Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
és persze az instagram, facebook, twitter szentháromság sem maradhat el 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
ja,letudod a napi 1 edzést,1 taktikai megbeszélést (már ha van olyan),aztán jöhet a plázázás,étterem,szoli,fodrász,konzolon fifa a leggyökerebb csapattársakkal a 14 milliós minigarzonodba,este egy kis magamutogatás a fõtéren sommersby-t szürcsölve,ésatöbbi ésatöbbi 😄 19-20 éves generációnál pluszba a péntek esti bulizás,aminek a velejárója az egy éjszaka alatt megdugott 3 plázakurva 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
én például szívesen lettem volna nb1-es focista. laza a munkaidõ, nem kell nagyon megerõltetni magad és jól is keresel. maga a paradicsom....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zenszkij
Szégyen, hogy mi magyarok minden sportban odatesszük magunkat, de ezek a semmirekellõ, retardált focisták egy léhûtõ, puncsapukabenyomottsztárleszek senkik itt égetnek minket. Gyalázat. Dzsudzsák nemhogy focizni, de még lamborghinit vezetni se tud. Mit várunk tõle. Bazd, 11 hülyegyereket összeszedek a lakóteleprõl többre viszik. TISZTOGATÁS KELL. TAKARODJ PINYÕ meg mészöly meg többi léhûtõ saját zsebét megtömõ szar.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zenszkij
mekkora egy fos ez a Korhut, takarodjon, az apjával együtt aki benyomta

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

sz4bolcs
"Kis koromban válogatott focista szerettem volna lenni. Szerencsére nem sokra vittem."

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Jakuza1
Inkabb maga kore tekerne valami robbanoszert, hogy beszuntessek a merkozest es ne kelljen nezni, hogy ezek a fogalmatlan falabu barmok, hogyan szerencsetlenkednek a palyan, mikozben ebbol a sportbol tobb milliot kassziroznak a bohozatba illo eloadasukkal.

LasDen
ügyi vagy 😊
a magyar foci viszont olyan, mint egy lassú gyerek. sokat kell foglalkozni vele, 100x a fejébe kell verni a dolgokat, de õ meg csak a réten szaladgálna. És hát sokszor a szülõk inkább ráhagyták, hadd szaladgáljon a réten, legalább futni tud majd. Ezért kell neki nagyon nagyon nagyon nagyon sok idõ...o_O

86 ban 10 éves voltam. Ha azóta annyit fejlõdtem volna mint a Magyar válogatott akkor valami szellemi fogyatékosokkal foglalkozó szanatóriumban lennék.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

LasDen
nem hallottad még, hogy jó munkához idõ kell?

Aha... alakulgat már 86 óta. <#hehe>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

passatgt
mégegyszer mondom, ez egy alakuló lévõbe csapat

bakkerman
tegnapi meccs elemzése eredeti kommentárral,feliratozva

bakkerman
ennek mi értelme,hogy csak úgy berohan a pályára? legalább akkor csinálna valami frappáns dolgot,vagy vinne be valami transzparenst stb...😄D

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bakkerman
végülis lövéssel fejezte be az akciót,az más kérdés,hogy utána bedobással jöhettek az albánok

sz4bolcs
xDDDDDD

'megpróbálta befejezni a támadást.' -de be is fejezte, nem? <#idiota>

Nem néztem a meccs másodikfélidejét, inkább aludtam, így az interjúról is lemaradtam. Mondjátok, hogy ez csak trollfoci-féle kifigurázása Pintérnek meg a kommunikációs tréningjének? <#csodalk> Ilyen embert megye3ban lehet látni, azt is csak nézõként (ráadásul matt részegen). <#taps>
ReszegKoldus
ez már majdnem olyan jó volt, mint Lõw gólpassza

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

benőmenő
"Ebbõl biztos nem fognak kontrázni az albánok!"
Sírok!4 <#banplz>
a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
😊

A medve nem játék.

bakkerman
Pinyõ,spoilerbe rakom mert hosszú
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak 18 éven felülieknek és több nyelven magyarul tudóknak engedélyezett!
1) „Nagyon nagyon hasznos lenne, hogyha a befelé játszó szélsõink helyét betöltõ védõinkre forgatnánk a labdát és onnan próbálnánk befelé játszani, de azt is látni kell, hogy egy generációváltás közepén vagyunk, amiben meg kell találni szeptemberig azokat a játékosokat, akik a legjobban tudják ezt a feladatot megoldani.” – erõs kezdés, látszik a meccsrutin, apró bakik, de lerí a magabiztosság!
2) „Ha nézem az albán csapatnak a mérkõzését a Románia is 1-0-ra tudta megverni õket és itt visszautalva egy kicsit a generációváltásra, egy alakuló csapatnál, és nem szeretnék véletlenül sem a játékvezetéssel véletlenül sem foglalkozni, de nagyon fontos, hiszen…” – tovább fûzi a szálat a mester… rögtön el akarja varázsolni az olvasót, egybõl a szívéhez szól…
3) „Hiszen a Futács Márkót egy szögletnél szabályosan leszakították róla majdnem a mezt, illetve a Korhut Misinek, én úgy ítélem meg, hogy kirúgták… {…} Annak viszont nagyon örülök, hogy Vécsei Bálint, illetve a Korcsmár Zsolt, vagy a Heffler személyében nagyon bátran futballoztak, hiszen fölvállalták 18-19-20 évesen – Heffler idõsebb – a játékot, ami a középpályán ez elsõ félidõben volt, de nagy öröm számomra még egyszer mondom, hogy ilyen fiatal játékosok így fõl merik vállalni.” – és taktikát vált, egybõl az elejére a csattanót, ez az, támadás! A zöld fülû Korcsmár (25) és a még nála is fiatalosabban mozgó Heffler (27) elé csak Misi kerül, de õt kirúgták, de ezt csak úgy ítéljük mi meg…
4) „Egy alakuló lévõbe csapat vagyunk!” – na itt már elõjön egy kis fáradtság… hosszú, összetett mondat után vagyunk, elcsúsznak egy picit a ragok, egy picit rossz a sorrend ,de na! Hát izgalmas 90 percen vagyunk túl!
5) „Úgy hogy én nagyon bízom abban, hogy egyre-egyre fölszabadultabbak lesznek, hiszen nagyon fontos az, hogy nyerjünk mérkõzést, hogy még nagyobb önbizalmuk legyen, hiszen még bátrabban merjék azokat a dolgokat megtenni a felkészülési mérkõzésrõl van szó, ha mind a két csapatot nézzük, akkor a másik csapatnak is fõl lehet tenni, de mégis azt mondom, hogy próbáltuk, ha nem is a 90 percben, de a második félidõben amit kértem, hogy maradjunk fönt…” Fölszabadítani? Na ne szaladjunk annyira elõre… inkább tegyük fõl a másik csapatnak is! De ki kérte, hogy maradjunk Fönn???
6) „Én nagyon örülök, hogy, én azt gondolom, hogy a reklám, a negatív, illetve ha pozitívan foglalkoznak az emberrel, akkor azt mutatja ki, hogy szeretik!” – Attila Forever! Pintér takarodj! – a love story eredeti forgatókönyve is az alábbi jelzõvel készült eredetileg a film fõ jelentében, de a maradiság ópiumával megfertõzött nyugat inkább maradt az elavult jelzõnél: LOVE!
7) „A Finn, úgy értékelem, hogy a finn mérkõzés 3 éve egy nagyon jó csapat…” – mi volt elõbb, a tyúk vagy a tojás? A csapat vagy a mérkõzés? Ha a mérkõzés csapat, akkor a játékos is lehet mérkõzés? vagy mi?
8) „illetve a többi olyan eredményeket értek el, ami nagyon nagyon tekintélyes!” – na ebbe beletört a google fordító, megpróbáltam a „sztaki”-ban is, hátha idegenül van, de nem vitte!
9) „ha a finneket mondom, akkor 3 évvel ezelõtt, amikor tõlünk kikaptak, akkor õk idõben észbekaptak és elkezdtek építeni 1 csapatot, ami mára, én azt gondolom, megmutatta, hogy milyen eredményekre képes, úgyhogy a Dánia is.” – kikaptak – észbekaptak, itt már önbizalommal nyilatkozunk, már cifrázom is… megmutatták… majdnem bekerültek az elsõ 50-be a világranglistán, majdnem nyertek kétszer egyhúzamban… úgyhogy Dánia is!
10) „Lehet lötyögésnek hívni, én azt gondolom, hogy szervezetten visszazárt 10 ember a saját térfelükre.” – Mourinhoi magasságok, ezt mi nem érthetjük igazán…
11) „Amire fõl is voltunk készülve, hogy a védelem és a középpálya közé bejövõ fõl tudjuk venni a labdákat és abból tudjuk folytatni a labdát, vagy, illetve…” – folytattuk is a labdát… harapósan, tolódósan…
12) „de azt gondolom, én szerintem, és ez nem biztos!” – a kijelentést követõen nem érkezett több újságírói kérdés! Síri csend a teremben…
13) „3 tizenegyest tudtunk volna rúgni, ilyen arányban, ilyen 11-es szériába nem kerültek nálunk jobb csapatok sem.”
14) „az õ elmondása szerint is, tehát azé ki szerette volna hagyni a mérkõzést.” – csenben van az osztály, nem nevet!
15) „A Stieber Zoli személyében szerdán játszottunk és a Zoli is ugye a Hamburggal ellen játszott, plé-, rájátszásos mérkõzésen.” – apró hibák tömkeleg… Zoli személyében pályára lépni, mindenkinek megtiszteltetés, pláne, ha a Hamburggal ellen játszik, rájátszásosat… isteni!
16) „inkább a Gergõt megpihentetjük!” – rá is fér, elõtag nélkül!
17) „Tõlünk a KÚMAN Vladimir úgy ment el…” – utoljára a holland válogatottban láthattuk, most Athénban nyaral…
18) „azé Ádámnak tisztába vagyunk, hogy mire képes!” – Ádámnak mi is…
19) „tehát mindenkire számítunk”

mooo
Tudta õ hogy hol van,csak ilyenkor mindig nyomják a sablonszövegeket a focisták amiket betanultak,nagyon ritka,ha a saját véleményüket fogalmazzák meg. Szvsz az égvilágon SEMMi értelme ezeknek az interjúknak...
bakkerman
azért az jó,hogy Lovrencsics örül neki,hogy megszereztük a 3 pontot tegnap...képbe volt hogy milyen meccsen van

Breki33
ha valaki jó magyar focit akar M3-at nézze.....
sz4bolcs
'szinte kötelezõ a gyõzelem' ?? wtf

jájjj, már jön a "bíró a geci" és a "generációváltás" kifogás 😞((
azért ha ma 8:1-re kiszoptunk volna, csak meggondolták volna a lehetõségét 😄
ReszegKoldus
"megszereztük a 3 pontot" <#idiota>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LasDen
gratlulálok

sz4bolcs
az azért elég gáz, hogy odamennek kifütyülni õket :/

Jim Morrison
tizenegyesbõl. Támadójáték velejárója :c

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LasDen
sikerült 1 gólt rúgni? o_O

Jim Morrison
ez azért nagyobb gól volt<#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

sz4bolcs
aztaku, védõink nagyon ott vannak xDD

sz4bolcs
Nem esett le, hogy már nem tudunk olyan csapattól kikapni, h. ne legyen biztos helye annak, aki odakerül? 😄

ReszegKoldus
ennél az ünneplésnél nekem még Ronaldo BL döntõs ünneplése is szimpatikusabb volt 😊

rohadt életbe, így a selejtezõkig biztosna ez a majom marad a szövetségi kapitány
sz4bolcs
*.* csúcs

Jim Morrison
A magyar fiúk tudják, hogy tizibõl nem illik... 😄

sz4bolcs
na, most ez beakad, és a fiúk hõsként vonulnak be a történelembe. 😄

sz4bolcs
nyilván mindent gyakorolt a magyar csapat... ez látszik is. 😄

sz4bolcs
Ha tényleg ezt mondta, akkor elég diplomatikusan fogalmazott... az helyett, h. közvetít õ enélkül is elég szart. 😄

DaemoonHunter
Ha nyerünk akkor óriásit léptünk elõre, hisz támadó játékban is feljavultunk. Ha x lesz akkor a védelem kisebb tolódási problémáktól eltekintve jól mûködik, így az elõrelépés megkérdõjelezhetetlen!

sz4bolcs
Bízunk hát.. nem tök mind1, hogy lövünk-e gólt?

DaemoonHunter
Ezt a borzalmat már a kábelek se bírják.
4. újonc meg...még jó hogy régen megtiszteltetés volt, és hatalmas nagy teljesítmény kellett ehhez, most meg mindegy majd kiderül mit tud 😄

dave9004
megmondta magyart nem közvetít mert megharagítana sok szurkolót ha nyíltan szakadna a csapatokon röhögéstõl 😄
sz4bolcs
Elég borzalmas. Horti Gábor jól elstandupolná, de nem hiszem, h. ilyenkor nincs jobb dolga...

Oziris666
az eddigieket elnézve ezen nem kell majd izgulnunk...