Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
Garancsi eddig is sokszor elhívta hozzánk Sousát, a szakmai dolgokat átbeszélik Gomes-zel, mert õk építették újra az utánpótlás rendszerét nálunk, és a továbbiakban is felügyeli azt. Nem hinném, hogy felsõbb utasítás miatt hívták volna ide Garancsiék.

Sousa pedig a válogatottnál csak akkor tudna eredményes munkát végezni, ha szabad kezet kapna mindenben, amit azért az mlsz Sousa utálatát elnézve kötve hiszem, hogy megkapná. Erre a két meccsre maradjon Sanyi bá, ha kiszopunk a hollandoktól úgyis elküldik, addig meg igya meg a saját levét, ha már a játékosi állítólag bíznak benne.

Dum spiro, spero.

bakkerman
az új nemzeti stadion neve Maccabi Aréna lesz,és belépéskor garbó vizsgálat lesz

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ReszegKoldus
És az nem fog rohadtul sokba fájni nekünk Sousa jelenlegi csapatát figyelembe véve? Nem feltétlenül pénzre gondolok... <#kuss>
Persze már biztos paranoiás vagyok, de én leginkább csak emiatt nem tudom jó ötlet-e idehozni 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

bakkerman
Garancsinak meg lehet leszóltak "odaföntrõl",hogy intézzen már valami segítséget,a bukaresti bukta után hirtelen megint nagy spanságba lett a volt beosztottjával(Sousa),jól fényesre nyalta a seggét gondolom az észt meccsen(ott volt a lelátón a portugál),de persze mindenki tagad nagyon,ami jó jel 😊 Reménykedjünk hogy az utolsó két meccsen már õ lesz a szöv.kap

Ebben is van valami! 😊

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Az a baj azzal a cikkel, hogy még tovább folytatódik azután, hogy elnézést kér 😄
És ott meg megint elõszedi a hülyeségeit

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

NS cikk úgy kezdõdik, hogy elnézést kér!

www.smart-bus.hu

Láma!
Moszkvában festékpatronnal lõtték õket a szurkolók, amikor nem ment nekik a játék...
Nem értem miért éppen õ hisztizik...

Jakuza1
Nem elnezest kert, hanem megint magyarazkodott.
A ketto nem ugyanaz. Raadasul ezzel is csak tovabb hergeli a szurkolokat, hogy o zsuzsika a kacsacsoru emlos, azert erezte rosszul magat, mert a szurkolok a hibasok.

Na most kerdem en hany alavalo szurkolo lezengett az edzotabor korul, akitol meg kellett volna vedeni zsuzsikat ? 1 azaz egy sem.

Akkor nem zavarta amikor a macskajajai faluban gepfegyveres katonak masiroztak, mikor kitettek moszkvabol a labukat ?
Szal ez csak egy nagy tereles, nem bocsanatkeres.

Zenszkij

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Jakuza1
Lassan utolerjuk mindenben a franciakat. 😛

Sippie
ráadásul a szerethetõségi világranglistán elsõk vagyunk <#szeret>
ReszegKoldus
De jó, készítek is egy egervárit marasztaló transzparenst... 😊

FIFA világranglista
Magyarország javított, Románia rontott, egyértelmû a fejlõdés ez egyértelmû. <#lookaround><#falbav>
30. (31.) MAGYARORSZÁG 744
31. (33.) Románia 739 pont

ressy14
Ha az utcán megfenyeget egy cigány, akkor legközelebb én is kérek zsarukat a házam elé, nehogy tettlegességig fajuljon a dolog. Gondolom hasonló elszántsággal küldenék ki õket.

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
És hány embert kapcsoltak le azok a rendõrök? Mert errõl én sehol nem olvastam. Gondolom több eszük volt az embereknek annál, hogy ezekért a szarháziakért elmenjenek Telkibe...
Írtak pár nem túl kedves szót a fészbúkjukra azt már egybõl riasztják a TEK-et 😄

sb1
Én sem szeretném, de fordított helyzetben nálunk egy mp-ig sem gondolkoznának hasonló retorzión, és ezt figyelembe véve azért nehogy már még mi legyünk jófejek még akár itt a fórumon is a szõröstalpu mocskokkal!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

banok
Azért az tényleg abnormális, hogy egy csapat edzését rendõröknek kell biztosítaniuk.
Ok hogy fájó a bukaresti vereség de azért nem kéne teljesen kifordulni emberi mivoltunkból....

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
Én nem akarom, hogy a románoktól elvegyék a 3 pontot, akárhogy is fáj leírni de megérdemelten nyertek. És nagyon utálom amikor egy meccs eredményét az asztalnál. Mondják ki hogy igazunk van és kész.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Elfogadhatóan kell játszani, és akkor nem kell kommandósokkal menni kakilni...

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

[HUN]FaTaL
Szerintem nem azt akarta mondani, amit mondott, mindenki elfelejti, hogy a focisták nem doktori diplomával rendelkezõ emberek.

http://goo.gl/gd6Zi5

ReszegKoldus
Gondolom rászóltak 😊
Ez volt a minimum. Én mondjuk eddig se bírtam, de most aztán tuti megutálták még jópáran 😄

Balfasz volt, ez tény, ezzel nem lehet vitatkozni, de legalább elnézést kért! Sokan erre sem képesek... 😊

www.smart-bus.hu

sõt õ egy rendõrrel aludt... a kis Zsuzsi

ReszegKoldus
Volt miért.
Mondjuk nem kellett volna elnézést kérnie, ha nem dumál feleslegesen hülyeségeket 😄

Azért azt is tedd hozzá, hogy elnézést kért!

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
dzsudzsák meg egyszerûen nem bírja befogni a pofáját <#nevetes2>
kommandósokkal körülvéve tréningeztek...jaj

[HUN]FaTaL
UEFA büntet, de csak stadionon belül történtekért.

ReszegKoldus
molotov koktélok? jó, az nem a stadionban volt, így logikusan nem a fifához tartozik...

zárt kaput kaphatnak a románok

ezek után ez még laza büntetés lenne, amiket mûveltek

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

az elsõ lépés
FIFA-vizsgálat a bukaresti magyarellenes rigmusok miatt
és az évszámos táblácskák? himnusz kifütyülése? füstbombák, hanggránátok?

pontlevonás? kizárás? 3-0-al nekünk a meccs? MLSZ óvás?....

bakkerman
az esti zuhanyhiradóban kiváncsi leszek a nagy mesterek okoskodásaira 😊 Zombori,Mágnes,Kaszinó

igen minden a sorsoláson múlik 😊))
ez most nagyon taktikus zomboris 😊

Jakuza1
Majd erre akkor terjunk vissza, ha aprajafalva lesz az ellenfel meseorszagban.

bakkerman
a hollandok ha csak a liga válogatottjukkal játszanak(értsd nem lesz RvP,Robben stb...),akkor is minimum 2-3 gól különbség van a két válogatott között sajnos

kaposi1
Lehet itt számolgatni de a rideg valóság az ITTvan leírva. <#szomoru1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Látom visszatért az optimizmus! VB-negyeddöntõ 😄DD

Ezt a pót-pót selejtezõt csak az hiszi el aki világ életében csak NB1-es meccset látott (pl. Egervári).

De persze, higyük el hogy leverjük a nálunk százszor gyorsabban futó, jobban passzoló és lövõ Hollandokat. A világverõ Románok ellen másfél perc kellett a beszaráshoz, most mennyi lesz? Harminc másodoperc? 😄

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Jah, legalább a hozzáállásuk lehetett volna annyi, mint az észteknek ellenünk most.
Kikaptak, de nem belesz@rva az egészben passzolgattak hátul, meg áltak mint a cövek.

Egyébként, amíg nem vezettünk 2:0-ával ugyan az a topogás volt magyar részrõl. Az baj, ha csak akkor kezd el érdemben focizni a válogatott, ha biztos a gyõzelem.

sb1
Ilyen hülye cikekt is már régen olvastam..ezt tuti valami mlsz bérenc írta 😄
" ilyenkor kell mellé állni egy csapatnak," 😄
a kedves játékosoknak kellett volna 15 millió magyar mellé állniuk úgy, hogy hajtanak szó szerint orrvérzésig a románok ellen.!
De ezt már annyiszor kibeszéltük, semmi értelme megint ebbe belekezdeni!
Aki akar, még bizakodhat, számolhat (az megy már ec.30 éve 😄).

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

[HUN]FaTaL

😄DD

[HUN]FaTaL
Jogos 😄

De a tótok is továbbjutottak, nem jobbak, mint mi. Bár szerencséjük volt egy akkor szar olasz csapattal.

Igenis valamilyen szinten bizakodni kell, hiszen mégiscsak meg van a második hely. Tény, hogy nem Középfölde lesz a következõ ellenfél, de... eddig tényleg minden rendben.

Eddig minden rendben - avagy még mindig továbbjutó helyen áll a magyar csapat
Sippie
ennyi sok scifi írót... mintha megvernénk a hollandokat, úgy beszéltek 😄
ressy14
nem kötözködésbõl, de Chile továbbjutott a csoportjából 😄
ellenben észak-koreát azért vertük volna

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
Nem hiszem, hogy egy Chiletõl vagy Hondurastól 10-et kaptunk volna a 2010-es vb-n.

Kaplan
Amúgy ez rendkívül nagy surmóság. Ott már semmi kiemelés nem kellene, hogy legyen. A gyengébb csapat is megérdemli a VB részvételt aki hatalmas melóval elérte a második helyet. Erre mi történik, kb. azonnal ellehetetlenítik.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ressy14
Teljesen mindegy, jelenleg az a helyzet, hogy a papírforma szerint a 3. vagy a 4. helyen végzünk. A vb döntõs esélyeinket inkább jövõ tavasszal taglaljuk, addig még a pótselejtezõ is messze van sajnos.

Dum spiro, spero.

Muki100
Akármelyik dél-amerikai csapat ellen viszont közel jutnának a 10-1-es rekordhoz, persze most a másik oldalon állnánk...

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

[HUN]FaTaL
A VB-n szerintem könnyebb továbbjutni a csoportból (nyílván sorsolás kérdése is), mint Európából kijutni.