28329
-
#3239 sajnos egyes primitív magyar játékosok a nulla technikai képzettségüket, illetve hiányosságaikat a durvasággal próbálják kipótolni. -
#3238 Ha egy barátságos meccs 10. percében valakit leküld a bíró, nyilvánvalóan gusztustalan szabálytalanságról lehetett szó. Olyan igazi Rósás. Mattheus sem nyavalygott a kiállítás jogosságán. Nem láttam a meccset, de mindenki tudja, hogy mekkora kapák a magyarok. Kimegy a hazai télből a 30 fokos melegbe, ahol egy kellemeset focizhatna és erre mit csinál? Agyatlan barom. -
#3237 betandwin pl -
#3236 Rósa tényleg nagyon durva volt?
nb1.hun ezt olvasom az összefoglalóban: "10.p Ez érdekes: Rósa Dénes kapott piros lapot egy maximum sárgát érő belépőért Olverával szemben"
nemzetisport: "10. p. Rósa Dénest kiállította a játékvezető, mert a mexikói térfélen nagyon csúnyán, lendületből beletalpalt Antonio Olvera térdébe. (Sajnos el kell ismernünk, hogy a fölöslegesen durva megmozdulással az FTC futballistája igen súlyos sérülést okozhatott volna.)"
most akkor mi van?
-
#3235 Most ki támogatja a magyar válogatottat? A Túró Rudi? -
#3234 télleg:)nem jutott eszembe hirtelen:) -
#3233 Rósa tönkre tette az egész túrát, gyakorlatilag a pénzen kívül semmilyen hasznát nem lehet venni ennek a mérkőzésnek. Adnák már el bárhova azt a szerencsétlen, szenvedjen vele az, akinek megér akár 1 fillért is, haber ez a 10 perc játék nem hinném, hogy meggyőzte volna bármelyik külföldi csapatot is. -
#3232 márha kezdő..... -
#3231 Haiti lemondta néhány napja a tornát.
Rabóczki pedig az Egervári-féle dunaújvárosi bajnokcsapat (Éger, Tököli, stb.) tagja volt, aki már jó néhány véde Dániában, az FC Köbenhavn csapatában véd. -
#3230 énse követem:D -
#3229 én 0,01% vok,rémlik a neve,de igy hirtelen most nmetudom,nem követem a borsodit! -
#3228 sztem a futballszeretők 99,9% tudja ki az a Rabóczki
egyébiránt ő volt a legjobbunk -
#3227 És Haiti? -
#3226 Baszki, kimegyünk egy tornára év végén, aminek csak annyi értelme van, hogy pénzt kapunk érte. Ez eddig rendben van.
De Rósa hogy lehet ennyire gyökér, hogy a túra 10. percében kiállíttatja magát, hogy még véletlenül se lehessen semmilyen szakmai tapasztalata a túrának (az emberhátrányos játékot ugye már gyakoroltuk néhányszor...)???
Most majd a félelmetes Antigua és Barbuda ellen gyakorolhatjuk a saját játékunkat... -
#3225 Rósa eegy hülye fsz,Rabóczki meg ki a...Életemben nem hallottam róla... -
#3224 Most olvasom a meccs eredményét!
A meccset magát nem láttam így nem ítélkezem, de szó mi szó ez az eredmény tényleg elfogadtható! Azért mégis csak ez a 'c' csapat. Ha a Svédország elleni felfogással, hajtással, csapattal álltunk volna föl, merőben más lehetett volna az eredmény. -
faláb #3223 hát ez egy nagy nulla teljesítmény volt,Rósa meg no comment -
#3222 főleg ha nem csak játszadoznak velünk a második félidőben -
Gabe18 #3221 A kiállitást,de főleg a mérkőzés képét nézve,még elég olcsón megusztuk ezt végeredményben... -
#3220 ennyi,egyszerűen ez 0 -
#3219 jééé helyzeteink is vannak -
Takezó #3218 hát sztem fordult már elő barátságos meccsen ilyen megoldás :) -
Takezó #3217 ebben a ruciban, ezzel a játékkal azt hinném, Málta vunk -
#3216 :DDDDDDD -
Gabe18 #3215 Nem tudom a Mexikói kapitáyn mit szólt volna ha a biró meg a Lothar közös megegyezéssel lecserélik a Rósát... -
Takezó #3214 sztem ez jó vót -
Takezó #3213 tény, de van még egy esetleges megoldás: megkérni Mátyást, h cserélje le Rósát azonnal -.- -
Gabe18 #3212 Ezzel tartja magát ébren... -
#3211 Fülöp csak úgy szórja a nagy poénokat -
#3210 mondjuk ebben van valami -
Gabe18 #3209 Barátságos meccsen ilyen pokróc talpalásos beleménést se kellene csinálni... -
Takezó #3208 hát sztem meg nem -.- barátságos meccsen ezért nem kell kiállítani, csak be kell fenyíteni... -
#3207 jólvan Rósa ügyes... -
Takezó #3206 paszmek -.- ez no comment -
Gabe18 #3205 Rósa már álmos volt,aztán kiállitatta magát.Teljessen jogos szerintem... -
#3204 meg azt hogy : "Ott a partjelző" :DD -
Gabe18 #3203 Na,már 50 másodperc alatt megállapitotta hogy jól kezdtünk... -
#3202 nem csodálkoznék ha bealudnának:D -
Gabe18 #3201 Peersze...hát a Zomborit! -
#3200 kezdődik! Zaki kabbe :D