28329
-
Nadi #1478 A Gera felével egyetértek, viszont a Bodnár része nevetésges.... -
#1477 egyet értek, több külföldi edző kellene a magyar klubbok élére, sajnos nagyon nehéz kiverni a játékosok fejéből a mezeybrigád kártékonyságát. -
Pontius #1476 azé yó játékos, főleg szabadrúgásokhoz, meg a támadások felvezetéséhez kell, annak ellenére, hogy védő...
De néha én is értetlenül nézem, hogy miket csinál :) -
#1475 gólpaszt adott végülis -
#1474 Gera nagy volt ma is, Bodnár viszont egy idegen test a pályán, egy elmebeteg kártékony sallang, amíg Gera minden megmozdulása parádés, addig Bodnáré nevetséges és életveszélyes, de modhatnám, hogy csak egy vicc tárgya, semmi keresnivalója nincs a magyar válogatottban. -
#1473 igenis tudunk focizni! fejben vannak kurva nagy gondok ezért kell a játékosoknak külföldön játszani és ezért kellenek Lotár mentalitású edzők -
#1472 elkerülte a figyelmed hogy a kiállítás után szinte végig az argentín térfélen zajlott a játék.. ha ennyi + lett volna az argentínokban nem álltak volna be védekezni 10 emberrel -
#1471 Ja, és Gengszter Zoltán egy uccsó féreg az argentín mezében.. és persze szujózoli is, aki megkérdezte ettől az Edwin Martontól, hogy kinek szurkol, mintha egy Barca-Bayern meccs lett volna. -
#1470 na ez szép volt még ha ki is kaptunk -
#1469 Hát ha Murinho valakit kiszúrhatott magának ezen a meccsen, az leginkább Gerzson. =) -
Pontius #1468 hol nézel wba meccseket?
Sport1-2-n közvetítenek? :) -
#1467 Ha ez a meccs mondjuk egy VB selejtező, akkor az argentin válogatott simán végigment volna a magyarokon :=( -
#1466 Ha a Krajncar fater is úgy elemezte ki a brazilokat, mint a fia a Lokit, akkor nem sok esélyt látok erre. Meg amúgy sem. =)) -
#1465 -
#1464 gera zoli hülyét csinált az egész argentín válogatottból. alig várom már a következő wba meccset -
#1463 Gera Zoli -
Kanál #1462 azt így kéne játszani minden meccsen -
Pontius #1461 Reméllem este a Horvátok is jól fognak szerepelni azt elkenik a brazilok száját :)
(ilyen meccsek után néha azt reméllem, hogy 2012-ben nálunk meg horvátoknál lessz a vb, azt nem kellene selejtezőn cumizni...) -
#1460 Dícséretet érdemel a csapat!!! -
#1459 na ez rohadt jho meccs volt -
Pontius #1458 #1449 Erre próbáltam célozni :) -
#1457 csak azt nem értem, hogy Torghelle helyett miért nem Tököli jött , miért Kerekes? Nem tartom rossznak Zsombit, de nem 1 csatáros játékba való... -
Pontius #1456 aztapaszta -
#1455 murinnyó elviszi a gerát!:P -
Nadi #1454 Kéne még pár ilyen edző a klubcsapatokhoz -
Pontius #1453 1-3? :)
sztem inkább 0-4 -
#1452 lehet szidni a Lotárt de mióta az eszemet tudom ilyen játékot nem láttam a magyar válogatottól. HA nem ő lenne az edző most 1-3 lenne:P -
Nadi #1451 -
#1450 Vanczák és Takács nem ide való szvsz. -
Pontius #1449 Gera nagyon durván nyomja
Ha így folytatja akkor 1-2 éven belül átkerülhet egy nagy csapatba, szvsz... -
#1448 Ezt jól elkaptad Fater! -
Pontius #1447 Wazzeg, találjunk már be -
Pontius #1446 WAZZEG
picskuba -
Pontius #1445 Barátságos mérkőzés... -
Nadi #1444 Szerencsére:DD -
Pontius #1443 Bodnár fentvan még?
Most lőhetne -
Gabe18 #1442 Őrület idegesitő a Kovács K. a riporter mellett.
A nézőt hülyének nézi (első félidőben megmagyarázza hogy les volt,amikor nem volt az),most vagy 2 percig kiokoskodja teljessen nyugodtan hogy nem fogják a gyereket kiállitani,aztán gondolom ő volt a legjobban meglepődve... -
Nadi #1441 osztálytársam faterja: "teknővájó cigány" -
Pontius #1440 Kenesei úgy néz ki mint valami török vendégmunkás -
#1439 Majd a Zombie! =)