Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gregorius
Ezt én is tudom, elolvastam, csak úgy tûnik maga Berki nem tudja, mikor rákérdeznek, ezért voltam kíváncsi, hogy hova fejlõdik ez a vita, de aztán egyszerûen lekezelte a problémát. <#vigyor>
Egyébként nekem tetszik az új banner. Mondjuk lehetett volna szimmetrikus elrendezésû. De ez csak amolyan építõ jellegû szõrszálhasogató kritika. <#kacsint><#vigyor3>
Amúgy lehet, hogy az én hibám, de nekem a kontraszton kívül semmi különbség nincs a két kép között. Egyik sem homályosabb vagy élesebb a másiknál.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

gabber_saviola
csak annyi volt higy csaináltam egy bannert
erre breki írta hogy :Ez direkt ilyen homályos? és csinált gyorsan egy javítást
utánna csinálam egy újjat amit most lehet látni, erre breki ezt is módosította .....

tuti hogy nem valami egyszerü ember ez a breki ...csak azt nem tudom ,hogy miért olyan módositja a bannerjaimat aki még csak most tanulja a képszerkesztést

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Gregorius
Ne hagyjuk, mostmár járjuk végig!

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Breki33
najó hagyjuk :-)
szanics
Nem is mondtam, hogy csiáltál, csak Gabberénél beletoltál a színekbe, mint állat, am I right?

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Breki33
fogd már fel hogy én nem csináltam bannert ide:-)

benézted
szanics
láttam a Tiédet is, nyugi.

Breki33
lol ez az övé P
szanics
Gabberé sokkal jobb, ja, és ne plagizáljunk, ha kérhetem. 😛PP

gabber_saviola
nákám isz ángol

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sheva
és neked magyar mert nekem is megvan csak nekem angol...

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

gabber_saviola
nah ez remélem már tetszik ... 😄

Breki33
óh bocsánat

semmi színe nem volt a mezeknek
gabber_saviola
Paint Shop Pro

Sheva
gabber te milyen progival csinálod ezeket a bannereket? (bocs az offért...)

gabber_saviola
😄DDD

Láma!
nmagyon ráérsz😄DD

gabber_saviola
most csinálok egy nyú bánnert

gabber_saviola
de ez volt a cél......de volt akinek nem tetszett

Láma!
nade komolyan, nem ez volt a cél??
vagy csak be vagy baszva?😄DD

gabber_saviola
😄DDDD

Láma!
jah😄DD
lehet, nekem mindeg, ig yhomályosan ojan régi idök fociját idézi, igy meg a jelent, nekem mindegy

gabber_saviola
háááát nem igazán 😄 jóval élesebb lett

Láma!
ojan mint volt??😄

gabber_saviola
így jobb?

gabber_saviola
kösz nem kell javítani a munkámon

gabber_saviola
igen ez direkt ilyen homályos .......

Breki33

Breki33
Breki33
Ez direkt ilyen homályos?
Láma!
hát igen

gabber_saviola
hah kicsit csinosítottam rajta 😄

franco
majdnem jó, csak a szövetséget utálom
szvsz az a címer nem kell oda

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

gabber_saviola

hülyeség 😊
franco
Football 16:11
Lothar Matthaeus has applied for the vacant manager's job at Hearts, the Scottish Premier League club said on Tuesday.

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Ramore
Szerintetek milyen érzése lehet azoknak a játékosoknak, akiket mezey sérültnek kényszerített, hogy szabotálják a magyar válogatottat, amikor a Argentina válogatottja jön hozzánk és a fél világ figyelni fogja a mérkõzést.
Láma!
bitzos😄DDDDDDDDDDD

biztos forintért <#idiota>

football without ultras is nothing

Sheva
<#wilting><#wilting>

Rudee
NSO-n láttam az imént:

"A világ egyik legjobb csapata 650 ezer euróért forintért vállalja a fellépést"

Új pénznemet vezettek be?

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Az argentin válogatott a mieink következõ ellenfele

Dr. Bozóky Imre MLSZ-elnök hétfõ délutáni bejelentése után immár tény: Németország, Spanyolország és Brazília után Lothar Matthäus együttese augusztus 17-én - az LG Electronics jóvoltából - a világ egyik legjobb csapataként számon tartott, világsztárokat felvonultató argentin nemzeti tizenegyet látja vendégül a Puskás Ferenc Stadionban. A mérkõzésre (3900-13900 forintért) hamarosan országszerte megvásárolhatóak lesznek a jegyek az IBUSZ irodáiban. A belépõket kedvezményes kuponként is felhasználhatják a vásárlók. (A kedvezményekrõl és a találkozóval kapcsolatos részletekrõl beszámolunk a késõbbiekben.)

Szar Bayern, szar Bayern :)

szanics
nemábaz+, ekkora kamuembert...

forza milan
én értem,csak eddig nemtudtam mindent!én csak azt irtam hogy ugyse igen jutunk már be,én reménykedek azér!

én nagyon nem
az az ember nevetséges számomra

football without ultras is nothing

az másik topik...
a.carkey

A medve nem játék.

Láma!
😄

Ramore
Nézzül mit csinált 10 éve a válogatott kispadján. Telerakta a saját klubcssapata játékosaival a válogatottat, majd megpróbálták eladni õket külföldre több kevesebb sikerrel. Ismerõs képlet, igaz? Emellett folyamatosan tuszkolta a játékosai fejébe, hogy õk ugyanolyan jó játékosok, mint az aktuális ellenfél játékosai. Mindezt olyan sikeresen tette, hogy pl Klausz már elhitte magáról, hogy jobb játékos, mint mondjuk Vialli, vagy Póczik Valdano-nál!