28329
-
Solt #25357 Böde(Futács)
Zsuzsi - Rudolf(Stieber) - Lovrencsics
Vass - Varga
Kádár - Juhász - Vanczák - Lázár
Bogdán
:)
-
#25356 fokozatosan akarja beépíteni,idővel majd integethet a csapatot görögországba szállító gépnek,de most még nem mehet a csapat közelébe se -
#25355 Nekem ez tetszene:
Gulácsi
Vanczák-Juhász-?????-Leandro
Koman-Varga-Tőzsér-Stieber
Lovrencsics-Priskin -
#25354 Szalai tiszta lappal indul
KAPUSOK:
Bogdán Ádám (Bolton Wanderers)
Gulácsi Péter (Red Bull Salzburg)
Horváth Tamás (Mezőkövesd-Zsóry)
VÉDŐK:
Guzmics Richárd (Haladás)
Heffler Tibor (MVM-Paks)
Juhász Roland (Videoton FC)
Kádár Tamás (Diósgyőri VTK)
Korhut Mihály (Debreceni VSC-Teva)
Laczkó Zsolt (Ferencváros)
Lázár Pál (Debreceni VSC-Teva)
Leandro de Almeida (Omonia Nicosia)
Lipták Zoltán (Győri ETO FC)
Vanczák Vilmos (FC Sion)
KÖZÉPPÁLYÁSOK:
Pátkai Máté (Győri ETO)
Sándor György (Videoton FC)
Pölöskei Zsolt (MTK Budapest)
Vass Ádám (MTK Budapest)
Elek Ákos (DVTK)
Varga József (Middlesbrough)
Tőzsér Dániel (Watford)
Szakály Péter (DVSC-Teva)
Koman Vladimir (Ural)
Lovrencsics Gergő (Lech Poznan)
Stieber Zoltán (Greuther Fürth)
Gyurcsó Ádám (Videoton FC)
Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva)
TÁMADÓK:
Rudolf Gergely (Győri ETO)
Orosz Márk (Lombard Pápa)
Szatmári Lóránd (PMFC-Matias)
Varga Roland (Győri ETO)
Nikolics Nemanja (Videoton FC)
Futács Márkó (DVTK)
Priskin Tamás (Maccabi Haifa)
Lencse László (Puskás Akadémia)
Böde Dániel (Ferencváros) -
#25353 hehe,én csúnyán elszóltam magam,leírtam a románokat :DD -
#25352 Az egyetlen értelmes rész 12 perctől kezdődik, ott jó dolgokat mond.
Sajnos Csank mester erősen degradálódott az utóbbi időben, mégsajnosabb hogy nem önszántából. -
#25351 Felcsútra is levihetnének egyet. Mondjuk a románok ellenit. A fa tetőszerkezetnek annyi lenne :D
Bocsi a pici politizáláshoz, de csak akkor kezdik el bontani a Puskást, ha marad a kormányon a Fidesz. Máskülönben marad a népstadionban a meccsek zöme. -
#25350 és passatgt-nek lett igaza -
#25349 ha mar van uj stadion, ki kell hasznalni :D -
#25348 "A magyar labdarúgó-válogatott a szeptemberben kezdődő Eb-selejtezősorozatban várhatóan Debrecenben és az Üllői úton játszhatja majd a hazai mérkőzéseit" -
#25347 mondtam én ennél nagyob faszságot is -
#25346 A VB selejtező sorsolás utáni pár hsz még 2011-ből:
Effe88: #19597
passatgt: #19601
bakkerman: #19606 -
#25345 [off](az ezsgé minden hozzászólást elment, csak ki kell keresni a régebbieket) -
#25344 érdemes elmenteni innen most pár hozzászólást,és elővenni 2015 novemberében,a selejtezősorozat végeztével :) -
argo001 #25343 Ez az ember egy szellemi C-moll. :D -
#25342 Erről kb ez jut eszembe :)
-
#25341 ennyit beszelni a semmirol -
Grenzjager #25340 jobb a mester szavaival :)))) -
Grenzjager #25339 -
#25338 Majd emlékeztetlek... -
#25337 Mit vársz? Semmi sem változott a vezetésben, így a fejekben sem. Megint kezdődik a régi nóta, hogy hát tulajdonképpen a válogatott egész jó (igaz 30 éve nem jutottunk ki) és amúgy a magyar labdarúgással sincs semmi komoly baj (igaz a nézőszám a töredék a holland vagy belga bajnokinak) és már elkezdtünk számolgatni, hogy a 3. hely meglesz. Amúgy ha már belemegyünk (ismét) a számolósdiba, az észak -íreket érdekes módon mindenki leírja pedig nem kéne. -
#25336 Knézynek igaza volt pár hónapja ... -
#25335 A kínai edző szerint a helyzet nem is olyan rossz. Chan Chi Yan Chi véleménye -
Unreal1942 #25334 Elég kellemetlen, hogy a leggyengébb csoportba kerültünk. Ezt sehogy nem lehet majd kimagyarázni.
Mindenesetre bennem olyan mély nyomot hagyott az elmúlt selejtező Román és Holland meccsei, hogy nem fogok leülni még a tv elé sem csak akkor ha eteleg kijutnánk.
30 év szurkolás után ezt már megengedhetem magamnak :) -
#25333 Fél a repüléstől. -
#25332 Ha ott van, akkor is őket kapjuk, teljesen mindegy. Legalább 1 repülőjeggyel kevesebbet költöttünk, mehet stadion büdzsébe. -
#25331 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
:DDDDDdd -
#25330 Most azért tényleg mások a körülmények, mint eddig. Köszönhetően a 2. kalapnak és a 24 csapatnak. Persze fogalmunk sincs, h ez az új válogatott és az új szövetségi kapitány hogyan muzsikál majd... Én a 3. helyre számítok a csoportban a görögök és románok mögött, ahol is szerencsés esetben olyan ellenfelet kapunk majd pótselejtezőn, aki ellen ki tudunk vergődni az eb-re vhogy. De hogy ezt elérjük, ezért is sokat kell tennünk. Sajnos ez a realitás. -
#25329 Ja a hurka finnek, akik X-eltek a spanyolokkal:)
És elég jól helytálltak Francia,Spanyol csoportban!
Egyáltalán nem biztos az a 6pont,sőőt!
-
#25328 én nem örültem volna a bosnyákoknak,balkáni harcos mentalitás ellen szintén semmi esély nem lett volna. Na meg egy szó,DZEKO...a görögök a tingli-tangli célfocijukkal verhetőek,vagy legalább egy pontra jók lehetünk ellenük. Érdekes egyébként az észak írekről senki nem beszél,pedig nem ismerjük őket,nyílván nyomatják a szokásos brit szigetekre jellemző 4-4-2 oldal elfutós beadós játékot,de lehet fizikálisan ők is jobbak nálunk,amivel könnyen meglepetést okozhatnak -
Grenzjager #25327 Szerintem akkor lett volna egyedül jobb a sorsolásunk ha az utazás miatt Feröer helyett helyett San Marino, de érdekes, hogy ezt mind a görög, a magyar és a román szövetség is mondja/mondhatja, hogy ennél jobb sorsolás nem lehetett volna számára/számunkra.
(persze Bosznia-Görögország csere is elgondolkodtató), lényeg nagyon jó ami van.
És az új feltüzelt Pintér csapat bizonyíthat Bukarestben (ami nappal égjen!). -
zsotesz #25326 elég=elé -
zsotesz #25325 új sorozat, új remények , én abszolut nem tudom mire számítsak, nem fogok leülni nagy reményekkel egyik meccs elég sem -
Zenszkij #25324 Nagy nagy szerencsével harcban lehetünk a harmadik helyért. Finnek ellen két hatalmas ki-ki meccs lesz. Románoktól lenyalunk mint a huzat, gólt nem rúgunk nekik. Észak-Írek is meglephetnek, idegenben ott se látok esélyt. Görögök oda-vissza vernek.
Érdekes, hogy a magyar szurkolóknak elég egy év tétmeccs nélkül és már elfelejtik a narancs nyolcast, meg a roma zakót. -
#25323 jah aztán meg elhasalunk, ahogy szoktunk :D -
#25322 abban biztos vagyok hogy románok ellen nem lesz 6 pont,de a realitás az hogy 3 se,a mai magyar focista összeszarja magát románia ellen,lehet bárkit hozni szöv.kap-nak,nem tudja beleverni a zselézett fejű plázabábuknak az agyába azt a szellemiséget,amivel egy romániát meglehet verni. Egy románok elleni meccs sokkal de sokkal több mint puszta focimeccs,de sajnos ezt nem fogják fel a 23-28 éves zsoldosok -
#25321 Megint az elbizakodottság.. :D -
#25320 románok ellen legyen 6 pont a többi nem érdekel :) -
#25319 teljesen hasonlóan gondolkodok én is.
pinyővel talán a gólok száma lesz kevesebb, de am ezekkel számolok kb -
#25318 Nálam elsőre így néz ki a dolog:
Feröer,Észak Ír,Finnország ellen 18 pont,6/6
Románia ellen itthon döntetlen,idegenben zakó,1 pont
Görögök ellen szintén itthon döntetlen,kint vereség
Összesen 20 pont,amivel meglehet a 2. hely abban az esetben ha a két nagy valamelyike hibázik a három hurka valamelyike ellen. Alap,hogyha másodikok akarunk lenni a három kicsit oda-vissza verni kell minimum,ami jelenleg nekem elég optimista forgatókönyv