Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GanXstaZoleeWrk
nem is basztatásból irtam 😊

GanXstaZolee#2709

kojak90
így van

hát most próbálgatja a csapatot emberek, és most rátalált... azért barátságos torna

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ezen voltam én is fennakadva :S

érdekes módon, én 1000x többre tartom a lett válogatottat mint a ciprusit és mégi megtudtuk õket verni mert itt normálisan állította össze a csapatot...

GanXstaZoleeWrk
Tessék, Farkas, Filkor, Priskin, Ciprus ellen mert is nem voltak kezdõk? Szép volt srácok 😊

GanXstaZolee#2709

nono84
Pont az ilyen meccset nem láthatja az ember ahol végre produkálunk is , egyébként bravúreredmény.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

természetesen 2-0t akartam írni -.-

vmvr
szép volt fiúk!😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

VÉGE A MÉRKÕZÉSNEK. 3-0

GRAT 😊

Matthew Prosac
Priskin még lõtt egy kapufát is. Tegnapi gólját és mai produkcióját figyelembe véve rá lehet alapozni a jövõben.. Torghelle helyett eddig is befért volna mondjuk <#gonosz3>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

vmvr
ollé😄

Nézõszám: 120

:ASDSdsaddasdsad

banok
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Priskin Tamás második gólja (0-2). Filkor Attila ívelte fel a labdát a felezõvonal közelébõl a 16-os területére, ahol Ivanovs elég sután ért a labdához, amely így az õt zavaró Farkas Balázshoz került. A Dinamo Kijev futballistája kapura tört, majd amikor érkezett Kolinko kapus, az üresen álló Priskinhez passzolt, aki az üres kapuba gurított. A gólpasszt adó Farkas összeütközött Kolinkóval, lent maradt, de gyorsan felállt, azaz szerencsére nem sérült meg.

52' 2-0 PRISKIN!!!!

Vezet a magyar válogatott, Priskin Tamás a gólszerzõ (0-1). Tõzsér Dániel 17 méterrõl lõtte kapura a labdát, amely Kolinko mellérõl kipattant, és még mielõtt bárki eszmélt volna, Priskin bevetõdve, két méterrõl a jobb sarokba továbbított.

miért nem adja 1 csatorna sem :SSSSSSS

1-0 Priskin
csak kár hogy nem látom 😞

banok
ááááhhh

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

farkas balázs berámol nekik kettõt nézd meg

Egyrészt: nem emlékszem, hogy Lothar ellen ment volna a fika eleinte... Részemrõl legalábbis tuti nem. A tegnapi teljesítmény valóban ótvar volt, de ilyen játékvezetõ mellett én egy idõ után fogtam volna magam, s leballagtam volna a pályáról.
A mai kezdõ elvileg:
Fülöp (2/23) - Csizmadia (1/21), Balogh B. (1/22), Vaskó (0/23), Pollák (1/23) - Filkor (0/20), Zsidai (0/21), Tõzsér (2/21) - Kanta (1/22), Farkas B. (1/18), Priskin (4/20)

Akkor sehol nem adják? Esetleg online valami ciprusi/lett tv-n? Nagyon érdekelne, most gondolom nem lett bíró lesz. :-)

GanXstaZoleeWrk
ennél csak jobb lehet a lettek ellen 😊 egyebkent pedig inkab nezem a fiatalok benazasat mert õk még fejlõdhetnek valahova mit az idosebb korosztaly szinten bena de õk már csak visszafelé fejlõdnek 😊

GanXstaZolee#2709

Matthew Prosac
Nananannanaaaa!!! Asszem én vagyok az egyik legelfogultabb a fiúkkal szemben, ugyanakkor a realitásérzékem is a helyén van: nagyon rosszul játszottunk tegnap. A védelem ingatag volt, a támadójátékunk impotens.
Ennél csak jobban játszottunk az utóbbi idõkben

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Mátyás remek volt, de egyelõre kell lehetõséget adni Várhidinek is...
Mattheust vissza

akárki akármit mondd a magyarok tegnap nagyon jók voltak!!!!!!!

a.carkey
Szerintem hülyeség azt mondani, hogy fiatalítsunk, mikor pl. egy Végh van a kapuban ...

Ez nem klubcsapat, hogy mindenki fiatal legyen, azért mert kell a bevétel ha belejönnek pl. az eladásukból. Mire ez a csapat beérik, ha ez marad, az kb. 4-6 év. Akkor lesznek kb. olyan szinten, hogy talán van arra esély, hogy csoportharmadikok legyenek, de könyörgöm, akkor már nem lesznek "fiatalok", 4-6 évvel lesznek öregebbek! Akkor meg minek ez a fiatalítás?

Azt írjátok, hogy hagyjuk dolgozni Petibát, de Lothar ellen már rögtön ment a fika. Akkor most mi a jó Magyarországnak? (Vsz semmi ...) Egyszerûen össze kéne szedni a mindenki által legjobbnak tartott játékosokat posztok szerint, aztán összeereszteni õket és évekig (2 év) nem nyúlni ahhoz a 24 játékoshoz. Senki se ki, se be. Ha nem jön be, akkor ismét elõ lehet venni a fiatalítást és a "tehetségeket", aztán bukni velük egy hatalmasat, mint mindig.

A medve nem játék.

ma este megkíméltem magam az idegeskedéstõl.

football without ultras is nothing

gabber_saviola
ami nem megy, azt nem kell erõltetni.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Én semmi pénzért. Amúgy igazatok van abban, hogy játékban is szarok voltunk, tényleg sok volt a pontatlanság, de azért amikor 6-jára kirúgja a ciprusi a labdát, s szögletet kap, én sem látnék mást, csak vörös ködöt. A holnapi meccset akkor tényleg nem adják? :-( Azért megnézném Filkor debütjét.

nono84
A foci egy CSAPAT játék és én nem láttam ma magyar CSAPAT-ot a pályán.
😞

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

kojak90
hagyni kell várhídit dolgozni. lehet hogy fájni fog egy ideig, de túl kell rajta esni és utána jobb lesz

vmvr
én király gabit mindenképpen visszaraknám a kapuba!

miccoli002
Hát betehette volna Sebõk Vilit is meg Mátyust és akkor lehet összehozunk egy Xet,mert Vili ellöki a kisfasz ciprusit,de azzal most valaki szerint elörébb lennénk?

Inkább bénázzon egy fiatal Sándor Gyuri,mint alibizzen egy Nyugdíjas Sebõk vagy Kuttor!!!!

Nekik még van jövöjük,és aki azt hitte h most itt megváltják a világot azok nagyon naívak és sok amerikai filmet néznek!

Ez a baj h ha holnap nem ugy jön össze a Lett meccs már Várhidit is lemondásra szólitja fel a fél ország,pedig nála jelenleg nincs ambiciózusabb magyar edzõ!!!!

Vissza lehet hivni Détráit és majd jönnek vele a nagy sztárok Fehér Csabával meg Molnár balázsal eggyütt!!!!!

Akkor majd jobb lesz.......egészen biztosan.....

vmvr
nb1.hu osztályzatai

Végh Zoltán, 0 - A rutinos hálóõr a két kapott gólért nem hibáztatható, amúgy sem akadt sok dolga, a beadásoknál jól mozdult ki.

Csizmadia Csaba, 5 - A debütáló jobbhátvédnek voltak jó megoldásai, igaz több labdát eladott. Benne volt az egyik magyar helyzetben, az elsõ
félidõben bátran csatlakozott a támadásokhoz, aztán kissé eltûnt.

Juhász Roland, 4 - Meglepõen sokat hibázott, az elsõ és a második ciprusi gólnál is rosszul helyezkedett, ami tõle szokatlan, ráadásul a fejjátéka sem volt az igazi.

Balogh Béla, 4 - Sokszor õ sem volt a helyzet magaslatán, a mainál az MTK-ban, és az U21-es válogatottban is láttunk már tõle jobbat.
Vanczák Vilmos, 4 - Nem sokszor indult támadás az õ oldalán, ráadásul a gyors hazaiak néha könnyedén kerültek mögé. Tud ennél sokkal jobban is játszani.

Tóth Balázs, 5 - A labdaszerzés volt az elsõszámú feladata, amivel nem is volt gond, a megjátszással már akadtak problémái. Lõtt egy kapufát, és többször is lövéssel kísérletezett.

Vass Ádám, 4 - Sok labdát szerzett, de most nem olyan agresszív, mint Kanada ellen.

Huszti Szabolcs, 5 - Érzõdött rajta a fáradtság, közel sem volt olyan aktív, mint a Bundesligában, azért olykor megforgatta védõit. A helyére küldött
Tisza Tibor (0) mától egyszeres magyar válogatott labdarúgónak mondhatja magát.

Sándor György, 4 - A támadások szervezése lett volna a feladata, amit csak ritkán tudott megoldani, labdái ritkán találtak utat a csatárokhoz. A jogosan lecserélt újpesti helyett Kanta József (0) folytatta, aki megilletõdöttnek tûnt, ám nincs oka panaszra teljesítménye miatt.

Gera Zoltán, 5 - A magyar csapat jobb teljesítményt nyújtó tagjai közé tartozott, néha megengedett magának egy-két fineszes megoldást, de ez általában a játék rovására ment. A második magyar kapufa elõtt õ adta a labdát Tóthnak.

Hrepka Ádám, 4 - Kevésszer lehetett megjátszani, a labdákért csak ritkán jött vissza, ám magabiztosságának jót tehet, ha kap még lehetõséget. A helyére küldött Priskin Tamás (5) beállítása jó döntés volt, hiszen õ lõtte szépítõgólunkat, és a lefújás elõtt pimasz megoldással könnyen egyenlíthetett volna.

kojak90
héhé
akik elkezdenék fikázni várhídit, annak szólnék: ez csak egy rohadt edzõmeccs volt, itt dõl el kikre lehet majd építeni a válogatottban
és úgy látom a mai keretbõl csak gera, priskin, huszti és csizmadia mutatott épkézláb játékot a többiek szarok voltak de nagyon
úgyhogy sztem nem várhídi a hibás, õ próbálta ösztönözni a fiúkat a kispadról, és arról nem õ tehet hogy vanczák megkapja a labdát és gyakorlatilag kettétöri a támadás lendületét a balfaszkodásával

torrente
Itt a megfiatalított, zseniális tehetségekkel telepakolt ÚJ Aranycsapatunk! Hálásak vagyunk nektek, hogy csak eggyel kaptatok ki a világ 74. legjobb csapatától!! <#worship>

igenis számít, h szarul játszottunk 😞

de a bíró is tényleg idegesítõ volt

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Igy van,fogjuk a bíróra!
Az hogy egész meccsen 3 épkézláb támadásunk volt,az nem számit...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Serpa
ciprussal játszottunk és ciprusi volt a bíró.
<#guluszem1>
ez nonszensz.

Nem a biron mult..

Ars3nal
így igaz:c

Matthew Prosac
ez a bírói 3-as szánalmas volt. ennyire hazafújni nem illett volna..

Matthew Prosac
Priskin.. uhh. majdnem belõtt mégegyet!

Matthew Prosac
1-2

Besz
Azt hittem, hogy sima meccs lesz. Ebben cseppet sem tévedtem, csak abban, hogy kinek. <#wilting>

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

a.carkey
Most látom, hogy Várhidi újabb bukása megy a Sport 2-n?

El vagyunk tiltva vagy mi ez a "szokatlanul" kevés nézõ?

A medve nem játék.

Nem,csak az elmult 20 évben a mi vendégszereplésünkre nem nagyon kiváncsi senki...
(meg gondolom aki van az a kamera oldalán van)

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

NeoMaN
Amúgy ez zárt kapuk mögött folyik vagy miaszösz?

NeoMaN
LOL bazz, most látom sport2-õn, hogy meccs van.
Eredmény a szokásos szánalom...
vicc