Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
4 védõ minek?

Bogdán - Korcsmár, Guzmics, Kádár - Varga, Koman - Zsuzsák, Hajnal, Lovrencsics - Niko, Németh/Böde

😄

amúgy Stiebert kétlem, hogy kezdene, fiatal még ide.

Dum spiro, spero.

passatgt
én így állnék fel:

Bogdán
Vanczák - Korcsmár - Guzmics - Kádár
Varga
Koman - Hajnal - Stieber
Nikolics - Németh

Jó kis támadó csapat😊

ressy14
Ma szerintem Németh kezd, de talán Niko-val elõrébb lennénk, mert õ igazi kontracsatár, ha védõk mögé pontosan beívelt labdákat kap, azokkal élni szokott. Mint tette azt az EL-ben az erõsebb csapatok ellen is. De a hollandok ellen tök mindegy ki van csatárban, zakó így is, úgy is. A gólarány csak azon múlik, hogy zsuzsika és a társai akarnak-e játszani vagy sem.

Dum spiro, spero.

DaemoonHunter
Kár, hogy Hajnalra semmi alternatíva, mivel sokadik meccs óta semmit se mutat, bundesliga 2 ben sem valami acélos...
Igazából nincs olyan felállás, keret amiben lenne esélyünk szóval mind1...

Zenszkij
Köszönjük meg neki, hogy nem lett 8-0. LOOL

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

a románok elleni meccsen 5 (!) fontos mentése is volt Guzmicsnak a hibája után...

a.carkey
Brit alsóbb osztályba talán. 😊

A medve nem játék.

smith09
Mikor Nikolics még nem volt magyar állampolgár és már a rákócziban v a vidiben termelte a gólokat, mondta neki az egervári h ha magyar állampolgár lesz akkor számíthat behívókra. Na ez már baromi régen volt. Remélem most megmutatja h Egervárinak már régen játszatnia kellett volna. Mondjuk szerintem a hollnadok ellen nem sok esélyünk lesz.

Egyébként Guzmicsnak azért sem kell játszania mert a románok elleni meccsen azért is volt kezdõ h menedzsere eladja. aztán ez pont nem jött akkor össze. Aztán h felettese a leendõ kérõkkel a kiábrándult játékot az észtek ellen is kezdenie kellett. Aztán h sikerült e eladni nem tudom.😞(
ReszegKoldus
Guzmicsot nem rakta be a szoftverprogram?

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

A magyar válogatott várható kezdõcsapata az MTI szerint:
Bogdán Ádám - Vanczák Vilmos, Mészáros Norbert, Korcsmár Zsolt, Kádár Tamás - Varga József, Elek Ákos - Koman Vladimir, Hajnal Tamás, Dzsudzsák Balázs - Németh Krisztián

Voetbal International szerint Hollandia várható kezdõcsapata:
Vorm - Janmaar, De Vrij, Martins Indi, Blind - N. de Jong, Strootman - Robben, Van der Vaart, Lens - Van Persie.

Zenszkij
"Kíváncsian várjuk, hogy mit tudunk megvalósítani a világ egyik legjobb csapata ellen. Elszántak a játékosok"

Igen ismerjük már ezt az elszántságot!

Üzenem a fiúknak, lehet ballagni!!!! Elég volt a parasztvakításból.

ReszegKoldus
Mert idióták és akik megtilthatnák nekik a nyilatkozást szintén idióták.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

kaposi1

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Nem olvastam hogy mire válaszoltál így igen csak kikerekedett a szemem az eredményen.<#nevetes1>
Azt hittem a Holland - Magyar még a téma.<#nyes>
Szerintem a holnapi realitás 3-0-ás hazai gyõzelem.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

bakkerman
megverjük õket 4-0-ra,aztán megy a hype,meg az "elõrelépegetõs" nyilatkozatok,hogy a 2016-os EB selejtezõkre már gecikirályak leszünk.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

sb1
Magyarország-Andorra: 7500 jegy már elkelt.

Majd lehet tapsolni zsuzsuiékat, akik elmondhatják, hogy az utolsó pillanatokig megvolt a remény a 2. helyre, de a 3. is nagyon szép eredmény(amibõl még simán lehet 4. is akár).

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

én azóta mindig boldog vagyok ha Lipták megfordul, vagy legalább nem az ellenfél vezet a himnusz végére 😊

ReszegKoldus
De, de egyszer "muszáj" volt elsütnöm 😊

LasDen
nem unalmas még ez a vicc?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

[HUN]FaTaL
+1

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Az volt a románok ellen is. 😄

Most is lesz.

ReszegKoldus
Meglepetés lesz, ha Lipták megfordul <#gonosz1>

Shep
Hát attól függ mit értesz meglepetés alatt? Nem kapunk 4-et csak 3-at? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zenszkij
Nem akarok senkit se lelombozni. Aki itt bármit is remél annak elment a józan esze. Ez a válogatott már bizonyított Romániában. Ha pénteken én állnék a holland kapuban se lenne fikarcnyi esélyünk se.

DaemoonHunter
A titkos szoftver támogatásával.

Egyébként meglepetés lesz, ha nem kapunk az elsõ 25 percen belül gólt 😊
Ahogy nálam az is meglepetés kategória ha rúgnánk egynél többet.

Effe88
Nikolics a keretben<#eljen>

Csak szerintem lesz meglepetés pénteken?😊

[HUN]FaTaL
Akkor meg a mi csoportunkban lesz a legrosszabb második, ráadásul még ott van a török-holland meccs is.

Felesleges számolgatni, nem fogunk pótselejtezni.

a.carkey
Oszt örülünk, majd még aznap döntetlen Andorrával. 😄

A medve nem játék.

bakkerman
4-1 a tippem,elsõ félidõben gyorsan vágnak kettõt,azzal eldõl a 3 pont sorsa,második félidõben picit altatnak,aztán a semmibõl jön a harmadik gól,visszaállnak,elkezdenek cserélni a hollandok,tesztelgetni,találunk egy gólt,leül a meccs,és az utolsó 25 percben amikor már nem csak fizikailag,hanem mentálisan is kifáradt a csapat akkor meglövik a hollandok a 4. góljukat.

Szerintem meg a Románok is vannak olyan szarok, hogy elbasszák az Észtek elleni meccset.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

a.carkey
86ban a Népstadionban mi is erre készültünk. Még a Mexico 86-ot is belenyírták illetékes elvtársék a fûbe, oszt Nincs Fakéreg góljával nyertek a Hollandok 0-1-re. Miért ne lehetne 1x nekünk is szerencsénk???

A medve nem játék.

sb1
Amúgy mekkora már, hogy a román közszolgálati tv nem a saját válogatottja meccsét adja élõben, hanem a mienkét! Mondjuk nekik a 6 pont garantált, õk is inkább mi miattunk izgulnak..csak nem úgy ahogy mi 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

szerintem meg Ibra be fog találni a 96. percben

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ressy14
nem csak az ünneplés miatt akarnak majd nyerni, hanem az elsõkalapos kiemelésüket is megakarják tartani a vb-re.

Dum spiro, spero.

sb1
Ugye meg akarják ünnepelni otthon is a kijutást, erre most lesz utolsó lehetõségük, minden jegy elkelt a meccsre, szal 5-1 az én tippem 😊

Szerintem már az elsõ félidõt se ússzuk meg kettõ alatt. <#shakehead>

LOL

ReszegKoldus
0:0
utolsó percben dzsudzsák az új cipõjével fölérúg egy 11-est <#hehe>

ressy14
3:0, de a 10-edik percig tartjuk magunkat.

Az a baj, hogy még az u-21-es csapatuk is alázna minket, nemhogy a legerõsebb 11-ük.
Az esélyeink a 0-hoz konvergálnak, de ha látjuk rajtuk az akarást, akkor nekem mindegy mi az eredmény. Persze most Dzsudzsi szerint meg fognak halni a pályán, és én hiszek a rollerhuszárnak. Csak zsarut ne lásson aznap. 😄

Dum spiro, spero.

Koncentráljunk a pénteki meccsre. Szerintetek?
Az én tippem 4:0

bakkerman
rohadjon meg ott ahol van...jöhet Sousa,Balázska meg a többiek mehetnek a faszba. Legyünk 6.-ak a csoportban,de lássam hogy a szívüket lelküket kiteszik a pályán. De ezek az újgazdag pöcsök csak a klubjukért játszanak,meg ugye MAGUKÉRT. FAF.

Pluskast
Ja végül is csak 1986 óta nem jutottunk ki egy nemzetközi tornára sem, de olyan nagy hibát - az elsõ 10-bõl szépen lassan lecsúsztunk az 50. helyre - tényleg nem vétettek. Amíg ilyen hozzáállás van a fejekben nem is lehet itt semmiféle változást remélni.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

[HUN]FaTaL
" túl nagy hibákat az elmúlt évtizedekben sem vétettünk."

😄DDDDDDDDDDDDDDD

Ezen csak röhögni lehet sajnos.

ReszegKoldus
Egervári egyébként azt a kérdést is megkapta, egy hónap távlatából mit gondol, hibázott-e valamit õ személy szerint Bukarestben.

– Mindig többes számban beszélünk, de a vereség az edzõé, a gyõzelem a játékosoké. Voltak hibák, amit elkövettünk, nem csak a románok ellen, de úgy érzem, túl nagy hibákat az elmúlt évtizedekben sem vétettünk. Kisebbeket igen, ami érhet akár vereséget is.

<#kuss>

Focisták... nem az eszükért szeretjük õket! 😄

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Nem igaz, hogy nincs senki, aki megtilthatná ezeknek, hogy nyilatkozzanak.
Annyi hülyeséget hordanak össze, hogy már az a gyanúm, hogy edzésen is ezt gyakorolják 😄

DaemoonHunter
Magyarul elismeri hogy befostak, "igazán" profi csapat módjára...

ReszegKoldus
"Kétségtelen, hogy a bukaresti hangulatban annyi negatívum, gyûlölet volt a játékosok felé, amit nem tudtunk megoldani. A tény az, hogy ez megzavarta a csapatot, ez okozhatta a vereséget. Ezzel szemben hozzáértõ, futballt szeretõ ötvenezer ember várható Amszterdamban, öröm lesz játszani ott, hiszem, hogy ez a játékunkban is meg fog jelenni."

Te jó ég. Takarodjon már el ez a nyomorult. <#ticking>