Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Megmondom õszíntén nekem ilyen nem mentség, hogy belefáradtam stb.
Ha belefáradtál ne nézz meccset és nem lesz min idegeskedni azokat pedig akik kitartanak még és szurkolnak hagyd érvényesülni.

Ezek amiket pedig felsoroltam abszolút egyszerû tények voltak, nem mondhatod, hogy nem. Utána pedig elmondtam mi a helyzet ha akarunk valamit, nem azt, hogy ezzel a játékkal kijutunk a VB-re.

Azt hiszem elég korrekt voltam. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Tudod hány ilyen meccset láttam már amikor sok jó teljesítmény mellett mégis kikaptunk? Tudod, hányszor hallottam, hogy "ez az, jók voltunk, alakul", "nem volt szerencsénk pedig jobbak voltunk", "jó úton járunk"

Jól játszottunk ez tény, de valami mindig hibádzik a végén. Most is, és ezelõtt 20 évvel is...

A te korodban én is ilyen lelkes voltam. Áztunk, fáztunk, bizakodtunk velük, és idegeskedtünk miattuk. Nem egy kapcsolatom ment tönkre a meccsek miatt... 😄 Semmi nem változott... csak a Sebõk helyett most a Vanczákot szidjuk, Détári helyett meg a Gerán ámulunk, de a vége ugyan az...

www.smart-bus.hu

Rockynhooo
jessz yol beszélsz. Portugálok kifognának egy rettentõ szar napot mi meg egy nagyon yot akkor itthon lehetne egy X vagy vmi , mindig eszembe jut az olasz meccs bár tom h ez tét meccs.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

<#worship><#worship><#worship><#worship>

REAL MADRID

Kaplan
Aki most egy szót is szól, hogy szarok voltunk az most azonnal temesse el magát...

Jók voltunk, egy dolgot kell megtanulni bebaszni a helyzeteket kegyetlenül, azt figyelembe véve, hogy kikbõl áll a védelmünk most klasszis védekezést mutattunk be, sokszor megelõztük a támadókat, mentünk velük, harcoltunk és ütköztünk.

Huszti és Torghelle nagyot játszott, Sanyi nagyon harcos volt és jól tartotta meg a labdákat, Gera pedig annyit mozgott el a szélen, hogy öröm volt nézni.

Végre Hajnal sem alibizett.
Azt mondanom sem kell, hogyha akarunk valamit akkor a következõ két meccsünket hat ponttal kell zárni (Magyar-Albán, Málta-Magyar) és ne feledjük ha ez sikerült kaphat a csapat egy adag mentális löketet és mi még játszunk a svédekkel itthon, és azokkal a bûn gyenge dánokkal.

Portugálokat direkt nem említettem, az abszolút esélytelen, itthon is kint is.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

fotográfik kolomp edisön :D

XxTyl3rxX
jaaaj bocsi Várhidi 😛
csak máár elszállt az agyam ettõl a meccstõl....

Welcome to a World without rules!!!!

Gunnersboy
ki az a Váradi? :SS

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

"Váradi"-> 8-0

Be bizony... magunk felett a koporsó fedelét. Emlékeztetnélek a Várhidi féle 8:0-ra... na az be lett húzva böcsülettel. Sõt, mint az már azóta kiderült, a Várhidi nem tehetett róla!

www.smart-bus.hu

passatgt
hova fiatalítson?

ez így jó ahogy van, csak még nem eléggé😊

XxTyl3rxX
basszus nem hiszem el amit csinálunk már....az elsõ gólig frankón uralhattuk volna a meccset! de utána összeomlik az egész csapat, és mindig a hajrában kezdünk focizni!
de nem értem h miért nem fiatalitjuk a csapatot...Váradinál ezt simán behúztuk volna!!!!

Welcome to a World without rules!!!!

REAL MADRID

chrissparduc
Visszafelé passzolt, szóval nem lehetett les!

chrissparduc
- moderálva - Megint esélyesek lettünk? 😄 Máltára meg emlékszünk, hogy necces! 😄 Bocs de nem bírtam magamban tartani!

Kandurex
másodikra is...de már mindegy

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hunbasser
naaa,ez viszont szép volt 😊

ReaL MaDRid x siempre

rvn
Albániát máltát ütni kell

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

rvn
hát jobban mutat

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Elsõre lesnek tûnik

REAL MADRID

rvn
csak kevés a 2-1

Rockynhooo
legalább szépítés 😊

Solten
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLL

Saor Alba

😊)) GÓL

REAL MADRID

rvn
szép akció

Rockynhooo
szép volt elsõ félidõ , aztá elõjött ami mindig elõjön a magyar csapatoknál :|

Ezt inkább ne... az egri vár védõi biztos megharagudnának ezért a kijelentésért. Maradjunk annyiban, az elmúlt 60 év nem tett jót a gondolkodásunknak.

www.smart-bus.hu

Az elsõ félidõben igencsak játszottunk

REAL MADRID

Hát igen,engem is pozitív értelemben lepett meg az elsõ félidõ.Tényleg úgy tûnt mi vagyunk a jobbak,akár még a 3 pont sem reménytelen.Aztán megint nem sikerült.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

chrissparduc
A magyarok alibifocit játszanak! Aztán véletlen találunk 1 gólt valaki ellen akkor mindenki arról beszél, hogy: " Igen látszik a fejlõdés! Most majd megmutatjuk!" Én személy szerint kezdem rohadtúl megutálni a magyar focit!

Magyar mentalitas 😞

REAL MADRID

Atesz89
Azért mondjuk Gerát, Hajnalt simán lehet ismerni külföldön is,de van benne valami 😛

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

DaemoonHunter
A legszomorúbbb az, hogy az elsõ félidõben ment a játék, igaz gólt nem sikerült lõni, pedig volt rá esély...
A második félidõ pedig szokás szerint teljesen más mint az elsõ volt, vagy a svédek váltottak, vagy mi álltunk le, bár inkább utóbbi.
Most pedig örülhetünk, hogy "csak" 2 gólt kaptunk.

Szerintem nem svédország ellen idegenben kell nekünk gólokat lõni, az x jó eredmény lett volna, de ez a két kapott gól elég fájó

Atesz89
De mi miért nem tudunk ilyeneket csinálni???
Pedig sztem semmivel sem jobb játékosok õk, mit a mi aranylábú ifjaink 😛

asfa
igen értem én, valószínû igazatok van, figyelitek már egy ideje. De azért az utóbbi idõben voltunk már ennél sokkal gyengébbek is, ahogy erõsebbek is.. szal a fejlõdés is benne van, persze lehet,hogy ez csak egy-két meccsen és csak amíg hajtani akarnak.. ez is benne van

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Ha litván lennél, akkor meg nem sok magyart tudnál felsorolni...

www.smart-bus.hu

áhh kész elfáradtunk 😞

REAL MADRID

McFrost
Velityka-Rangers
meg a Márcinkevíciusz 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

chrissparduc
Sanyíííííí 😄

Atesz89
Hát azért nem sok litvánt tudnék felsorolni...

tesó07
Nem meglepõ,mert a litvánok meg a románokat verték idegenben 3-mal.

RMCF

Mindig van törekvés az elsõ 2-3 meccsen a selejtezõk kezdetén.Aztán ahogy elmegy az esély,úgy lesz a játék is egyre rosszabb,mert már a játékosoknak is csak "nyûg",mivel esély már nincs semmire.
Majd ha 10-15 évig te is figyeled a rendszert,rájössz...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

McFrost
semmi meglepõ nincs ebben

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

rvn
lol egyet értek egy chelsea-sel😄 Ilyen se volt még😊

McFrost
Tudtuk, hogy füvön kell játszani, mert erõsek és nagyok, erre ívelünk még 3és fél méterre is!
Tudtuk, hogy nagyok ezek a srácok és jól fejelnek, erre fejelnek egy gólt!

Sajnos az alap taktikát sem tudják betartani, csak a passz megy kaputól 30 méterre, ha meg közelebb jutunk vagy ívelünk a tribünre vagy tökön rúgjuk magunkat!
Et nem edzõi kérdés, ennyit tudunk, azt hisszük 1 félidõ jó játék és mien a Miami beach, pedig lófasz!
2. trekkben csak Sanyi megy szívbõl, a többi mert muszály....

rvn
Az itt a gond h nincs egy vérbeli befejezöcsatárunk. Sanyi ma jó. de csak labdamegtartásba és az kevés

Atesz89
A litvánok közben 2-vel mennek a franciákat verõ osztrákok ellen 😮

asfa
félreértettél, maximálisan egyetértek.. megy a hülyítés aztán sehol az eredmény.. egyetértek,együtt érzek; pontosan jól tudom hogy 20 éve nulla a produkció viszont megint csak azt tudom mondani,hogy a törekvés látszott az elsõ félidõben is, ami dicsérhetõ és ahogy kaptunk két gólt már nem vagyunk jók.. holott a probléma onnan származik,hogy egyetlen értelmes,jó befejezõ csatárunk sincs aki intézné a gólokat! Látom,hogy szar van hosszú ideje, de én azt mondom kitartás 😊

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

tesó07
Felesleges itt a védelemrõl meg Vanczákról beszélni(sztem is egy fos)ameddig nem tudunk 3-4 komolyabb helyzetbõl legalább 1 gólt rúgni!!

RMCF