28329
-
skristof #3159 41. p. : Hazai védelmi hiba után Halmosi labdája teljesen egyedül találta Torghellét, aki senkitől sem zavartatva tört kapura, de addig pepecselt, míg Kirjakosz 8 méteres hátrányból utolérte és szerelte. -
skristof #3158 ittennék követheted, vagy nb1.uhgy -
Girondins #3157 akkor jobb is hogy nincs Sport2-m,...
Remélem Gyepi ott van a védelemben, bár nem hiszem mert akkor tudnád, hogy ki lőtte a görög golt...sajna ő.... -
#3156 Jannakopulosz -
#3155 nemtudom leírni a nevét. kicsi kopasz és emlékeim szerint a boltonban játszik.
szarul játszunk a védelem egy szarfos, nem tartunk labdát és szar nézni. -
Girondins #3154 ki lőtte a gólt?
jol jatszunk?
-
skristof #3153 1-0
forza sport2 -
#3152 hát némi elvakultságot érzek a hangnemben -
#3151 nézd meg a gólt és utánna mondjál ilyen hülyeségeket. -
#3150 mert én láttam a meccset veled ellentétben bazdmeg! -
#3149 Külföldön voltam. Ha akartam volna se tudtam volna megnézni. Meg különben is, fradi játékos nem lőhet szép gólt... -
#3148 ha mi alkalmazkodtunk volna jobban a rossz minőségű pályához, ami ugye elvárható lett volna, akkor mi jutottunk volna tovább. így tehát nem értem, miért írtad, hogy "szerintem mi sokkal jobban alkalmazkodtunk a pálya talajához". -
#3147 az olaszoknak is ugyanilyen fos volt a pálya :D -
#3146 Takács gólját bánhatod... még Málta ellen. -
#3145 ejjpaszmek, és ijen agy mot?:D -
#3144 Valamelyik rádióadóban lesz élő közvetítés? 1. jobb is, ha nem látom az aranylábúakat, mert csak felnyomják az agyamat, 2.május 30.-a óta tart a 10 éves fogadalmam, hogy nem nézem meg a tv-ben magyar válogatott meccseit. Eddig kibírtam és az eredményekből leszűrve nem is veszítettem sokat. -
#3143 Tegnapi meccshez annyit hogy szerintem mi sokkal jobban alkalmazkodtunk a pálya talajához (szar magyar pályákat már megszoktuk) mint az olasz sztárocskák akik mindig biliárdasztal minőségű gyepen játszanak. Ez van, én már nem tudok csodálkozni hogy soha semmi nem jön össze. -
#3142 :DDDDDDDDDDD
ezer bocsi, de nem tudtam kihagyni -
#3141 éne sose nem iszok.
tudom hogy nme volt beszolás, de azért na. miazhogy kijavitasz ENGEM, mi?
háde hádena!!:DDD -
#3140 ittál te szpemmer? ^^
mert ez nem beszólás volt ... -
#3139 hátez beszol.
hééé, ha látja ezt egy mod, akkor bant a keppernek, mer flémkeltö
:PPPPP -
#3138 nem Ők a címvédők, hanem az ezelötti korosztály ^^ -
#3137 hm. az olaszok nem ezen a pályán játszottak?
srácok, vegyük már észre. a talajra nem lehet fogni, az mindkét csapatot egyformán gátolja. egyszerüen nem volt szerencsénk. az itthoni potya elkerülése segitjetett volna egyedül, de azért mégiscsak ök az eb-cimvédök. -
#3136 Meglátásom szerint a második meccsen rossz pályaviszonyoknál is megfigyelhető volt, hogy néhány olasz játékos technikai szintje magasan verte a magyar átlagot. -
Takezó #3135 én nem láttam a 2. meccset, de az első alapján ezek az olaszok egyáltalán nem voltak technkásabbak, v ilyesmi nálunk, szala pálya nem nekünk kedvezett most -
#3134 Meglehetősen nagy hiányérzetem van.
Ezzel az eredménnyel a világon semmi gond nincs, az olaszoktól ki lehet kapni így és ki lehet esni 2-1-gyel.
Csak az a baj, hogy a sors megadta nekünk az esélyt ezzel a fos pályával, és nem tudtunk élni vele. Szerintem jobb pályán nem lett volna ekkora sanszunk.
Na mindegy, ez van, és az első meccs alapján szerintem a nagyválogatottnál hosszútávú megoldás lehet a Máté - Juhász belső páros, mert eszméletlenül jók voltak. -
forzajuve #3133 épp azon filóztam, h amiota "megvagyok" ez lenne az első focisikernek nevezhető eredmény, amit úgy láthatnék is. mondjuk ott volt a fradi bl menetelése:D, de akkoriban még csak nagy szópárbajok után maradhattam fennt meccsig. na szal már csak ezért is drukkoltam az u21nek. kár...
amúgy meg senki ne nézze le az én hazám küldötteit seholse. jó q.. anyjukat a büdös olaszoknak! lehet, h nicket váltok...:) -
skristof #3132 utobbi időkben 5-ször voltak bajnokok az olaszok.. 2-es összesítés nem is rossz
persze tudom, semmire nem megyünk vele
azért szép volt fiúk! -
#3131 könnyebb a csodákat megszámolni :D -
#3130 valaki összeszámolhatná már, hogy hányadszor nem jött el a csoda a magyar labdarúgásban. nem lenne könnyű feladat. -
#3129 sajna -
#3128 hát nem -
#3127 Nem történt csoda... -
skristof #3126 1-0 oda :( -
skristof #3125 nb1.hugy... esetleg -
skristof #3124 nekem is kőne.. :S -
Grusi #3123 Azt nem, viszont eddig beszorítottuk az olaszokat. -
Grusi #3122 Hát ez röhej, a labda fel sem pattan a földről, és két méter gurulás után megáll, bármilyen erősen is lövik meg. Nem kéne ezt inkább lefújni, és máskor megrendezni...? -
#3121 Tudnátok streamet mondani?
-
#3120 9' Italy 0 - 0 Hungary