28329
-
#638 hehe hát lehet...de kíváncsi leszek erre a Vincze Gáborra... -
#637 ez nem is kérdés... törött kézzel is ő a legjobb, de szerintem még összekötözött lábakkal és bkötözött szemmel is ő játszana nálunk a legjobban... -
#636 szerintem Gera lesz a legjobb nálunk! -
Csesza #635 ööööö..... nah majd megláttyuk!!!!! legyen igazad és yol jáccon!!!! -
Rudee #634 Vincze G. stabil alapember lett egy (magyarokhoz viszonyítva) jó csapatban, ráadásul jóval szinvonalasabb bajnokságban. -
Csesza #633 ujjj!!! ez naon odabasz!!!!! Vincze G. és Vanczák, Stark --- elég komolytalan egy dolog!!!!! stark lassú mint a halál!!!! cissé szivatja majd mint állat!!!!! -
Rudee #632 Hát amire emléxek így hirtelen: Király, Stark, Vanczák, Vincze G. és Vincze O. -
Csesza #631 letod írni hogy mi lesz??? mer én nem láttam????!!!!! -
Csesza #630
ez kurva yo volt!!!!! -
#629 majd este a felnőtt aranylábú fiaink fogják megmutatni h kell kikapni 5-0-ra :) -
Takezó #628 csak mi lőttünk gólt az örményeknek -
#627 pffff ez siralmas! -
Csesza #626 1-5 maradt!!!
csoport:
Örményország 7p
Belgium 6p
Olaszország 4p
Magyarország 0p -11es gólk -
#625 akkor se lepődnék meg ha a kezdő 11be 12 embert raknának rtl-nél......
szted láttam a műsort? rtl fos -
Rudee #624 Áááááá, rtl klubbon híradóba mondják a kezdő 11et, még Vincze Géza is van benne :DDDDD -
Rudee #623 Már 5-1. -
#622 1-5 -
Rudee #621 Még a franciák se fognak így alázni, mint ezek az örmények. 1-4 -
#620 de man regebbtol kezd basztatni az idiota müsor,meg minden...győzike fömüsoridobe..lol -
#619 nem,csak most erre is felfigyeltem -
#618 csak most?:O -
#617 k..vara megutaltam őket az az igazság.. -
Csesza #616 Pires nincs a keretbe se!!!
így van azok a buzi rtl-esek csak közönségcsalogatóként mondták hogy Henry meg Pires -
#615 :( -
Rudee #614 Henry még sérült, Pires talán csere lesz. Utóbbit nem tudhatták előre, bár valahogy oda kell csalogatni a nézőket. -
#613 akkor a retekklub mit ugat henry meg pires-ről? :@@@@@
kurvaanyukat -
#612 ezzel az utánpótlással ki fog esni a válogatott a világranglista TOP100-ból! az lesz a mega LOL! -
Rudee #611 *csúnya -
Rudee #610 Nem volt csúny a 3. örmény gól. -
Takezó #609 1:3 :| -
Rudee #608 1-2 -
Csesza #607 szopunk....... már megint!!!!
M.o - Örmény o. 0-2 eddig -
#606 talán skót csajok! :D -
#605 énis:D -
Rudee #604 Vincze Gábor is a keretben van, kiváncsi lennék hogy ragadt-e rá valami Skóciában. -
Rudee #603 A várható francia kezdő:
Coupet - Reveillére, Gallas, Givet, Abidal - Giuly, Pedretti (Dhorasoo), Diarra, Dhorasoo (Malouda) - Wiltord, Cissé
Én Pedrettit és Maloudát raknám a csapatba. -
skristof #602 a nagypálya és a kispálya között óriási különbség van! teljesen más a két játékstílus, ez persze nem zárja ki azt, amit mondasz -
#601 az emberek általános megítélése szerint a kispályások csak "kispályások" a nagyokhoz képest, de szerintem többen közülük megállnák a helyüket még a nagyválogatottban is. ezt nem viccből mondom, rengeteg tehetség "kallódik" közöttük és esélyük sincsen az előre lépésre, pedig bármibe lefogadnám, hogy már most jobbak, mint sokan a válogatottban. -
skristof #600 -
#599 LOL