Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
naja!
btw en jovoheten hetfon tudok csak penzt aldozni a temara(gyk: fizetes<#szomoru1>)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Kaplan
Magyarország - Görögország : Minél elõbb, annál jobb!
Úgy tûnik nagyon nagy lesz az érdeklõdés a meccsre. Szóval, ha együtt akarunk menni valamikor a jövõhét eleje felé meg kéne venni a jegyeket. Mit gondoltok, ötlet, javaslat, létszám?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Gregorius
Kár hogy ZH nap elõtti este lesz a meccs. Így csak fél szemmel tudom nézni.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

vmvr
+

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

G04LK33PeR
+ 😄 Mindenképp ott leszek!

LIVE Gamertag: G04LK33PeR

Kaplan
Elgépeltem, fáradt vagyok, bocsásson meg Uram 😄DD

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Lammer
mivan?? bywaythe? :p

Kaplan
ne btw-zél, én meg megvalósítom ^^^ of kórz, bwt. 😉😄

Lammer
eztetet en talaltam ki :p

btw
+ :p

hunbasser
+

ReaL MaDRid x siempre

Kaplan
Na jó elkezdem a szervezést. Aki benne lenne a dologban nyomasson a postjában egy +.

Kezdem:

+

Csak vársz 2 órát haza felé.
hunbasser
az a lényeg,hogy felvisz Pestre 😛

ReaL MaDRid x siempre

Vonat... Busz... Egyik sem a legjobb ma Magyarországon.
hunbasser
3.vonat,busz... 😛

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
igazából nem rajtam múlik a dolog.....én mennék szívessen... 😄
az okok amik nehezítik a dolgot:
1. Hétközben lesz a meccs...tehát olyan 16.00-kor elkéne indulni Pestre......aztán ugye meccs után haza az 23.00-0.00 között megvan....
2. Nincs pénzem....vagyis van pár száz Ft-m, de más semmi.....ami van pénzem (10k+) azt a havernak kölcsön adtam, akivel csak hétközben suliban találkozom és koleszos így necces mikor tud pénzt visszaadni....
3. Ki visz fel???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
gyere mááár te is! 😊 jelenleg nekem is kellene másra a pénz,de ezt ki nem hagyom,az biztos.ráadásul csütörtökön 6-kor kellene kelni,és jóesetben is 23:30-ra vagy éjfélre érek haza.

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
igazából minden ezen az elsõ meccsen múlik.....ha ez megvan utánna már könyebb megszervezni a többit....és valószínû a következõken többen is lennének....pl. én a következõre elmennék.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kaplan
Ha négyen öten leszünk az is már jó, idõvel biztos, hogy többen is leszünk, én mindenképp sok reményt füzök ehhez az SG-s meccsre menetelhez, tényleg meg kéne csinálni 😊

vmvr
kezdetnek elég😄

Lammer
loal! 😄 mennyien lennenk? 5-6an? 😄

dobjunk össze 4 görög túzre .sadasd

hunbasser
😄DD

ReaL MaDRid x siempre

vmvr
ezt simán megcsinálhatnánk😊

Kaplan
Nem is lenne rossz ötlet. Nagy magyar zászló és felfestjük rá, hogy Ultras SG.hu! 😄D

remélem Bodnár-t behívja 😊

Kaplan
"Tóth Balázs felépült sérülésébõl, mint ahogy Bodnár Laci is, aki már játszik a Salzburgban, s mivel közel sem tettem még le az õ beválogatásáról – sõt! -, feltett szándékom, hogy hamarosan személyesen is találkozom vele." - MLSZ.hu / Várhidi Péter blogja.

Igen! Laciii!
<#worship>

Kikkel vagyunk egy kalapban?
Ars3nal
4

Eddig hanyadik kalapban voltunk?
hát még ha a VB 3. törököket tétmeccsen idegenbe leverjük, már meglenne a 3. kalap bõven... Vagy min. x lett volna, ha az a... (nem is folytatom)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Kaplan
Nem lenne megtartani a harmadik kalapos 'pozíciónkat'.

végre valami pozitívum.

Ars3nal
A FIFA kalapot emelhet focisikereink láttán
2007. október 30., kedd, 16:58

Dél-Amerikában, Afrikában és Ázsiában már megkezdõdtek a 2010-es világbajnokság selejtezõi, Európában azonban még a jövõ évi kontinensviadal kvalifikációs sorozata tartja lázban a drukkereket - de már nem sokáig. November 21-én lezárulnak az Eb-selejtezõk, és négy nappal késõbb elkészítik a vébé kvalifikációs csoportjainak a beosztását, amelynek kiemelésénél a magyar válogatott akár a harmadik kalapba is kerülhet, köszönhetõen annak, hogy a sorsolást immár a FIFA világranglistája alapján készítik el.
Az Európai Labdarúgó Szövetség végrehajtó bizottsága szeptember 27-én Isztambulban ülésezett, és itt hozta meg azt a döntést, amely szerint a világbajnoki selejtezõk csoportjainak kialakítását az elõzõ gyakorlattal ellentétben nem a korábbi kvalifikációs sorozatok alapján készítik el, hanem a FIFA világranglistáját veszik figyelembe.

Elméletben ez nem jelent olyan nagy változást, hiszen mindkét esetben az elmúlt négy esztendõ eredményeit veszik számításba (a korábbi esetekben mindig a legutóbbi vébé-, illetve Eb-selejtezõ alapján készült a kiemelés), ám van egy óriási különbség a két metódus között: a FIFA világranglistáján a barátságos mérkõzések eredményeit is figyelembe veszik, nem csak a tétmérkõzésekét.

A nemzetközi szervezet által készített sorrend egy meglehetõsen bonyolult számítási mód alapján készül, amelyben számításba veszik az ellenfél kontinentális szövetségének és magának az ellenfélnek az erõsségét, valamint a mérkõzés idõpontját és azt, hogy a találkozónak volt-e tétje (a pontos módszer itt elolvasható). Ebben a rangsorban a magyar válogatott Olaszország ellen barátságos mérkõzésen aratott gyõzelme például többet ér (ha nem is sokkal), mint Málta legyõzése az Eb-selejtezõn, vagyis felértékelõdnek a barátságos találkozók is. Alighanem a világbajnok legyõzése is alaposan hozzájárult ahhoz, hogy Várhidi Péter csapata az októberi világranglistán már a 48. helyen áll, és ez a pozíció a selejtezõk kisorsolásánál nagyon sokat érhet.

Ez alapján ugyanis jelenleg a magyar csapat a harmadik kiemelési csoportba, "kalapba" kerülne. Az európai kvalifikációs sorozatban kilenc csoportot alakítanak majd ki, amelybõl nyolcban hat résztvevõ lesz, a kilencedikben pedig öt együttes küzd majd a továbbjutásért (minden csoportból az elsõ helyezett jut ki a vébére, a legjobb nyolc csoportmásodik pedig oda-visszavágós alapon küzd tovább a dél-afrikai szereplésért).

Forrás: MTI

Csizmadia öröme jogos, hiszen mégsem volt tét nélküli Cannavaróék legyõzése

Ennek megfelelõen hat ilyen kalapot állítanak össze, egy kivételével mindegyikben kilenc együttessel, csak a leggyengébbeket tartalmazóban lesz nyolc csapat. A világranglista jelenlegi állása szerint az elsõ kalapban Olaszország, Franciaország, Németország, Spanyolország, Hollandia, Portugália, Csehország, Horvátország és Anglia szerepelne; a másodikban Románia, Skócia, Görögország, Oroszország, Lengyelország, Norvégia, Ukrajna, Svédország és Szerbia kerülnek, a harmadikba pedig Törökország, Dánia, Írország, Bulgária, Észak-Írország, Izrael, Svájc és Finnország mellé utolsóként Magyarország is becsúszna.

Külön pikantériát ad a dolognak, hogy közvetlenül a magyar csapat mögött Bosznia-Hercegovina áll, amelynek hajszálra ugyanannyi pontja van, mint Várhidi Péter együttesének - az sajnos nem derült ki, hogy ilyen esetben mi dönt egyik vagy másik csapat javára, de tény, hogy a FIFA Magyarországot rangsorolta elõbbre.
A vébéselejtezõket azonban nem a világranglista jelenlegi állása szerint készítik el, hanem a novemberi sorrendet veszik figyelembe, amelybe még a következõ két Eb-selejtezõ eredménye is beleszámítanak- a világranglista nyilvánosságra hozását éppen azért tolták el két nappal, november 21-rõl november 23-ra, hogy ezeket a meccseket még figyelembe vehessék. A ranglista változását persze nem csak ez befolyásolja, hanem az is, hogy az elmúlt évek eredményeinek értéke is módosul (a bosnyákok például pontokat veszítenek, mivel egy Dánia elleni, Eb-selejtezõn elért döntetlen esik majd ki a négyéves határidõ miatt), de ezzel együtt a minél több pont megszerzése a hátralévõ két kvalifikációs találkozón nagyon fontos lenne annak érdekében, hogy a magyar csapat megõrizze ezt a pozíciót a világranglistán.

Forrás: MTI

Hajnal Tamás jó formájára is szükség lesz az utolsó kettõ, felértékelõdött Eb-selejtezõn
Mielõtt persze túlságosan is elkezdenénk örülni annak, hogy Várhidi Péter csapatát a harmadik kalapból sorsolhatják majd, nem árt megjegyezni, hogy bár a legutóbbi két kvalifikációs sorozat esetén egyaránt az ötödik kiemelési csoportban volt a magyar együttes, a 2004-es Eb selejtezõi elõtt szintén a harmadik kalapban voltunk. Akkor a mostanihoz hasonló módon éppen hogy csak megelõztük a negyedik kalap legjobbját (amely akkor Ciprus volt), de a csoport végeredményénél már nem érvényesítettük a kiemelés erõsorrendjét, hiszen csak a negyedik helyen végeztünk - mint egyetlen kivételtõl eltekintve az 1992-es Eb selejtezõi óta mindig.

vmvr
jaja, odamegyünk majd a ferenciek terére, az a legbiztosabb.

mikor máskor, más ibusz irodába próbáltam jegyet venni válogatott meccsre, akkor a ferenciek terére küldtek.

hunbasser
na,hát az zsír.pedig én sem vagyok pesti,de ilyenkor ott a helyem

ReaL MaDRid x siempre

Kaplan
20.15 minden bizonnyal.

hunbasser
fu,hány órakor is lesz pontosan?

ReaL MaDRid x siempre

Kaplan
Na de ha komolyan gondoljuk, akkor össze kell toborozni az embereket és aztán együtt megvenni. Még valamelyik IBUSZ irodában. Meccs elõbb bõt egy-másfél héttel.

pásmog. hétközbe lesz az szopás mert akkor nyíregyrõl érdekes lesz a felmenetel. :< pedig nekem van zászlóm is meg minden finomság.

LasDen
a másik meg, hogy mégha pézt tudnék is szerválni akkor is hétközbe lenne és akko ugye suli meg felmenni és haza jönni meg minden......majd máskor.... 😄

hunbasser
😞((

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
én is elmennék fõleg így társaságba 😄 de nincse semmi pézem (vagyis van, de kölcsönben van havernál).....de ha lesz máskor arra én is elmennék 😄

hunbasser
ott a helyem! addigra beszerzek egy sálat,meg viszek zászlót is.

ReaL MaDRid x siempre

Kaplan
Jah, bár mondjuk Puskásban elég messze van a B közép a kaputól, én arra szavazok, hogy valamelyik kanyarulatba szervezzük be a csapatot.

Szurkoljatok a nevemben is.
vmvr
jaja, énis sálat viszek. aztán nyomás a kapu mögé, elvégre szurkolni megyünk😊

G04LK33PeR
bár elég régóta nem írtam de én is benne vok a közös menésbe

LIVE Gamertag: G04LK33PeR

Kaplan
én viszek sálat, stb. még ha mezem is lenne 😊 Mondjuk addig lehet, hogy beszerzek egyet. De ezt az együttmenést jó ötletnek tartom.