Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
legutóbb Tahiti-Új-Kaledónia döntõ volt. Így jutott ki Tahiti a Konföderációs kupára....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

a.carkey
El se hiszem. 😊

Mi az állandó döntõ? Ausztrália-Új-Zéland? 😊

Bár Ausztrália mintha Ázsiában nyomná, tehát max. Új-Zéland.

A medve nem játék.

bakkerman
van, OFC Nations Cup

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

a.carkey
Szerintem nincs olyan. 😊

A medve nem játék.

bakkerman
óceánia kupa 😄DDDDD

a.carkey
Röhögnék, ha legközelebb csak oda jutnánk ki meghívásosként. 😊

A medve nem játék.

bakkerman
copa americara

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
A Fifa 2013-as vagy 2014-es részében? <#banplz>

A medve nem játék.

ReszegKoldus
nem Devecseri?

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Muki100

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Pluskast
<#hehe>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Heynckes elég jó edzõ😊 õt jó lenne megkaparintani

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Inkább Jupppal kéne megegyezni, a lové tuti meglesz, hisz az MLSZ pénzszerzéshez is nagyon jól ért.

Effe88
Egyetértek.Borzasztó középszerû pali szerintem.
Semmivel nem lennénk vele elõrébb.

Nekem sem szimpatikus...

www.smart-bus.hu

ressy14
Az utóbbi 10 évben semmi említésre méltó eredményt nem tud felmutatni, végig turnézza a világot, közben szépen keres. De nem több egy 20 évvel ezelõtti eredményeibõl élõ edzõnél. Csak azóta rohadtul változott a világ futballja, csak a miénk nem.

Angliával és Mexikóval sem tudott egy gyenge átlagosnál jobb szintet hozni, nem lennénk vele elõrébb. Megkockáztatom, hogy még Koeman eredményességét sem tudná elérni.

Dum spiro, spero.

Zenszkij
A legjobb az lenne ha kicserélnénk a mieinket Belgiummal.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

passatgt
A svéd Sven-Göran Eriksson is ott van azon jelöltek között, akik a magyar válogatott szövetségi kapitányai lehetnek

ez se lenne rossz végülis

Bedobtak egy nagy nevet a kalapba kb. ennyi a hír.
Egy ilyen kaliberû szakember csak veszíthet a Magyar válogatott vezetésével.
Csodát tenni nem nagyon tud.
Egy középszerûnek viszont semmi kárt nem okoz a várható kudarc és kecsegtetõ szakmai elismertséget hozhatna egy véletlen csoda.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Pluskast
Ugyan már! Ezen az alapon írhatták volna azt is, hogy az MLSZ megkereste José Mourinho-t 😄 Kb annyi realitása lenne annak is.

sb1

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

2011-12-es évrõl van szó amikor a Vasas produkált egy körülbelül 10 meccses nyeretlenségi szériát, de úgy, hogy minden meccsen kikaptak...ugyebár kiestek abban az évben a ZTE-vel együtt és a tabella közepén álltak, amikor leraktak nekik az öltözõben egy táska pénzt azzal a feltétellel, hogy innentõl kezdve minden hátralévõ meccset elveszítenek...És ebben konkrétan a játékosok és az akkori edzõ is egyaránt benne volt, mert nem kevés pénzrõl volt szó magyar viszonylatban. Vasas anyagi helyzete indokolná is, hisz nem sok bevételük volt az elmúlt években és eléggé ingáztak az NBI és az NB II között...anno 2006-ban is ugye a Fradi kizárásával juttatták õket vissza az NB I-be köszönhetõen Kistelekinek... Volt szó róla pár éve, hogy a Sienával társ klubok lesznek úgy, mint mondjuk a Fradi anno a Sheffielddel (Kevin Mccabe), de ebbõl ugyebár semmi nem lett így a pénz sem állt a házhoz.

Lényege a dolognak, hogy ezt egy focista ismerõsöm mesélte, aki már nem emlékszem ugyan hol játszik, valami magyar hetedosztályú klubnak felelne meg már nem rémlik a liga, amit mondott igencsak kesze kusza nálunk amúgy is az NB III-tól lefelé az alsóbb osztályok hogy is vannak mindenesetre halál biztosra mondta az infót...

Aztán vagy elhiszitek vagy nem én is így álltam a dologhoz. Mindenesetre a Petry Zsolték esete óta, ami 1995-ben történt bármit el tudok képzelni...Debrecent is megfogták bundagyanú miatt a Fiorentína ellen bekapott 1-10. perc alatti gólok miatt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Bár ha tényleg megvette, kár volt...
Én inkább arra gyanakszom, hogy az észtek elleni meccset megvette Cs.Sanyi bá'.
Lehet, hogy igaza volt a románoknak, a helyükben én sem hinném el, hogy pár nappal késõbb elpáholjuk akár az észteket is, miután láttam a magyar csapatot Bukarestben játszani, ahogy...
Láma!
Hajrá😊 én kíváncsi vagyok rá.

nem megváltást keresek, hanem tények sajnos😊 Le tudom írni a Vasas bundabotrányát, ami mai napig nem derült ki...

sb1
Én is azon röhögtem, hogy csak sikerült elérnünk valamit! Van már nekünk is Watts "sztárunk" 😄

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Az elobb volt a Eurosport Watts c. musoraban az ongol 😄

REAL MADRID

AnuluWork
Volt egyszer egy ruszki rajzfilm. Hokis. Kiscsávó beállt, és azonnal gólt ütött, de a saját kapujukba. Nagyon lelkes volt. Mondjuk utána még ütött párat az ellenfélnek is, de akkor is. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Pluskast
Igen 😄DDD Úgy látszik a fogadók jobb realitás érzékkel rendelkeztek mint a holland labdarúgó szövetség 😊

bakkerman
viccet félretéve szerintem se volt bunda,miért bundáznának?? Aki külföldön játszik magyar játékos,az rengeteg pénzt keres,de még azok is jócskán jómódban élnek,akik itthon nb1-es klubban játszanak(lásd a csodavédõinket például,Guzmicescu,meg van Deve). Nem kockáztatnák meg a hírnevüket,még ha az a béka segge alatt is van. Az már más kérdés,hogy felsõbb körökben,pult alatt,euró milliókkal lehet eljátszadoztak

sz4bolcs
A hasonló öngólok lélektana: Ilyen szívásnál annyira frusztrált a játékos, hogy már bármelyik kapu 'jó'. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sb1
Kár, hogy sokan még minid ebben keresik a magyar válogatott "megváltását", hogy egy adott meccs tuti bunda volt..Ennyire szarok vagyunk, és 20 évig még azok is maradunk, ennyi, nem kell ezt túlragozni szerintem.

Azért, mert a válogatottnak letettek egy köteg pénzt az asztalra és évek múlva ugyanakkora botrány lesz, mint, ami Petry Zsolték esetében...

Hidd el bármi megeshet. Mellesleg van egy focista ismerõsöm is, aki elmondta hogyan bundáztak a Vasas labdarúgói pár éve😊))

[HUN]FaTaL
Pedig szimplán ekkora balfasz.

6-1-nél mi a fasznak fejelne még egy öngólt?
😄

http://goo.gl/gd6Zi5

nekem Devecseri öngólja mai napig gyanús...túl egyértelmûen fejelte a kapunkba majd elég szarul színészkedett ahogy földre huppant és fogta a fejét...fura volt na

bakkerman
gyanús,hogy csak nyolcat kaptunk...biztos bundázott a holland támadósor,megrakták bwinen a meccset,hogy maximum 7 gól lesz közte

a.carkey
Nem tudom mi a jobb? Ha bebizonyosodik, hogy igen, vagy ahogy bebizonyosodott (?), hogy nem. 😊

A medve nem játék.

😄DDDDDDDDDDDDDD

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

ReszegKoldus
Azért ez kedves tõlük, hogy nem hiszik, hogy tényleg ilyen szarok vagyunk. Pedig de 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

a.carkey
bakkerman
a gyenge edzõ érdeklõdik a munkák iránt,a jó edzõt viszont megkeresik 😊

pályaedzõd lehetek majd? *_*

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

passatgt
Csányi azt mondta több megkeresést is kaptak

banok
Vajon hány ilyen levelet kaphattak "valódi" edzõktól...?!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ressy14
<#banplz>

Dum spiro, spero.

LasDen
#24154 kaptam választ, és tudom hogy én leszek a kiválasztott 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

a.carkey
Ezzel kellene kezdeni az új kiírást LIVE, a stadionban! 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Hiánypótlásnak 😊

A medve nem játék.