Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha belefáradtál ne nézz meccset és nem lesz min idegeskedni azokat pedig akik kitartanak még és szurkolnak hagyd érvényesülni.
Ezek amiket pedig felsoroltam abszolút egyszerû tények voltak, nem mondhatod, hogy nem. Utána pedig elmondtam mi a helyzet ha akarunk valamit, nem azt, hogy ezzel a játékkal kijutunk a VB-re.
Azt hiszem elég korrekt voltam. 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Jól játszottunk ez tény, de valami mindig hibádzik a végén. Most is, és ezelõtt 20 évvel is...
A te korodban én is ilyen lelkes voltam. Áztunk, fáztunk, bizakodtunk velük, és idegeskedtünk miattuk. Nem egy kapcsolatom ment tönkre a meccsek miatt... 😄 Semmi nem változott... csak a Sebõk helyett most a Vanczákot szidjuk, Détári helyett meg a Gerán ámulunk, de a vége ugyan az...
www.smart-bus.hu
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
REAL MADRID
Jók voltunk, egy dolgot kell megtanulni bebaszni a helyzeteket kegyetlenül, azt figyelembe véve, hogy kikbõl áll a védelmünk most klasszis védekezést mutattunk be, sokszor megelõztük a támadókat, mentünk velük, harcoltunk és ütköztünk.
Huszti és Torghelle nagyot játszott, Sanyi nagyon harcos volt és jól tartotta meg a labdákat, Gera pedig annyit mozgott el a szélen, hogy öröm volt nézni.
Végre Hajnal sem alibizett.
Azt mondanom sem kell, hogyha akarunk valamit akkor a következõ két meccsünket hat ponttal kell zárni (Magyar-Albán, Málta-Magyar) és ne feledjük ha ez sikerült kaphat a csapat egy adag mentális löketet és mi még játszunk a svédekkel itthon, és azokkal a bûn gyenge dánokkal.
Portugálokat direkt nem említettem, az abszolút esélytelen, itthon is kint is.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

fotográfik kolomp edisön :D
csak máár elszállt az agyam ettõl a meccstõl....
Welcome to a World without rules!!!!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
www.smart-bus.hu
de nem értem h miért nem fiatalitjuk a csapatot...Váradinál ezt simán behúztuk volna!!!!
Welcome to a World without rules!!!!

REAL MADRID
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
REAL MADRID
REAL MADRID
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
www.smart-bus.hu
REAL MADRID
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
REAL MADRID
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
A második félidõ pedig szokás szerint teljesen más mint az elsõ volt, vagy a svédek váltottak, vagy mi álltunk le, bár inkább utóbbi.
Most pedig örülhetünk, hogy "csak" 2 gólt kaptunk.
Pedig sztem semmivel sem jobb játékosok õk, mit a mi aranylábú ifjaink 😛
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
www.smart-bus.hu
REAL MADRID
meg a Márcinkevíciusz 😄
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Majd ha 10-15 évig te is figyeled a rendszert,rájössz...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Tudtuk, hogy nagyok ezek a srácok és jól fejelnek, erre fejelnek egy gólt!
Sajnos az alap taktikát sem tudják betartani, csak a passz megy kaputól 30 méterre, ha meg közelebb jutunk vagy ívelünk a tribünre vagy tökön rúgjuk magunkat!
Et nem edzõi kérdés, ennyit tudunk, azt hisszük 1 félidõ jó játék és mien a Miami beach, pedig lófasz!
2. trekkben csak Sanyi megy szívbõl, a többi mert muszály....
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress