Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Casillas
ez sajnos így nem reális, mert a dánok megelõzik máltát

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Lammer
van idogeped? 😄

nem kene igy elorerohanni 2050be... azert meg addig van 42 ev, testverek kozott is <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

passatgt
1:Magyarország
2:Albánia
3😛ortugália
4:Svédország
5:Málta
6😄ánia

scs17
Magyarország - San Marino 6-0 (3-0) (U19-EB selejtezõ)

tesó07
Dánokat megelõznénk azért az nagy bravúr és elõrelépés lenne,de végülis miért ne..😊
Sztem azért még mindig reálisabb egy 4. hely...

RMCF

Casillas
nyilván az angolok is ezt gondolták az EB-selejtezõk idején

Randal
A helyezésünket nézve ez lehet a reálisan elvárható.
Persze ha a szünet alatt összeszoknak focistáink akkor több az esély. Na meg a többi csapat legyen szétszórtabb😛

scs17
Még szerencse hogy az U19-eseknél Isten nem így gondolta. ^^

Kaplan
Pont ezt akartam mondani. <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

LasDen
nincs azaz isten, hogy Portugália ne jusson ki 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

sztem ez még be is jöhet és ezzel én elégedett is lennék 😊

Matthew Prosac
1. Svédország
2. Portugália
3. Magyarország
4. Dánia
5. Albánia
6. Málta

egy optimista jóslat 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

sb1
Barátom szerint, a selejtezõ végén így fog kinézni a csoportunk:
1:Svédország
2😄ánia
3😛ortugália
4:Albánia
5:Magyarország
6:Málta

Már nem a barátom..<#mf1>

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Randal
balljuggler: Én se azt mondom, hogy az albánok jobbak mint mi, csak azt, hogy a pontozás ellenére, jelenleg jobban állnak az esélyesebb csapatokkal játszott meccseiket nézve mint mi, és ez a végelszámolás közeledtével sokat fog jelenteni.

A török-magyar meccsen a török csapat volt a nagyobb, nem mi. Egyébként meg ilyeneket ne várj. Gólra játszák a focit.

az 1 farok

FORZA INTER!

tesó07
Na hát ez sztem nem így van,attól hogy több pontunk lenne még nem lesz nagyobb tekintélyünk a bíróknál és úgyis a nagyobb csapatokat segítenék.Mondjuk ilyeneken kár gondolkodni,mert nem ezen fog múlni.

RMCF

balljuggler
nem fika volt..
de hanyat nem fogom magam vágni hogy az albánok xeltek emberhátrányban portugáliában...
a másik meg az hogy most már ki-ki meccseket nyomunk és a bírók kétes szituban nem a nagyobb csapatot segítik majd...lásd----> a törökök ellen Gera kiállítása...tizi elmaradt és a török kapus kiállítása is, ha ott több ponttal érkazünk akkor nekünk fújják be az amugy is jogos tizit!
Ugyhogy no para majd az idõ mindet eldönt..
És amiben egyet értünk HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!!

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

Kijutun a vb-re egyszer biztos 😄

rooney8
Cristiano, nem Christiano<#nezze>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

vmvr
egyébként 24 éve nem kezdtünk ilyen jól VB selejtezõt😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Casillas
A portugáloknak és a svédeknek is muszáj lett volna, ha nem egymás ellen akarnak brillírozni, akkor ezek szerint õk nem akarnak továbbjutni?

Randal
balljuggler, passatgt:

Nem értem, hogy szerintetek miért hülyeség a hozzászólásom. Megvertük Albániát. És? Ezt muszáj, hogy tovább akarunk jutni. A lényeg az, hogy a nagyobb csapatokat verjük meg. Az, hogy megvertük az albánokat az nem jelenti automatikusan azt, hogy az õvele döntetlent játszó csapatokat is megverjük. Ráadásul ez még csak a kezdet volt, tehát a nehezebbje most jön.

balljuggler logikája szerint ha vertük az albánokat akkor verjük mostmár a svédeket is? Nem kapjuk meg az albánok pontjait.

És leírom mégegyszer azt amit az elõzõ hszben is leírtam:
Az utolsó három meccsünkbõl kettõt Portugáliával, egyet pedig Dániával játszunk. Ez a két csapat elõreláthatólag az elsõ 3 közé várható staisztikai alapon. Nem hinném, hogy egy Christiano Ronaldot, Nanit, Decot felvonultató csapat ne játszana teljes erõbedobással, fõleg, ha megnézzük hogyan is állnak.

banok
A gól

novemberben Belfastban játszunk az észak-írek ellen.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

nah, még jó soká lesz a következõ meccs, úgyhogy hanyagolom addig a topicot

még annyi, hogy az esélylatolgatáson kár vitatkozni

HAJRÁ MAGYAROK! aztán lesz ami lesz

passatgt
"az albánok döntetlent játszottak Svédországgal és Portugáliával"

mi meg megvertük õket

balljuggler
te nagyon lol vagy...
apukám azt kifelejtetted hogy mi vertük albániát...

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

Randal
Szép és jó, hogy nagy szenvedve nyertünk 1-0-ra, de. Ne felejtsük el, hogy rajtunk kívül az összes csapat min. 3 góllal verte Máltát, az albánok döntetlent játszottak Svédországgal és Portugáliával, miközben mi ikszeltünk a dánokkal és kikaptunk Svédországtól. Portugáliával idén még nem is játszottunk, tehát az majd csak jövõre következik, ráadásul az utolsó elõtti 2 meccs lesz velük, amikor már nekik se lesz mindegy, hogy mit játszanak, és az utolsó meccsünk Dániával lesz.

Szóval lehet most örülni a jó állásnak, viszont a nehezebb ellenfelekkel Albánia több és értékesebb meccseket játszott mint mi.
Az már lényegtelen lesz, hogy hány góllal kap majd ki esetleg, ha ezek miatt a meccsek miatt fog akár 1 ponttal is vezetni ellenünk.
Mert ha így játszunk jövõre is, akkor még a 4. hely megszerzése is kétséges lehet, nemhogy a harmadik helyé, amiért Dániával, Svédországgal és Portugáliával kell megharcolni.

tesó07
Nem,az már csoda lenne....

RMCF

Juhász nélkül bravúr lesz az albán meccs is

scs17
A bravúr nem az albánok, hanem egy nagyobb csapat legyõzése lenne.

passatgt
meg kell nyerni összes meccset és akkor kijutunk

tesó07
Jaja ez így van.

Amúgy az albánokat idegenbe megverni nagyon nehéz lenne.Azon a meccsen az x sztem valószínûbb,a gyõzelem nagy bravúr lenne.

RMCF

Casillas
amúgy ezt nem tudom honnan szedtétek, de csak az elsõ jut ki, és a második pótselejtezik....

Kaplan
Ezt akkor jelenthetjük ki, ha a következõ két meccset lehozzuk hat pontra. De az az albán meccs kint, hát az a nagyon para kategória.

Ettõl függetlenül jó érzés a második helyen telelni.😊 (Csak jobb lenne ha ez egy EB selejtezõ lenne, mert akkor lenne esély, így ha biztosan ki akarunk jutni ahhoz elsõ hely kellene ami kizárt, a másodikok meg pótselejteznek azt elkaphatnánk.)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Most az eredmények is nekünk kedveznek, végre lett valós esélyünk kijutni 6 év után.

Lammer
😄DDDDDDDDDddd

sz4bolcs
"Máltai kollégáink nagy erõkkel dolgoznak."

(-reggel 8tól délután 4-ig.) 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sb1
Én azt mondom, hogy számolgatni akkor van értelme, ha málta és albánia ellen hozzuk a 3-3 pontot, a svédek vagy dánok ellen min x, na akkor izgalmas lehet majd a vége!
Én azért az Albánoktól otthon eléggé tartok...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Matthew Prosac
mármint szerintem a svédek itthon több esély van, mint kint a dánok ellen..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
ha itthon is úgy játszunk ahogy kinn, és végre belõjük a helyzeteket akkor van esély.
de elõször lesz egy vérpisilés Tiranában

kraawz
igen,ilyenkor értékeli az ember,hogy megvertük õket. Bár messzemenõ következtetéseket nem szabad levonni. Nekünk ez a svéd x meg portugál x is nagyon jól jött. Ha itthon megtudnánk verni a svédeket, vagy kint a dánokat, akkor van esély.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Lesznek még itt izgalmak! 😊)

www.smart-bus.hu

1 Denmark 3 2 1 0 4 7
2 Hungary 4 2 1 1 2 7
3 Sweden 3 1 2 0 1 5
4 Portugal 4 1 2 1 3 5
5 Albania 4 1 2 1 1 5
6 Malta 4 0 0 4 -11 0

Matthew Prosac
68 támadást vezettek a portugálok, 51 beívelt labda mellett.. (az albánok !!2!!ig jutottak)
Fejjel verhetetlenek voltak mostmár értem miért mondta a szöv.kapitányuk hogy nemgondolta hogy mi fejjel verjük majd meg õket.. azért ez a Svéd és Portugálok elleni 0-0 nemsemmi eredmény...

1 Denmark 3 2 1 0 4 7
2 Hungary 4 2 1 1 2 7
3 Sweden 3 1 2 0 1 5
4 Portugal 4 1 1 1 3 5
5 Albania 4 1 1 1 1 5
6 Malta 4 0 0 4 -11 0

Lammer
JESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSZ!4444

0-0 <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
<#hehe>

uccso fel orat lattam, de hozza kell tenni megerdemeltek az Albanok! Portugalok neha olyan technikai hibakat vetettek, hogy azt hittem NB1es meccset latok :o

Matthew Prosac
0-0 maradt .DDDDDDDDDDDDX.:X:X😄😄😄:😄

nagyon nyomnak a portugálok

a 3.ik pótselejtezõ