Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az új keret

Kiváncsian várom!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

forza milan
R.I.P.

http://www.footballtop21.com/hirek.my?pid=1868

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

Kaplan
Nyugodjék békében!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Nyugodjon békében

Nyugodjon békében 😞

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Zizou5
:/

kojak90
R.I.P. 😞

vmvr
Nyugodjon békében!

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

bigfoot
3 éve halt meg Fehér Miklós,nyugodj békében!

"A gyõri elöljárók azonban szeretnék megtartani a csapat értékesebb játékosait, ezt bizonyítja az is, hogy négy évre szóló szerzõdést kínáltak az élvonal egyik legjobb kapusának, Szasa Sztevanovicsnak. A hírek szerint a (most még sérült) kapus szeretne mindenképpen az ETO játékosa maradni, mi több, a magyar állampolgárság megszerzését tervezi."

..kéziben is bejött a szerb nemzetiségû kapus...
talán még a válogatottba is beférne...

Mészöly Géza: Hibáztunk, mikor nem kérdeztünk Fergusontól

még jó, hogy hibáztatok....

bár azt el kell ismerni, ha Urbán Flóri ott lett volna, tuti, hogy kérdez vmit.... õ azért nem olyan kussban ülõ tipus...

remélem csak a magyar sajtó volt jelen. minket ez nem lep meg, külföldre meg ne tudódjon ki... bár SAF is gondolhatott valamit.

football without ultras is nothing

GanXstaZoleeWrk
hogy felháborodtak amikor kisteleki a multkor lehõzta õket a picsába a beszéde kezdetekor (ettõl még nem szeretem de igaz volt)

Azok meg csak pillogtak hiszen eddig minden csak a "béna" játékosok meg a péz hiány miatti válságról szólt 😄

GanXstaZolee#2709

ennyi -.-

Ars3nal
magyar edzõk a lekjobbak😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

na ezért egy rakat ratyi az összes hazai edzõ:

Kínos: nem kérdeztek a magyar edzõk Fergusontól!
Magyar labdarúgás
A magyar edzõk külön felkészültek Alex Ferguson eddigi pályafutásából, mégsem tudtak kérdezni a skót szakembertõl. 130 tréner hallgatta az edzõt, de csak egy érdeklõdött a világhírû tréner szakmai módszerei iránt.

Alex Ferguson az angol nagykövetségen tartott elõadást az MLSZ szervezésében véget ért VII. Szakmai Napok egyik utolsó programjaként, a honi trénereket azonban a jelek szerint nem különösebben érdekelték a skót sztáredzõ tapasztalatai. Legalábbis erre utalt, hogy Ferguson beszéde után, mikor a skót tréner jelezte, hogy várja a kollégák kérdéseit, egyetlen kéz sem emelkedett a magasba a hallgatóságból. Bicskei Bertalan, a magyar edzõképzés vezetõje próbálta menteni a helyzetet, és feltett egy kérdést, ám annak megválaszolása után síri csend telepedett a teremre.

A hosszú ideig tartó kínos hallgatás után Ferguson megköszönte az „érdeklõdést” és befejezte az oktatást. A trénerek passzivitása már csak azért is érthetetlen, mert nem minden nap nyílik lehetõség arra, hogy a világ egyik legjobb edzõjével, az angol futball történetének legsikeresebb menedzserével (aki BL-t, öt FA-kupát, nyolc angol bajnoki címet, az Aberdeennel KEK-et nyert) beszélgethessenek kötetlenül. Az edzõk ráadásul elõzõ nap direkt felkészültek Ferguson karrierjébõl, és még csak angolul sem kellett volna beszélniük, mert rendelkezésre állt egy tolmács, így a nyelvi nehézségek sem gátolhatták meg a szakma jeles képviselõit a faggatózásban…
(samsungsport.hu)

sowunmi életében nem ért ennyiszer a labdához...

jól nyomja a srác..

sowunmi életében nem ért ennyiszer a labdához...

jól nyomja a srác..

Matthew Prosac
Két bevethetõ magyar játékosa – Buzsáky Ákos és Halmosi Péter – fõszereplésével fordította meg soros norwichi bajnokiját a Plymouth Argyle, így a tizenkettedik helyen áll a tabellán.

A belázasodott Tímár Krisztiánt nélkülözõ Plymouth Buzsáky Ákos duplájának, illetve a hét közben a DVSC-tõl kölcsönvett Halmosi Péter „fél” asszisztjának köszönhetõen 3–1-re nyert a Carrow – szombat estétõl inkább „Sorrow” (bánat) – Roadon.

A stadionban helyet foglaló 23 513 szurkoló zömét kétszer szilenciumra intõ Buzsáky az idén elõször (és másodszor...) volt eredményes a Plymouthban. Egy sárga lapot is begyûjtött a magyar irányító, aki a BBC tudósítása szerint mindkét esetben szabadrúgásból, jobbal, 23 méterrõl pókhálózta le a Norwich kapujának bal felsõ sarkát.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Landren
hát gratula neki!

remélem a jövõben is fogunk még róla hallani sokat.

sose nyomd fullba a kretént

Matthew Prosac
Dubai, január 13., 21.20 A Dinamo Kijev a magyar csatár triplájával 4-1-re verte a Hamburgot.

A Dinamo Kijev gárdája Dubaiban edzõtáborozik, és igen nívós ellenfél ellen mérhette fel, hogy hol tart a felkészülésben. Farkas Balázs csapata a német Hamburggal találkozott, és 0-0-s félidõ után 4-1-es gyõzelmet aratott. Az ukrán óriás a második félidõben szinte egy teljesen más csapatot küldött a pályára, amelyben a 18 éves magyar támadó is helyet kapott. A magyar válogatottban is bemutatkozó futballista egy mesterhármassal rukkolt elõ, szétzilálva ezzel a Bundesligában is pocsékul szereplõ hamburgiakat, akik kilenc emberrel fejezték be a találkozót. Farkason kívül Gusev is betalált a kijeviek közül, a kikötõvárosiak találatát Daniel Ljuboja jegyezte.

elsõ gól
második gól
harmadik gól

Lesz belõle valaki...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tandari 19 éves Vasa játékos szerintem õt elviszik
Sowunmi a norvégok elleni meccsen egy dolgot csinál bocs ketõt lehegett nem tudom mitõl mikor nála se volt a labda meg rágózott lehet hogy az fárasztotta ki 😄
😄DDDDDDDDDD

Sowunmi -> Rtl Klub ,az a szintje

GanXstaZoleeWrk
szarok vaze 😊 magyarosan 😄

GanXstaZolee#2709

banok
Tóth se hiszem, hogy elnyeri a tetszését. 😄 Tandariról nem tudok semmit.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Landren
nahát... és milyen meglepõ... nem is értem.

sose nyomd fullba a kretént

Matthew Prosac
Cikk:
Amint arról beszámoltunk, Tóth Norbert, Tandari Tamás és Thomas Sowunmi jelenleg az angol másodosztályú Luton csapatánál szerepel próbajátékon, amely a héten a Leyton Orient ellen játszott edzõmeccset.
A 3-1-re elvesztett meccsen szereplõ Thomas Sowunmi - angol források szerint - nem gyõzte meg a Luton szakmai stábját, így rá biztos nem tartanak igényt - mint ahogy több, jelenleg a Lutonnál próbajátékon szereplõ játékosra sem.
- Nem mondanám, hogy nem jó játékosok, csak azt, hogy nem jobbak a jelenleg keretünkben lévõ labdarúgóknál, éppen ezért fölösleges lenne leigazolnunk õket - mondta Marvin Johnson, a Luton tartalékcsapatának edzõje, egyben az elsõ csapat másodedzõje.
Arról nincs hír, hogy a klubnak mi az elképzelése Tóth Norberttel és Tandari Tamással.

Ki gondolta volna, hogy Thomas nem felel meg? Amúgy Marvin Johnson nyilatkoza elképesztõen udvarias, magyar edzõ máshogy mondaná..

Matthew Prosac
jó is hogy mondod basszus, még el sem olvastam a mai nemzeti sportot, valahogy ottmaradt a táskám legalján <#wow2>
[mostantól megosztom veletek életem minden pici rezdülését, az elsõ hónalj-borotválástól kezdve a csontritkuláson át egészen temetésem napjáig. remélem örültök <#vigyor>]

ivott egy picit, de nemsokat, de mégis annyit, h megérezze

Kaplan
oFF : Azért, én most kezdem újra 😊

oN : Jó lenne ha elengednék, és lehetõleg olyan csapatba akivel nem esik ki azonnal.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

A Tottenham kapusa , Fülöp Márton 3,5 évre aláírt az Angol championshipben játszó sunderland csapatához !

Matthew Prosac
off:
áttértem pókerre... úgyhogy már nemnagyon.. de fogom még 😊
on:
Szerintetek elengedi a WBA a GeraZolit végre? Szerintem a legjobb választás a M'borough volna, fõleg ha elküldenék már Southgate-t, mert így nagyon nem jön ki, hogy az a csapat mire képes... (sokkal többre)

Kaplan
Mostmár mindegy, kiteregetem a szennyest... Apropó sportfogadást mûveled még?

Matthew Prosac
mondtam hogy ezt a nagyközösség elõtt nem vállalom fel bah... <#kuss><#vigyor>

Kaplan
Jaja, összetartás mindenek felett 😉

:ASDasdasd
Ha már a Csapat nem szórakoztat minket, mi szurkolók elvagyunk látom 😄

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Kaplan
Azok után amilyen kapcsolat köztünk volt, ezt, hogy mered mondani? 😞 😄DDDD

Matthew Prosac
Szeretné a halál, tõlem kinn is maradhacc, túlélném a hiányod <#vigyor0>.

Kaplan
Szeretnéd csak ^^

Ars3nal
vehehe😄

Matthew Prosac
3napos retúrt vegyél <#vigyor1>

Kaplan
Na akkor én megyek Torinóba ^^

ezzel az erõvel én is mehetnék próbajátékra 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Ars3nal
<#banplz><#banplz><#banplz>

Matthew Prosac
.:Cikk:.
A tíz­sze­res vá­lo­ga­tott csa­tár, Sowunmi Thomas 28 éve­sen még va­ló­ra vált­hat­ja ál­ma­it. A Duna­ferrben, a Va­sas­ban, a Fe­renc­vá­ros­ban, a fran­cia AC Ajaccióban és a cseh FC Slováckóban is megforduló lab­da­rú­gó tud­ni­il­lik ja­nu­ár 7-én Ang­li­á­ba uta­zik: tíz nap alatt meg kell gyõz­nie a má­sod­osz­tá­lyú Luton Town ve­ze­tõ­it a ké­pes­sé­ge­i­rõl.

Mármint hogy mirõl? <#miaz>

...továbbá nem akarok pesszimista lenni, de a 2010-es VB-re SEM fogunk kijutni.... (ugye hogy volt Lotharral??...na mindegy...)

én vmi nagy suttyó senkit várok, az való a kisteleki mellé....

olyan kell aki majd az mlsz-el együtt tûnik el a gödörben....

szóval inkább ne legyen befutó Bölöni .... majd késõbb, amikor már lesz "LABDARÚGÓ" szövetség az országban....

addig meg elég vmi ötödrangú senki is