Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A portugáloknak teljesen mindegy volt, hogy hány góllal nyernek, csak a 3 pontért jöttek. Nem erőltették a további góllövést, a mieinknek meg már esélye sem volt a végére. Én negyedórával a vége előtt ki is kapcsoltam a tv-t, rossz volt nézni, olyan volt, mint az eb meccs 3-3-nál.
ReszegKoldus
Pepe fejelt bele Priskin könyökébe

Hát ez óriási <#nevetes1>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

bakkerman
Ez a 0-1 vallalhato,ha csak az eredmenyt nezzuk,a meccset nem lattam,de ez nem szegyen. Elozetesen 3-4 golt josoltam a portugaloknak ez az 1 gol belefer

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Várható volt... így már a halvány matematikai esély is elszállt a VB-re.

★★★★★

Sippie
Okos gyerek ez a Priskin
Jim Morrison
Kommentar szövegét próbáltam meg kitalálni. Én csak annyit várok hogy focizzanak.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

milyen dicsőség? nincs esély a továbbjutásra a csoportból. innen már csak az a kérdés, hogy meglesz a tisztes helytállás a maradék négy meccsen, vagy tovább fokozzuk a szégyent?
Jim Morrison
Dicsőség vagy halál

////

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

//www.youtube.com/embed/DFIl7ZFfpv8

★★★★★

LasDen
az ilyesmit úgy hívják, hogy marketing. Nehéz megérteni tudom, de próbáld meg.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tehát akiknek jó része ezek után amúgy sem ment volna ki (és így nem hoznának pénzt), azokat beengedik ingyen (és akkor így nem fognak pénzt hozni) . Micsoda jótétemény ez a Csányi brigádtól.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

AnuluWork
Jim Morrison
Jogos, legközelebb akkor nem lesz jó kifogás az 'edzőváltás miatt...'

LasDen
megengedem

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

banok
Akkor lehetek én?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasDen
tökmindegy ki az edző...

Na basszus, marad Storck. Mi lenne már túl sok az elküldéséhez? Hat-hét-nyolc gólos vereség itthon a portugáloktól, vagy vereség hazai pályán Feröertől?
Utoljára szerkesztette: fonak, 2017.06.16. 15:22:22
Láma!
mégsem látják a haza "szakma" nagyjai.

Kibicként könnyű, a meglátásai nem olyan hatalmas felfedezések, amit nem tudtak volna megtenni ezren mások.
bakkerman
Ő megakar maradni annak,aki ért a focihoz,átlátja a pályán a dolgokat,a rendszereket,de pálya szélén még nem bizonyitotta a tudását,viszont nem is bukott még meg.

LasDen
Amúgy jó meglátásai vannak, meg látszik, hogy ért hozzá, csak ez egy olyan edzőtől, aki gyakorlatban a tudását nem tudja kamatoztatni, furcsa...

bakkerman
Igaza van,teher nelkul kivulallokent blogolgat a fos magyar fodballrol :D

LasDen
edző, csak csinálni nem tudja, így tanítja.

bakkerman
Amúgy ez a Ferenczi Attila lényegében mit is csinál? Olvastam jó pár irását,de a gugli nem dob ki semmi használhatót

LasDen
az a baj, hogy fociban európában és d-amerikában vannak erős csapatok, aztán jön mindenki más (ide értve a másod harmad vonalas eu országokat is). A cél meg az lenne, hogy ezek mellett afrika és ázsia is labdába rúgjon. De ne csak úgy alkalmi jelleggel, hogy 1-1 országnak éppen kijön a lépés valamelyik versenyen. Így aztán érthető, hogy a változtatások azokat részesítik előnyben, akik eddig hátul voltak. Viszont ez a mesterséges szintre hozás nem fog hosszútávú eredményt hozni. Csak olyan lesz, mint a mi EB-nk. Valahogy kijutnak, a hurrá hangulat miatt erőn felül teljesítenek, aminek aztán semmi eredménye nem lesz az ország futballjára nézve. Most le lehet szólni Kínát, de ugyanúgy tolják ki őket VB-re, mint minket EB-re...

Rockynhooo
Jön majd a 48 csapatos, csak a fő haszonélvezői nem a magyarok lesznek, hanem Kínát akarják valahogy kitolni a vb-re. Nem számít, hogy azokat még SZalai is lefocizná.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
már megduplázták. 26-tól 48 csapatos vb lesz...

Sippie
a VB mezőnyét nem akarják megduplázni? <#zavart1>
De nem kell izgulni na... majd szurkolunk nyáron a klubcsapatainknak az európai kupasorozatokban <#idiota>
Hát azért elájulni nem kell, belenéztem a Luxemburg-Franciaország meccsbe, hát izé. Ott is világsztárok játszottak a másik oldalon, de a luxemburgiak sokkal jobb csapatnak tűnt, mint a mieink tegnap.
Szerintem annyira rosszul nem játszottunk, első fél órában elég jól tartottuk is magunkat. Első gólt jól kidolgozták, lemaradtak a védők. A másodikban Ronaldo megmutatta miért is egy klasszis és fizetnek érte annyi pénz. Harmadik gól egyértelműen Guzmics hibája, ezt nagyon elbénázta.
Ettől függetlenül szerintem se kell több pénzt a fociba ölni, eredményeket lehetne hozni anélkül is.

★★★★★

Egyetértek.
Bandicoot
Hol van a sok habzószájú aki lehülyézett amikor az EB döntetlenünk után megállapítottam hogy a portugálok direkt döntetlenre mentek hogy lazább ellenfelet kapjanak utána?:)
Minden egyes ottani gólunkra 1-2 percen belül ott volt az egyenlítő gól amikor meg nem vezettünk nem csináltak semmit.
Most meg elvertek minket mint a szart....<#fogmosas>
Milliárdokat pakolnak a magyar fociba a semmiért. Az egyik leggyengébb sportágunk de ebbe rakják a pénzt. Kabaré.

Stadionok? Döglött kanárinak aranykalitka...

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Rockynhooo
"Ha van tó, lesz béka is" Pedig ezzel ervelt a stadionok mellett :D

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

adam46
Remélem a Viktor elégedett.
Nem hiszem, hogy érdemes szidni őket, ennyivel jobbak a poreszok. Az eb-n is az volt a különbség csak ehhez képest, hogy beakadt három távoli lövés. Kis túlzással.
Kalmár azért ebből a csapatból is kilóg, Dzsudzsákon is látszik, hogy nem európai színvonalú bajnokságban játszik már. Gera sem lett fiatalabb.
Mégis mit vártál mi lesz? A mieink csak sétálnak a pályán :D
Olyan a magyar válogatott mint a Bayern ellenfele amikor 5-0 ra vesztésre állnak és még van vissza egy félidő.... De legalább azért még futnak és próbálnak valamit tenni.
Portugáli meg csak szépen átkocog a védelem között és gólt rúg...

Az éjjel soha nem érhet véget,
Varázsolj nekünk mindig valami vereséget
Építs Nekünk csomó sportpályát
Indul az utazás, csak erre vártál.
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.03.25. 22:13:23
banok
szopó van.

Kaplan
MAGYARORSZÁG: Gulácsi – Bese, Lang, Vinícius, Kádár, Korhut – Dzsudzsák, Nagy Á., Gera, Gyurcsó – Szalai Á. Szövetségi kapitány: Bernd Storck

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

banok
FIFA 2018 VB SELEJTEZŐ
20.45 Portugália-Magyarország
tv: M4 Sport, RTL Nitro de, ITV4 uk, Digisport1 ro, Sport1 cz/sk
rádió: Kossuth Rádió
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about15.html

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Rudee
Nyilván nem. De ha van 4 nap pihenő, akkor is sok a 12-16 órás utazás. Illetve egy hét alatt 2 utazás sem kellemes.

Szar Bayern, szar Bayern :)

LasDen
persze, de nem is úgy lesz megoldva, hogy tegnap Bakuban játszottál, 3 nap múlva meg Londonban...

Rudee
Sok stadionban csak 1, esetleg 2 csoportmeccs lesz, tehát nem ússzák még.

bakkerman
Lesz olyan csapat aki beszopja,ezt az uj rendszert nehez lesz ugy megalkotni,hogy minden egyes csapat ugyanannyit utazzon,hogy igazsagos legyen. De legalabb lesznek nalunk is meccsek,ez mar pozitivum.

LasDen
A csoport meccsek alatt nem hiszem, hogy nagy ide-oda utazgatások lesznek...

Rudee
Oda nehezebb lesz kijutni.

Biztos izgalmas torna lesz, egyik nap meccs pl Bakuban, 2-3 nappal később még pár ezer km-rel odébb. Frissebbnél frissebb játékosokat láthatunk majd.

Bízzunk benne jönnek az újak és egy sikeres csapatot sikerül összehozni belőlük.. Legalább a 2020-as Magyarország által rendezett Európa Bajnokságra.

★★★★★

DaemoonHunter
Ez a csapat valóban a régi időket idézte. Az összes bajával, fejetlenségével, elképzelés nélküliségével együtt. Komolyan nem tudunk egy normális, A csapat mintájára játszó B csapatot kiállítani, aminek legalább van valami játéka? Ha nem játszik a gerinc egyből ott vagyunk ahol a bizonyos holland meccs.

Rudee
Mert egy egyszerű egysejtű van az agya helyén.