Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
pinyõ megmondta,a biztos védekezés lesz nála mindennek az alapja,ami szerintem nem rossz,nyílván feröer ellen kilehet majd menni 2 csatárral meg 2 támadó középpályással,de ha összeszokik egy jó védelem,meg elõtte 1-2 szûrõ,akkor 0-0 1-0-ás meccsekre jók lehetünk a nagyobb csapatok ellen

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

😊)

A Varga jól lép fel a támadásokhoz, elõre is jó a játéka. 😊

A Böde miatt a szélsõ játékot erõltetném, így egy stabil védekezés után egybõl lehetne kidobni oldalra a bogyót... ráadásul a Gyõrrel is valami hasonlót játszatott. 😊

Egyébként szerintem fõleg a gyors játékosokat fogja preferálni... Böde, Futács, Szalai max akkor lesz kezdõ, ha mi vagyunk az esélyesebbek, és dominálnunk kell.

www.smart-bus.hu

!! valami változott ha Leandrót behívta Pinyõ, pont õ.

Otgigbát is megnézte volna bajnokin, csak pont akkor nem nevezték a meccsre.

Nem hiszem... szerintem próbálja elhitetni velük, hogy van esélyük a szûkebb keretbe kerülni, és kíváncsi rá, hogy mit tudnak felmutatni. Sajnos kimagasló tehetségünk nem nagyon van, ezért sok esetben lehet jobban jár olyan játékossal aki fegyelmezett, és mentálisan erõs...

A 3. hely a realitás, a 2. már bravúr lenne... viszont, ha olyan keretet rak össze, akik mentálisan erõsek, és átveszik a fanatizmusát, akkor akár még eredményes is lehet. Fõleg, ha ennyire rágyúrnak a taktikai alapokra.

Kíváncsi vagyok, de véleményt majd csak az elsõ 3 tétmeccs után formálok... 😊

www.smart-bus.hu

😊)

Micsoda bizalom Vass Ádámnak, még be se mutatkozott az MTK-ban, még le se járt idei szerzõdése, még le se igazoltuk a Fradiba 😊
(amúgy 4 védõ elé 2 védekezõ középpályás eléggé defenzív)

[HUN]FaTaL
Ez a baj, hogy NB1-es dodókkal képzeli el a gerincet. Na de majd meglátjuk mi sül ki belõle, semmi jóra nem számítok.

http://goo.gl/gd6Zi5

Szerintem most elsõ lépésben arra kíváncsi, hogy az általa elképzelt gerinc köré kiket tud beépíteni...

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Azért egy Gerát, Hajnalt, Szalait kihagyni... És a sok dodó helyett behívtam volna pl. Vadóczot vagy Pintért.

Oké, hogy felkészülési meccs, de õket majd a tétmeccseken építi be?

Kaplan
Nem tudom, hogy mit gondoljak. Eredményt, szép perceket szeretnék, de nagyon aggódom... Meglátjuk, hogy mit hoz a jövõ.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Ne már... 😊

- Ez csak egy felkészülési mérkõzés, ami arra hivatott, hogy kiküszöböljük azokat a hibákat, amik az összetartások alatt elõjöttek, kíváncsi vagyok élesben mûködnek-e amit gyakoroltunk – mondta az mlsz.hu-nak Pintér Attila. -

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Ez most komoly, hogy Szalai még a keretben sincs?

Ki a faszom ez a sok NB1-es dodó? Vicc.

Böde(Futács)
Zsuzsi - Rudolf(Stieber) - Lovrencsics
Vass - Varga
Kádár - Juhász - Vanczák - Lázár
Bogdán

😊

www.smart-bus.hu

bakkerman
fokozatosan akarja beépíteni,idõvel majd integethet a csapatot görögországba szállító gépnek,de most még nem mehet a csapat közelébe se <#idiota>

passatgt
Nekem ez tetszene:
Gulácsi
Vanczák-Juhász-?????-Leandro
Koman-Varga-Tõzsér-Stieber
Lovrencsics-Priskin

passatgt
Szalai tiszta lappal indul<#idiota>

KAPUSOK:
Bogdán Ádám (Bolton Wanderers)
Gulácsi Péter (Red Bull Salzburg)
Horváth Tamás (Mezõkövesd-Zsóry)
VÉDÕK:
Guzmics Richárd (Haladás)
Heffler Tibor (MVM-Paks)
Juhász Roland (Videoton FC)
Kádár Tamás (Diósgyõri VTK)
Korhut Mihály (Debreceni VSC-Teva)
Laczkó Zsolt (Ferencváros)
Lázár Pál (Debreceni VSC-Teva)
Leandro de Almeida (Omonia Nicosia)
Lipták Zoltán (Gyõri ETO FC)
Vanczák Vilmos (FC Sion)
KÖZÉPPÁLYÁSOK:
Pátkai Máté (Gyõri ETO)
Sándor György (Videoton FC)
Pölöskei Zsolt (MTK Budapest)
Vass Ádám (MTK Budapest)
Elek Ákos (DVTK)
Varga József (Middlesbrough)
Tõzsér Dániel (Watford)
Szakály Péter (DVSC-Teva)
Koman Vladimir (Ural)
Lovrencsics Gergõ (Lech Poznan)
Stieber Zoltán (Greuther Fürth)
Gyurcsó Ádám (Videoton FC)
Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva)
TÁMADÓK:
Rudolf Gergely (Gyõri ETO)
Orosz Márk (Lombard Pápa)
Szatmári Lóránd (PMFC-Matias)
Varga Roland (Gyõri ETO)
Nikolics Nemanja (Videoton FC)
Futács Márkó (DVTK)
Priskin Tamás (Maccabi Haifa)
Lencse László (Puskás Akadémia)
Böde Dániel (Ferencváros)

bakkerman
hehe,én csúnyán elszóltam magam,leírtam a románokat 😄D

DaemoonHunter
Az egyetlen értelmes rész 12 perctõl kezdõdik, ott jó dolgokat mond.
Sajnos Csank mester erõsen degradálódott az utóbbi idõben, mégsajnosabb hogy nem önszántából.

ressy14
Felcsútra is levihetnének egyet. Mondjuk a románok ellenit. A fa tetõszerkezetnek annyi lenne 😄

Bocsi a pici politizáláshoz, de csak akkor kezdik el bontani a Puskást, ha marad a kormányon a Fidesz. Máskülönben marad a népstadionban a meccsek zöme.

Dum spiro, spero.

DasIsFuck
és passatgt-nek lett igaza<#nyes>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

LasDen
ha mar van uj stadion, ki kell hasznalni 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
"A magyar labdarúgó-válogatott a szeptemberben kezdõdõ Eb-selejtezõsorozatban várhatóan Debrecenben és az Üllõi úton játszhatja majd a hazai mérkõzéseit"

passatgt
mondtam én ennél nagyob faszságot is

ressy14
A VB selejtezõ sorsolás utáni pár hsz még 2011-bõl:

Effe88: #19597

passatgt: #19601

bakkerman: #19606

Dum spiro, spero.

ressy14
(az ezsgé minden hozzászólást elment, csak ki kell keresni a régebbieket)

Dum spiro, spero.

bakkerman
érdemes elmenteni innen most pár hozzászólást,és elõvenni 2015 novemberében,a selejtezõsorozat végeztével 😊

Ez az ember egy szellemi C-moll. 😄

Pluskast
Errõl kb ez jut eszembe 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

LasDen
ennyit beszelni a semmirol

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

jobb a mester szavaival 😊)))

Pluskast
Majd emlékeztetlek...

Pluskast
Mit vársz? Semmi sem változott a vezetésben, így a fejekben sem. Megint kezdõdik a régi nóta, hogy hát tulajdonképpen a válogatott egész jó (igaz 30 éve nem jutottunk ki) és amúgy a magyar labdarúgással sincs semmi komoly baj (igaz a nézõszám a töredék a holland vagy belga bajnokinak) és már elkezdtünk számolgatni, hogy a 3. hely meglesz. Amúgy ha már belemegyünk (ismét) a számolósdiba, az észak -íreket érdekes módon mindenki leírja pedig nem kéne.

a.carkey
Knézynek igaza volt pár hónapja ...

A medve nem játék.

Elég kellemetlen, hogy a leggyengébb csoportba kerültünk. Ezt sehogy nem lehet majd kimagyarázni.
Mindenesetre bennem olyan mély nyomot hagyott az elmúlt selejtezõ Román és Holland meccsei, hogy nem fogok leülni még a tv elé sem csak akkor ha eteleg kijutnánk.
30 év szurkolás után ezt már megengedhetem magamnak 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Narxis
Fél a repüléstõl.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

passatgt
Ha ott van, akkor is õket kapjuk, teljesen mindegy. Legalább 1 repülõjeggyel kevesebbet költöttünk, mehet stadion büdzsébe.

szabii98
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

😄DDDDdd

I met God. She's black

Lacee86
Most azért tényleg mások a körülmények, mint eddig. Köszönhetõen a 2. kalapnak és a 24 csapatnak. Persze fogalmunk sincs, h ez az új válogatott és az új szövetségi kapitány hogyan muzsikál majd... Én a 3. helyre számítok a csoportban a görögök és románok mögött, ahol is szerencsés esetben olyan ellenfelet kapunk majd pótselejtezõn, aki ellen ki tudunk vergõdni az eb-re vhogy. De hogy ezt elérjük, ezért is sokat kell tennünk. Sajnos ez a realitás.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Oziris666
Ja a hurka finnek, akik X-eltek a spanyolokkal😊
És elég jól helytálltak Francia,Spanyol csoportban!
Egyáltalán nem biztos az a 6pont,sõõt!

bakkerman
én nem örültem volna a bosnyákoknak,balkáni harcos mentalitás ellen szintén semmi esély nem lett volna. Na meg egy szó,DZEKO...a görögök a tingli-tangli célfocijukkal verhetõek,vagy legalább egy pontra jók lehetünk ellenük. Érdekes egyébként az észak írekrõl senki nem beszél,pedig nem ismerjük õket,nyílván nyomatják a szokásos brit szigetekre jellemzõ 4-4-2 oldal elfutós beadós játékot,de lehet fizikálisan õk is jobbak nálunk,amivel könnyen meglepetést okozhatnak

Szerintem akkor lett volna egyedül jobb a sorsolásunk ha az utazás miatt Feröer helyett helyett San Marino, de érdekes, hogy ezt mind a görög, a magyar és a román szövetség is mondja/mondhatja, hogy ennél jobb sorsolás nem lehetett volna számára/számunkra.

(persze Bosznia-Görögország csere is elgondolkodtató), lényeg nagyon jó ami van.

És az új feltüzelt Pintér csapat bizonyíthat Bukarestben (ami nappal égjen!).

elég=elé

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

új sorozat, új remények <#vigyor> , én abszolut nem tudom mire számítsak, nem fogok leülni nagy reményekkel egyik meccs elég sem

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Zenszkij
Nagy nagy szerencsével harcban lehetünk a harmadik helyért. Finnek ellen két hatalmas ki-ki meccs lesz. Románoktól lenyalunk mint a huzat, gólt nem rúgunk nekik. Észak-Írek is meglephetnek, idegenben ott se látok esélyt. Görögök oda-vissza vernek.

Érdekes, hogy a magyar szurkolóknak elég egy év tétmeccs nélkül és már elfelejtik a narancs nyolcast, meg a roma zakót.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Krisztiam
jah aztán meg elhasalunk, ahogy szoktunk 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

bakkerman
abban biztos vagyok hogy románok ellen nem lesz 6 pont,de a realitás az hogy 3 se,a mai magyar focista összeszarja magát románia ellen,lehet bárkit hozni szöv.kap-nak,nem tudja beleverni a zselézett fejû plázabábuknak az agyába azt a szellemiséget,amivel egy romániát meglehet verni. Egy románok elleni meccs sokkal de sokkal több mint puszta focimeccs,de sajnos ezt nem fogják fel a 23-28 éves zsoldosok

sz4bolcs
Megint az elbizakodottság.. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

ReszegKoldus
románok ellen legyen 6 pont a többi nem érdekel 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

dave9004
teljesen hasonlóan gondolkodok én is.
pinyõvel talán a gólok száma lesz kevesebb, de am ezekkel számolok kb