28329
-
#28045 nagy dicsőség :DDD -
geo91 #28044 majdnem rákerültem én is, pár sorral feljebb álltam :D -
#28043 így járt
-
#28042 Szalai az összes idei gólörömét magára tetováltatta !!44 -
#28041 Temetésedet előre ünnepelték, hogy lásd te is -
rabbiddgog #28040 na, kiestek,mondjuk várható volt, a leggyengébb, legidősebb csapat, vicc kat. számomra
csak azt nem értem hogy a hősökterén mit ünnepelnek most? a 0-4-et??? -
Stockbauer33 #28039 [/spoiler] -
#28038 ilyen alapon senki ne tippmixeljen:) -
fonak #28037 Bekaptuk, mindjárt az elején sajnos. Pedig bunkerfocival talán lehozhattuk volna döntetlenre, és tizikig, bár iszonyat mázli kellett volna hozzá, és a játékosok láthatóan nem voltak már topon a csoportmeccsekhez képest sem. -
#28036 Ne tippmixelj -
fonak #28035 Kiegyeznék vele:) Bár sokat kéne javulni védekezésben a portugál meccshez képest. A lengyelek vagy a horvátok védekezési teljesítményét hozva lehet esélyünk csak. Bár akkor is bekaphatunk 1-2 balszerencsés gólt. -
#28034 Én egy kínszenvedős meccsre várok, sokat leszünk a saját kapunk előtt - de egy kontrából lesz egy szöglet amit majd Guzmics vagy valaki befejel bekanalaz.
Viszont a meccs végére kiegyenlítenek a belgák. Hosszabításban szabadrugás után lövünk egy gólt és nyerünk :)
Tldr:
1-1, hosszabításban nyerünk, vagy még rendes játékidőben 1 góllal:) -
#28033 mai tippek? :) -
#28032 -
#28031 Nagyon jót tett a meccsnek, hogy tét nélküli volt nekünk és játszhattuk azt, amit elterveztünk. A portugálok egy izlandi troll/antifocicsapat után alig vártak minket, ahol hagytuk őket játszani, és így ők is minket. Be is talált CR. Ez volt benne a szép, meg az, hogy ez egy kissé átalakított magyar csapat volt és még így is partyban voltunk.
Szalai szerintem remek. Rengetegszer alibizett, de ezen az EBn nagyon jó. Nem ontja a gólokat, nem jönnek úgy be a dolgai, mint Gerának tegnap, és Zsuzsinak.
Jó lenne tudni, hogy "a történet végén mi lesz majd a csattanó"?
-
#28030 futball történelem... -
#28029 Veretlenül csoportelső. -
#28028 az igen szép Gera gól :) -
#28027 fáradtak,a nagy válogatottak kulcsjátékosai 50-60 tétmeccs után érkeznek meg az edzőtáborokba (max pár nap pihenőt kaptak) és indulhat az újabb kemény munka -
#28026 Sírva! :DD -
#28025 megvan rá minden oka :D kap két kötényt, böde földhöz vágja, le is megy magától a pályáról :D -
#28024 Hogy egy klasszikus filmből idézzek: "kiborúlt a primadonna" :)) -
#28023 Az az igazság, hogy általában véve nagyon gyenge teljesítményt nyújtanak a nagy csapatok. Nem azt mondom, hogy szarul fociznának, csak az ember többet várna tőlük. Sokkal látványosabb focit, nem ezt a langyos tingli - tanglit.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2016.06.22. 11:40:04 -
#28022 Sztem egy életéért küzdő portugáliát verve nyugodtan jöhetne belgium is.
Mit láttunk tőlük eddig: felállt védelem ellen nulla. Írek ellen mind3 gól fellazult védelem /0 középpályás védekezés ellen lőttek gólt.
A lényeg h ha a portugálokat vernénk, jöhet bárki. -
#28021 Előbb tovább kell jutni. Hányan kijelentették, hogy tuti továbbjutunk, erre még mindig nem dőlt el. -
#28020 Nincs gyenge ellenfél a 16 között... Anglia, Belgium (vagy Svédország de kicsi az esélye), Spanyolország, Németország a lehetséges variációk -
SzocsA #28019 Várd ki a végét albániával azt akartam mondani, hogy nem mindegy, hogy egy gyenge csapat ellen játszunk vagy egy erős ellen....
Bár ezen az ebn bármi előfurdalhat még... Jó lett volna megnyerni az izladni meccset. -
Rudee #28018 21:00 -
#28017 Albánia hogy jön ide? :D Albánia tovább sem fog jutni (valószínűleg), de ha mégis, semmiképp sem játszhatunk velük.
Németek megverik az észak-íreket sztem. -
SzocsA #28016 hülye vagy? még simán kieshetünk :D Ha az észak írek leXeznek a németekkel a csehek meg a svédek nyernek.
Amúgy nem mindegy, hogy egy albániával játszunk a következő meccsen vagy egy spanyollal, némettel.... -
#28015 Ma este kiderül, hogy lesz e tétje. -
fonak #28014 Portugálok ellen jobb lenne tartalékosan kiállni, sárgásokat pihentetni, esetleg Gerát is. Védekezésre koncentrálni, nekünk jó a kis különbségű vereség, ha a portugálok sem ragaszkodnak hozzá, hogy agyonverjenek minket (ha tudunk olyan szinten védekezni, mint eddig, és Ronaldo sem kezd el hirtelen szárnyalni, szerintem erre nem is lesz sok esélyük), akkor win-win. -
karajjj #28013 Olvass vissza egy kicsit, már egyenes kiesésről volt szó. -
#28012 Párhuzamosan fog menni a magyar - portugál és az izland - ausztria meccs, és hatkor kezdődik mind a kettő.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2016.06.20. 09:23:52 -
#28011 olyankor má 6 után játszunk? vagy hattól? este hétre érek haza ha nem vagyok éjszakás :\ de ha jól néztem ki, akkor max az egyik kiesős meccset nem látnám, odáig meg ki tudja mi lesz :D -
#28010 -
#28009 Ez tény, de a tizi jogos volt... -
Rudee #28008 Alábbi lehetőségek vannak: csoportelsőként június 25, másodikként 27, harmadikként szintén 25. -
#28007 az a kérdés, ha továébb jutunk, akkor mikor fogunk kb játszani? mert akkor úgy kell szabit kikérnem :D -
#28006 ez az orosz bíró egy idióta volt..