Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
tippmix-gyilkos 😊
football without ultras is nothing
tójjak majd képeket este?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Steinsson 9., Hreidarsson 16., Berbatov 21. :o
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
sry de nem lehetett kihagyni a 3x odds-ot... innentõl kezdve teljes erõbedobással a mieinknek szurkolok bár nem látok sok esélyt pontszerzésre...<#shakehead>#shakehead>
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Sajna itt olyan nincsen. <#shakehead>#shakehead>
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
HAJRÁ MAGYAROK!!!
Viszont én itt leszek a gépem és a tévém mellett , mert egy szobába van 😛
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Viszont már elõlre látom, hogy bekapunk 1-2 gólt olyan hibából
Ami max sörmeccsen megengedett max. Ennek ellenére remélem, hogy
3:2 re hozzuk a mérkõzést a hajrában 1:2 rõl fordítva 😊
az egyiket 11 esbõl.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Lassan kell ülni a TV elé :

meg Fecesin ott van ha minden igaz <#fejvakaras>#fejvakaras>
Bemelegítésnek nem lesz rossz a meccs. Hajrá!
Szar Bayern, szar Bayern :)
2 gólos: Tisza
1 gólos: Feczesin, Magasföldi, Máté, Sándor, Vanczák
+ 1 öngól: Tellus (máltai)
1. Horvátország 21 pont (8 meccs)
2. Svédország 15 (7)
3. Magyarorzág 15 (7)
4. Izland 10 (9)
5. Bulgária 6 (8)
6. Málta 4 (9)
RIA RIA HUNGARIA!
HAJRÁ MAGYAROK!

De félek, hogy nem sikerül.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
football without ultras is nothing