28329
-
#2799 nah most kapcsolom ki a tv-t, nem nézem ezt a szerencsétlenséget -
#2798 Jaja. Normális ember ilyen "előélettel" szerintem ugyanezt produkálná.. egyszerűen nincs semmi önbizalma, na nincs is mire. Ha nincs más, inkább Vincze Ottót raknám be, de komolyan. -
#2797 Hányadik Magyarország jelenleg a világbajnoki selejtező csoportban?
a. első
b. harmadik
szerintem a 4. -
#2796 minek Gyepest eröltetni? -
#2795 Ez a gyepes hány gólt lőtt már nekünk???? hát már számolni se tudom ha másik országba csinálná már halott lenne!! köcsög gyepes... -
#2794 :DDD -
Rockety #2793 gyepesnek bammeg -
#2792 Jó ez a meccs, mert szól a tv és közben tudok csinálni egy csomó dolgot, főzök, takarítok, ilyesmi, egyszóval nem kell körömrágva a képernyőre tapadni. És nagy kár, hogy nem. -
#2791 lol Bodnár... szerencsétlen jobb bunkó, ez a pali sem 100as -
#2790 b@zmeg ez tizenegyes volt. -
#2789 Ez olyan, mint Kimi meg Alonso esete. Ha Norbert Haug nem születik meg, a Mekiben vsz megbízható, jó motor van, így Kimi és Alonso között két futammal a vége előtt úgy +10 pont különbség lenne Kimi javára ... -
#2788 A "Gyepes gólnál". LOL!
Azért megnézném a banki átutalásait a srácnak, ha játszik, egyes meccsek után ... :) -
#2787 Jólvan, azért még nincs vége a meccsnek, és a legrosszabb esetben is csak döntetlen lenne, ha megtanulnánk kapura lőni, szóval azért nem kell az egészet rajta elverni. -
#2786 felesleges egy embert szapulni , mert az egész egy nagy kalap szar! -
#2785 de most frankón, ha Gyepes nem lenne a válogatottban, lehet, hogy most a 2. helyen lennénk -
#2784 Mindegy. Örüljetek. Az ázsiai zónában
Üzbegisztán - Bahrein 1-1 ... -
#2783 :DDD -
Monoton #2782 Hát igen!!!
GYepes "jó" játéka ismét lejjebb repítette a csapatot a csoportban!!!
Köszönjük szépen!!! -
#2781 Ez az ember nem képes magába nézni. Utoljára Aranyos volt ekkora pancser, de neki két dobása volt. Utána vette a hegedűjét és ...
Gyepesről utoljára talán a jégkorcsojázó barátnője és az anyja mondott jót. -
#2780 Na, azt hiszem eddig néztem. Kinek szurkoljak? A fizika fog minket legyőzni.
Jééé, patttooog! -
#2779 hiehetetlen ez a pali (mármint a gyepes) -
#2778 Faszért kell ezt a manust eröltetni. Szerintem már nem lehet megszámolni egy kézen az ügyességeit ... -
#2777 Gyepes hozta a "szokásost", ahogy Nagy Laci (a.k.a. Nagy Zoli =)) megjósolta. -
#2776 Imádom a válogatott egy bizonyos tagját. Hiába no, aki "tud", az "tud" ... -
#2775 [megmondta] -
CéZé #2774 1:0 -
#2773 vérszegény.... -
#2772 Kisteleki osztja az észt, a nso.hu-n!
Érdemes elolvasni. -
#2771 Ha a horvátok megverik a svédeket, akkor játszhatunk velük egy x-et, mivel az akkor nekik is elég lesz a biztos kijutáshoz. Egy x-et a holnapi meccsen is ki lehetne hozni, és akkor valószínüleg meglenne a 3. hely a jobb gólkülönbség miatt. -
#2770 közbe meg 2x kikapnak a svédek :) -
#2769 én holnap x-et sejtek, a horvátok nyerek ellenünk -
#2768 két x
sztem -
#2767 parasztul hangzik, de 2 vereség lesz. nincs gera, + fél tucat hiányzó, tuti vereségek. sajnos. 4. helyen zárjuk majd a csoportban -
#2766 ne röhögtess már -
#2765 Két meccs, 1 pont. Bulgária zakó, horvátok ellen - nekik akkor már mindegy lesz - döntetlen. -
#2764 kint a bulgároktol szerintem zakó, de itthon a horvátokat jó játékkal verjük -
#2763 Nyugi! :)
Én azt mondom:
Bulgária-Magyarország 1-2
Magyarország-Horvátország 1-1 -
#2762 forza -
skristof #2761 igazad van, főleg mivel 6 győzelem 3 vereség mindkét csapatnak, az 9 meccs.. NSO-ról másoltam a tabellát, sry a félreértésért... -
#2760 ???
Kilenc meccset játszott már mindenki...