28329
-
#3279 A magyar labdarúgó-válogatott játszhatja a Wembley Stadion nyitómeccsét 2006 május 30.-án.-jelentette be dr. Bozóky Imre az MLSZ elnöke. -
#3278 Persze érthető a pálya kiválasztása, mert ha meccs közben vagy után befüveztek a mi aranylábújaink a barbuadiakkal, akkor könnyebb lehetett kitalálni a stadionból. -
#3277 végülis igaz, jó pár magyar csapat örülne, ha ilyne pályája lenne :o
csak érdekes, hogy ilyen pályán is lehet válogatott meccset játszani -
#3276 Egyébként, hogyhogy nem volt Borsodis vagy Arany Ászokos hirdetéssel szegélyezve a focipálya? -
#3275 Egyházi vagy magániskolára tippelnék, de mivel ilyenekben még nem voltam, nem is láttam. -
#3274 Ilyen iskolai pályát mondjá Magyarországon! -
#3273 Ahhoz képest hogy csak egy egyetemi focipálya, milyen szép és jól funkcionáló elektromos kijelzője van. -
#3272 lol :DDDDDDDDDD
bivalybasznádnak szebb a pályája ::DDD -
#3271 :DDDDDDDDDDDDD
jol tolod:D -
#3270 Mijaza Hungária? -
#3269 ja.. az utcson en is rajta vagyok.. es megjelent egy ujabb cikk.. es az elmenybeszamolomat is ott talaljatok!:D -
#3268 deh:D -
#3267 Nem mondjátok komolyan, hogy ebben a "stadionban" válogatott meccset játszottunk? -
#3266 gecijo cucc!!:DD
és láttalak az egyik képen:D -
#3265 kepgaleriat lessetek meg!
ezek az eeen kepeiiiim:D -
Csesza #3264 Costa Rica -
#3263 -
#3262 mexikó ellen kellett volna nyerni, nem olyanok ellen, akik még életükben nem láttak ladbát :D -
#3261 Igazából nem is vagyok kíváncsi rá. -
#3260 nemvagy elég tájékozott. keresgélj még. -
#3259 velünk? -
#3258 jah,erröl jut eszembe. franciák kivel is játszottak legutobb? -
#3257 Egyszer már kéne játszanunk a Galapagos-szigetekkel is! -
#3256 szerintem szidjuk a válogatottat, mert nyerni mertek. hogy ti mekkora idioták vagytok... -
#3255 Összefoglaló van? -
Takezó #3254 felesleges kelteni a hangulatot... -
#3253 Juhhhúúúú! -
#3252 Lealáztuk a világ 155. legjobb csapatát 3-0-ra!!! -
Kanál #3251 neztem eloben, mexikoi kommentator nem normalis, jokat rohogtem meccs kozben meg a csapat teljesitmenyen -
#3250 De legalább a vb-ig jókat kajáltak, mert kijutottak. -
#3249 gondolom sejted miért írtam a tésztát, mezeyt, a hőséget :)) 86 rulez -
#3248 Az biztos, hogy nem arizónai kaktuszba ültek, mert akkor mozogtak volna. -
#3247 lehet, hogy tésztát zabáltak a játékosok a nagy melegben Phoenixben? mert, ha igen, akkor ezt a gasztronómiai tippet biztos mezey györgy adta. -
#3246 tényleg, öket érdekli. -
#3245 A mátaiakat érdeklik, mert ez az ő utolsó helyükbe került. -
Girondins #3244 miert te vagy mindenki? -
#3243 senkit nem érdekel.
csak a teljesség kedvéért. -
Girondins #3242 a győzelmek málta és izland ellen születtek.
csak a teljesség kedvéért -
Girondins #3241 Lothar Matthäus válogatottjának ez volt a 12. hivatalos mérkőzése ebben az esztendőben, a mérleg pedig: két győzelem, három döntetlen, hét vereség
no comment -
#3240 Én voltam Phoenixben nyáron-ősszel. Kegyetlen meleg van és a páratartalom is az egekben van. Biztos sok volt a Rósa Úrnak.