28329
-
Unreal1942 #3879 jogos volt a 11es? Akkor én melyik meccset néztem?. Hozzás se ért szerintem...
-
Unreal1942 #3878 234 új hozzászólás :)
Jó meccs volt. A reálisnál talán kicsivel jobb eredmény született ,de a lényeg szerintem az az, hogy nem áltunk le a kapott gólok után sem.
Szabics újra leszerepelt :( sajnálom ennél sokkal többre vihette volna.
Tetszett a rövidpasszos játék. Sok jól kihozott labda.
Kár, hogy abból a nemtudomhogyhívják,de focistának nagyon hűlyén néz ki 2 méteres gyerek. Góllövőt csináltunk. Egy vásárban látványosságnak elmenne, de a pályán...na mind1 :)) -
#3877 Verebes mester elemzését szerettem a legjobban.
-
Redvin #3876 Jo meccs volt, jol jatszottunk, csak igy tovabb. Tovabba szeretnek gratulalni a kommentatoroknak, a biro szidasa mar nagyon megy, aki egyebkent nem vezette rosszul a meccset. A 11-es is teljesen jogos volt. -
#3875 Igaz, bár részemről merda Újpest, de Rajczi jó játékos. -
#3874 Hú ez kemény volt.. szép volt.. -
#3873 összességében véve szépen játszottak.
megérdemlik a dicséretet.
ki volt az a csaj akit mutogatak? -
fradista91 #3872 Szép volt fiúk! Sztem nem volt ez rossz!
Csak így tovább, bár Gera kicsit gyengén játszott,de sebaj.
HAJRÁ MAGYARORSZÁG! -
#3871 Rajczi mindenképp megérett a válogatottságra, főleg ilyen impotens csatárok mellett.
-
skristof #3870 nemaz, csak tőle behívták a Polonkájt, akik megérdemli.... -
skristof #3869 így van. no comment...
még azt se várták meg, h a meccs végén mutassák a táblázatot, h lövések meg lesek száma, labdabirtoklás, stb... -
#3868 Kimerítő, hosszú elemzés a meccsről az RTL-en. A vb-n is kb. erre számítsunk... -
#3867 Lédererrel nemcsak az a gond hogy szimplán hülye, hanem hogy abszolút felkészületlen is. Elején is mutatták az angol kispadot,meg amikor Walcott melegített és arcról nagyonnem vágta hogy ki ki. Meg még sorolhatnánk... -
KMeyer #3866 Flóri:"Bozsik alatt nagyon jó válogatott alakul,azok játszanak,akik megérdemlik."Lehet,hogy ő is pályára akar lépni majd? -
#3865 Ejj bakker, nem volt ez rossz.
Pozitívumok: ÜTKÖZTÜNK és egy kényszerű csere után sem esett össze a védekezés. Mondjuk ezek mellett a jól fejelő csákók mellett nem ártott volna, ha Komlósi nem sérül meg. Gera nem játszott jól, (sőt...), ennek ellenére jók voltunk előrejátékban is. Végre megértették a fiúk, hogy nekünk a nálunk jobb csapatok ellen nincs értelme ziccerig játszani, hanem 20-25 méterről LŐNI KELL!!! Bővebb felvilágosítást Dárdai Palitól lehet kapni ez ügyben. Nem estünk össze a két, villámgyorsan bekapott gól után.
Negatívumok: csatárunk továbbra sincs, hosszú távon sem Torghelle, sem Szabics nem jelenthet megoldást. Sorsdöntő helyzetben megint megremegett a lábunk, pedig két sanszunk is volt az egyenlítésre.
Ennyi, 3-1, nem volt ez rossz. -
#3864 gratulálok a csapatoknak, de mostmár bedobom a szunyát mert fáj már a fejem léderer bácsitól
csoki jo8 all
és mégegyszer grat, HAJRÁ MAGYARORSZÁG! -
Monoton #3863 az egy GIGAlol ember -
[center]-
ANGLIA - MAGYARORSZÁG
3 - 1
1-0
2-0
2-1
3-1
-
#3861 "torghelle rafináltan odament.."
gyerekek. hogy lehet valahova rafináltan odamenni?
Lééééééééédereeeeeeeeeeeeeeeeeeer -
#3860 -
#3859 igen Ákoska nagyon nagyot villantott azzal hogy lőtt egy labdát kereszttbe... -
#3858 17 éves -
#3857 3 hónapos, mindenki által ismert sztorit mesél Ákos 3 perccel a vége előtt az angol-magyaron 3-1-nél.
Ezt már nem hiszem el... -
#3856 amúgy azon gondolkodom hogy hiába játszunk jól, szerintem ezzel a játékkal pl a törököket sem vertük volna meg. helyzetkihasználásban még mindig gyengék vagyunk. -
Monoton #3855 és kb. miatta kellett morientesnek mennie :( -
#3854 nagyon gizda sarokkal passzolni.. -
#3853 tényleg nagyon irritáló hogy fikarcnyi teknikai tudása sincs és ott virít a pofája a válogattottban ill a Liverpool kezdőjében
és ráadásul ... khm... mondjuk ugy hogy nem fotogén -
fradista91 #3852 3-1 Crouch -
#3851 de látom más se szereti -
#3850 :)) -
#3849 uh és milyen büszke a gólörömére :)) -
#3848 nagyon csúnya ember... -
skristof #3847 ezt a gólörömöt, kráucs bazmeg :DD -
#3846 Bocs, gabber....
Kib...ott létra, gyűlöllek, a földön minden focistánál jobban!!! Irritálsz, baszki! -
#3845 KRÁÁÁUCS!!! FÉLÓRÁIG FORGOLÓDOTT A FALÁBU ÉS BEPOTYÁZTA!!! ÉLJEN AZ ANGOLOK SZTÁRJA KRÁUCS!!!! :)))) -
#3844 ááááááááááááá Kraucs hihetetlen mennyire utálom -
#3843 remek, pazar. 3-1 -
#3842 3-1 :(
-
#3841 "ez egy olyan Gerás csel lett volna de Lampard érezte!"
:DDDDDDDD és 1 hónapig ezt kell majd hallgatnom minden nap -
#3840 "A védelem minden tagja dicséretet érdemel"
nembaj Léderer bácsi azt má elfelejtettük miből kaptunk két gólt :)))
egyékbént tényleg nagyon szépen küzdd a csapat