28329
-
#3919 "elfogyott alóla az autó"
pfff ..... -
Redvin #3918 Nagyjabol egyetertek, a vedelem es a kozeppalya jol szerepelt, mar csak egy normalis befejezo csatart kene szerezni valahonnan :D -
#3917 a következő meccs (tét) mikor, ki ellen, hol lesz? -
#3916 mindenki dícséri nyugi :D -
#3915 rádió? -
#3914 nekem ehhez semmi közöm :DD -
#3913 ja a kemény mag :D -
Girondins #3912 Vazze, ha valaki kritizálni meri a magyar csapatot (vagy Bozsikot) a ma esti produkciója miatt, akkor neki velem gyűlik meg a baja! Szerintem kurvára jól játszottunk, csak kár volt azért az első öt percért, de azt irjuk az összeszokatlanságra. Még egy valami... nem tudom miért kellett Tóth Balázst lecserélni? Szerintem ő meg Halmosi, meg Éger, na meg persze Király voltak a meccs legjobbjai, de a többiek is erőn felül teljesitettek, csak Gera maradt el kicsit a várakozástól. Szóval, nekünk nem az angolokat kell megverni idegenben, hanem elég lesz csak a görög, török, norvég triót megverni otthon meg nem kikapni idegenben!!! Hajrá fiuk. Csak igy tovább!! -
#3911 akkor lehet beküldik Palikot :) -
skristof #3910 a többi meccset meg nézzük valami külföldi adón :D vagy lenémítjuk a tv-t :) -
#3909 ez mennyire biztos?
mi van ha megbetegszik?
ne'adj Isten! -
skristof #3908 azok hool-ok :) -
#3907 Koko-t én is rühellem... a végén is hülyeségeket kérdezett.. -
#3906 lehet rájött a hányinger mikor meglátta Kistelekit.. :) -
Redvin #3905 Nyugi van sracok, a vb dontot (szerencsere) Hajdu B. kozvetiti :D -
#3904 és gondolj bele, h még pénzt is kap. -
#3903 Azért vették el több száz angol vandálnak az útlevelét a vb-ig.. :DDDD Szvsz léteznek angol szurkolók.. és ez nemkifejezés :D -
skristof #3902 megállapodhatunk abban h hiába van sok pénze az iko médiának, és viszik el a közvetítéseket a sport tv elől, ha normális kommentátorokat nem tudnak "igazolni"... kovács kokonak is annyi köze van a focihoz, mint a nővéremnek -
Unreal1942 #3901 jaja pont ezt akartam mondani én is...ez egy vicc. illusztris személyeknek nevezte őket majd jó pár másodperc után megnevezte Grosicsot. Kisetelekit egyáltalán nem.
Nem mintha számítana, de az ilyen akkorse üljön már ott a kommentátori székben. -
skristof #3900 a Himnuszunkat is egy kinnt élő magyar énekelte sztem.. mondjuk ezesetben igazad van, lehet h a csaj magyar, csak kinnt él! :) sry -
#3899 a mai legjobbak közé tartozott: "a nézők olléznak. ezt akkor szokás, ha unatkoznak"
ez ultramega lol. -
#3898 Lehet, hogy nem a legjobb, de jobb, mint akit beosztottak mellé-- az mégnagyobb baromságokról kezdett beszélni.. az olléznak gondolom a hullámzásra értette.. vagy nem tom :SS -
Redvin #3897 Nem az a lenyeg hogy eltalata-e vagy sem, hanem hogy paros labbal csuszott be. Sztem 10 birobol 8 befujja. -
#3896 ahhoz képest elég folyékonyan beszél magyarul, meg jó a kiejtése, még ha gyakorolta is :) -
Unreal1942 #3895 fincsi -
skristof #3894 jajaja... :) mondjuk léderer ezt sem tudta.. igaz, először Grosics úrat és Kisteleki mestert sem ismerte fel.. -
#3893 Az a csaj 89 -ben született!!!!! :DDD -
skristof #3892 mert az a csaj angol is :)
amúgy vicc h megkérik őket h üljenek le.. amikor a debreceniek voltak kinnt _szurkolni_ akkor is ez volt.. hiába, ott már üzlet a foci, nincsenek hozzászokva a szurkolókhoz, csak a nézőkhöz -
Unreal1942 #3891 nem talált el senkit. a bíró megette. Nem volt büntető.
Mind1 nem ment be :) És nem is ezen múlt. -
skristof #3890 Léderer Ákos nem normális. szar kommentátor. felkészületlen, hülyeségeket beszél, nem lát a pályán, nem ismeri a játékosokat.
a mai legjobbak közé tartozott: "a nézők olléznak. ezt akkor szokás, ha unatkoznak"
és ez az ember egyébként oszlopos tagja a reac "ultra"csoportjának... -
#3889 nekem a közvetítésben az tetszett, hogy le angolozta a magyar bemondónőt a riporter :) -
#3888 ja?!
és most ezért kell mutogatni.
lol -
Unreal1942 #3887 na ja ő is. csak szalad a labda után mint egy 2 éves 90 kilós gyerek.
-
Redvin #3886 Paros labbal valo becsuszasnal tok mind1 hogy hozza ert-e vagy sem, a szandekot is buntetni kell. -
#3885 Kráucs tiszta Sebeők volt, ezzel a mozgással. :)) -
Redvin #3884 Nalam Torghelle szerepelt le, nem Szabics. Nem tudom miert eroltetik Sanyit ennyire, az egesz meccsen 1 nagy helyzete volt, azt es fel meterrel melle lotte, egyebkent meg csak hisztizett meg lesre futott. Lehet hogy az eb elotti nemetek elleni meccsen jol ment neki a jatek, de azota nem sokat mutatott. Inkabb Szabics jatszon mint Torghelle szvsz. -
Unreal1942 #3883 mondom én :D -
#3882 Léderer Ákos normális. Sztem jó kommentátor.. De az a másik, mintha gyászmenetet kéne kommentálnia.. -
Unreal1942 #3881 Szerintem a kis újonc csaja :P és a család többi tagja esetleg. -
skristof #3880 a csaj Melanie Slade volt, Theo Wlcott 17 éves bnője.. mellesleg a csaj apucije Southampton polgármestere ^^