28329
-
#1518 Hát ez engem is meghatott. Úgy látszik kezdünk fejlődni. Jó lenne nem elküldeni Mattheust mert ha nem is a vb-re de a következő eb-re tuti kijutnánk. Bár ha ilyen játékot , játszunk a málta, bolgár, horvát trió ellen még a vb-re is lenne esély. -
#1517 de miben vagyunk legjobbak a világon?? -
#1516 Pekerman ilyeneket mond:)
"They were two good teams playing a high level of football. We are happy with the result, it was fair because my team were better.
"But the Hungarians proved they can hold their own against the best in the world." -
#1515 jól értesült és ráadásul finoman is fogalmazott, hiszen a világranglista szerint, ami mondjuk vitatható, igencsak hátul vagyunk. -
#1514 ezt jo érzés volt elolvasni -
#1513 Lucho González:
"Remek mérkőzést vívtunk egészen a kiállításig. Nagyon sajnálom Lionel Messit, nem érdemelte meg, hogy az első felnőttválogatott mérkőzésén így mutatkozzon be. Egyébként jól felkészített ellenfelet győztünk le, amely tudtommal nincs a világ közvetlen élvonalában, ám a ma látottak alapján könnyen odakerülhet." -
#1512 egyet értünk, Huszti szinte minden válogatott meccsén jól teljesített, de még jobb lenne, ha egy fejjel magasabb lenne :) -
#1511 így van Bárányosnak sakkozni kéne, Dárdai maradjon a seggén a Herta C csapatában... Huszti szerintem még nem játszott rosszul a válogatottban -
#1510 a bárányos tényleg egy tehetségtelen alak, de Dárdaira sincsen szükség, Lisztesre lenne, de ő nincs formában már elég régóta. -
#1509 Huszti azért nagy átlagban pozitív szereplője a válogatott meccseknek. -
Grusi #1508 Erre amúgy tényleg csak azt lehet mondani, hogy mindig az a legjobb, aki épp nem játszik. Emlékszem, mikor Gellei lemondott, Mattheus a ciprusi tornán tulajdonképpen azt a keretet játszatta, amit a szurkolók követeltek Gelleitől - ki is szoptunk egy sima hármassal a szőröstalpúaktól, azóta meg persze mások lettek a "remek megoldások". Lőw? Neki nem tudom megbocsájtani azt a Wales elleni bakit, Lisztes másfél év alatt hat meccsen ha játszott, Dárdai meg sosem volt jó játékos. És ha elefeljtettétek volna, Korsós bizony ki lett próbálva két meccsen át, semmi különöset nem produkált. Hajnal viszont nekem tényleg hiányzik, bár lehet, hogy most nem engedte el a klubja. -
Grusi #1507 Az semmi, hogy Takács, de hogy Huszti? Lelkes, de ügyetlen, mint a fene... -
#1506 vissza a mágust -
#1505 na hát inkább ők legyenek a keretben, mint ilyen bárányos féle mozgássérültek... -
#1504 és Matthaus helyett jöjjön a mezey brancs egyik jeles tagja, igaz? és kezdjünk visszasüllyedni a jelenleginél is mélyebbre. -
#1503 én sem játszatnám Lisztest mivel nincsen formában, Dárdai pedig nem is magyar, hiszen amikor hívták ő nemet mondott a válogatottnak. az ilyen ember inkább maradjon a németeknél a tarcsicsapatban. -
#1502 Takács??? -
#1501 Pekerman: Megérdemeltük a győzelmet. Gera, Huszti és Takács technikailag remek
-
#1500 ÉS HOL VAN LISZTES MEG DÁRDAI?! MATEUSZ TE BAROM MONNYÁLLE -
#1499 de vannak még: Gyepes, Hajnal, Buzsáky.... -
LOOOOOOOL -
#1497 NB1.HU:
Budapest, augusztus 17., 19.50 Biztató játék, szép megoldások, de vereség.
A vasárnapi, Real Madrid elleni vereség után a magyar válogatott tegnap egy másik sztárgárda ellen mutathatta meg tudását, Lothar Matthäus legénysége Argentína legjobbjaival csapott össze.
A mieink nem ijedtek meg Crespóéktól, és az első negyedórában egyenrangú ellenfelei voltak a kissé visszafogottan játszó argentin csapatnak. Az ellenfélnél azonban világsztárok játszanak (még ha több poszton is csak „gyengített” felállásban léptek pályára), akik félgőzzel is bármikor képesek találatot érő villanásra. Rögtön az első magyar kihagyást góllal büntették: a 19. percben egy bedobás után Rodriguezről mindenki elfelejtkezett, ő pedig nem hibázta el a lehetőséget, 13 méterről a bal sarokba fejelt. Szinte a középkezdés után egyenlíthettünk volna, Gera azonban a lécre, Juhász pedig a kapu fölé bólintott. A bátor játék végül meghozta a gyümölcsét, a 29. percben egy remek támadás végén Torghelle talált a vendégek kapujába.
A szünet után nőtt az iram, ráadásul a mieink kezdtek veszélyesebben, ebben a periódusban Böőrék többet birtokolták a labdát, mint a dél-amerikaiak. Mindkét kapu előtt akadtak helyzetek, de ezek közül a vendégeknek sikerült kihasználni egyet, Heinze fejjel vette be Király kapuját. Válogatottunk az utolsó félórát emberelőnyben játszhatta végig, ugyanis a csereként beállt tinisztár, Messi egy perc játék után könyöklésért piros lapot kapott.
A megfogyatkozott argentinok a hajrára kocogósra vették a figurát, és igyekeztek kihúzni a hátralévő játékidőt kapott gól nélkül - sikerrel. Geráék becsülettel hajtottak, de az adódó lehetőségeket nem tudták kihasználni, így - bár a közönségtől megkapták a megérdemelt vastapsot - vesztesen hagyták el a Puskás-stadion gyepét.
Lothar Matthäus csapatának tehát ezúttal sem sikerült begyűjteni egy világhírű csapat skalpját, ennek ellenére akadtak biztató jelek a játékban, a mieink taktikusan, fegyelmezetten játszva egyenrangú ellenfelei volt a világ egyik legjobb válogatottjának. -
#1496 ezt nem tudtam... de már rég nem láttam a nevét a nemzeti tizenegyben -
de legalább Crespo nem örülhetett így :) -
#1494 most asszem sérült, pl azért -
#1493 így van nem is értem Lőw-öt is miért mellőzi a kapitány -
#1492 Takács helyett Dárdai vagy Vadócz, Vanczák helyett Lőw. -
Grusi #1491 Ezt a Vanczákot, Takácsot, Bodnárt úgy el kéne feledni, ahogy vannak... Vanczák helyére szerintem Bodor Boldizsárt remek lenne, Takács és Bodnár helyére viszont nekem sincs ötletem.
Amúgy nem örülök a mai meccsnek, kurvajól játszottunk, de megint kikaptunk. Zavaró mostmár.
Böőr, Gera, Éger, Halmosi nagyon-nagyon jók, Juhász Roland is kellemes, viszont aki szerintem a legnagyobb felfedezett, az a szlovák-magyar Priskin, hihetetlen, mennyire vagány arc - még akkor is, ha van még mit fejlődnie. Remélem, legközelebb (tétmeccsen) a remek játékhoz mostmár eredmény is jön... -
#1490 egyértelműen jobb döntés lenne -
#1489 ez még viccnek is rossz lol! -
#1488 broáff :D -
#1487 egy kutya -
#1486 szerintem meg honosítsuk Vukmirt oszt jó van jobb oldalra :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1485 Mindegy ez meg 25 ée.
Meglepetés nem ért ezzel:-( -
#1484 igazad van. korsós györgyöt mé írta le mateusz? jobban járnánk vele, ha ő lenne a jobb bekkünk -
#1483 és hány gólt kaptunk miatta ezidáig? szerintem nem egyet -
#1482 ez alap szerintem, aki egy ilyen szitut nem tud megoldani, annak nincs keresnivalója a pályán egy profi csapatban -
#1481 szerintem nagyon nem jó játékos és különben is a szabadokat más is el tudja végezni -
#1480 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1479 a gólunknál is röhögtem rajta: elviharzott mint a szél és emberhez passzolt, ez télleg nevetséges és életveszélyes!