28329
-
#3079 Nem tudod felvenni a meccset és és feltenni valami honlapra.Sokan nem láttuk és nem is láthatjuk a köcsög Sport 2 miatt. -
#3078 Kíváncsi leszek erre a tv-re.A minőségére és elsőorban arra hogy valóban lehet-e majd fogni az egész országban.szerintem annyiban jobb lenne ha a foci átkerülne hozzájuk hogy akkor bizti láthatnánk a jó meccseket._Nem úgy mint a sport tv-n mint pl tavaly a barca real az S2-n volt.Idén a MU-Chelsea, Bayern-Werder,Real-Valencia és amilyen köcsögök a Real-Barcát is arra fogják tenni.szóval ha a foci a sport klubbon lenne akkor jó lenne és akkor több nfl nhl és nba mecset adhatna a sport tv.Akkor a foci helyett azokat a jogokat vennék meg.Jó lenne. -
Takezó #3077 most értél haza? -
#3076 na én is hazaértem.
wáááááááááá micsoda hangulat volt!
első félidőben a Fülöp Marci kapuja mögött voltam a fanatikusok fölött. (ahonnan később jöttek a petárdák).
Ma pedig megnézem a meccset is a Sport2-n.
Hajrá Magyarok!
18.000 ember basszus! Nem hittem volna! -
skristof #3075 sport tv-nél nyilatkozták h sok kommentátorukat megkeresték már, de egyik sem mondott igen-t
inkább maradnak
csak baszhatod, ha elviszik a jogokat
premiership is még egy évig az övüké, aztán annyi
akkormeg megbuknak :S
mondjuk azt is mondták h sport klub hazudik, blöfföl és valotlant állít
ami mondjuk nem tul fair, de hát ismerjük már ezeket eléggé -
Grusi #3074 Léderer, mint vezető kommentátor... Szánalmas, ha tönkreteszik a Sport1-et, megyek tüntetni. -
skristof #3073 iko production
rtl klub mellett sport klub is lesz, volt cikk nemzetiben is, nap témájában
az (is) adja majd a vb-t, meg sport1-nek lejár a szerződése az olasz,spanyol,német,francia bajnokságokkal jövöre, és meg akarják benni előlük a jogokat
viasat elől meg a BL jogokat akarják megvenni
és állítilog 6 magyar meccs is lesz hétvégenként adva
emelett persze egyéb sportágak is
kurvasok pénzük van, szoval megvalósítható, csak félek a minőségtől
egyébként nem lesz plusz sokezer ft sem, hanem azt mondják h adják abban a csomagban amiben az rtl is van -
#3072 Milyen sport klub? -
skristof #3071 engem is érdekelne
nemzetigánysport is végig sport1-et irt
ezért utolag is elnézést h végig sport1-ről beszéltem
énis megdöbbentem mikor vmi hokimeccset kaptam a pofámba a fiatalok helyett
buzi sport tv
decemberben jön a sport klub, hála égnek még több léderer és verebes mágus kovács stb...
-
Takezó #3070 igen, engem is érdekelne -
#3069 Hát én komolyan mondom berosálok."-szer is isétlik a magyar meccset hát persze hogy a Sport2-n.Ezt már tényleg nem hiszem el.Így se láthatta a fél ország de hogy még az ismétlést se.Na ost már méginkább kellene a felvétel.Amúgy ma lesz az ismétlése asszem 4 órától.Valaki nem tudja felvenni bedigizni és valahova feltenni hogy le tudjuk szedni?Mert szerintem nem csak én vagyok vele úgy hogy nem láttam és nagyon megnéznénk.Köszi előre is. -
#3068 Valaki nem vette fel a meccset?Feltehetné valahova mert ahogy hallom jó meccs volt jó hangulattal és nagyon meg akarom nézni. -
#3067 -
#3066 nem,csak mondom!
egyebként a petárdák nem kellettek volna,utálom az ilyen barmokat -
Takezó #3065 ööö, és az jó, ha megkapták? :\
persze ^^ -
egyebként ezek is megkapták a lecigányozást karlendítéssel mint a svédek a múltkor:)
egyebként jó mecs volt!
Takezo kinnt voltál? -
Takezó #3063 nemá, komoly?? -
#3062 na Én is kinnt voltam!
nagyon jó volt a hangulat!szidták a bírót mint állat:).olyanokat beszóltak szét röhögtem magam!
ne tudjátok mi volt mikor nem adták meg a 2. 11 est sem -
#3061 nem adtak meg 2 tizit nekünk.....de jó meccs volt
Pazzini egy állat..Pepe jó volt [büszke]
-
#3060 mikor volt?? nem az a kérdés mikor volt, mikor lesz???
mert félek nem mostanában.
én kint voltam, geci szemét biro volt, és még gecibb olaszok, rugták a mieinket ahol érték, és szinészkedtek eleget.
ááá, már a spagettit se szeretem:D -
#3059 Igy van!Ifiké a jövö,gera középpályán,huszti,juhász,a többi meg fiatal keret!ezérnevalamit! -
#3058 Petőfi azt mondta négy nap múlva. Akárhogy is számolgatom az Kedd :) Bár lehet én tudom rosszúl.
S teljesen egyetértek veled , Real? SUX! MAGYARORSZÁG - IFIK - JÖVŐ! EZ KELL NEKÜNK! (Legalább is nekem :) -
#3057 Ez volt a magyar foci ünnepe nem a Reál meccs.
Szerdán pedig még fokozhatjuk is.
Hajrá MAGYAROK!!!!!!!!!!! -
#3056 Én is úgy gondolom! Én se tudom mikor volt ennyi ember az Üllői úton! -
#3055 ja jol játszottunk tovább kéne menni megérdemelnénk -
#3054 Gratulálok a fiúknak! Szép volt fiúk!!
Olaszországban , meg kell lepni őket! -
#3053 Most nézem a steamen a meccset és ismételgetik a 'tizenegyest' és az VOLT! -
#3052 Megkellett volna adni.... -
#3051 nem adta meg a 11-est ez köcsög -
#3050 TIZENEGYES!!!!!!!?????!!!! -
#3049 még meg lehet -
#3048 1-1!!!! MEGLESZ A 2-1!!!! -
#3047 Gólt kaptunk :(
Jó lenne felálni. 2-1re nyerni. -
#3046 Nah, steam , valaki? Nagyon sajnálom ,hogy nem tudtam kimenni. Bezzeg Sport ll-m direkt nincs
-
#3045 jó meccs -
#3044 ÁÁÁÁÁáááá , csak nem tudtam kimenni. Sport2-m meg nincs! :(
Nem tud valaki egy steamet esetleg?
-
#3043 én is megyek -
#3042 Az jó ha majd az lesz a próbléma, hogy alig férünk be. :) Akkor majd ülünk a lépcsőn. ;) -
#3041 Helyes!! -
Grusi #3040 Én komolyan kezdek aggódni azon, hogy vajon beférünk-e majd az üllőire. Akárkit megkérdeztem eddig, hogy jön-e, mint igent mondott...