28329
-
#3199 azt próbáld meg:D
kiváncsi leszek képesek e vkiket berángatni ilyenkor a stúdióba:D -
#3198 te kis zseni
lehet, hogy mégsem nézem meg a meccset, kezdek álmos lenni :DADSASD -
#3197 énis meglepődtem rajta milyen nagy a krativitásom:D -
#3196 nagyon nagy intelligenciára utal :D -
#3195 kössz,logomestereké az érdem én csak az ötletet adtam :) -
#3194 ehh, jó a logód :DDDD -
#3193 de van ám:D -
#3192 van olyan barom állat rajtam kívűl, aki nézi élőben a meccset? :) -
Takezó #3191 már csak 3 és fél óra a meccsig^^ -
#3190 én sajnálom, komolyan :) -
#3189 Nem mindegy? -
#3188 kár, hogy a csatárposzton nem a Feczesin u21-es csatárpárjával kezd. -
#3187 Már annyira hullák a játékosaink, hogy inkább nem fogadták el a beválogatásukat. Kezdő 11 Mexikó ellen: Magyarország
Rabóczki
Vermes
Balog
Böjte
Koller
Vanczák
Rósa D.
Vadócz
Feczesin
Tőzsér
Rajczi
Dream Team!
Aztán jöhet Antigua (155.-ek a ranglistán), akiktől szintén kikapunk. -
#3186 :))) -
#3185 :DDD -
#3184 Tudod kemény bajnokságokban játszanak a srácok és most egy kicsit szürkébbek voltak a szerda-szombati megterheléstől és különben is, te tudnál ennyit sétálni olyen melegben, mint ami Athénban volt este 9 körül? -
#3183 Erre nincs jobb szó: szánalmas volt a mai "teljesítmény".
Ha nem is volt jó ez a válogatott, de eddig legalább térden állva is ment, küzdött a csapat, most meg ennek nyoma sem volt.
Ez a hozzáállás tragikus... -
#3182 én meg nem bánnám, ha a belső védőpáros a Juhász-Máté duó lenne a továbbiakban
U21-ben tökéletesen bevált -
#3181 A rossz pályaviszonyok mindig a kevésbé technikás és a védekező csapatnak kedveznek. Nem hiszem, hogy e téren jobbak lennénk az olaszoknál, ezért szerintem nyilvánvaló, hogy ez nekünk kedvezett. -
Girondins #3180 Én nem tudom kiben van a hiba, Matyiban, vagy a jatekosokban, vagy tőlem Kistetyóban is lehet, de ez igy szanalmas, még jó hogy nem láttuk a meccset, van azért a sport2-nek pozitiv oldala is.
valaki huzza már ki a magyar focit a szartömegből, mielőtt végleg megfullad...
Ha ez igy folytatódik 10 év mulva idegeskednunk kell majd hogy itthon tartsuk az egy pontot Vatikán ellen... -
#3179 hát, ha látták az illetékesek a mai meccset, akkor kétlem, hogy nekünk adják az eb-t... az a mákunk, hogy a horvátokkal pályázunk, nekik meg van válogatottjuk, de még milyen. arra gondoltam, hogy megpályázhatnánk a 2014-es vb-t közösen brazíliával, talán akkor megadnák nekünk :D
-
#3178 fülöp?
érdekes... -
#3177 "Hajnalt egy rossz labdaátvétel után szerencsésen felrúgták a tizenhatoson belül"
Látom ez a Hajnal gyerek nem szürkült bele a sötét éjszakába. -
#3176 eszméletlen jo:DDD -
skristof #3175 "azután viszont Hajnal legalább nem sokkal a szögletzászló mellé suhintott."
kurvanagy :D -
#3174 ezt olvassátok el.
ijet az NS-ben még nem láttam. ultramegagiga brutál cikk a meccsröl:DDD -
#3173 gyalázatos mérkőzés, megérdemelten vesztettünk, bodnár és rósa torony magasan a legrosszabb "teljesítményt" nyújtotta. bodnár életveszélyes a saját kapunkra, rósának 50 gólhelyzet is kevés lenne egy vacak gólhoz. továbbá nem bánnám, ha a továbbiakban a kiöregedett király helyén fülöp lenne a kezdő kapus. torghelle lehetett volna a nyerő ember, ha a helyzeteit értékesítette volna, a piros lapja miatt viszont kikaptunk. -
#3172 most nézem a neten a végeredményt: 2-1. A magyar válogatott mindig csak annyit ad ki magából, hogy pont kikapjon.
Egy jót játszottam psp-n meccs helyett (nincs is sportkettőnk). Én mindig felhívom a figyelmet, hogy felesleges másfél órát elbaszni a magyar válogatott újabb és újabb csodálatraméltó produkciója miatt, de senki sem hallgat rám. "Majd talán most" - mondjuk 20 éve. -
Grusi #3171 MI VOLT EZ A MECCS????
Te jó ég, hát ez valami iszonyat! Rohadt dühös vagyok a "válogatottra", ilyen produkcióval akartunk mi VB-re menni? RÖHEJ! -
#3170 szánalmasan szarok vagyunk -
#3169 91' Kafesz góljával 2-1. Baszinasz adott be jobbról, Papadopulosz Limperopuloszhoz passzolt, aki a gólhelyzetben kilépő Kafesz elé pörgetett, és az Olympiakosz játékosa jobbról, 10 méterről Király teste alatt a hálóba lőtt. -
#3168 91' Kafesz góljával 2-1. -
#3167 1-1, Torghellét kiállították. -
#3166 beszéltem... [] -
#3165 Lehet hogy sokan szídni fogtok a lehúzó magatartásomért, de a csapatunk úgy szar ahogy van. Nincs mit ezen szépíteni. Uf, én szóltam -
#3164 közvetités, nem magátol frissül -
#3163 60' Meglehetősen unalmasan telt az első negyedóra a második félidőben. -
Girondins #3162 Milyen a II. félidő?
Jobbak vagyunk?
-
#3161 el is felejtettem hogy meccsvan bazz:o -
skristof #3160 31. p Vezet Görögország! Bodnár vesztett labdát, a bal oldalon Szalpingidisz indult meg a kapunk felé, beadása után az érkező Jannakopulosz a léc alá lőtte a labdát, 1-0