28329
10917302841238962806.jpg
  • karajjj
    nem, itt azzal van a probléma "kispofám", hogy a jelenlegi helyzetről beszéltem, mivel kb 5 évente változik az egész foci, de te, te ezt honnan is tudnád? :D olyan mintha egy vak beszélne a látásról
  • semmikozod
    Játékosnak azt kell csinálnia amit az edző mond, de egy edző se mond olyasmit, hogy felejts el játszani...
  • karajjj
    látod, ugyanúgy személyeskedsz...
    egyébként, ha előfizetsz nekem rá, akkor lesz sportújság a kezemben, csak hogy igazad legyen, de megsúgom, hogy sportújság vagy 3 éve nem volt a kezemben, bár minap messziről megnéztem egy NS-t a boltban
  • semmikozod
    Pontosan mit határoznak meg az mlsznél az edzőknek?
    Figy, csak ezeket a játékosokat válogathatod be!
    Figy, ez lesz a taktikánk, mert vesziteni akarunk!

Nem értem még mindig a logikátokat. (Kisteleki utálat.)

Nem arról van szó hogy én birom a kistelekit (ne értsetek félre), útálom a fejét...
  • padavanHUN
    A szövetségi kapitányt okolod a szar teljesítményért - átjött kispofám, hogy mit okádsz ki a szádból. :) Ironizáltam te szánalom, látom, nem sikerült fogni. Egyszerű vagy, mint a faék.
  • karajjj
    ha téged úgy küldenének a pályára, hogy azt csinálod, amit mondok vagy következő meccset max tv-ből nézed, akkor mit tennél? amúgy itt nem kistelekiről van szó, hanem az elbaszott felfogású edzői stábról
  • Tyler1
    talán mer az mlsz határozza meg mondjuk a Koemann feladatát, nem szabadkezülek dönt kedve szerint.
  • padavanHUN
    Ja, tök nagy szégyen, hiszen hozzátartozik az egyetemes műveltséghez. Sportújságon kívül szoktál olvasni mást is? :D Aki nem tudja mi az, hogy FIFA és szapulja a kiváló magyar válogatottat, az nem ért hozzá, mert a focieredmények látásához bezony érteni kell. Ha értenék hozzá, mindjárt másként látnám a dolgot és észrevenném a ragyogó teljesítményeket. :DDDDD
  • karajjj
    te miről beszélsz? nem megy a szövegértelmezés, vagy ennyire idióta vagy, vagy csak kötekedhetnéked van??? (ezt tartom a legvalószínűbbnek)
  • semmikozod
    Ha a válogatottaink klubszinten jó játékosok, akkor miért van az, hogy nemzetközi meccsen úgy játszanak mint a gyerekek lent a grundon?
    Kisteleki szól nekik hogy "Fiúk! Nem szabad jól játszanotok, mert akkor én nem tudom megszedni magam!" ?
    Egyébként is kisteleki ha meg akarja szedni magát, akkor eredményesen kell vezetnie az mlsz-t. Ha őt csak a pénz érdekli, akkor is érdeke a győzelem...
  • padavanHUN
    Ebben egyetértünk, a magyar válogatotton mindenképpen csak röhögni lehet.
  • karajjj
    ne foglalkozz már ilyenekkel, azt sem tudja, hogy mi az a FIFA
  • padavanHUN
    Ja értem, tehát kb. húsz éve a szövetségi kapitányokon múlik a válogatott boldogulása. Most mondd, hogy ennyi idő alatt nem akadt egyetlen szövkap, aki megértette volna focistáink zsenialitását! :D És a zseniális magyar focistáknak passzol Ronaldo és Beckham külhonban. :D Vili! Fújj minden eddigi szövkap! :DDDD
  • rooney8
    azért a legalja szinttől messze van... :D fifa világranglistán 47. a 203-ből ;) ha a legalja lenne, akkor 200 körül kéne lennie
  • semmikozod
    Sosem értettem a logikát ebben az mlsz kisteleki utálatban. NEM az mlsz vezetősége játszik a pályán, NEM kisteleki játszik a pályán, NEM ők készitik fel a csapatot és taktikáját a meccsre.
    Mi a tököm változna, ha más lenne az mlsz vezetője?? Valaki magyarázza már el nekem.
  • karajjj
    olvass vissza, senki nem mondta egy szóval sem, hogy jól játszottak, azt sem, hogy ez játék volt részünkről, de tudod OLVASNI KELLENE mielőtt pofázol :D de legalább van kin röhögni...
  • padavanHUN
    Na, egy újabb szektás. :D Jól játszottak a srácok, csak a portugáloknak volt szerencséje és nagyon ígéretes a válogatottunk fejlődése, mi? :D
  • karajjj
    jajjj bocsánat, én vagyok a hülye, mert nem értek egyet a szakértői meglátásoddal, tudod vannak klubcsapatok is, nem csak válogatottak, ahol a magyar válogatott némelyik játékosa igen kiemelkedően teljesít és ha lenne egy normális szöv.kap. akkor nem így játszanának, de látszik, hogy csak annyit látsz az egészből, amit a józan paraszti eszeddel felfogsz, ennyit erről...
  • padavanHUN
    ja, tényleg. Minden esetre mint teljesen szimpla néző látom, hogy mekkora kutyaütő egy banda ez, hogy nincsenek eredményeik, hogy alázzák magukat, hogy szégyenletesen ötlettelenek és bénák, hogy a pofozógépei vagyunk a kicsit is komolyabb csapatoknak. Ehhez nem kell semmiféle szakértés, ez meglátszik a meccseken, a végeredményeken. Mantrázgassad csak tovább háromnullás vereségek mellett, hogy fejlődik a magyar foci, védjed a védhetetlent, legyél rá büszke, hogy értesz a focihoz, mindez lényegtelen. A magyar foci szánalmasan szar. Cáfold.:D
  • Tyler1
    jah majd ha az egész MLSZ lelesz csrélve és nem vén pénzéhes buzerátorok várják a csodát tétlenül akk majd lesz magyar foci. Az összes várja h pénzze legyen az egészből de ha véletlenül nincs akk már menesztik azt aki reményt lát, meg képes lenne vmit tenni csak nem biztos h egyből jövedelmezne. Rövid távon itt sosem lesz semmi.
  • Matthew Prosac
    ígyvan. mostmár mehetsz aludni
  • Matthew Prosac
    hagyjad már, múltkor is itt habzott a szája a loki veresége után, ő ettől érzi nagyfiúnak magát. felesleges vitatkozni vele, ennyit nem ér az egész ember
  • padavanHUN
    Nem baj. A tényeken nem tudsz változtatni a gyépé szövegeddel. A magyar válogatott mindig kiszopja, minden fontos meccsen, minden komolyabb csapattal. Évtizedek óta nem ellenfél nemzetközi szinten, nem jelent fenyegetést, nem kell számolni velük. Nem képesek komoly csapatok ellen kettőször vagy urambocsá' többször győzni, döntetlen is elérhetetlen számukra, tétmeccseken elvéreznek, szánalmasan játszanak, aki nézi és magyar, már annak égő. Ezek tények. A magyar válogatott egy rakat szar, a legalja kategóriába tartozik nemzetközi szinten. Nyomhatod nekem, hogy hülye vagyok, személyeskedhetsz, ettől ez még így marad. :)
  • karajjj
    tudom, hogy neked bonyolult ezt megértened, de a foci nem csak arról szól, hogy 22 ember rugdos egy labdát 90 percig :D
  • padavanHUN
    Tényleg? Ja, ez valami szektás topic, akkorismagyarválogatottbestever alcímmel?
  • karajjj
    közöd nincs az egészhez, de olyan aranyos, hogy próbálsz idétlen hasonlattal operálni...
  • padavanHUN
    Utána néztem. ;) Ettől még extrafos a magyar foci.
  • padavanHUN
    ...és mi lesz az U20-ból? Megint egy tíz évre szóló ígéret, évtizedes szerencsétlenkedések közepette-után? Ki garantálja azt, hogy az U20-ból lehet egy ütőképes válogatott ebben a szánalom magyar közegben? Mikor tudjuk már végre azt mondani, hogy vége, nincs tovább, csak és kizárólag égetjük magunkat? Ez olyan, mintha Baumgartner fos szereplését az F1-ben azzal ellensúlyoznánk, hogy hát igen, de a WTCC-ben ott van a Michelisz Norbert. :D
  • karajjj
    azt se tudja, hogy miaz
  • kaposi1
    Na ezt jókor mondod.
    Mikor esetleg az U20 még VB döntőt is játszhat.
    A nagy válogatottnak pedig semmi keresnivalója egyenlőre még a világbajnokságon.
  • Rockynhooo
    AZ eredményen nem is reszel senki... hanem azon hogy egy két embernek nem igazán a válogatottban a helye meg a játékunk egy szar.
  • karajjj
    szerintem meg itt rád nincs szükség...
  • Tyler1
    sztem egy Portugáliától kikapni nem szégyen! jobbak voltak, erősebbek, és céltudatosak(igy a selejtező végére). Mi még nem vagyunk felkészülve egy VB-re, nem akarom a csapatot szudni, mert nem is lehet őket, azt tették ami tőlük maximálisan elvárható volt. És ha Portugália megint képes lesz a VB legjobb meccsét játszani,mint Németországban a hollandok ellen, akk örülni fogok h tovább jutottak.
  • Kaplan
    igazság szerint van kapásból tizenöt dolog amit nem értek, de nem nekem kell elméletileg értenem ezt hanem koemannak, a játékosoknak stb.

de úgy látom itt senki nem ért semmit, a szurkolók, az mlsz, koeman, a játékosok, nagy egyet nem értés van. :D
  • padavanHUN
    Szerintem nincs szükség magyar focira. Vízilabda, egyéb sportok az oké, de ez a szánalom ez teljesen felesleges.
  • jefferson83
    Másik amitől sík ideg leszek. Miért nem feltételezzük azt, hogy a kapusunkról kipattanhat a labda? Debrecen ugyanebből kapta a gólt a Pool ellen. Nem vagyok szigorú, nem azt mondom, hogy mi érjünk oda előbb ne a csatár, de legalább vakon induljunk el a kipattanóra!!!! Ez alap dolog.
  • Rockynhooo
    Azt sem értem miért lenne abból gáz ,hogy nem Air Sándor van a pályán hanem Szalai...
  • jefferson83
    Azóta nem járok meccsre, nem bírnék neki szurkolni :ASS:DAD
  • jefferson83
    Nekem a magyar után a portugál a kedvenc válogatottam, de bárki bármit mond ez a portugál csapat egyelőre fos (azaz nem túl acélos). Ha ki is jutnak a vb-re nagyon össze kellene szedniük magukat. Mi meg nem tudom minek utaztunk ki ha nem akarunk focizni. Volt olyan szituáció, mint az oviban, amerre a labda arra futott az összes játékosunk. Nem csak a labdás srácnak kellene futni fiúk...stb. Gyerekek mi meg ássuk el magunkat, ha az ország egyik legjobb hátvédje a GYepi. Állítom én is jobb hátvédekkel kerülök szembe egy-két sörmeccsen :) Nem akarom bántani és nem kimondottan erről a meccséről beszélek, hanem az összes eddigiről.

Nagyon remélem, hogy az U20-as válogatottunknak nem engedték megnézni ezt a meccset!
  • karajjj
    ha Gyepes játszik, akkor 0:1-ről indulunk...