28329
-
#3359 jah, 4. hely, a görögök, törökök, norvégok, bosnyákok hazai pályán legyőznek minket...
Itthon lehet valamit keresni, de ez kábé erre elég (max. 3) -
#3358 Szerintem a negyedik hely a papírforma, talán.....
A görög, török, de még a norvég válogatott is sokkal jobb a mieinknél, ez nem kérdés. -
Rudee #3357 Ja, de fogadni nem fogok rá :) -
Rudee #3356 Szerintem:
Bosznia és Hercegovina ellen 3 pont (lehet akár 4 is belőle)
Görögország ellen 3 pont (lehet akár 4 is belőle)
Málta ellen 6 pont
Moldova ellen 6 pont (de minimum 4)
Norvégia ellen 3 pont (lehet akár 4 is belőle)
Törökország ellen 1 pont (lehet akár 3 is belőle)
3. hely esetleg elérhető, de kell egy kis csoda is. -
#3355 Hát ha most nem jutunk ki, akkor soha. Ennél sokkal nehezebb csoportot is kaphattunk volna -
Takezó #3354 [utájjaőkt] -
Rudee #3353 Görögország, tyűha. -
Takezó #3352 LÁL, SZAR GÖRÖGÖK:D:SA:ADS:DAS:SD -
Rudee #3351 Ahh, törökök. -
Takezó #3350 ehh, lengyelek elszálltak:C -
Rudee #3349 Norvégia... -
Takezó #3348 Norvégia, még ez is elfogadható:) -
Takezó #3347 uhh, megint kettő erős kiesett:) -
Takezó #3346 Szlovákia de szép is lenne:) -
Rudee #3345 Bosznia. Legalább nem kell messzire utazni... -
Takezó #3344 ájjjjjj, ez már nem teccik..................... -
Rudee #3343 Izrael jöhetne a következő kalapból. -
Takezó #3342 igen, belgium + skócia kiestt, teljesen jóóó -
Rudee #3341 Lesz ez még ilyen se :)
Kapunk még 4, száunkra nagy falatnak számító csapatot. -
Takezó #3340 idáig szerencsés:) moldova, málta.. -
Takezó #3339 onnan azét tökmind1 még, ki gyün:)
de azét nem szimpi KK hozzáállása, h jöjjön minél nagyobb csapat... én pl jobban örülnék megint a svédeknek -
Rudee #3338 Andorrát megkaphatnánk, kiváncsi lennék mennyit lőnénk nekik. -
Rudee #3337 A 2007es U21es EB selejtezőin nem lesz könnyű dolguk a fiataloknak:
F csoport:
Finnország, Magyarország, Oroszország -
lord nihilus #3336 a magyar foci eddig se volt túl bíztató egy-két kívételtől eltekintve, de ezzel a Kistelekivel totál csődbe mennek... -
Monoton #3335 olvastuk már nem egyszer
de te is olvass vissza -
#3334 Matthaus az Atletico Paraneiseshez szerzödött mint edzö!Olvassátok el,nagyon lol!(Forrás:nemzetisport)
"Kiváló játékos volt, de edzőként egy nulla. Egyáltalán nem vagyok elájulva tőle" - közölte az egyik legnézettebb brazil csatorna, a Sport TV műsorában Paulo Clement, az ország elismert sportújságírója.
A tévévitában részt vevő többi szakember úgy vélekedett, marketing-szempontból jó ötlet volt a német tréner szerződtetése. "Az Atletico Paranaense nemzetközi ismertségre vágyik, ehhez pedig jól jön Matthäus, mint húzónév" - hangzott el a csatornán.
Matthäus egy évre szerződött, és február 1-én áll munkába a brazil csapatnál, amely 1995-ben kapaszkodott vissza az első osztályba, és 2001-ben brazil bajnok is lett. "Nagyon fontos tapasztalatokat szerezhetek és tovább fejlődhetek edzőként" - mondta el a tréner a dpa német hírügynökségnek új állomáshelyéről. "Nem sok európai edző mondhatja el magáról, hogy brazil csapatnál dolgozott. Büszke vagyok arra, hogy elismerték a magyar csapat élén végzett munkámat, ez önbizalommal tölt el."
A 44 esztendős szakember, aki két évig irányította a magyar nemzeti csapatot, azt is elárulta, szívesen visszatérne Budapestre, ahol a lakását is megtartotta. "Szeretem a várost, az országot, az embereket, és ha a helyzet normalizálódik, mondjuk egy éven belül, akkor nagyon szívesen jönnék vissza Magyarországra." -
Takezó #3333 TEKKPASZMEKTEKK:ððð -
Takezó #3332 paszmek, na tobbet nem megyek valogatott meccser :C
[ugyismegy] -
Unreal1942 #3331 Ugyan már. Te is tudod, hogy nem az szk váltja meg a világot.
-
#3330 fenét, kinevezik szk-nak a világhírű egervári mestert, aki az országért lemond a real, a barca és a liverpool ajánlatáról, majd a világranglista 70. helyéről szép lassan lecsúszunk a 90. helyre. -
#3329 Nem olvastam vissza teljesen és ha már volt ilyen témaváltás akkor bocs de mi a véleményetek a mostani helyzetről?
2 manusz lemondott lothar elhuzott a csába mi lesz a magyar focival? meg fog bukni? lemmenek a pályára és majd paszolgatnak ketőt egymásnak majd hazamanek? tiszta nyugdíjas veterántalálkozo vagy mi :D -
G_ArchAngel #3328 Szimpátiatüntetés január 21.-én! -
#3327 a dolgoznak alatt én nem éppen a futásra, focizásra gondoltam, sokkal inkább a teljesítmény növelőkre. -
#3326 Azok nem dolgoznak csak lebecolnak. -
Unreal1942 #3325 ohh hát nyugodjék békében.
-
#3324 akkor a magyar csapatok minőségi cumókkal "dolgoznak"? -
#3323 Inkabb szerintem az lehet, hogy szarabb kokszokat adnak be. -
#3322 lehet, hogy a ciprusiak mindent megtesznek a felzárkózásért. -
#3321 Na erröl már szerintem hallgatnak mint a sir!Nyugodjon békében! -
#3320 Na igen valoszinuleg mint Feher Miklos is.
Meg olyan kulfoldi jatekosokkal is elofordult ilyen, akik igencsak hajtos bajnoksagokban szerepeltek es az edzeseken is megszoktak a kimerito munkat.
Mint tudjuk a magyar bajnoksagban nincs ilyen tehat konnyen elofordulhat, hogy rosszabbul reagal a szervezetuk a serkentokkel fokozott terhelesre.
Mondjuk azert az erthetetlen, hogy pont Cipruson fordult elo, hiszen az a bajnoksag se a szinvonalarol, sem pedig az erejerol hires.