Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MÁR MOST ÖNKÍVÜLETBEN VAGYOK!
MINDEN SZÍV EGYÜTT DOBBANJON HOLNAP!!!!!!!
ÉS SIKERÜLNI FOG!!!!
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
viszont minden jó ha a vége jó... nyerünK!!!!!!!!!<#worship>#worship>
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
ennyien mondjuk má csak ugy lesz
football without ultras is nothing
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Horvátok otthon 3-0ra.
Svédek otthon 6-0ra, idegenbe 7-0ra.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Jéé mire jó az internet 😛
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Mennyire verték a horvátok , a bolgárok , svédek máltát? Nem nagyon emlékszem azért kérdezem 😊
fiatal is a csapat, fel kell nõni mjd a feladatokhoz
de ne értékeljük túl ezt a meccset málta ellen. hoztuk a kötelezõt.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Szar Bayern, szar Bayern :)
Az én véleményem az, hogy sokat köszönhetünk neki, akkor is, ha tisztában vagyunk azzal, hogy most már a fél magyar labdarúgás az általa képviselt csoport kezében van.
Olyan csapatokkal játszhattunk (GER, BRA, FRA, ARG, stb.) barátságos mérkõzéseket, akik sokkal jobbak nálunk. Ez borzasztó fontos, mert akaratlanul is megtanulják - legalábbis részben - a játékosok kezelni azokat a helyzeteket, amikor náluk sokkal képzettebb ellenféllel kell küzdeni.
Ez segíthet az olyan meccseken, mint amilyen a svédek, horvátok és bolgárok elleni meccs lesz.
Fegyelem, rend van a válogatottnál, ez elvitathatatlan, és ha teljesen nem is tudta visszaállítani a válogatott rangját, efelé szerintem jó úton halad.
Más kérdés, hogy a kijutásra esélyünk nem lesz, de ha nekem kéne dönteni, a következõ Eb-selejtezõsorozatnak még Matthäusszal futnék neki. Egy szerencsésebb sorsolással ki tudja, mire lenne képes a csapat.
Ja, és még egy fontos eredmény. Azt a két csapatot, amelyik nálunk alacsonyabb kalapból jött, oda-vissza megvertük. Ilyenre is elég régen volt példa. Tudom, hogy Izland ellen óriási mákunk volt, de megvertük õket, és ugye csak ez számít.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
A Keze alatt tudott fejlõdni a csapat?
See Your Local Dodge Dealer
Én egy gyõzelmet és két döntetlent, azaz 5 pontot reálisnak tartok megszerezni, remélem sikerül, vagy ennél több is persze!
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Viszont Málta ellen egyik-másik gól igencsak Európai szintü volt, azt jó volt látni😊
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
már elnézést 😄

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
sry, fáradt voltam