28329
10917302841238962806.jpg
  • Nadi
    A Gera felével egyetértek, viszont a Bodnár része nevetésges....
  • Ramore
    egyet értek, több külföldi edző kellene a magyar klubbok élére, sajnos nagyon nehéz kiverni a játékosok fejéből a mezeybrigád kártékonyságát.
  • Pontius #1476
    azé yó játékos, főleg szabadrúgásokhoz, meg a támadások felvezetéséhez kell, annak ellenére, hogy védő...
    De néha én is értetlenül nézem, hogy miket csinál :)
  • Sheva
    gólpaszt adott végülis
  • Ramore
    Gera nagy volt ma is, Bodnár viszont egy idegen test a pályán, egy elmebeteg kártékony sallang, amíg Gera minden megmozdulása parádés, addig Bodnáré nevetséges és életveszélyes, de modhatnám, hogy csak egy vicc tárgya, semmi keresnivalója nincs a magyar válogatottban.
  • Davidus
    igenis tudunk focizni! fejben vannak kurva nagy gondok ezért kell a játékosoknak külföldön játszani és ezért kellenek Lotár mentalitású edzők
  • Davidus
    elkerülte a figyelmed hogy a kiállítás után szinte végig az argentín térfélen zajlott a játék.. ha ennyi + lett volna az argentínokban nem álltak volna be védekezni 10 emberrel
  • Petyus_
    Ja, és Gengszter Zoltán egy uccsó féreg az argentín mezében.. és persze szujózoli is, aki megkérdezte ettől az Edwin Martontól, hogy kinek szurkol, mintha egy Barca-Bayern meccs lett volna.
  • Herr Lehrer
    na ez szép volt még ha ki is kaptunk
  • Petyus_
    Hát ha Murinho valakit kiszúrhatott magának ezen a meccsen, az leginkább Gerzson. =)
  • Pontius #1468
    hol nézel wba meccseket?
    Sport1-2-n közvetítenek? :)
  • dodgecharger
    Ha ez a meccs mondjuk egy VB selejtező, akkor az argentin válogatott simán végigment volna a magyarokon :=(
  • Petyus_
    Ha a Krajncar fater is úgy elemezte ki a brazilokat, mint a fia a Lokit, akkor nem sok esélyt látok erre. Meg amúgy sem. =))
  • McFrost
  • zaki
    gera zoli hülyét csinált az egész argentín válogatottból. alig várom már a következő wba meccset
  • Petyus_
    Gera Zoli
  • Kanál
    azt így kéne játszani minden meccsen
  • Pontius #1461
    Reméllem este a Horvátok is jól fognak szerepelni azt elkenik a brazilok száját :)
    (ilyen meccsek után néha azt reméllem, hogy 2012-ben nálunk meg horvátoknál lessz a vb, azt nem kellene selejtezőn cumizni...)
  • McFrost
    Dícséretet érdemel a csapat!!!
  • báttyó02
    na ez rohadt jho meccs volt
  • Pontius #1458
    #1449 Erre próbáltam célozni :)
  • McFrost
    csak azt nem értem, hogy Torghelle helyett miért nem Tököli jött , miért Kerekes? Nem tartom rossznak Zsombit, de nem 1 csatáros játékba való...
  • Pontius #1456
    aztapaszta
  • Davidus
    murinnyó elviszi a gerát!:P
  • Nadi
    Kéne még pár ilyen edző a klubcsapatokhoz
  • Pontius #1453
    1-3? :)
    sztem inkább 0-4
  • Davidus
    lehet szidni a Lotárt de mióta az eszemet tudom ilyen játékot nem láttam a magyar válogatottól. HA nem ő lenne az edző most 1-3 lenne:P
  • Nadi
  • McFrost
    Vanczák és Takács nem ide való szvsz.
  • Pontius #1449
    Gera nagyon durván nyomja
    Ha így folytatja akkor 1-2 éven belül átkerülhet egy nagy csapatba, szvsz...
  • McFrost
    Ezt jól elkaptad Fater!
  • Pontius #1447
    Wazzeg, találjunk már be
  • Pontius #1446
    WAZZEG
    picskuba
  • Pontius #1445
    Barátságos mérkőzés...
  • Nadi
    Szerencsére:DD
  • Pontius #1443
    Bodnár fentvan még?
    Most lőhetne
  • Gabe18
    Őrület idegesitő a Kovács K. a riporter mellett.
    A nézőt hülyének nézi (első félidőben megmagyarázza hogy les volt,amikor nem volt az),most vagy 2 percig kiokoskodja teljessen nyugodtan hogy nem fogják a gyereket kiállitani,aztán gondolom ő volt a legjobban meglepődve...
  • Nadi
    osztálytársam faterja: "teknővájó cigány"
  • Pontius #1440
    Kenesei úgy néz ki mint valami török vendégmunkás
  • Petyus_
    Majd a Zombie! =)