28329
-
#25397 meglesz a 2. hely xDD -
#25396 Ne lepődjetek meg, ha holnap a Real és a Barca is bejelentkezik Komanért. -
#25395 Koman....... most röhögök ezen, az emberen. Ez már szánalmas. -
#25394 Annyira szarok vagyunk, hogy még, egy normális csapat már rúgott volna nekünk, vagy hármat. Koman-t miért erőlteti mindenki, nem értem, semmit nem csinál az a gyerek, ja de, ellenfélhez passzol 10 alkalomból kilencszer. Támadó játék szokás szerint 0. Nem tudom hány összetartás kellene ahhoz, hogy ebből legyen valami értelmesnek mondható eredmény :) -
#25393 Kúúman mit keres ott? semmit nem csinál -
Grenzjager #25392 "Olyan ez a dobolás a stadionban, mintha a Ghána-Mozambik meccsen lennénk..." :)))))))))
-
#25391 Csak ha már kritizálsz valakit, legalább tudnád, hogy kit :DDD -
#25390 pedig ugy hangzott. azt meg nem is tudtam :D
akkor 1-1. o is fassagot mondott, en is...:D -
#25389 Horváth Feri, aki Fülöp László :D
Horváth Feri vagy 2 éve nincs a sport 1-nél :D -
#25388 Horvath Feri szerint velemenyes...:D
ennel nagyobb kez csak az lett volna, ha bedobja a kapuba... -
#25387 kis kézzel :D -
#25386 kicsit magasra pattant a labda, de rudolf jól "kezelte" a problémát... -
Grenzjager #25385 A K.. anyját a Rudolfnak de bevarrta....
csak 10ből 10szer...
hmmm -
#25384 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL :D -
#25383 Azt mondta azért nem hívja, mert azokat nem hívja, akikről tudja, hogy mit tudnak.
De akkor a sok győri mit keres a válogatottban? -
#25382 azt mondja nem hívja szalat, mert nem játszik a csapatában. Koman már az Uralbol is kiszorult, de kezdő :D jézusom ilyen dühös nem voltam még a vezérekre meg edzőre/játékosokra... -
#25381 Csupa dodó a kispadon, óriási :D -
#25380 köszi! -
Grenzjager #25379 Ez már valahol megint a labdarúgás meggyalázása? Ha játék nélkül mint Koman, vagy bármilyen csatári teljesítmény bemutatása nélkül, mint Rudolf a kezdőben...
(mit keresnek a 35 fős keretben? jó, ok, ismerjék meg Pinyőt kölcsönösen, na de a kezdőben egyből hipphopp?) -
Grenzjager #25378 középen kb -
Grenzjager #25377 Bogdán – Vanczák, Lipták, Juhász, Leandro – Varga J. – Lovrencsics, Sándor Gy., Koman, Dzsudzsák – Rudolf -
#25376 Stream lesz?:o -
#25375 6-kor meccs nézitek? -
#25374 hát igen,továbbra is a játékos ügynökök (ügynöki irodák) szava a döntő -
Grenzjager #25373 ..kérdés ugye, hogy május-júnisban ki akar külföldre szerződni az NBI-ből. -
Unreal1942 #25372 Ha a Román és a Hollan meccs után nem lett volna már elegem akkor most telne be a pohár.. Vicc ez a keret úgy ahogy van. -
Grenzjager #25371 Koman miért kerettag ha Szalai nem?
Lehet hogy Szalai akkor jöhet ha hozza Husztit...... -
#25370 Ez van. Kritizálod a rendszert mész a levesbe. De azért Csányi bá megmondta a frankót. Szemlélet váltás lesz. Ja visszafelé. -
#25369 Koeman-nal is hasonloan jatszottunk, nem gyutt be! Talan most.... (sohaj) -
#25368 pinyő megmondta,a biztos védekezés lesz nála mindennek az alapja,ami szerintem nem rossz,nyílván feröer ellen kilehet majd menni 2 csatárral meg 2 támadó középpályással,de ha összeszokik egy jó védelem,meg előtte 1-2 szűrő,akkor 0-0 1-0-ás meccsekre jók lehetünk a nagyobb csapatok ellen -
Solt #25367 :))
A Varga jól lép fel a támadásokhoz, előre is jó a játéka. :)
A Böde miatt a szélső játékot erőltetném, így egy stabil védekezés után egyből lehetne kidobni oldalra a bogyót... ráadásul a Győrrel is valami hasonlót játszatott. :)
Egyébként szerintem főleg a gyors játékosokat fogja preferálni... Böde, Futács, Szalai max akkor lesz kezdő, ha mi vagyunk az esélyesebbek, és dominálnunk kell. -
Grenzjager #25366 !! valami változott ha Leandrót behívta Pinyő, pont ő.
Otgigbát is megnézte volna bajnokin, csak pont akkor nem nevezték a meccsre.
-
Solt #25365 Nem hiszem... szerintem próbálja elhitetni velük, hogy van esélyük a szűkebb keretbe kerülni, és kíváncsi rá, hogy mit tudnak felmutatni. Sajnos kimagasló tehetségünk nem nagyon van, ezért sok esetben lehet jobban jár olyan játékossal aki fegyelmezett, és mentálisan erős...
A 3. hely a realitás, a 2. már bravúr lenne... viszont, ha olyan keretet rak össze, akik mentálisan erősek, és átveszik a fanatizmusát, akkor akár még eredményes is lehet. Főleg, ha ennyire rágyúrnak a taktikai alapokra.
Kíváncsi vagyok, de véleményt majd csak az első 3 tétmeccs után formálok... :) -
Grenzjager #25364 :))
Micsoda bizalom Vass Ádámnak, még be se mutatkozott az MTK-ban, még le se járt idei szerződése, még le se igazoltuk a Fradiba :)
(amúgy 4 védő elé 2 védekező középpályás eléggé defenzív) -
#25363 Ez a baj, hogy NB1-es dodókkal képzeli el a gerincet. Na de majd meglátjuk mi sül ki belőle, semmi jóra nem számítok. -
Solt #25362 Szerintem most első lépésben arra kíváncsi, hogy az általa elképzelt gerinc köré kiket tud beépíteni... -
#25361 Azért egy Gerát, Hajnalt, Szalait kihagyni... És a sok dodó helyett behívtam volna pl. Vadóczot vagy Pintért.
Oké, hogy felkészülési meccs, de őket majd a tétmeccseken építi be? -
#25360 Nem tudom, hogy mit gondoljak. Eredményt, szép perceket szeretnék, de nagyon aggódom... Meglátjuk, hogy mit hoz a jövő. -
Solt #25359 Ne már... :)
- Ez csak egy felkészülési mérkőzés, ami arra hivatott, hogy kiküszöböljük azokat a hibákat, amik az összetartások alatt előjöttek, kíváncsi vagyok élesben működnek-e amit gyakoroltunk – mondta az mlsz.hu-nak Pintér Attila. - -
#25358 Ez most komoly, hogy Szalai még a keretben sincs?
Ki a faszom ez a sok NB1-es dodó? Vicc.