28329
10917302841238962806.jpg
  • skristof
    41. p. : Hazai védelmi hiba után Halmosi labdája teljesen egyedül találta Torghellét, aki senkitől sem zavartatva tört kapura, de addig pepecselt, míg Kirjakosz 8 méteres hátrányból utolérte és szerelte.
  • skristof
    ittennék követheted, vagy nb1.uhgy
  • Girondins
    akkor jobb is hogy nincs Sport2-m,...
    Remélem Gyepi ott van a védelemben, bár nem hiszem mert akkor tudnád, hogy ki lőtte a görög golt...sajna ő....
  • EOX
    Jannakopulosz
  • Nh Shevits
    nemtudom leírni a nevét. kicsi kopasz és emlékeim szerint a boltonban játszik.
    szarul játszunk a védelem egy szarfos, nem tartunk labdát és szar nézni.
  • Girondins
    ki lőtte a gólt?
    jol jatszunk?
  • skristof
    1-0

forza sport2
  • Láma!
    hát némi elvakultságot érzek a hangnemben
  • Nh Shevits
    nézd meg a gólt és utánna mondjál ilyen hülyeségeket.
  • Nh Shevits
    mert én láttam a meccset veled ellentétben bazdmeg!
  • torrente
    Külföldön voltam. Ha akartam volna se tudtam volna megnézni. Meg különben is, fradi játékos nem lőhet szép gólt...
  • Ramore
    ha mi alkalmazkodtunk volna jobban a rossz minőségű pályához, ami ugye elvárható lett volna, akkor mi jutottunk volna tovább. így tehát nem értem, miért írtad, hogy "szerintem mi sokkal jobban alkalmazkodtunk a pálya talajához".
  • zaki
    az olaszoknak is ugyanilyen fos volt a pálya :D
  • Nh Shevits
    Takács gólját bánhatod... még Málta ellen.
  • Láma!
    ejjpaszmek, és ijen agy mot?:D
  • torrente
    Valamelyik rádióadóban lesz élő közvetítés? 1. jobb is, ha nem látom az aranylábúakat, mert csak felnyomják az agyamat, 2.május 30.-a óta tart a 10 éves fogadalmam, hogy nem nézem meg a tv-ben magyar válogatott meccseit. Eddig kibírtam és az eredményekből leszűrve nem is veszítettem sokat.
  • Nh Shevits
    Tegnapi meccshez annyit hogy szerintem mi sokkal jobban alkalmazkodtunk a pálya talajához (szar magyar pályákat már megszoktuk) mint az olasz sztárocskák akik mindig biliárdasztal minőségű gyepen játszanak. Ez van, én már nem tudok csodálkozni hogy soha semmi nem jön össze.
  • gabber_saviola
    :DDDDDDDDDDD

ezer bocsi, de nem tudtam kihagyni
  • Láma!
    éne sose nem iszok.
    tudom hogy nme volt beszolás, de azért na. miazhogy kijavitasz ENGEM, mi?
    háde hádena!!:DDD
  • gabber_saviola
    ittál te szpemmer? ^^
    mert ez nem beszólás volt ...
  • Láma!
    hátez beszol.
    hééé, ha látja ezt egy mod, akkor bant a keppernek, mer flémkeltö
    :PPPPP
  • gabber_saviola
    nem Ők a címvédők, hanem az ezelötti korosztály ^^
  • Láma!
    hm. az olaszok nem ezen a pályán játszottak?
    srácok, vegyük már észre. a talajra nem lehet fogni, az mindkét csapatot egyformán gátolja. egyszerüen nem volt szerencsénk. az itthoni potya elkerülése segitjetett volna egyedül, de azért mégiscsak ök az eb-cimvédök.
  • Ramore
    Meglátásom szerint a második meccsen rossz pályaviszonyoknál is megfigyelhető volt, hogy néhány olasz játékos technikai szintje magasan verte a magyar átlagot.
  • Takezó
    én nem láttam a 2. meccset, de az első alapján ezek az olaszok egyáltalán nem voltak technkásabbak, v ilyesmi nálunk, szala pálya nem nekünk kedvezett most
  • szanics
    Meglehetősen nagy hiányérzetem van.
    Ezzel az eredménnyel a világon semmi gond nincs, az olaszoktól ki lehet kapni így és ki lehet esni 2-1-gyel.
    Csak az a baj, hogy a sors megadta nekünk az esélyt ezzel a fos pályával, és nem tudtunk élni vele. Szerintem jobb pályán nem lett volna ekkora sanszunk.
    Na mindegy, ez van, és az első meccs alapján szerintem a nagyválogatottnál hosszútávú megoldás lehet a Máté - Juhász belső páros, mert eszméletlenül jók voltak.
  • forzajuve
    épp azon filóztam, h amiota "megvagyok" ez lenne az első focisikernek nevezhető eredmény, amit úgy láthatnék is. mondjuk ott volt a fradi bl menetelése:D, de akkoriban még csak nagy szópárbajok után maradhattam fennt meccsig. na szal már csak ezért is drukkoltam az u21nek. kár...

amúgy meg senki ne nézze le az én hazám küldötteit seholse. jó q.. anyjukat a büdös olaszoknak! lehet, h nicket váltok...:)
  • skristof
    utobbi időkben 5-ször voltak bajnokok az olaszok.. 2-es összesítés nem is rossz
    persze tudom, semmire nem megyünk vele
    azért szép volt fiúk!
  • zaki
    könnyebb a csodákat megszámolni :D
  • Ramore
    valaki összeszámolhatná már, hogy hányadszor nem jött el a csoda a magyar labdarúgásban. nem lenne könnyű feladat.
  • gabber_saviola
    sajna
  • Láma!
    hát nem
  • EOX
    Nem történt csoda...
  • skristof
    1-0 oda :(
  • skristof
    nb1.hugy... esetleg
  • skristof
    nekem is kőne.. :S
  • Grusi
    Azt nem, viszont eddig beszorítottuk az olaszokat.
  • Grusi
    Hát ez röhej, a labda fel sem pattan a földről, és két méter gurulás után megáll, bármilyen erősen is lövik meg. Nem kéne ezt inkább lefújni, és máskor megrendezni...?
  • Kaplan
    Tudnátok streamet mondani?
  • gabber_saviola
    9' Italy 0 - 0 Hungary