Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ramore
szerinted, ha az 5-ös lottó fõdíját fixen beígérték volna fejenként a játékosoknak, akkor nyertek volna a franciák elleni barátságos meccsen? Talán akkor nyerhettünk volna, ha valamelyik analfabéta tudott volna franciául és meg tudta volna bundázni a meccset, viszont akkor a pénz fele ugrott volna. 😄
forza milan
itt már csak a pénzér fociznak!nemnagyon másé!

Ramore
Elég sok oka volt a 86-os kudarcnak, egyrészt mezey próféta hülyébbnél hülyébb lépései, másrészt ahogyan írtad, a bírók is besegítettek, a magyarokat nem nagyon szeretik a világon sehol sem a mentalitásuk miatt. Ez már számtalanszor beigazolódott, sportdiplomáciánk pedig sosem volt. A 86-os VB kvalifikácíós eredmény volt az utolsó "sikere" a magyar labdarúgásnak, márha azt sikernek lehet nevezni, hogy lejáratták az országunkat a világ szeme elött.
jó, mondjuk azt hangoztatták, hogy "titkos favoritok" vagyunk, mintNigéria 98-ban 😉
Shep
arról nem is beszélve, hogy 86-ban meg úgy mentünk ki a vb-re, hogy azt hangozatták a vilégban, hogy mi vagyunk az esélyesek a végsõ gyõzelemre erre még a csoportból sem jutottunk tovább, mondjuk a bírók is besegítettek, de hát nem csak azon múlott.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
persze, hogy nincs pénz ez nem is vitattam, de a jó focihoz nem a pénz az elsõ akárki akármit mond, a pénz nem focizik a játékosok helyett, valamint sok pénzbõl sem lehet a lelkesedést, az akarást a tehetséget megvenni, nem tudom szerintem sose lesz ebben az országban a foci olyan mint régen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

forza milan
van különbség😄

forza milan
még a 70-es években is jó volt a válogatott!szépen,évröl évre,leépült az egész!

forza milan
nem értem hogy süllyedhet le egy 50-es,iszonyat jó,magyar nemzeti 11,válogatott,ilyen szintre...

szanics
Egy az egyben olyan, mint a gyõri (volt).

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

forza milan
egyébként meg látszik hogy nincs money!nézzél már meg egy ötödosztályú angol stadiont meg egy elsö osztályú magyart!nagy a különbség!

az elsõ, a második a dvtk-á
forza milan
ez a nigériai stadion?

Shep
na fene, szóval így akartam

Shep
nigéria 2. legtöbb nézõt befogadó stadionjaa mi 2. legtöbb nézõt befogadó stadionunk
Hát nem tudom a 2stadion kb ugyanolyan színvonalat képvisel a Nigériaiak mégis sokkal jobban fociznak mint mi, megnéztem pl a Kameruniakét is az is ugyanez a kategória, jó mondjuk a nigériaiaknál az elsõ stadion sokkal jonn mint a miénk de nem abban játszanak mindent, meg 3 éve épült. Persze sok nigériai külföldön játszik szóval lehet hogy tényleg a stadion miatt játszanak jól 😊

Shep
ez ám a naivitás, tosznak azok rá hol játszanak, lent leírtam mi a gond.

gabber_saviola
még nem 😄DDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

még nem szégyellik magukat???<#wow2>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

gabber_saviola
mert a sok szar "focista" szégyelné magát .... 😄DD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

de már most miért lenne annyira hatással a stadion játékra, h néhány csapásra jobb lenne a magyar foci?

gabber_saviola
éppen azzal akarlak meggyõzni titeket, hogy ha szép stadionok lennének akkor a játék is jobb lenne szerinitm 😄

Shep
hát nem hiszem, az elején talán mert rácsdálkoznának a stadionra de aztán a mivel a játék uolyan sz%r megint üres lenne, nem a stadion miatt nem járnak ki az emberek a meccsre, hanem azért mert nincs színvonala a játéknak, inkább megnézi a nép a tvben az aktuális spanyol/angol stb liga meccset és nem verik hülyére, nem idegeskedik, hogy hú de szarul játszanak ez ott lent a pályán stb.

ha én valaha meccsre fogok járni (újra), akkor nem valószínû, h a stadion miatt lesz...
csak a jobb fociért fogok kijárni meccsre

gabber_saviola
nem lenne üres a stadion, mindenki újra kijárna ....

Shep
hát igen nagy üres stadionban a játék is más 😊

szanics
dehogy jó...

gabber_saviola
hidd el , ha szép európai stadionjaink lennének, akkor más lenne a játék is ...

Shep
na jó de a fociban nem célszerû kézzel játszani, neki meg inkább az megy 😊

Shep
na ez tényleg pénz kérdés, bár ettõl a játék nem javulna, viszont az is igaz, hogy azért nincs erre lóvé mert nincs nézõszám, de azért nincs nézõszám mert nincs színvonal a játéknak, meg a biztonság sem túl nagy, szóval itt alapjában kellene megváltoztatni a dolgokat. kb 100év?

franco
Carlos Perez - Magyarország

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Shep
amúgy neked is igazad van, mert mint 1 lappal odébb írtam betelepítünk az országba jó pénzért Ronaldokat, adunk nekik állampolgárságot, és azokat rakjuk a válogatottba.

gabber_saviola
azt szeretném, hogy olyan stadionok lennének nálunk mint ami a belgáknál vagy a hollanoknál vannak ...

Shep
a fenét, a játékosok ha kikapnak akkor is kapnak lóvét ha nyernek akkor is, akkor minek hajtson, minek vája tönkre magát egy nemzeti 11-es meccsen, hogy aztán a klubbjában ne tudjon játszani és ne legyen annyi lóvéja, nincs bennük akarás, nincs ami ösztönözze õket, amíg ez nem változik addíg ilyen szrok maradunk. régen /'50-es évek/ azért fociztak mert élvezték, persze a pénz is jól jött nekik, de látszott, hogy élvezik és azért hajtanak, nem csak a pénzért, de ez ma már nállunk nem így van sajnos, és valahol igazuk van minek hajtson ha így is úgy is megkapja a pénzét.

forza milan
hát de nem igy van?ha lenne pénz,lenne játék,lenne vb-re kijutás,lenne minden!valami van a hátterébe a dolgoknak.nem maguktól ilyen bénák az biztos!

franco
aham

értem

biztoss....

forza milan
az igaz,hát igy történt,kár már rágódni rajta!megérdemeltük volna a 3 pontot!

forza milan
ezt nem igy kell felfogni!hát nem igaz hogy nem lehetne egy jó válogatottat összehozni vazze!itt valami van a háttérben,a pénz is,mert nem veti fel a pénz a válogatottat,meg ugy egyébként!hát ha 30 évvel ezelött qva jó volt a válogatott,akkor most mivan?azvan hogy leépült minden!nincs egy qva vas se!ezért béna az egész!

persze, de játékban jobbak voltunk szvsz azon a meccsen
forza milan
jó,az se volt rossz!én meg azt mondtam hogy örülhetünk annak az 1pontnak is!

Mátyás egyáltalán nem jó!!!

TÉK <#idiota>
franco
mateusz jó és punktum

illetve már néha sajnálom is. a helyében már biztos itthagytam volna ezt a pancser bandát

forza milan
de egy dolgot qvára nem értek!az ok,hogy arany ászok ligában játszó játékos is kell a válogatottba,de hány magyar légios is van,akik azért nem annyira rosszak?elég sok!én inkább azokat rakosgatnám a keretbe!nekem ez a véleményem!

franco
úgyérted szerencsénk volt...

a játékról besézlek
forza milan
örülhetünk hogy nem kaptunk ki.rajczi ügyessége kellett ahhoz is!

forza milan
én igen!én hiszek abban hogy még van esély!remélem bejutnak.most azért egy kicsit más válogatottat látok!de én sem pártolom matthaus-t!olyan játékosok kellenek a válogatottba,akik igazán ügyesek,és felmutattak valamit!

Igen, az izlandiak ellen megszerzett 6 pont az szép, a bulgárokkal szemben meg balszerencsénk volt, hogy döntetlen lett...
forza milan
mért akár hiszed akár nem,azt lehet mondani,hogy a bulgárok most szarbbak mint mi,ugyanis ök már biztosan nem juthatnak be!de nekünk még van esélyünk!reménykedni kell!én nem csalódtam naon most a válogatottban.2 vereség 1 döntetlen 3 gyözelem.ez azért nem olyan reménytelen,borzalmas helyzet!

szanics
Ez az egészséges hozzáállás, bár én már nem hiszek benne a sorsolás óta... 😞

forza milan
én hiszek!de nem vok elmebeteg😄😄😄