Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
a magyar foci viszont olyan, mint egy lassú gyerek. sokat kell foglalkozni vele, 100x a fejébe kell verni a dolgokat, de õ meg csak a réten szaladgálna. És hát sokszor a szülõk inkább ráhagyták, hadd szaladgáljon a réten, legalább futni tud majd. Ezért kell neki nagyon nagyon nagyon nagyon sok idõ...o_O
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
'megpróbálta befejezni a támadást.' -de be is fejezte, nem? <#idiota>#idiota>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1) „Nagyon nagyon hasznos lenne, hogyha a befelé játszó szélsõink helyét betöltõ védõinkre forgatnánk a labdát és onnan próbálnánk befelé játszani, de azt is látni kell, hogy egy generációváltás közepén vagyunk, amiben meg kell találni szeptemberig azokat a játékosokat, akik a legjobban tudják ezt a feladatot megoldani.” – erõs kezdés, látszik a meccsrutin, apró bakik, de lerí a magabiztosság!
2) „Ha nézem az albán csapatnak a mérkõzését a Románia is 1-0-ra tudta megverni õket és itt visszautalva egy kicsit a generációváltásra, egy alakuló csapatnál, és nem szeretnék véletlenül sem a játékvezetéssel véletlenül sem foglalkozni, de nagyon fontos, hiszen…” – tovább fûzi a szálat a mester… rögtön el akarja varázsolni az olvasót, egybõl a szívéhez szól…
3) „Hiszen a Futács Márkót egy szögletnél szabályosan leszakították róla majdnem a mezt, illetve a Korhut Misinek, én úgy ítélem meg, hogy kirúgták… {…} Annak viszont nagyon örülök, hogy Vécsei Bálint, illetve a Korcsmár Zsolt, vagy a Heffler személyében nagyon bátran futballoztak, hiszen fölvállalták 18-19-20 évesen – Heffler idõsebb – a játékot, ami a középpályán ez elsõ félidõben volt, de nagy öröm számomra még egyszer mondom, hogy ilyen fiatal játékosok így fõl merik vállalni.” – és taktikát vált, egybõl az elejére a csattanót, ez az, támadás! A zöld fülû Korcsmár (25) és a még nála is fiatalosabban mozgó Heffler (27) elé csak Misi kerül, de õt kirúgták, de ezt csak úgy ítéljük mi meg…
4) „Egy alakuló lévõbe csapat vagyunk!” – na itt már elõjön egy kis fáradtság… hosszú, összetett mondat után vagyunk, elcsúsznak egy picit a ragok, egy picit rossz a sorrend ,de na! Hát izgalmas 90 percen vagyunk túl!
5) „Úgy hogy én nagyon bízom abban, hogy egyre-egyre fölszabadultabbak lesznek, hiszen nagyon fontos az, hogy nyerjünk mérkõzést, hogy még nagyobb önbizalmuk legyen, hiszen még bátrabban merjék azokat a dolgokat megtenni a felkészülési mérkõzésrõl van szó, ha mind a két csapatot nézzük, akkor a másik csapatnak is fõl lehet tenni, de mégis azt mondom, hogy próbáltuk, ha nem is a 90 percben, de a második félidõben amit kértem, hogy maradjunk fönt…” Fölszabadítani? Na ne szaladjunk annyira elõre… inkább tegyük fõl a másik csapatnak is! De ki kérte, hogy maradjunk Fönn???
6) „Én nagyon örülök, hogy, én azt gondolom, hogy a reklám, a negatív, illetve ha pozitívan foglalkoznak az emberrel, akkor azt mutatja ki, hogy szeretik!” – Attila Forever! Pintér takarodj! – a love story eredeti forgatókönyve is az alábbi jelzõvel készült eredetileg a film fõ jelentében, de a maradiság ópiumával megfertõzött nyugat inkább maradt az elavult jelzõnél: LOVE!
7) „A Finn, úgy értékelem, hogy a finn mérkõzés 3 éve egy nagyon jó csapat…” – mi volt elõbb, a tyúk vagy a tojás? A csapat vagy a mérkõzés? Ha a mérkõzés csapat, akkor a játékos is lehet mérkõzés? vagy mi?
8) „illetve a többi olyan eredményeket értek el, ami nagyon nagyon tekintélyes!” – na ebbe beletört a google fordító, megpróbáltam a „sztaki”-ban is, hátha idegenül van, de nem vitte!
9) „ha a finneket mondom, akkor 3 évvel ezelõtt, amikor tõlünk kikaptak, akkor õk idõben észbekaptak és elkezdtek építeni 1 csapatot, ami mára, én azt gondolom, megmutatta, hogy milyen eredményekre képes, úgyhogy a Dánia is.” – kikaptak – észbekaptak, itt már önbizalommal nyilatkozunk, már cifrázom is… megmutatták… majdnem bekerültek az elsõ 50-be a világranglistán, majdnem nyertek kétszer egyhúzamban… úgyhogy Dánia is!
10) „Lehet lötyögésnek hívni, én azt gondolom, hogy szervezetten visszazárt 10 ember a saját térfelükre.” – Mourinhoi magasságok, ezt mi nem érthetjük igazán…
11) „Amire fõl is voltunk készülve, hogy a védelem és a középpálya közé bejövõ fõl tudjuk venni a labdákat és abból tudjuk folytatni a labdát, vagy, illetve…” – folytattuk is a labdát… harapósan, tolódósan…
12) „de azt gondolom, én szerintem, és ez nem biztos!” – a kijelentést követõen nem érkezett több újságírói kérdés! Síri csend a teremben…
13) „3 tizenegyest tudtunk volna rúgni, ilyen arányban, ilyen 11-es szériába nem kerültek nálunk jobb csapatok sem.”
14) „az õ elmondása szerint is, tehát azé ki szerette volna hagyni a mérkõzést.” – csenben van az osztály, nem nevet!
15) „A Stieber Zoli személyében szerdán játszottunk és a Zoli is ugye a Hamburggal ellen játszott, plé-, rájátszásos mérkõzésen.” – apró hibák tömkeleg… Zoli személyében pályára lépni, mindenkinek megtiszteltetés, pláne, ha a Hamburggal ellen játszik, rájátszásosat… isteni!
16) „inkább a Gergõt megpihentetjük!” – rá is fér, elõtag nélkül!
17) „Tõlünk a KÚMAN Vladimir úgy ment el…” – utoljára a holland válogatottban láthattuk, most Athénban nyaral…
18) „azé Ádámnak tisztába vagyunk, hogy mire képes!” – Ádámnak mi is…
19) „tehát mindenkire számítunk”
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
4. újonc meg...még jó hogy régen megtiszteltetés volt, és hatalmas nagy teljesítmény kellett ehhez, most meg mindegy majd kiderül mit tud 😄