Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Egyébként nyernünk kell mindkét meccsen majd, ez kötelezõ, hogy versenyben legyünk. És Máltát legalább annyira meg kell vernünk mint az albánoknak.
Egyébként szoros meccs lesz,és nyerünk 1 góllal sztem,mondjuk nem tudom ki fog gólt rúgni tõlünk.....
RMCF
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A védõsoruk megint gyenge, albánia-ukrjana-görögországban játszanak,ott is kisebb csapatokban.
A középpályájuk erõsebb, Lorik Cana a Marseillebõl és van még 3 Bundesligás is, bár õk már 31 és 32 évesek.
Elõl Bogdani és Berisha nem olyan rossz, de csak nem egy Ibrahimovic vagy egy Bendtner.
Ha komolyan vesszük õket, két góllal nyerünk.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Hungary 12 - 0 Albania
(Budapest, Hungary; September 24, 1950)
Én ebben reménykedek 😄
FORZA INTER!
- Bundesliga Fan
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
amúgy olvastam vhol, hogy sokan a mackógatyáját tartják az egyik fõ okának, hogy nem lett jobban befutott kapus. Mivel a macigatya megszivja magát vizzel és nehéz lesz igy lelassitja a mozgásában illetve nem tud akkorát ugorni.
Szal a kabala egyben átok is. És ezt megerõsithetem, mert jópárévig védtem:😊
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Tehát Fülöp és Bogdán meccsrutintalan (deszépszó😄), Köteles meg éppenséggel nyeli a gólokat mint a kacsa a nokedlit. (ezisdeszép hogy basszammeg😄). Szóval tényleg elég nagy szarba vagyunk, mert tényleg üres a kapu😊
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Az NS csak szócsõ, már évekkel ezelõtt is az alapján kapták a játékosok az osztályzatokat, hogy éppen melyik menedzser szólt oda... Aki már régebb óta jár meccsekre, az nyilván emlékszik rá, hogy sokszor köszönõ viszonyban sem voltak a látottak, mint amit másnap ezek leírtak... Nem sok minden változott... ja de mégis... most már online is tudnak hülyeségeket írni...
www.smart-bus.hu
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Ennyi erõvel a holnapi fõcímnek tudnám ajánlani a "Nincs csatárunk" - alcím: "Befejezõcsatárokat toboroz az MLSZ az Andrássy úton"
Igenis van csatárunk, csak nem képviselnek olyan nívót, mint amit elvárna az ember, de ettõl még csatárok.
Újabb gratuláció az NS-nek és a szerkesztõi stábnak.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
csodálkoztam is hogy ott nyomta és nem is rosszul 😄
Tokody!!!
😄
a coventry és az az osztály sztem van olyan ha nem jobb mint az nb1
de hagyjuk nincs kedvem errõl vitázni, lehet nem fogjuk egymást meggyõzni, mert nem is arról van szó, hogy én õt játszatnám, csak mostanában mindenki, tisztelet a kivételnek Fülöp ellenes lett 😊
Ezután 0 azaz nulla lehetõség után rögtön át is passzolta alsóbb osztályba kölcsönbe. Már a második évét töltötte kölcsönben alsóbb osztályban a második kölcsöngazdájánál, és akkor kapott igazán szerepet a Coventry-ben.
A Sunderlandben 5 meccset játszott és azóta 2 alsóbbosztályú csapatnál volt kölcsönben.
Na nálunk ez a szupertehetség el van könyvelve, mint a jövõ nagy reménysége. Az a Babos meg, aki több évig nyerte Magyarországon a legjobb kapus címet meg egyesek szerint futottak még kategória.
Bogdán az utóbbi évek legjobb utánpótlás eredményét elérõ csapat tagja volt. Köteles pedig sok nagyon jó nb1-es meccset tudhat a háta mögött.
Ebben a névsorban nálam Fülöp (illetve valójában csak a menedzsere) az utolsó helyet foglalja el.
nem véletlenül volt kezdõ tavaly a bajnokság nagy részében és nem véletlen akarta leigazolni az a csapat és nem véletlen hogy nem engedték el 😊
elég sok klubnak és válogatottnak szüksége lenne egy ilyen átlagos "kapusra"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
de utálom ezt a csakazértis õ játszik, mert õ a legjobb.......gondolom tolószékkel is a pályára küldenék.......
Negatívum: A hatalmas tehetségnek kikiáltott Filkor úgytûnik nem nagyon tudja magát beverekedni a csapatába..Vadócz a padra sem került az Osasunában 😞
Huszti(Hannover)-végig a pályán
Hajnal(Dortmund)-végig a pályán
Dárdai(Hertha)-végig játszott
Lõw(Hoffenheim)-padon sem
Torghelle(Augsburg)-77percet játszott
Szabics(Augsburg)-végig a pályán-1 GÓL
Vermes(Sparta)-végig a pályán (a sparta 6:0ra kapott ki)
Fehér Csaba(Breda)-végig a pályán
Dzsudzsák(PSV)-végig a pályán
Bodor(roda)-végig játszott
Babos(NEC)-végig védett (2:0 ra nyertek a Feyenoord ellen)
Halmosi(Hull)-20percet kapott
Gera(Fulham)-végig a pályán
Tímár(Plymouth)-padon végig
Gyepes(Cardiff)-padon végig
Buzsáky(QPR)- 22percet kapott
Fülöp(Sunderland)- pad
Priskin(Watford)-79percet játszott
Orosz Péter(OFI)-padon végig
Juhász(Anderlecht)-végig a pályán(természetesen)
Tõzsér(Genk)-végig a pályán-1 GÓL
Tóth Balázs(Genk)-szintén végig a pályán volt
Vadócz(Osasuna)-nem játszott sajnos és a padra sem fért oda
Balogh Béla(Murcia)-végig játszott
Csizmadia(Mattesburg)-végig játszott
Kovrig Ákos(Mattesburg)-végig játszott
Bodnár(Salzburg)-végig játszott
Szélesi(Strasburg)-ma játszik a csapata
Gaál(Amkar)-Sérült még mindíg
Filkor(Sassuolo)-padon ült végig
Koman(Avellino)- nem játszott
Vaskó(Avellino)-végig játszott
Vass(Brescia)-71percet játszott
Feczesin(Brescia)-88percet kapott
FORZA INTER!