Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
egyetértek veled,sajnos az az igazság,hogy ezzel a játékosállománnyal ez a 7 pont csoda,10 nekifutásból 9x szerintem max 4 pont jött volna össze,vagy esetleg 3,Dárdai volt a kivétel. És továbbra is a realitás maximum a 3. hely,nagy versenyben a finnekkel,persze csak ha a görögök nem kapják össze magukat,mert akkor lehet a dologból 5. hely is legrosszabb esetben.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Muki100
Sajnos ez az igazság. Jobban járnánk egyelőre ha visszamenne és 2-3 éven belül megkapná a még elsőosztályú Herthát.
A beválogatható magyar játékosok halmaza nagyon összeszűkült, Egervári végén is meglátszott. Ezen a szöv. kap. nem tud változtatni.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Nem Dárdai ellen beszélek mert nagyon szimpatikus és kiváló szakember.
Viszont csak a szerencsének köszönhető, hogy így alakult eddig... Feöer ellen épphogy nem X lett... Most a Finnek lellen is épp, hogy nem X lett. És a Románok ellenn is mázli, hogy X lett.
Egyik sem volt meggyöző teljesítmény hiszen ebből az anyagból ez a maximum amihez nagyon kell a szerencse is.
Simán állhatnánk úgy is, hogy 3 meccs és 2 pont. Akkor zúgna a Takarodj Dárdai? Pedig ő aztán mindent megtett és meg is tesz. Továbbra is azt gondolom, hogy ezen ő csak veszíthet. Most senki egy qrva szót se szólhatna, ha lelép meglett az elvárt pontszám... innen nincs feljebb egyelőre sajnos, senkivel sem!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

bakkerman
Dárdai Pro és Kontra

szerintem az oroszok elleni meccsen dől el,hogy marad-e,vagyis az ő részéről,ha tartja magát a csapat,és nem kapunk ki tőlük,és továbbra is meglesz a küzdés az alázat akkor szerintem azt fogja mondani hogy "egye fene,belevágok". Azért az osztrákoktól kiszoptak az oroszok,nem egy világverő csapat

Szerintem legyen Csábi József ő elmondhatja magáról azt amiről Sebes Gusztáv vagy Baróti Lajos bácsik csak álmodtak 100%-os a válogatottal.
AnuluWork
Ranieri épp szabad. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

bakkerman
hát mostmár tényleg muszáj egy külföldit hozni,ha Dárdai nem vállalja,vagy a szövetség nem őt választja. Ezen a 3 meccsen látszott,hogy szarból nem tud várat építeni senki,de ha olyan az edző aki tud hatni a fiúkra mentálisan,és beléjük hajszolni a győzni akarást,akkor még nekünk is van keresnivalónk európában,és Dárdai ezt mutatta meg. Tehát egy kibaszott kemény kezű motivátor kell,aki csak a győzelmet ismeri,és tele van élettel,mint Pali.

szucsy89
aláírásod 😄DDD
Muki100
Papírforma az lett volna, vagy inkább úgy mondom az lenne az illő a sehol sem jegyzett csapatok ellenében, hogy a finnek, északírek megvannak (4-6 pont), a románok ellen itthon kell egy bravúros győzelem és a görögök meccsek nem érdekesek.
Ehhez képest Pintér, a béna görögök, meg az "északír bulldózer" jól bekavart 😄

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

bakkerman
érdekesen alakulhat még ez a csoport,márciusban egy napon lesz az északír-finn,a román-feröer,meg a magyar-görög meccs,ha kitart az írek lendülete,és behúzzák a meccsüket nyílván a románok is megverik feröert akkor ez a két csapat hatalmas lépéselőnybe kerül. Muszáj itthon megvernünk a görögöket,hogy életben maradjon a 2. hely reménye,de a realitás inkább a 3. hely
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.11.15. 10:14:21

Ezt mondom én is. Ajándék pont lett volna ha most játszunk velük, viszont ha összeszedik magukat új kapitánnyal ők bőven jobbak nálunk.
bakkerman
a görögök szerintem csak kapitányt buktattak,nem tudom elhinni hogy valóban ennyi van bennük,hogy a csoport tökutolsó helyén álljanak 4 kör után.

Igazad van én azt sajnálom, hogy nem most ősszel játszottunk a Görögök ellen tavaszra már képtelenség, hogy ilyen gyengék legyenek, mint most.

Én már annak örülök, hogy kihoztuk magunkból a maximumot végre.
Az is valami, hogy nyerünk, még ha lehet is mondani, hogy nem megérdemelten.
ressy14
Jó dolog, hogy nyertünk ma, de azért nem kell túlértékelni. Játszunk még a görögökkel oda-vissza, románokkal, feröerrel itthon, észak-írekkel és a finnekkel idegenben. Ezek közül egyedül a feröer tuti, a másik 5 meccs 3 esélyes, ráadásul ezek közül 3-at legalább hozni kéne a 3. helyért. A románok szerintem simán csoportelsők, a 2. és 3. helyért meg rajtunk kívül esélyes az é-ír, finn, és ha összekapják magukat, akkor a görögök (mondjuk 4 meccsből 1 pont nem sok jót jelent).

Dum spiro, spero.

Shep
Tényleg, hülye kérdés volt 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Muki100

Shep
Már csak arra leszek kíváncsi ,hogy kit fognak Dárdai helyett berakni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na hosszú idő óta az első olyan meccs volt amikor úgy nagyjából elégedett voltam a játékkal, támadások befejezése természetesen most is kivétel, de 1x azért sikerült meghúzni és ez volt most a lényeg.

Muki100
Na Bánfi értelmes gondolataival most egyetértek, a tartás most sokat jelent. Nagyon kevés tudás (főleg ha egy topligás csatárunk van de az se látszik elől) de értékelhető tartás és szervezettség , ezekre van szükség hogy a minimumot hozza a csapat - ne alázza szét Feröer, Finno., Északír meg a bukaresti állatkert.

Zenszkij
3. helyért leszünk harcban a finnekkel, ez fontos győzelem volt

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

dave9004
Feröer meg nyert görögo.-ban 😄
Zenszkij
kínkeservesen, de megvan, 5 perc buzi francia

passatgt
egyébként azt érdemes nézni, hogy nikolics mindig jól passzolja le a labdát, szalaitól meg össze-vissza elpattan

Muki100
Jó meg tudom érteni hogy miért nincs egyel több támadó mint védő a pályán, de így csak Dzsudzsák tud egyedül valamit a támadásoknál felmutatni. Legalább az utolsó 15 percben kockáztattam volna.

Ez hogy Gera 2 védő között, egyedül középen felugrik... xD
Ezt is neki kell.

passatgt
most ért hozzá először értelmesen a labdához😄

ReszegKoldus
nagy kár ezért 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Jim Morrison
Ennyi 😄 passatgt meghogy gera 0...😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Zenszkij
haverom jól tett mixen 0-0

passatgt
kaput az se találta el mondjuk

passatgt
jól számolom, hogy dzsudzsáknak volt egyedül kapuralövése?

ReszegKoldus
hehe Feröer-szigetek vezet a görögök ellen

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

passatgt
na végre szalai lejött... egyel többen vagyunk

Kaplan
Szerintem egyelőre nincs gond. Dzsudzsák, Simon ügyesen húzzák meg a széleket, a csapatjáték és a védekezés nagyjából rendben van. Az utolsó 15 percre valóban egy kicsit szerényebben játszunk, de sokszor elhangzott már, hogy nyögvenyelős meccsre van kilátás. Egy kicsit több játékot várnék el, abszolút nyerhető meccs. Szalai szerintem most jobban kapcsolódik be a játékba mint az előző meccseken, Gera pedig sokat robotol. Amíg van még benne erő érdemes lenne fent hagyni, de szerintem a 60. perc körül el fog fogyni. Én megpróbálnám felhozni ekkor Nikolicsot Szalai mellé. Fiola kellemes meglepetés.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

dave9004
ezek a finnek jól leköröztek minket labdarúgásban. el se tudtam volna képzelni régebben, hogy labda nincs nálunk ilyen országok ellen. köszönöm, hogy megélhetem ezt is
Jim Morrison
Jó hát szalai... Nem eri el, nem talalja a labdat, elveszti, nem tzdja atvenni csak a szokasos 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

passatgt
gera-szalai 0, csakúgy mint az előző két meccsen

Jim Morrison
Szerintem eddig egesz jol jatszanak a skacok legalabbis engem megleptek.

Jim Morrison
Arra lehet fogadni hogy Kiraly potyajaval vesztunk?<#kuss>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jo a reklam... Energy of...

passatgt
hát, az a védelem... sajna nincs jobb

LasDen
2-0 és egy doboz cigi

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Pluskast
1-1

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Shep
Ez elég merésznek tűnik azért 😊 1-0-val én elégedett lennék, még ha valami rögzített szituációból mákkal van akkor is 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.14. 12:41:13

bakkerman
nekemis ez az érzésem,egy gólt biztosan összehoz a védelmünk,de ígyis azt mondom hogy 2-1 nyerni fogunk

passatgt
4-1

Zenszkij
1-1

Muki100
1 kínkeserves magyar gól lesz, és ha lesz finn gól akkor az tipikusan a szánalmas, szájtátós védők között elmenős fajtából való.

Jim Morrison
ha előre tudnám már nagy pénzben fogadtam volna 😄

Shep
Na gyerekek mi lesz ma? Nyerünk?

AnuluWork
Kevés! <#idiota>

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB