Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DaemoonHunter
Igazából a szarból épült vár esete, van hogy hosszabb van hogy rövidebb ideig bírja, de elõbb utóbb összedõl, most az mlsz-nél pörögnek az agyak a következõ konstrukción.

3. hely!!! yeah elõrelépés

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Szép volt Andorra, tisztességesen helytálltak!
Mi meg... hagyjuk.

ressy14
szarabb a focink, mint 4 éve

Dum spiro, spero.

Krisztiam
nem kell kezdeni semmit eddig is nullán voltunk 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Sippie
teljesen jók vagyunk, harmadik kalaposok voltunk, harmadikok lettünk, papírforma 😄
Zenszkij
Hoztuk a kötelezõt nyögvenyelõsen. Kezdhetünk elölrõl...nulláról mindent!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zenszkij
hatszázezret LOL nem mintha nekünk az se lenne sok

na vehetik fel a fejenkénti 1,2 milkát...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jakuza1
Jah csakhogy nem mondta el, hanem elkezdett kamuzni, hogy serult,aztan erdekes modon a hetvegen es a szerdai kupameccsen is jatszott a hertaban.

Effe88

egyébként meg több, mint 60 válogatottság miért nem jó?😄

ressy14
Sanyit miért nem említette meg? Õ egyedül többet rakott le az asztalra, mint Dárdai és Király együttvéve. Mármint piros lapot. 😄

Dum spiro, spero.

vajon miért?

õ is tudta mi a helyzet itthon...

Jakuza1
Nem csak 600k ? allitolag 200k pontonkent

ReszegKoldus
pofám leszakad, hogy ezek a senkiháziak leállnak keménykedni csóri andorraiakkal

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Jakuza1
Hagyjon mar a Dardai kocsoggel.
Nem jott haza a valogatottba jatszani, a klubcsapata miatt.
Ezt meg egy vilagsztar se engedi meg maganak.

Jakuza1
Roman meccs vege 2:0

Dárdai Palit én nagyon bírtam respect Jenõ bának, amiért megemlítette😊

Hát ez no comment. Egy átlag magyar 1 évig melózik ennyi pénzért. Ezek meg a semmiért 1,2 milla 90 perc után... <#mf1><#mf1>

Sippie
kõkemény izzadtságos munkával 😄 😄 😄
ja bocs😄

megy az adófizetõk pénzébõl😄

nekem de jól jönne ez a kis plusz zsé...leugrok én bármikor a Népstadionba 400k-ért...jobban hajtanék, mint õk állítom

pontonként 400 ezret, 3 pont = 1200000 <#falbav> szegények
JimKirk
"nem tevedtem, majdnem sikerult eladni" nagyon jo!😊)
Krinyo
Hogy a faszomba lehet így átvenni egy labdát? Én jobban veszem át, pedig én itthon ülök a kibaszott székben!

JimKirk
Jenooo!😊)
De most komolyan ezek kapnak 400k ezért a gyõzelemért most fejenként? Hát az elég vicces 😄😄 Fõleg úgy, hogy rakás szar volt, amit ma is mutattak. SZÉGYEN úgy is mondhatom. 😄

ReszegKoldus
románok ellen rejtély hogy miért nem voltak ilyen kemények ezek a beszari gyökerek...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

JimKirk
En meg emlekszem arra az idore, amikor egy valogatott meccse elejen a bemelegito jaetkosok kozul csak Kiraly Gabit eltettuk, ez ugy 2001 korul lehetett.
hgát de igaza van és abban is, hogy Király Gabinak van itt csak esze😊D

Zenszkij
Jenõ 😄

ozimak
Pont azt akartam írni. 😊 Úgy örülnek mintha legalábbis egy szépen kidolgozott támadás, szépen kivitelezett befejezése lett volna 😊
JimKirk
Milyen kemenyek most a fiuk!
Gatti
tömegverekedést! ezzel zárjuk le a selejtezõt! 😄

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

ReszegKoldus
ez a homár szar németh mit akar már megint? 😄

Sippie
lökdösõdésben világbajnokok lennénk 😄
ne is említsd Piturcát, mert õstulok volt a meccs utáni nyilatkozatokban...

Effe88
mi bajod némóval?
akkora gólvágó a srác, hogy hihetetlen😄

ressy14
GÁLÁZUNK a BDSRSTNT!

Dum spiro, spero.

miért az angol nevét feliratozza az MTV??? Miért nem Nikolics.....

Jakuza1
Ongol es ugy orul, mintha o lotte volna. Szanalom 😛PP

ReszegKoldus
az a vicc, hogy sajnos nem a törökök lesznek másodikok

Sippie
szerintem bunda... hogy a román kapitányt idézzem.
Azt fut középre a labdával 😄😄😄 Szétröhögöm magam 😄😄

Németh remélem visszavonul a válogatottságtól

Zenszkij
Róma- eszetlenek 2-0

pfff😄 ezt a gólt

ReszegKoldus
Meg azt mondja már meg valaki, hogy az andorraiakon látszik, hogy hajtanak, még ha a képességeik nem is világszínvonalúak, de mennek, ahogy bírnak.
bukarestben ez olyan lehetetlen lett volna?