy Illés Bélát, egy Lisztest, Halmait, Dárdait, Horváthot, Korsóst a mai válogatott tagjaival más idõk voltak nekik majdnem sikerült, ha kijutnak õk lettek volna hõsök. Azt kéne felismernetek, hogy bár ez egy szégyenteljes eredmény volt és Egervári ugyan vastagon benne volt a román vereségben (haragszom és csalódott is vagyok mélyen) ennek ellenére, ha kijutunk én örülni fogok neki és a sok zselézett hajú majmot is képes vagyok elnézegetni a vb csoportkörben, mert már jelenleg az is nagy dolog lenne, ha kijutnánk...Kis kitérõ után mióta Egervári volt a szöv. kap. azóta a passzjáték, összjáték és a csapategység is látványosan javult néhány fiatal nagyon ígéretes teljesítményt nyújtott. Azért el kell ismerni az EB selejtezõ sorozatban nagyon jól játszott a csapat és nagyon hajszálon múlt, hogy a svédek jutottak ki. Azt a mentalitást, küzdeni akarást kellett volna hozniuk, amit az elõzõ selejtezõ sorozatban mutattak. Akkor például sok mindenki szerette a válogatottat most, hogy kikaptak szinte köpnek rájuk. Megértelek bennetek, mert elképesztõ mennyire szánalmas volt ahogy megfutamodtak és gyakorlatilag nem akartak futballozni a románok ellen. Nem is a vereséggel volt bajotok, hanem becsapva éreztétek magatokat többet közt én is mivel nem ezt vártuk. Ki lehet kapni nagyon csúnyán, de legalább méltóságteljesen ez a vereség pedig úgymond egy szembeköpés volt a szurkolók fele. Egervárit is lehet szidni, mert bár vannak és voltak is fura húzásai, de véleményem szerint az elmúlt évek legjobb edzõje a válogatottnál. Rajta kívül én még Matthausban láttam fantáziát (aki magas fizetést kért, amit a szövetség nem nézett jó szemmel) talán Várhídi Péter fiatalokat támogató mentalitása tetszett.

Átlagos játékosokkal csak akkor lehet valamit elérni, ha taktikailag és mentálisan maximálisan felkészültek. Csodát tenni õ sem tudna ez tény, de kihozhatná belõlük a maximumot...

Az utánpótlás és az edzõképzés rábízása pedig azt hiszem az utóbbi évtizedek legjobb döntése lenne.

www.smart-bus.hu

ressy14
Azt remélem tudjátok, hogy megfelelõ alapanyag nélkül csodát õ sem tud tenni, a védõinket nem tudja megtanítani védekezni, esetleg csak orrvérzésig begyakoroltat pár védekezési taktikát. Mondjuk nálunk ha fontos volt egy meccs, a játékosok tûzbe mentek érte.

De a felügyelete alá kerülhetne az egész magyar utánpótlás és edzõképzés rendszere is, mert ott vannak a legnagyobb bajok.

Dum spiro, spero.

bakkerman
fuuuuu de jólenne!!!!!

Jöhetne már a Holland meccs elõtt, úgy talán lenne esélyünk...

www.smart-bus.hu

GRATULÁLOK A MAGYAR VÁLOGATOTTNAK A ROMÁNOK ELLENI MECCSÉRT KÖSZZZ
<#gunyos1><#gunyos1><#gunyos1><#gunyos1>
van különbség jócskán a 2 sportoló közt legfõképp mentalitásban...

Ennyi!!!

Remélem azért elgondolkozik Balázska, ha lehiggadt, "kicsit" gyökér volt tegnap!

www.smart-bus.hu

a.carkey
Fõleg a nõiben. 😉

A medve nem játék.

a.carkey
Mindennek meg van a maga oka. A sorstól akkor ezt kaptunk, hogy tudjunk örülni. Most mindenki legyint rájuk, gyõzelem ide v. oda, és kb. leszarjuk, hogy a bohócok kimennek-e, vagy sem. Így talán kimennek, csak tudnám, hogy ez rajtuk kívül jó lesz-e másnak, vagy sem.

A medve nem játék.

ben

Inkább a román-magyarra lehetne ráfogni, hogy bunda..fõleg az eredmény tükrénen.

ressy14
egyedül Böde tudott csak korrekten nyilatkozni

Dum spiro, spero.

immovable
Jobban járnánk ha a hollandok ellen a vízilabda válogatott állna ki. Ott van vér a pucában. 😊
ressy14
eligazolt egy háborús övezetbe, fegyveres katonák védték a stadiont nehogy robbantsanak, moszkvában a drukkerek egy edzésen személyesen fenyegették meg õket pár pofon kíséretében, ez meg attól van beszarva, hogy páran kiírták a netre, hogy nincs bocsánat és haza se jöjjenek?

vicc ez az ember, 4-5 éve még istenítettem, mára egy önelégült pénzéhes gyökér lett

Dum spiro, spero.

Sippie
vajon a románok magyarellenes megnyilvánulásait is ilyen lelkesen fogják vizsgálni?
Jakuza1
Figyelj, legalabb megprobalja ezt a dolgot kijatszani, hogy mostanaban allandoan a bundabotranyokra hivja fel a figyelmet magyarorszag magarol.
Siman belefer nekik, hogy kiabaljanak kicsit es megvizsgaljak az eredmenyt a szovetsegnel, foleg az eredmenyek tukreben.

Sippie
A román kapitány szerint bunda az észtek elleni meccsünk 😄DDDDDDDD
bakkerman
a jó édes kur...balázskának...fuj de rühellem ezt a buzit,eszméletlen hogy még neki áll feljebb

Pluskast
Na és ha igen? Nem megérdemelne egy nevelõ jellegû pofont Balázska meg a többiek? Amit Bukarestben csináltak az több volt mint egy szimpla vereség. Megalázó és szégyenletes. Én a helyébe csöndbe maradnék és meghúznám magam. A felháborító az, hogy még õ pofázik. Menjen a francba vissza ruszki klubcsapatába. Szánalmas bohóc.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Effe88
"Ugyanúgy, ahogy a szurkolók nem felejtették el, mi sem felejtettük el, hogy három napig rendõrökkel kellett aludjunk. A biztonsági õrök még az étterembe is követtek minket, ami fájó pont a csapatnak. " Dzsidzsi

ez hülye, rendõrök,biztonságiak?😄
minek
szerintem senki nem fajult volna tetlegességig, hihetetlen beszariak ezek.....:/

bakkerman
Amúgy meg igazán lefekhetne nekünk Hollandia...a török-román kettõsbõl bármelyik lesz is a második,esélytelenek lennének a pótselejtezõn,akárcsak mi,a magyar futballnak viszont hatalmas elõrelépés lenne egy pótselejtezõs szereplés is,a sok 3. meg 4. hely után!

bakkerman
ha nincs az itthoni késõn bekapott gól a románok ellen,akkor egy Andorra elleni gyõzelemmel fix második(!!) lehetne a magyar válogatott,ha nagyon kitömnénk Andorrát. Na ez a vicc

Pluskast
Szimpatikus? Arra az emberre még a pincsikutyámat sem bíznám rá nem, hogy a magyar válogatott szereplést! A nagy bezzegezés meg vállveregetés után kapunk majd egy szép zakót a hollandoktól és majd csoport negyedikként végzünk. De azért látszik a fejlõdés és persze ez egy szerethetõ csapat(LOL).

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Dzsudzsák már vissza is vonulhatna a válogatottságtól, túl sokat tett már mindenért, s ideje hogy csak és kizárólag a karrierjével foglalkozzon.

a.carkey
Bukarestben beszartak, pedig nem kellett volna. Itthon zéró nézõ elõtt, ahol még az is hallatszott, hogy "Balázska, kösd be a cipõd, mert elesel!", na ott ismét otthon érezték magukat, a bohócliga átlagnézõszámával a nyakukban. De hogy ez miért van így, ahhoz minimum két év kényszermunka kellene nekik, hogy megtudjuk.

A medve nem játék.

Csányi bukuresti után: " Egervári Sándor munkájának az értékelését, mint minden egyes mérkõzés után, az MLSZ szakmai bizottságai el fogják végezni" -hát ha a szar taktikával magunkat tönkreveretõ edzõt nem rúgják ki, akkor komoly lehet ez a "szakmai" bizottság.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"