Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
tipp? nyerünk 2-1-re

vmvr
le merem fogadni, hogy van még jegy, a helyszínen még tudsz venni ezerért. mikor én megvettem, nem is tudom mikor, asszem szerdán, akkor azt mondta a nõ, hogy eddig 6ezer jegy fogyott. és kétlem, hogy pár nap alatt elvittek 4ezret, vagy többet. szóval hajrá

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

bubu13
Kb. annyi lehet de lehet már nincs hely.

EEE 1899

Amúgy 2000-3000?

bubu13
Nekünk egy 1000 volt de benne voltunk az akcióban! (elsõ 10000-nek egy 1000).

EEE 1899

Kapu mögé mennyi a jegy?

Randal
Na igen, csak a focit gólra játszák.
Egyébként nyernünk kell mindkét meccsen majd, ez kötelezõ, hogy versenyben legyünk. És Máltát legalább annyira meg kell vernünk mint az albánoknak.

szucsy89
én is gyõzelemben reménykedem, viszont most este megálmodtam hogy a román - francia meccs 3-0 lesz szóval megrakom tippmixen😊)
tesó07
A kapusuk Cipruson véd,viszont azt se felejtsük el hogy az a csapat a bl-ben van,szóval nem a leggyengébbek közül való.A 2 csatár sztem elég jó játékos,persze remélem nem ellenünk fognak villogni.
Egyébként szoros meccs lesz,és nyerünk 1 góllal sztem,mondjuk nem tudom ki fog gólt rúgni tõlünk.....

RMCF

LasDen
mi meg megvertük volna õket, ha lenne csatárunk........

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Randal
Ne felejtsük el, hogy döntetlent játszottak a svédekkel.

kraawz
A kapusaik nonamek, Cipruson védenek. Van egy Palermoi srác, 0x volt válogatott,tök ismeretlen.
A védõsoruk megint gyenge, albánia-ukrjana-görögországban játszanak,ott is kisebb csapatokban.
A középpályájuk erõsebb, Lorik Cana a Marseillebõl és van még 3 Bundesligás is, bár õk már 31 és 32 évesek.
Elõl Bogdani és Berisha nem olyan rossz, de csak nem egy Ibrahimovic vagy egy Bendtner.

Ha komolyan vesszük õket, két góllal nyerünk.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
Biggest defeat
Hungary 12 - 0 Albania
(Budapest, Hungary; September 24, 1950)

Én ebben reménykedek 😄

scs17
Mielõtt vki kérdezi:

19:45 Magyarország-Albánia, SPORT2

kötelezõ lesz

FORZA INTER!

scs17
pedig legyõzzük 😛

banok
én szerintem nem verjük meg az albánokat. Talán x lesz.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

😄

- Bundesliga Fan

BADE
a jegy megvan,jöhet a szurkolás!Remélem nyerünk!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

3-0-ra nyerünk, ha Vanczák kezdõ, akkor 3-1

scs17
pedig nyerünk... 😛

Nem tudok kimenni az Albánok ellen, de van egy olyan érzésem, hogy jobb is. 😞

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

szucsy89
én megyek haverokkal, egy ezrest megért.
passatgt
kapusoknál amúgy is nehéz a tehetséget meglátni

padozik 😞 a macigatya😞

amúgy olvastam vhol, hogy sokan a mackógatyáját tartják az egyik fõ okának, hogy nem lett jobban befutott kapus. Mivel a macigatya megszivja magát vizzel és nehéz lesz igy lelassitja a mozgásában illetve nem tud akkorát ugorni.

Szal a kabala egyben átok is. És ezt megerõsithetem, mert jópárévig védtem:😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

passatgt
király gabi😊

De oda irták kicsibe azt is, hogy Fülöp kispadozik, tehát nem rendszeresen véd, ahogy Bogdán se és Köteles pedig az NB1-be!!!! 10 meccsen 24 gólt kapott, tehát 2,4 es gólátlaggal.

Tehát Fülöp és Bogdán meccsrutintalan (deszépszó😄), Köteles meg éppenséggel nyeli a gólokat mint a kacsa a nokedlit. (ezisdeszép hogy basszammeg😄). Szóval tényleg elég nagy szarba vagyunk, mert tényleg üres a kapu😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

eddig 6 e jegy fogyott el az Albán meccsre

Ez a brigád mind egy tõrõl fakad... itt maradtak a nyakunkon!

Az NS csak szócsõ, már évekkel ezelõtt is az alapján kapták a játékosok az osztályzatokat, hogy éppen melyik menedzser szólt oda... Aki már régebb óta jár meccsekre, az nyilván emlékszik rá, hogy sokszor köszönõ viszonyban sem voltak a látottak, mint amit másnap ezek leírtak... Nem sok minden változott... ja de mégis... most már online is tudnak hülyeségeket írni...

www.smart-bus.hu

Matthew Prosac
én meg sportújságírónak készülök. sebaj, van még egy pár opció.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

NS egy szennylap. Egy ideje már csak a PEPSI focit olvason a neten.

Matthew Prosac
Azért elég megalázó ilyen fõcímet hozni azokkal a kapusokkal szemben (Fülöp,Bogdán,Köteles) akik beugrásra készek, csak azért mert Babos lesérült. Eltekintve a másik három kapus képességeitõl ez a fõcím gyakorlatilag labdarúgói mivoltukat kérdõjelezi meg. Ezt még a leggyengébb képességû labdarúgóval megcsinálni is etikátlan, sportszerûtlen.
Ennyi erõvel a holnapi fõcímnek tudnám ajánlani a "Nincs csatárunk" - alcím: "Befejezõcsatárokat toboroz az MLSZ az Andrássy úton"
Igenis van csatárunk, csak nem képviselnek olyan nívót, mint amit elvárna az ember, de ettõl még csatárok.
Újabb gratuláció az NS-nek és a szerkesztõi stábnak.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

passatgt
mi az hogy buzsáky nem tudja pötolni gerát?:/

Gunnersboy
mai NSO cimlap😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

😊

csodálkoztam is hogy ott nyomta és nem is rosszul 😄

Feltûnt egy új középhátvéd a láthatáron!

Tokody!!!

😄

tök mind1 sztem, hogy van e nb1es meccse vagy nem

a coventry és az az osztály sztem van olyan ha nem jobb mint az nb1

de hagyjuk nincs kedvem errõl vitázni, lehet nem fogjuk egymást meggyõzni, mert nem is arról van szó, hogy én õt játszatnám, csak mostanában mindenki, tisztelet a kivételnek Fülöp ellenes lett 😊

Én csak azt mondom, hogy Fülöpnek 0, azaz nulla nb1-es bajnoki mérkõzése volt mielött kiigazolt. Az U21-ben is inkább utána kapott szerepet. Összesen 10 U21-es válogatottsága van. Szóval ne mondja nekem senki, hogy a Tottanham lement a BKV Elõre pályájára, vagy a Bodajkba, hogy kinézze magának a szupertehetséges Fülöpöt!
Ezután 0 azaz nulla lehetõség után rögtön át is passzolta alsóbb osztályba kölcsönbe. Már a második évét töltötte kölcsönben alsóbb osztályban a második kölcsöngazdájánál, és akkor kapott igazán szerepet a Coventry-ben.
A Sunderlandben 5 meccset játszott és azóta 2 alsóbbosztályú csapatnál volt kölcsönben.
Na nálunk ez a szupertehetség el van könyvelve, mint a jövõ nagy reménysége. Az a Babos meg, aki több évig nyerte Magyarországon a legjobb kapus címet meg egyesek szerint futottak még kategória.
Bogdán az utóbbi évek legjobb utánpótlás eredményét elérõ csapat tagja volt. Köteles pedig sok nagyon jó nb1-es meccset tudhat a háta mögött.
Ebben a névsorban nálam Fülöp (illetve valójában csak a menedzsere) az utolsó helyet foglalja el.

sztem ezt gondold át még1x

nem véletlenül volt kezdõ tavaly a bajnokság nagy részében és nem véletlen akarta leigazolni az a csapat és nem véletlen hogy nem engedték el 😊

elég sok klubnak és válogatottnak szüksége lenne egy ilyen átlagos "kapusra"

A keretben Fülöp kivételével minden kapus remek játékos. Fülöp idehaza semmit se tett le az asztalra. Az apja, vagy a menedzsere betolta egy külföldi jegyzett csapathoz ahol idõbe tellett míg rájöttek, hogy teljesen átlagos teljesítményt nyújt. Ezidõ alatt bekerült a válogatottba. (pont)

LasDen
jó ez igaz, de ne mindenáron õt tolják be a kapuba......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kaplan
Jelenleg én õt látom a legbevállalhatóbb embernek erre a posztra.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

LasDen
Az MLSZ tájékoztatása szerint Babos sérülten is csatlakozik az albánok elleni, szombati labdarúgó világbajnoki selejtezõre készülõ társaihoz, s az orvosi kezelések nyomán remélhetõ, hogy pályára léphet a Puskás Stadionban. Koeman azonban a kapusposztra - Fülöp Márton és Bogdán Ádám mellé - Köteles Lászlót, a Diósgyõr játékosát is meghívta. Az eddigi két meccsén egy pontot szerzett válogatott szombaton 19:45 órakor fogadja Albániát, Málta ellen október 15-én 19:30-kor Ta'Qaliban lép pályára. (MTI)

de utálom ezt a csakazértis õ játszik, mert õ a legjobb.......gondolom tolószékkel is a pályára küldenék.......

köszönjük ezeket az összesítéseket <#eljen>

passatgt
Juhásznak meg respect, valami nagyobb csapat leigazolhatná

Pozitívum: Nagyjábol az összes válogatott játékosunk szóhoz jutott a hétvégén...Két gólszerzõnk van: Tõzsér és Szabics
Negatívum: A hatalmas tehetségnek kikiáltott Filkor úgytûnik nem nagyon tudja magát beverekedni a csapatába..Vadócz a padra sem került az Osasunában 😞
légiósok hétvégéje:

Huszti(Hannover)-végig a pályán
Hajnal(Dortmund)-végig a pályán
Dárdai(Hertha)-végig játszott
Lõw(Hoffenheim)-padon sem
Torghelle(Augsburg)-77percet játszott
Szabics(Augsburg)-végig a pályán-1 GÓL
Vermes(Sparta)-végig a pályán (a sparta 6:0ra kapott ki)
Fehér Csaba(Breda)-végig a pályán
Dzsudzsák(PSV)-végig a pályán
Bodor(roda)-végig játszott
Babos(NEC)-végig védett (2:0 ra nyertek a Feyenoord ellen)
Halmosi(Hull)-20percet kapott
Gera(Fulham)-végig a pályán
Tímár(Plymouth)-padon végig
Gyepes(Cardiff)-padon végig
Buzsáky(QPR)- 22percet kapott
Fülöp(Sunderland)- pad
Priskin(Watford)-79percet játszott
Orosz Péter(OFI)-padon végig
Juhász(Anderlecht)-végig a pályán(természetesen)
Tõzsér(Genk)-végig a pályán-1 GÓL
Tóth Balázs(Genk)-szintén végig a pályán volt
Vadócz(Osasuna)-nem játszott sajnos és a padra sem fért oda
Balogh Béla(Murcia)-végig játszott
Csizmadia(Mattesburg)-végig játszott
Kovrig Ákos(Mattesburg)-végig játszott
Bodnár(Salzburg)-végig játszott
Szélesi(Strasburg)-ma játszik a csapata
Gaál(Amkar)-Sérült még mindíg
Filkor(Sassuolo)-padon ült végig
Koman(Avellino)- nem játszott
Vaskó(Avellino)-végig játszott
Vass(Brescia)-71percet játszott
Feczesin(Brescia)-88percet kapott
kraawz
Igen,csak SERIE C-sek voltak. Benyomtak volna ide egy Balotellit, Giovincot, nézhettünk volna két oldalra.

Oziris666
Ezse igaz teljessen,mert az a Seria C-ben játszó u20asok válogatottja volt ,szóval nem az igazi olasz u21!

"U20-as válogatottunk szerdán Kecskeméten Olaszország korosztályos gárdáját fogadta Alpok-Adria kupamérkõzésen. A csapat - amelynek irányítását kedden vette át Wilco van Buuren - 1-0-ás félidõ után 2-1-re gyõzött." 😛

FORZA INTER!