Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem kene igy elorerohanni 2050be... azert meg addig van 42 ev, testverek kozott is <#idiota>#idiota>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Sztem azért még mindig reálisabb egy 4. hely...
RMCF
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Persze ha a szünet alatt összeszoknak focistáink akkor több az esély. Na meg a többi csapat legyen szétszórtabb😛
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
2. Portugália
3. Magyarország
4. Dánia
5. Albánia
6. Málta
egy optimista jóslat 😊
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
1:Svédország
2😄ánia
3😛ortugália
4:Albánia
5:Magyarország
6:Málta
Már nem a barátom..<#mf1>#mf1>
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
A török-magyar meccsen a török csapat volt a nagyobb, nem mi. Egyébként meg ilyeneket ne várj. Gólra játszák a focit.
FORZA INTER!
RMCF
de hanyat nem fogom magam vágni hogy az albánok xeltek emberhátrányban portugáliában...
a másik meg az hogy most már ki-ki meccseket nyomunk és a bírók kétes szituban nem a nagyobb csapatot segítik majd...lásd----> a törökök ellen Gera kiállítása...tizi elmaradt és a török kapus kiállítása is, ha ott több ponttal érkazünk akkor nekünk fújják be az amugy is jogos tizit!
Ugyhogy no para majd az idõ mindet eldönt..
És amiben egyet értünk HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!!
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Nem értem, hogy szerintetek miért hülyeség a hozzászólásom. Megvertük Albániát. És? Ezt muszáj, hogy tovább akarunk jutni. A lényeg az, hogy a nagyobb csapatokat verjük meg. Az, hogy megvertük az albánokat az nem jelenti automatikusan azt, hogy az õvele döntetlent játszó csapatokat is megverjük. Ráadásul ez még csak a kezdet volt, tehát a nehezebbje most jön.
balljuggler logikája szerint ha vertük az albánokat akkor verjük mostmár a svédeket is? Nem kapjuk meg az albánok pontjait.
És leírom mégegyszer azt amit az elõzõ hszben is leírtam:
Az utolsó három meccsünkbõl kettõt Portugáliával, egyet pedig Dániával játszunk. Ez a két csapat elõreláthatólag az elsõ 3 közé várható staisztikai alapon. Nem hinném, hogy egy Christiano Ronaldot, Nanit, Decot felvonultató csapat ne játszana teljes erõbedobással, fõleg, ha megnézzük hogyan is állnak.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
még annyi, hogy az esélylatolgatáson kár vitatkozni
HAJRÁ MAGYAROK! aztán lesz ami lesz
apukám azt kifelejtetted hogy mi vertük albániát...
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
Szóval lehet most örülni a jó állásnak, viszont a nehezebb ellenfelekkel Albánia több és értékesebb meccseket játszott mint mi.
Az már lényegtelen lesz, hogy hány góllal kap majd ki esetleg, ha ezek miatt a meccsek miatt fog akár 1 ponttal is vezetni ellenünk.
Mert ha így játszunk jövõre is, akkor még a 4. hely megszerzése is kétséges lehet, nemhogy a harmadik helyé, amiért Dániával, Svédországgal és Portugáliával kell megharcolni.
Amúgy az albánokat idegenbe megverni nagyon nehéz lenne.Azon a meccsen az x sztem valószínûbb,a gyõzelem nagy bravúr lenne.
RMCF
Ettõl függetlenül jó érzés a második helyen telelni.😊 (Csak jobb lenne ha ez egy EB selejtezõ lenne, mert akkor lenne esély, így ha biztosan ki akarunk jutni ahhoz elsõ hely kellene ami kizárt, a másodikok meg pótselejteznek azt elkaphatnánk.)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
(-reggel 8tól délután 4-ig.) 😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Én azért az Albánoktól otthon eléggé tartok...
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
de elõször lesz egy vérpisilés Tiranában
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
www.smart-bus.hu
2 Hungary 4 2 1 1 2 7
3 Sweden 3 1 2 0 1 5
4 Portugal 4 1 2 1 3 5
5 Albania 4 1 2 1 1 5
6 Malta 4 0 0 4 -11 0
Fejjel verhetetlenek voltak mostmár értem miért mondta a szöv.kapitányuk hogy nemgondolta hogy mi fejjel verjük majd meg õket.. azért ez a Svéd és Portugálok elleni 0-0 nemsemmi eredmény...
2 Hungary 4 2 1 1 2 7
3 Sweden 3 1 2 0 1 5
4 Portugal 4 1 1 1 3 5
5 Albania 4 1 1 1 1 5
6 Malta 4 0 0 4 -11 0
0-0 <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
<#hehe>#hehe>
uccso fel orat lattam, de hozza kell tenni megerdemeltek az Albanok! Portugalok neha olyan technikai hibakat vetettek, hogy azt hittem NB1es meccset latok :o
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan