Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Há nédd' má'!! Labbdaaa :-))

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

McFrost
<#eljen><#eljen><#eljen>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Rudee
Még egy Torghelle szárnyalás.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Torghellét Wellman kergeti.
De volt amikor nem tudta megállítani.

Rudee
A második gól után.

<#worship>

Rudee

McFrost
Szerintem a svédek ellen erõsíteni kell a kezdõn!
Vanczák helyett mindenképp Gyepes ajánlott és Takács helyett (bármekkora gólt akasztott) Vadócz vagy Buzsáky lenne a megoldás.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Rudee
Molnár Balázs ahány meccsen jáccott, annyi gólpasszt adott az ellenfélnek. Vadócz szélsõ, tegnap is csak a jófej kommentátorok akarták berakni Takács helyére. Gyepest meg a #1773ba beraktad a védelembe, ott jó helyen is van.

akár, õ is, vagy Molnár Balázs, Gyepes ...

de sztem akár Vadócz is jó lenne oda igaz csak kissebb csapatok ellen mert a nagyobbak, ugy átmennek rajtunk!

sztem õk jobbak lennének mint Takács vkp-nak mert sztem ott õ eddig soha se jáccott jól - attól még hogy most gólt lõtt

csak torrent van ha az jöhet???

Rudee
Van bõven védekezõ középpályás? Mégis ki? Dárdai?

forza milan
Valaki tudna linkelni egy videot a meccsröl!egypár oldalon néztem,de valami licensz izét ir ki!

öööö... ezt irtam énis hogy miért szidja?!?!

Sheva
szerintem meg Bodnárt nem kell szidni (igaz volt pár sikertelen, rossz beadása)

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

nemtom hogy most Bodnárt miért szidiod sztem ezen a meccsen nem jáccott rosszul, sõt, Vanczák meg Juhász középen nem nagyon értették meg egymást az igaz - talán Vanczák Gyepes csere lenne a legjobb, mondjuk ha mindenáron le akarjátok cseréltetni Bodnárt akkor az õ helyére kéne odarakni Taki-t és Taki tegnapi posztjára (védekezõközéppályás) posztra meg van bõven jelentkezõ...

Jó volt a tegnapi mecccse, Hajrá magyarok - a svédeket begyûrjük (remélem)

sz4bolcs
Ezt is megértük. Én majdnem elkönnyeztem magam. Végre játszanak a srácok. Ilyen felszabadultan kell játszani, és akkor meg tudjuk mutatni az igazi tudásunk. Én azt kívánom nekik, hogy mindig legyenek ilyen felszabadultak, és akkor sokkal többen fognak kijárni meccsre az emberek, sokkal élvezetesebb az egész. Le kell vetkõzni a kishitûséget, és bárhol lehet keresnivalónk. Tudom, hogy nem valami nagy ellenfél ellen nyertünk, de szerintem kötelezõ meccs nincs. Szép volt!

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Ramore
teljesen egyet értek veled, bodnár és vanczák a két leggyengébb pontja a csapatnak, helyettük jó lenne találni alkalmasabb játékosokat, Szabicsot én is betenném, de nem Torghelle helyére, hanem Keneseiére.
forza milan
torghellét én nem venném ki,neme gyszer lött gólt már!ha jobban elgondolod,rengeteg gólt szerzett a válogatottnak,mostis betalált!

Nh Shevits
Szabics jólenne ha felépülne már és Alexander the Torghelle helyén már rögtön erõsebbek lennénk! Bodnár meg Vanczák helyén kéne még változtatás. Hálisten Éger még ottvan nekünk, õ ma nem is játszott..

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

forza milan
biztos,hirtelen nem kapcsolok,rémlik már valami!😄

livescore mien hülye.. amúgy tökfura, h. hozta a kötelezõt a magyar válogatott..
Nh Shevits
ezen a meccsen volt mikor Torghelle egyszer rálõtte. ennél többet nem magyarázom

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

forza milan
mire gondolsz?hirtelen nem kapcsolok😄fáratt vok😄

Nh Shevits
errõl jut eszembe: "Torghelle, lövés... bedobás?"

forza milan
az nekem is kéne,gyönyörü megoldás,gyönyörü lövés,gyönyörü góóóóóóóóóóól!!!

forza milan
nemén irtam,hanem a livescore.com😄

Rudee
Ha nem kap jó labdákat, akkor nem tud mit csinálni. Ma egyszer volt hosszú a felé menõ passz, látszott is a teljesítményén.

Torgnelle...

BUDA > miskolc.

Nh Shevits
Takács gólját nem tudjátok feltenni?? avi.ba. de jó más formátumban is 😄DDD

Ramore
nem kell visszavonnod szerintem, a komolyabb ellenfelek ellen bizonyítottan kártékony, rendszeresen zavarba jön és bátran mondhatom, hogy õ az ellenfél 12. játékosa.
Rudee
Végén mondta az a madár, amelyik fönt volt a turbánflórikával.

bazza
És van már vmi videófelvétel a gólokról? Sajna nem láttam a meccset... 😞

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Rudee
Ha nyerünk az nem elég, a svédeknek és horvátoknak nem szabad hozni a másik 2-2 meccsüket. Ha nyerik valamelyiket akkor azért õk is kapnak 3 pontot, úgy meg baszhatjuk.

forza milan
góllövök!
FT Hungary <4 - 0> Malta
35' <1 - 0> S. Torgnelle
55' <2 - 0> B. Said (o.g.)
65' ❤️ - 0> A.Takacs
85' <4 - 0> P.Rajczi

Ramore
ez nem urbán napja volt! 😊

jól muzsikált a csapat és ezt ma még bodnár sem tudta elrontani szerencsére!
forza milan
ha figyelnél jobban kicsit talán 4-0!

bazza
mennyi lett a magyar - málta végeredmény?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

forza milan
visszavonom hogy bodnár nemvaló a válogatottba,amit ma bemutatott föleg a 2. félidöben,az nagyon szép volt!Svédeket le kell gyürni,nincs más választás!Szép játékot kell jáccani,akkor nemlesz nagy gond!magabiztosnak kell lennünk!jólenne egy svéd öngól<#mf1><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#beka3>

forza milan
ja,ha igy lenne nemkéne olyan nagyon izgulni a bejutásért!deee,lehet hogy még igyse lenne esélyünk!

forza milan
ki monnta ezt!valami f*sz riporter dumát má meginn valami hülyeséget mint ahogy szokott lenni???<#idiota><#idiota>
??????

zaki
egyszerû a képlet: a következõ 3 meccsünket meg kell nyerni, és akkor játszhatunk egy pótselejtezõt, azt simán hozzuk, és már ott is vagyunk a vb-n <#zavart1>

gabber_saviola
iszonyat nagy meccs volt, grat a csapatnak

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Rudee
Ember aszongya az elsõ két csapat egybõl továbbjut <#zavart2>
Felkészültség megin király.

forza milan
de sajna továbbjutásra az esély igyse nagy😞

forza milan
énis 5-0-t tippeltem!mondtam is na az uccsó két percbe tekerjen má alaki be egyet!😛😄

asfa
jo meccs volt csak igy tovább fiuk!!!Svédeket is meg kell verni

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Rudee
Állás:

1. Horvátország 19 pont (7 meccs)
2. Svédország 18 (7)
3. Magyarország 13 (7)
4. Bulgária 8 (7)
5. Izland 4 (8)
6. Málta 1 (8)

Rudee
Én 5-0t tippeltem, az majdnem bejött. Viszont a horvátok 3-1es gyõzelme bejött.