Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheva
szerintem nem fogunk kikapni a legrosszabb esetben X-elünk...

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Ramore
én 1-0-ás gyõzelemben bízom, de a tippem 0-2 😞
Nh Shevits
HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!!!
MÁR MOST ÖNKÍVÜLETBEN VAGYOK!
MINDEN SZÍV EGYÜTT DOBBANJON HOLNAP!!!!!!!
ÉS SIKERÜLNI FOG!!!!

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Sheva
na a holnapi meccs nem lesz sétagalopp de nyerni kell bármiáron!

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Nh Shevits
bazz nekem is 2-1 jár a fejemben, de a szünetben még õk fognak vezetni (fogadtam is rá)<#szomoru1>
viszont minden jó ha a vége jó... nyerünK!!!!!!!!!<#worship>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

a 4-0.. de tényleg bejött... amugy énis 2-1-re tippelek, lol
ennyien mondjuk má csak ugy lesz

football without ultras is nothing

zaki
hogyneeee, sztem jöhentek ezerrel. én is 2-1-re tippelek (málta elleni 4-1 bejött 😛)

McFrost
Holnap 2-1-re nyerünk! Kellenek majd képek mint Málta ellen?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Kaplan
Ilyen teljesítménnyel a Bolgárokat megtudnánk verni olyan 2-1-re..szerintem 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rudee
Bolgárok otthon 4-1re.
Horvátok otthon 3-0ra.
Svédek otthon 6-0ra, idegenbe 7-0ra.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Kaplan
Már megvan sry.
Jéé mire jó az internet 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Hoztuk a kötelezõt de elég szépen😊
Mennyire verték a horvátok , a bolgárok , svédek máltát? Nem nagyon emlékszem azért kérdezem 😊

Kaplan
Csak az a baj , hogy ezt a csapatot Mathheus tarja össze normálisan ha õ elmegy akkor lõttek az eb-nek is mert bárki átveszi szart se ér. A magyar edzõk a 0-val egyenlõek. S mi magyarok hajlamosak vagyunk arra , hogy egy szempillantás alatt visszaessünk egy bizonyos szintre.

jobbak lettünk ez tény, és sztem megérte probálgatni a sok játékost..
fiatal is a csapat, fel kell nõni mjd a feladatokhoz

de ne értékeljük túl ezt a meccset málta ellen. hoztuk a kötelezõt.

Benne vagyok 😊 Torghelleét nagyon nem bírom, olyan unszimpatikus figura, de amíg lövöldözi a gólokat rendben van 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

forza milan
Torghelle is rengeteget fejlödött,sztem alakulgat itt a válogatott,egyre jobb eredményeket érünk el!nomeg ha kiesünk a vbböl,ottlesz az eb,ott már bizonyitani kell!

Nh Shevits
Mracskót vissza!

Gregorius
Matthäus felkavarta az álló szart és elkente picit a nagyok száját. Egyértelmûen pozitív hatása van a magyar flabdarúgásra, és kövezzetek meg, ha nem jól tudom, de megmutatta azt is, hogyha foci van a stadionokban, akkor az profitábilis, még akkoris, ha ide kell csalogatni a nagy neveket. Hiába jöttek ide többmilliókért ezek a válogatottak, a horrbilis jegyeket mégis megvették nagyon sokan, és a bevétel több volt, mint a kiadás. Ez egy másik olyan lépése volt, amit bátran meg mert lépni, mert azért többet forog ilyen körökben, és jobban tudja mi a helyzet, mint amit elõdjei bármikor is meg mertek, tudtak volna lépni. Persze ennek a fele is biztos elsikkadt a régi vezetést képviselõk markában sajnos.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Rudee
Szerintem egyértelmûen jót tett Matthaus szerzõdtetése. Lehet hogy rövid idõn belül sok játékost próbált ki, de ez nem baj. Elõtte Mészõly, Bicskei és Gelei a fix csapataikkal lószart se ért. Hiába egy döntetlen az olaszok ellen, ha Liechtenstein ellen nem tudunk nyerni. A skótok és a németek elleni gyõzelem még barátságos meccsen is többet ér, mint anno Bicskei elsõ tornáján elért elsõ helyezés.

Szar Bayern, szar Bayern :)

ezzel csak egyetérteni lehetö :o
A lényeg, hogy alakulgat és mostanság talán már nem lehet akárkibõl válogatott. Össze se tudnám számolni hány legalább egyszeres válogatottunk volt az elmúlt 10 évben.

Ramore
ez nem kérdés, és ez még csak a kezdet, hiszen minél több játékos kerül ki az országból, annál több az esély a komolyabb eredményekre.
szanics
Ez hosszabb téma...
Az én véleményem az, hogy sokat köszönhetünk neki, akkor is, ha tisztában vagyunk azzal, hogy most már a fél magyar labdarúgás az általa képviselt csoport kezében van.
Olyan csapatokkal játszhattunk (GER, BRA, FRA, ARG, stb.) barátságos mérkõzéseket, akik sokkal jobbak nálunk. Ez borzasztó fontos, mert akaratlanul is megtanulják - legalábbis részben - a játékosok kezelni azokat a helyzeteket, amikor náluk sokkal képzettebb ellenféllel kell küzdeni.
Ez segíthet az olyan meccseken, mint amilyen a svédek, horvátok és bolgárok elleni meccs lesz.
Fegyelem, rend van a válogatottnál, ez elvitathatatlan, és ha teljesen nem is tudta visszaállítani a válogatott rangját, efelé szerintem jó úton halad.
Más kérdés, hogy a kijutásra esélyünk nem lesz, de ha nekem kéne dönteni, a következõ Eb-selejtezõsorozatnak még Matthäusszal futnék neki. Egy szerencsésebb sorsolással ki tudja, mire lenne képes a csapat.
Ja, és még egy fontos eredmény. Azt a két csapatot, amelyik nálunk alacsonyabb kalapból jött, oda-vissza megvertük. Ilyenre is elég régen volt példa. Tudom, hogy Izland ellen óriási mákunk volt, de megvertük õket, és ugye csak ez számít.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Ramore
egyet értek, sajnos egy tehetséges játékosunk van, a többi max lelkes.
dodgecharger
És Mattheusról mi a véleményetek?
A Keze alatt tudott fejlõdni a csapat?

See Your Local Dodge Dealer

valamiért én is úgy érzem... a többiek küzdenek, hajtanak, de õ az egyetlen igazi futballistaö :o
szanics
ez igaz, de ehhez hál'Istennek hozzászokott a West Bromban.

szanics
Sztem reális a 2 pont, a többi már ajándék...

dodgecharger
Én egyébként azt hiszem, hogy Gera nagyon egyedül van ám ebben a csapatban<#szomoru1><#szomoru1>

hát sztem a reális az olyan 3, v 2 pont <#szomoru1>
Ha jól játszanak és szoros meccsen kikapnak még abba is benne lennék. Csak lásson az ember valamit. A továbbjutásról álmodni meg balgaság lenne, de ha fokozatosan javulunk az EB-n szivesen látnám a fiúkat.

Laffite
Na akkor már az sem biztos, hogy búcsúznánk! 😊
Én egy gyõzelmet és két döntetlent, azaz 5 pontot reálisnak tartok megszerezni, remélem sikerül, vagy ennél több is persze!

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

dodgecharger
<#shakehead>

22 ponttal (tehát 3 gyõzelemmel) szépen búcsúznánkö :o
bebasztaö :o
Laffite
Csak látod ez a baj, hogy pl az ilyen átlövések egy Málta ellen akadnak be a pipába, nem pedig egy sorsdöntõ bolgár meccsen amit leikszeltünk és amin elment a hajó 😞

dodgecharger
Ilyen összteljesitménnyel jobb is hogy nem jutunk ki😞
Viszont Málta ellen egyik-másik gól igencsak Európai szintü volt, azt jó volt látni😊

Laffite
Ilyen tabellaállásnál nem az a lényeg, hogy kijutunk-e, mert ez már nem rajtunk múlik, hanem, hogy méltósággal búcsúzunk, szép eredményekkel, avagy sem. Én bízom a gyõzelmekben!!!

Ramore
újfent reménykedjünk a csodába, a válogatott erõn felüli teljesítésében!
szanics
jah. ezért mondom mindig: ha üresen vagy, lõni kell!

Kaplan
Reméljük. Kell több ilyen válalkozó szellemû játékos. Mert bármelyik jól irányzott labda bekerülhet a kapuba és GÓL lám... 😛

Nh Shevits
hja ha elõtte leitatja Matthaus. esetleg akkor.

A kérdés,bebasza-e igy szerdán is?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nh Shevits
így bebabaszni!!!

A labda be lett baszva 😊)

Kaplan
Iszonyatosan be*aszta 😛

elnéztük, tényleg egész jól bebaszta 😛PPP

kegyetlenül bebaszta

már elnézést 😄

Takács 3-0

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

sikersztori idézöjelekbe akart menni
sry, fáradt voltam