28329
10917302841238962806.jpg
  • Sheva
    így van...siralmas az egész...
  • Sheva
    ússzuk meg gól nélkül ezt a félidőt és kész...
  • torrente
    Még ezt a 45 percet megnézem, aztán 10 évig nuku magyar válogatott.
    Egyébként azt tudjátok, hogy az U19-es korosztály hazai pályán selejtezőcsoportot rendezhetett és mind a három csapattól kikaptunk - Belgium, Olaszország, Örményország - 2-12-es gólkülönbséggel? Ők a jövő magyar focistái.
  • Sheva
    a magyaroktól télleg Balogh játéka nem siralmas....
    a franciáktól pedig Dhorasoot és Rothent emelném ki....na meg Cissét.
  • Gregorius
    De nem csak az eladott labdák a baj, hanem, hogy szinte minden megmozduláson felháborodok. Ha rosszul passzol azért, ha jól passzol, akkor azért, hogy miért arra, ha nem passzol azért, hogy miért várja meg, hogy 45-tel megérkezzen az ellenfél, miért bízik annyira a táncos lábában!? És egy büdös szót nem szólnak egymáshoz. Pont úgy, mintha valami hülye filmből szalasztott zombihadsereg lenne, aki arra vár, hogy jöjjön az egyszemélyes megmentősereg, és egy szál bicskával legyőzze őket valami olcsó horrorfilmben.
  • Rudee
    Buzi Urbán azt hiszi hogy ő világbajnokot csinálna ezekből?
    Király próbálja megakadályozni a franciákat? Miben? Többször nyúlt a hálóba, mint ahányszor védett.
  • Rudee
    Itt speciel Szabicsról volt szó. Vincze G. nem sokat tehet, passzol de a középpályások állva várják a labdát.
  • Shep
    hát amíg ennyire képesek nem is igen akarom, mondjuk nem azért de kiváncsi vagyok hol az a pont amitől szarabbul már nem tudnak játszani?
  • torrente
    Ha már a játszótérről beszállhatnék a franciák ellen, biztos hogy kiverném a répám, hogy valamiről emlékezetes maradjon a meccs.
  • Gregorius
    Ez így van. Én sem a franciákat látom jónak. Az első gólt ráadásul szerintem mi is lőttük, nem is a francia.
  • torrente
    A fantáziája ott is kimerülhetne a vincze Gábornak, hogy a pálya közepén kiverné a farkát. Max eltiltja az UEFA a válogatottól. Dehát úgysem kerül be többé...
  • Gregorius
    Hát ezért nem tudod értékelni a válogatottat.
  • Gregorius
    Egyszer jól hátbarúgták. De egyébként nem az ő hibája, hogy nem halljuk a nevét. Nincs, aki előre játsszon. Vagy ha igen, akkor a fantáziája kimerül abban, hogy előrevágom, hátha lesz ott valaki.
  • torrente
    Először a meccs elején, amikor a riporter elmondta, hogy állunk fel, másodszor mikor elbotlott egy fűszálban.
  • Takezó
    nyah, látom, megjött a rinya a franciák szarok, a mezőnyfölényen kívül másra se képesek... háyn helyzetük volt a két eladott labdán kívül? hát kb 1 se ;)
  • Shep
    nem tudom azokat a meccseket nagyívben elkerülöm
  • Gregorius
    Pontúgy játszunk, mint egy NB1-es csapat.
  • Rudee
    Ha legalább a nevét le tudnád írni.
  • Gregorius
    Az a baj, hogy szinte tényleg ő a legjobb.
  • Rudee
    Balog játéka meglepő (pozitív értelembe), a védelemből Ő az egyetlen aki 5-6 jó szerelést is bemutatott. Vanczák és Stark továbbra is várat első jó válogatottbeli szereplésére. Bodnár, Király, Gera és Vincze O. gyenge, Szabics meg már tudja hogy egyedül nem megy.
  • Sheva
    Szabicsnak nem tom hallottam-e 2-szer a nevét....
  • Sheva
    hát jah...de sajnos Gerának, Husztinak, Vinczének se megy...
  • Christiansen
    Majd a magyar futball felvirágoztatója, Torgehelle Sándor megoldja...
  • Gregorius
    Eddig jó úton haladunk.
  • Shep
    ezek után nem tudom nézzem e tovább, meg a szombatit ne hagyjam e inkább ki.
  • Shep
    Te jó ég ennyire szarnak a magyar csapatot még nem láttam, vagy csak nem emlékszem már? Ezeknek nem szóltak, hogy melyik irányba menjenek, meg hogy néhanapján futni is kell ebben a játékban?
  • Kaplan
    Annyira gáz ez a meccs :P
    Eladjuk folyamatosan, EGYMÁSRA RÚGJUK LOL!!

Szóhoz sem jutok lehetne ebből még nagyobb zakó
  • Sheva
    így van esély sincs...kíváncsi leszek a folytatásra
  • JackDaniels #650
    Ez a meccs is csak arra jó, hogy kiderüljön mennyire lasúak vagyunk a világ élvonalához tartozó focisták mellett!!
  • Gorvik #649
    Nem tudom mit vársz, egy nálad tízszer erősebb emberrel te sem nem bírnál el.
  • torrente
    90 perc alatt nem lesz egyetlen kapuralövésünk sem... Sőt még a félpályát sem lépjük át...
    EZ FOCI???
    Most döntöttem el, hogy 2015-ig nem nézek meg magyar válogatott meccset.
  • shad0w
    kevesebb védő kellene akkor talán nem zavarnák egymást ennyire :)
  • shad0w
    óóó a védelmünknek újabb gólt sikerült összehoznia :)
  • Sheva
    hát ez van! Dhooraso meg okoz még kellemetlendéget...
  • Gorvik #644
    A visszajátszásnál jól látszott, hogy az egyik védőnk előre akarta rúgni, persze nem zavarta, hogy előtte állnak, ugyan mért is.
  • Sheva
    mindez gey rossz király kirúgásból jött aztán a védelem asszisztált
  • Sheva
    jött az első
  • Sheva
    húúú a védelmünkre kíváncsi leszek!
  • Serpa
    4 ismert játékos ...
  • Sheva
    azt mondták Henry aranylabdás...na ennyit az RTL klubról!!!