28329
-
#3039 pedig minden netes sportoldalon azt hirdették.
lehet nemcsak a helyszín változott meg hanem a közvetítőcsatorna is :D -
skristof #3038 nem -
#3037 miért nem teheted meg? -
#3036 Ha megtehetném...:D -
#3035 MIN-DEN-KI! BU-DA-PEST-RE!!!
MIN-DEN-KI! BU-DA-PEST-RE!!!
MIN-DEN-KI! BU-DA-PEST-RE!!! -
#3034 nem sport 2?
egyébként ja.. Üllői út, de nem is bánom oda könnyebb eljutnom. -
skristof #3033 u21 nem lesz fáy utcában sem
legujabb helyszín üllöi ut
kezdés 20.30kor a sport1 adja
belépés ingyenes -
#3032 U21 pénteken.
nagyválogatott passz... -
#3031 Mikor játszunk? U-21 és a felnőtt válogatott? -
#3030 még mindig nem pörög a topic pedig holnap már csütörtök -
#3029 off:
jaés focizom nagypályán, kispályán, és freestyle-mode-ban is nyomom. van 4 labdám és sokat nézem a sport csatornákat és imádom a magyar válogatottat.
ez remélem elég
on: ahogy nézem az olasz kerethirdetést De Rossit meg sem hívták. -
Takezó #3028 oksi^^ -
#3027 én (fi)fázom + managerkedtem régen.
ez nem elég a bandatagsághoz? -
Takezó #3026 proevolutionsoccer, mind1 :Ð -
#3025 PES-es? [vidéki:... nemérti] -
Takezó #3024 igen?S:DA:DSA oksi, PES-es vagy?D:SA:D -
#3023 I know. És közösen is megyünk, csak azt te még nem tudod -
#3022 Hát én örülök legalább ennyit elértek!!!
szvsz attól még mire felnőnek már elszáll minden és az lesz mint most!
De azé 1 szoros meccsre jók lehetenk a címvédő ellen! -
Takezó #3021 mi megyünk 3an innen sgről ^^ -
#3020 nemez a lényeg! nekünk is van Auxerre, vagy Tottenham-játékosunk. -
#3019 ja,a mieink meg kemenyen Debrecen,stb... játékosok!:D -
#3018 végignéztem az olasz keretet és majdnem elkapott a sírógörcs... kurvajó játékosok, Romából, Fiorentinából, Chievo-ból... wááá szerintem elvernék a felnőttválogatottunkat.
De Rossi-tól félek! (Roma és kezdőember) -
#3017 Remélem bejutunk,és nem vernek le az olaszok,bár nagyobb az esély rá,hogy kiesünk(papirforma)deén ezerszer jobban hiszek bennük,mint a falábú felnöttekbe,mert legalább felmutattak,és elértek valamit a fiuk! -
#3016 Jólenne a teltház az olaszok ellen szóval kérek mindenkit aki el tud jönni hogy jöjjön. Ne 200-as nézőszám legyen... -
#3015 Mikorlesz a görögök elleni vál.meccs? -
#3014 én eddig ugy tudtam hogy szerdán lesz, de most megnéztem hogy pénteken, szal vszinü hogy ottleszek -
#3013 Remélem innen az sg-ről is sokan jöttök az U21-es meccsre. Én vidékről utazom fel, szóval számítok rátok is! Ki kell szurkolni a győzelmet! -
#3012 Hát az EB-n szerencsével jutottak el a 8 - 4 közé. Meg ahogy most szerepelnek....Ha úgy játszanánk mint a Svédek ellen akkor megnyerhetjük. -
Csesza #3011 ööö asszem 16.án lesz -
jefferson83 #3010 Na ja, az EB-n is sokan úgy gondolták (köztük én is), hogy simán verhetőek. -
Girondins #3009 ugyan már simán kikapunk -
Monoton #3008 Én úgy tom jövő tavasszal lesz!!! -
#3007 Görögök ... hmmm... Sztem azért verhetőek a Görögök simán. Mindenképp meg kell próbálni, Gerával kiegészülve még a győzelemre is lehet esély.
-
Rudee #3006 Valamikor decemberbe elvileg, előtte lesz még a görögök elleni meccs. -
#3005 Mikor lesz az amerikai turnénk? Kíváncsi lennénk mit tudunk alkotni. -
#3004 mivel most a nagyválogatottnak nincsen tét mérkőzése, így természetes, hogy az U21-nél van, én a késöbbiekben látnám szívesen a nagyok között. -
#3003 én is, csak ugye ő az U21-es kaput őrzi.
nem tudom emlékszel, hogy egy parázs vita csattant ki matyi és Róth Antal között, amikor egyik meccsre elcsalta a felnőtt válogatotthoz (és nem védette persze)
szal Fülöpre szükség van az utánpótlás válogatottnál, nekik még van esélyük kijutni -
#3002 Én simán beraknám a kezdőbe is a válogatottnál, Király már kezd kiöregedni és különben is, ha mondjuk Casillas Magyarországon született volna, akkor mostanság lenne kezdő valamelyik klub csapatnál, szóval bátran játszatni kellene. -
#3001 Jól sikerült a bemutatkozása, 1-0-ra nyertek. -
#3000 Épp kedvenc championship-es csapatom, a Luton ellen játszanak holnap. Kezdő lesz.