Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Szar Bayern, szar Bayern :)
Vanczák helyett mindenképp Gyepes ajánlott és Takács helyett (bármekkora gólt akasztott) Vadócz vagy Buzsáky lenne a megoldás.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
de sztem akár Vadócz is jó lenne oda igaz csak kissebb csapatok ellen mert a nagyobbak, ugy átmennek rajtunk!
sztem õk jobbak lennének mint Takács vkp-nak mert sztem ott õ eddig soha se jáccott jól - attól még hogy most gólt lõtt
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Jó volt a tegnapi mecccse, Hajrá magyarok - a svédeket begyûrjük (remélem)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
BUDA > miskolc.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
FT Hungary <4 - 0>4 - 0> Malta
35' <1 - 0>1 - 0> S. Torgnelle
55' <2 - 0>2 - 0> B. Said (o.g.)
65' ❤️ - 0>3 - 0> A.Takacs
85' <4 - 0>4 - 0> P.Rajczi
jól muzsikált a csapat és ezt ma még bodnár sem tudta elrontani szerencsére!
??????
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Felkészültség megin király.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
1. Horvátország 19 pont (7 meccs)
2. Svédország 18 (7)
3. Magyarország 13 (7)
4. Bulgária 8 (7)
5. Izland 4 (8)
6. Málta 1 (8)